sziasztok!
Aproo, gyümiből banánt nem adtál Levinek az elmúlt napokban? nekünk mikor még ette Beni, akkor volt ilyesmi a kakija... én nem próbáltam a laevolac-ot, mert nekünk még kb. 1 hónapos korában mondta a dokinéni, hogy próbálkozzunk, mert székletlazító, de zárójelben hozzátette, ha nagyon fájna tőle a hasa, akkor ne alkalmazzam többször, így nem is adtam 1x sem még... bár mostanában ilyen gondunk nincs!

mármint, hogy napokig nem lenne kaki.
egyébként a járókát az étkező és a konyha közé teszem, ebben az óriási nappaliban!

mindenhol útban van kb...
képek nagyon aranyosak!
teknős Andris, csodálkozó Gergő, moncsicsi Barnus, kutyus (?) Zéti, és felfedező Zsigmond!

most már a lánykákról is kérnénk képet, mert a fiúk elnyomják a csajszikat a végén!
hétvégén van a börze, amit
Cs-andi feltett a napokban... itt neveztünk többen gyerkőcöt. igaz? mármint én tuti, és tegnap írtak is, hogy mikor van az eredményhirdetés. ki tett még fel fotót? csak, mert, ha megyünk, akkor kire szavazzunk!?
Boni, köszi a borostyánláncos helyesbítést!

lehet, hogy én is beszerzek egyet... itt a lakóparkban is dícsérik. amúgy Ti homeos bogyit is szedtek pluszban, vagy csak a nyakláncot használjátok?
ma beszéltem a védőnővel, hogy Beni nem nagyon eszik semmit, meg, hogy éjjel is többször kel és akkor viszont enne, és rákérdeztem a tejpépre, tök kiakadt, hogy ne adjak neki (na, azt nem vallottam be, hogy én viszont már adtam

, bezzeg azt szereti), mert felesleges szénhidrátok vannak benne, meg cukor, és várjak még, amig nagyobb lesz
Katica, megkérdezhetem, hogy ha visszamész dolgozni, akkor mi lesz Pistikével? bölcsiztek? hol dogozol egyébként?
nekem annyira nincs kedvem visszamenni dolgozni, mondjuk az hozzátartozik, hogy nem is volt már jó a csapat, de a két gyerkőc között én úgy terveztem, hogy itthon maradok, bár ez a szar anyagi helyzet nem tudom, hogy mit fog engedélyezni. a lakáshitelünk az egekben... kb. a bruttó gyedem nem lenne elég rá...