A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Krissy!

Amit Niki72 rakott fel...Előző oldal! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki72!

Köszi a tesztet, nálunk is bejött, bezzeg a Jónás és s kínai...mindkettő jól mellé trafált.... Krissy! Én drukkolok, de én is nagyon kívánom az édességet...nem igazán igazak ezek a mit eszek, merre fordulok stb sztereotípiák, amúgy már az első 1 hónapban tutira tudnánk, hogy Ki is lakik bent....lehet jó lenne!

Tabati! Minden elismerésem, hogy így bírjátok a nem kérdése dolgot!!!

Látom 200907? itt van a humorzsák megint...na én meg a TE stílusodat bírom piszkosul...jó szöveg, néha kis irónia, de amúgy lelkizős!!! :lol: :lol: Jó az a bugyesz és tényleg csini vagy!!!

Dodi! Miért, és a francia konyha????? :wink: :wink:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na csajok!
Rend van,rotyog a kaja is...mar csak mosni kene....

Breki:Azert hurrikannak hurrikan vagyok en is,a pofam is nagy elegge...eloszor kiadom,aztan van csond.Csak hogy emesszuk...
A picurra szerintem mindenki tekintettel van,szerintem ez fuggetlen ettol...csendben azert siman lehet maradni.

Orsi:Ja figyeltelek :wink: szinte egy idosek vagyunk.Igen,23.-an megyek uh-ra,mar nagyon varom,es kivancsi vagyok.Biztos kapok kepet,az elso es eddig egyetlen uh-n is kaptam.Persze hogy hozom :wink: Azert erzem ennyire a hasamat mar,mert kezd a sulyuk jelentosen novekedni...

200907:jol van...ertem en ezt a bugyis dolgot :wink: !En csak meglepodtem a nagy titokzatossagod utan...

Dodi: :wink: :lol: :lol: :lol: ertettem en!Csak emlekszem az elso oldalakon taglalt bugyitemara...Nekem is am tobb anyagot tartalmaznak a bugyeszok,az ilyen tipusu is,van eleje,kozepe,hata...csak a pantja ilyen. :wink: De azert nehany ruhanal ez paraktikusabb,elonyosebb.Az eksonnel meg nem mindegy???Ugy is bugyi nelkul csinaljuk nem? :lol: :lol: :lol: :lol:
Amugy nem vagyok nagy fehernemu fan...utalom a csipkeset,a mesefigurastol egyenesen a falramaszom.Csak sima poloanyagu pamut csipobugyit hordok,melltartot sem regota......

Kép
Kép
ancsurti

dodi:
megcsináltam,és lány jött ki. :roll:
Egyébként már megszoktam a gondolatot,hogy fiu,örülni fogok neki is,csak szép és egészséges legyen.Legfeljebb ha lány lesz a végén,akkor kellemes meglepetés lesz. :)
krissy3

Boo!

Igaz, ami igaz, ápol és eltakar :wink: :lol: ! Tehát ahogy kivettem a szavaidból, te anyukádra ütöttél alkatilag :lol: :lol: :lol: ! Én anyum is 48 kiló 160-hoz, tök arányos, nem is gebe, szóval vmi olyasmi lenne a cél. Most úgy tervezem, hogy a bébi után 55-re illene lemenni, de ez a jövő zenéje... :roll: . Aztán ki tudja mi lesz belőle, mert az előbb küldtem le egy jóadag zsíroskenyeret hagymával, meg egy fél tábla diabos mogyoróscsokit :roll: :roll: ! Mondjuk az ebéd viszont csak egy fél kijevé csirkemell volt, görögsalival, szóval felmentem magam :mrgreen: !
Én azt olvastam, hogy az a valódi "zsírban hízás", amit a combtőben mérsz: ahány centi, annyi kiló. A többi úgyis alkati kérdés. Ha a combunk kezd nagyon zsírosodni, akkor kicsit vissza kell venni a figurából, de addig nosza rajta :wink: :D !

Ancsurti!

A csipkétől én is falra mászom :oops: ! A tangától meg annyira elszoktam, hogy ha a ruha megkívánja, és felveszek, alig várom, hogy levegyem! Mondjuk mázlim van, mert a párom nem nagy fehérnemű-fan, mondjuk úgy totál nem érdekli, szóval én sem töröm magam. Volt, hogy meg akartam lepni egy csoda-szettel, de gyakorlatilag észre sem vette, hogy nem a pamutbugyi-spagettipántos felő kombinációban virítok :x :lol: ! Számára izgatóbb, ha tisztasággal, és főtt kajával várom, mint ha kombidresszben :lol: :lol: :lol: , pedig milyen egyszerű lenne.... :lol: ! Ja, és neki a sztriptíz se tetszik, mert szerinte röhejes, és semmi izgató nincs egy kitárulkozó nőben :shock: ! Szerintem ő egy ufó :lol: :lol: :lol: ! (És ezt nem csak nekem vetíti, hanem tényleg így van ám :wink: :D :D )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :D

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, s tényleg nem parázok már annyira, igyekszem is pozitívan gondolkodni :D Meg aztán én is azt gondolom, ha tényleg gáz lenne, az nyílvánvalóbban látszana.

minimano, sillia: örülök, hogy nem hívtak benneteket! :lol: szorítottam ám ezerrel :lol:

tabati: minden tiszteletem a Tiétek, nekem már az elejétől fúrja az oldalamat a kíváncsiság a baba nemét illetően. De persze egyelőre még nem sikerült kideríteni, hogy ki lakik a pocakban :roll: . Azért titokban van valami tipped? :)

krissy: hát ehhez nem is tudom, mit szóljak! Amikor az ember lánya már elképzeli a kislányát királylánynak öltözve az óvodai farsangon, s kiderül, hogy abban a hacukában furán néznének rá a kedves szülőtársak... :!: Most akkor a főszereplőt ki kell cserélni, s királyfis gúnyákhoz való szabásmintákat nézegetni :D De azért gondolom, az öröm továbbra is felhőtlen :D

sillia, boo: ti éjjel nagyon veszélyesek vagytok :lol: jókat nevettem rajtatok /vagyis a lekaratézott pasikon/ :lol: :lol:

heni: szorulásra nyugodtan szedhetsz Dulcolax- ot, sőt a dokim szerint minden lax- ra végződő, vény nélkülit szabad szednünk. Persze, nem kell túlzásba vinni. :lol: Én ezidáig összesen 2 bogyót ettem, mert már annyira nem sikerült produkálnom semmit. Viszont ezt a Dulcolaxot este vedd be, mert reggelre hascsikarásra fogsz ébredni, az tuti. Ha mondjuk napközben eszed meg, és olyan helyen jársz, ahol nem tudsz azonnal klotyóra rohanni ha kell- hát az elég ciki lesz :lol: :lol: Amúgy a gyogyi csak vészhelyzetre van, sok rostos gyümi, teljes kiőrlésű kenyér, műzli, kefír, szilvalekvár ami a természetes megoldás kulcsa :)
Ja és még valami: nekem a McDonaldsos kávé /koffeinmentes, persze/, kapuccino után 10 perc múlva azonnal klotyóra kell menni.

007: nem ér ennyit pihentetni a pihenést!

boo: remélem, mostanra már megnyugodtál, rendeztétek a dolgot egy kibékülés utáni szexszel /ezt így kell írni??/ :D

ancsurti: mi tart még 1 évig azokkal a papírokkal?

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi:Az en ferjem is ez a fajta :wink: Itt sok magyar pasi rajong a sztriptiz barokert :shock: :shock: :shock: meg a "fullos"megcsinalt csajokert.Azert az igenyesseg,es az apoltsag az mast jelent szerinte,es szerintem is.Na meg a noiesseg is...
En ennek orulok am nagyon...a parom a koromcipot sem kedveli,nem mintha en igen...attol ha kell,meg meg tudok jellenni...

Agi:Ez a dolog eleg bonyolult.Nem lehet am amerikaba jonni csak ugy,sem kanadaba...hiaba a vizummentesseg.Vagy turista vizum,vagy tanulo,vagy munkavallaloi,vagy letelepedesi engedely szukseges.A vizum eltorlese annyit tesz,hogy igen,johetsz,de csak fel evre.Aztan irany haza,max 1 hosszabbitasi kerelem.En a ferjem jogan letelepedesit kervenyeztem....de az ujjlenyomatomon keresztul a nagymamam szeme szinen at mindent vizsgalnak.Ez hosszu folyamat...De nem is velem van a baj.Kifogtunk egy luzer ugyvedet,aki osszekevert datumokat,es kerdesesse valt,hogy nem veletlenul erdekhazzassag van a dologban...es ez a parom elozo hazassagara vonatkozik,nem a mienkre,de emiatt mig ez nem tisztazodik,mi szivunk rendesen.Nagyjabol emiatt van ez,de sokszor csak siman elutasitjak az embert...de van hogy fel ev es minden oke.Na kb.ez a helyzet...de muszaj turelmesnek lenni...csak mas hibajabol ezt vegigvarni...hat nehez.

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!
Gondoltam beleolvasok egy kicsit, ne maradjak le nagyon. De ez már megtörtént.
DE!
DODI!!! Ettől nekem lesz rémálmom!!!!! Lecsukom a szemem és látom magamat, ahogy csak nő és nő a hasam, és ..... Jja, mi lesz velem???? Már most olyan nagynak látom a hasam (már azt se tudom rá mondani, hogy poci!!!)
(ha nem tiszta a képre gondolok a 8-as ikres kismamáról)
Brrrrrrrrr..... HIhetetlen!
Na, szóval nagyon felzaklatott!
Azt a tesztet is próbáltam megcsinálni, de azt nem értem, hogy nekem végig számolnom kellett volna, hogy mennyi a és mennyi b választ adok? Nektek is azt írja ki a végén, hogy amelyikből többet válaszoltál, arra kattints? Mert én nem számolgattam.

Krissy, olvastam, hogy mégsem kislány lesz? De hát ez sem biztos még, nem? Mennyire mondta a doki tutira? (de még akkor sem biztos, ha azt mondta 100%).

A székrekedésre akartam még írni, hogy én zabpelyhet, rozspelyhet, búzapelyhet, szezámpelyhet, lenmagot, hajdinát és csokis fittnest szoktam tejbe áztatni, ettől tutira nincs székrekedésem, sőt!!! :)

Még akartam írni, de már elfelejtettem mit...

Tabati, majd írj, mi van a kolleganőddel, nagyon sajnálom szegényt!

Sillia, mi van a lányoddal? Még mindig olyan negatívan áll a babához? Nem tudsz vele leülni beszélni? Ahogy olvastam, amiket írtál, rögtön eszembe jutott, hogy én is milyen kamasz voltam. Csodálom, hogy anyuék el tudtak viselni. És még egy pofont sem kaptam érte, pedig nagyon sokszor megérdemeltem volna. (persze ez nem baj! de nagyon szemét voltam!)

Tényleg nem tudom,miket akartam még írni, olyan sokmindent olvastam... Máskor jegyzetelek!

Akkor a sote II-n senki nem fog szülni???

Kép
pagika

Egy uccsó bejegyzés mára. :wink:

agi125r!

Igenis, értettem. Mentségemre szolgáljon, hogy általában kajázom, miközben írok. :roll: :roll: :roll: (Az más kérdés, hogy a kaja szempontjából nem szerencsés... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Ma is jó volt itt, bár tudtam volna mit írni bőven még. :roll: :roll: :roll:
Holnap vagy nyolc körül jövök vagy olyan 11 magasságában.

Akik holnap ismételten igénybe veszik kishazánk valamely egészségügyi intézményének szolgáltatásait azoknak drukk és mindenkinek

Jó éjt!

:wink:

Kép
Kép
200907?

Kb. 2 órája csak olvasok-olvasok. Hihetetlen, hogy mennyit termeltetek 2 nap alatt!

Mi már itthon vagyunk, kiengedték a páromat a kórházból, úgyhogy kezd visszatérni az életünk a normál kerékvásásba (azzal a különbséggel, hogy járni még mindig csak én tudok).
Megy a betegápolás munka előtt, munka után, sőt ebédidőben is szaladok haza enni, etetni, ellátni, stb.

007! Örülök, hogy túl vagy az amnion, gondoltam rád.

Boo hozzászólásával kapcsolatban csak annyit, hogy szerintem azért járunk erre az oldalra, hogy megosszunk egymással dolgokat, ez egy olyan periódus az életünkben, amit más nem terhes ember nem biztos, hogy át tud érezni. Szóval Boo! Szerintem nyugodtan írd le, ami bánt, vagy aminek örülsz, ez még bőven nem a szennyes kiteregetése.
És nem hiszem, hogy pont itt kéne disztingválni, ahol, szinte teljesen anonimak vagyunk...
Na mindegy...

Azzal akartam kezdeni, hogy örömmel látom, hogy megint gyarapodtunk, üdvözlök minden újonnan csatlakozót.

Krissy! olvasgatás közben jutott eszembe, hogy milyen régen nem írtál, erre néhány sorral lejjebb megláttalak!
Hát, én is nehezen viselném most már, ha kiderülne, hogy mégsem kislány.
Nem azért, mert nem örülnék a kisfiúnak, de miután most már hetek óta Petrázzuk a babát, és mindig a nevén nevezzük, elég nehéz lenne megszokni a gondolatot, hogy mégsem kislányunk lesz.
Ugyan bízom benne, hogy a dr. Hajdú Krisztina nem bakizik (elég jó hírnévnek örvend), de azért ha már járóképesek leszünk, elmegyünk még egy 4D-re.

Én már 6 kilónál tartok, de nem tudom magam rávenni a lightosabb kajára. Ugyanúgy eszem, mint azelőtt, csak most rajtam maradnak a kilók. Majd a hétvégén teszek fel képet, mert még azért szalonképesen nézek ki, nem úgy, mint egy elhízott kismama. Azért is fura, mert én nem látom magamon azt a 6 kilót. Szóval nem izgatom magam különösebben. Majd hétfőn megyek a védőnőhöz, legfeljebb szólni fog, hogy figyeljek oda.

Kép
katy76

Pagika :oops: :oops: !
Jaaaj, ne harizz, nem neked szántam :roll: ! Csak én is elképedtem ma rajta.... Nyugi, ez nyolc bébi, neked pedig "csak" 3 lesz :wink: ! De örülök, hogy hallok rólatok! :D Nemekkel hogy álltok? Tudunk már vmit? Nálatok ez a kérdés még izgibb :D !

Boo!

Én sem próbáltam még táncot lejteni neki, de nem is fogok, félek, az a házasságunk végét jelentené :lol: :lol: :lol: ! De cuki lehet a párod, én is megzabálom, mikor zavarba jön (elég ritka) :D !

Bond!

Kit izgat az emésztésed, egyél csak a gép előtt! Inkább minthogy napokig a hiányodban fuldokoljunk :lol: :lol: :lol: !

Ancsurti!

Nálunk sem elvárás a tűsarok, hála az égnek! :D Van egy barátunk, akinél ez gyakorlatilag alapkövetelmény, annyira odavan érte, és nekem egyszer szóvá is tette, hogy miért nem hordok többet magassarkút, bezzeg az ő csaja.... Na, hozzátenném, hogy aznap este a csaja úgy jött szórakozni, hogy lakk körömcipő, oldalt csíkos, sportos 3/4-es farmer, és póló (az a rendes pl. adidas sportpóló, de lehet hogy Gösser-es reklámpóló volt, már nem tudom :twisted: ). Szóval értem én azt is ha vkinek ez bejön, de ne mindenáron :roll: ! Vérciki volt :twisted: !

Katy!

Örülök, hogy már otthon lábadozik a párod! Tényleg mielőbbi gyógyulást neki! Miattad is! Azért ne hajszold túl magad!
Tuti az is számít mennyiről indultál: Most láttam, hogy a Sarka Kata több, mint 20 kilót hízott :shock: ! Hehe, mondom, biztos jó dundi végre ( :twisted: :twisted: :twisted: ), erre bazzeg úgy nézett ki a plusz 20 kilóval, mint én jobb napjaimon a terhesség előtt :evil: :lol: :lol: :lol: ! Viszont a kibeszélős Mónika alapból is normál testalkatú volt, és jócskán szedett fel a terhesség alatt. Az azóta könyvben megírt fogyókúrája meg olyan jól sikerült, hogy azóta kövérebb, mint valaha :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Jaj, nem vagyok ám ilyen rosszmájú, csak vettem ma Storyt, meg Hot-ot, és friss az élmény :lol: :lol: :lol: !
Ha meg nem is látszik, akkor ne izgasd magad, a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben (ez a terhességre amúgy is olyan jellemző, nem? :roll: :lol: :lol: :lol: ). É eddig két kilót híztam, de anyu mondta, hogy dejó szélesedik a csípőd, könnyen fogsz szülni , húdejó mondom :x :lol: :lol: ! De orvos, csak nem beszél hülyeséget ezzel kapcsolatban. Párom szerint meg kerekedik a fejem :roll: ! Na, fasza... Ezért kell nekem odafigyelnem! Mikor hetven kilós voltam olyan arcom volt, hogy hidroglóbusznak becézett a family :lol: :lol: :lol: ! Neeeem, csak viccelek, de tényleg kemény volt :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kathy:Kitartast a betegapolashoz...nem egyszeru feladat,munka mellett.Mikorra varhato a labra allas?Lesz gyogytorna is gondolom...Jobbulast addig is.
Nathad elmult?
Na kerjuk am azt a pocakfotot....6 kilo biztos meg sem latszik...rajtam is rakodik az anyag,bar inakbb a hasam kornyeken eszlelheto.Szoval hajra,es muti magad!

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:na az a szereles tenyleg verciki :lol: :lol: :lol: Ilyenkor en szegyenlem magamat...

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt!

Ma reggel friss fejjel én is megcsináltam a niki féle tesztet. Dalma segített picit, összesen kettő b válaszom lett az összes többi A.
Tehát fiú. Amit idáig is tudtam, de ettől teljesen függetlenül csináltam a tesztet, és ez egy jó teszt. Mert sok tesztnél a válaszadásnál előre tudható hogy melyik irányban fogja befolyásolni a végeredményt. Itt nem.

Áfonya megint elszalad korán reggel. :(
Most már előre szóltam az állatkórháznak. De komolyan gondolkodom rajta hogy ha előkerül, odaajándékozom a barátnőmnek. Ott nagyon jó helye lenne. Az a gond, hogy pici korátólmindig apa vitte a nagyobb sétákra ő kel hozzá korán reggel minden nap. Eléggé engedelmes kutyust nevelt belőle, csak ezt egy kicsit túlzásba vitte. Ha elszaladt A kutya utána mindig kikapott. És az rögzült benne: Ha elszaladok és utána visszamegyek akkor megvernek. Tudja hogy nem szabad elszaladni, de forrófejű kis terrier nem bír parancsolni a vérének. Hozzám ha laposkúszásban is de visszajön, de apától már retteg.
Szóval ha ez ilyen esetben béna kifejezés is: azt hiszem visszavonhatatlanul megromlott a viszonyuk.
Apa imádja a kutyát de nem tűr engedetlenséget.
Ha előkerül Áfonya leülünk és megbeszéljük hogy mi lenne a megoldás.
Vendég

Jo reggelt Lanyok!

Kislanyom reggelizik es meset nez, talan van egy kis idom.... :roll: :D

Huuu, lanyok, ez azt jelenti, hogy szinte mindenkinek bejott ez a teszt?? :shock: Ennek nagyon orulok, mert nekem fiut mondott... :lol:

Ancsurti! Mar amikor meg csak olvastalak titeket, nagyon megertettem a helyzetedet, amikor kiakadtal a maganyra.... :? ezt csak az tudja milyen igazabol, aki tenyleg benne van. Nagyon-nagyon hosszu ido kell ahhoz, hogy tenylegesen beilleszkedjen az ember...nekem most, lassan 4 ev utan van egy kisebb barati tarsasagom, ebbol osszesen 1 angol... ( :shock: ) (de koztudottan ok nemigen baratkoznak) de ami igaz, az igaz, volt egy par kozeledo a parom altal ismert lanyok kozul, aki megprobalt baratkozni, de az angol lanyok legtobbjenel ez abbol all, hogy hivnak magukkal nightclubba jol berugni..ezeket en visszautasitottam.. :?

Terhesgondozas: igen, itt is nagyon lazan veszik, amit most mar nem banok, megszoktam, de Ranianal nagyon furcsa volt. Itt orvos nem is lat, csak midwife, huvelyi vizsgalat abszolut nincs. (az elozo terhessegem alatt egyszer sem volt huvelyi vizsgalatom, ugy ertsetek, hogy a szulest is beleertve, mert csaszarral szultem)

2 uh van, 12 es 20 hetesen. De minden ingyenes, itt nem ismernek olyant, hogy halapenz, a parom nem akarta elhinni, amikor meseltem, hogy mi penzt dugdosunk a doki zsebebe.. :lol: (Azt hozza kell tenni, hogy a dokik itt a legfelso lepcson allnak a tarsadalmi letran es fizetesben is..)

Es amit nagyon megszerettem ebben a lazasagban: nem csesztetnek minden aprosagert, es mindenki egy allaspontot kepvisel, az eppen elfogadott tudomanyos allaspontot, nem a sajatjat. Itt nem gond, hogy par kilot felszedtel, nincs cukorterheles (csak vizeletet neznek, de azt mindig) lehet kadban furodni, es akkor sem neznek ufo-nak, ha vegetarianus vagy.

Na, most mennem kell, megette... :arrow:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Sillia!
remélem áfonya ismét előkerül...

biztos lehet valami a levegőbe,mert tegnap meg mi zördültünk össze
a párommal,de hál istennek lefekvésig rendeződtek a dolgok.
csak hát azért mégis megviselt.ráadásul lehet emiatt,de hülyeségéeket
álmodtam és most úgy érzem magam,mint egy mosott sz...r!!!

igyekszem megcsinálni a táblát és felrakni majd.

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt!
Dodi, nincs semmi baj, már apának is megmutattam, hát el is szaladt gyorsan.
Sillia, felbuzdulva rajtad, újra megcsináltam a tesztet, mert így rájöttem, akkor számolni kell a válaszokat.
Nagyon kíváncsi vagyok, mert lányt adott ki ( de csak eggyel több a b válaszom, és igazából a sárgább pisi kérdésnél vaciláltam is, mert van, amikor sárgább, és van amikor nem.)
De jó lenne, ha vegyesen lennének!
Jövőhét szerdán megyek a 18. heti genetikai uh-ra. Remélem, ott már megmondják!
Szerintetek hányan jöhetnek be velem az uh-ra?

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]l írta:booegalább kiderült, hogy a magzatvíz elfolyástól még egy egész univerzumnyi idő a szülés

Igen, nálunk is volt vagy 20 perc....

Amúgy én minden terhességem középidején úgy összeveszek az anyámmal, hogy 1 hétig nem beszélünk. 2. terhességnél, már megjött az esze és ő békült. Most is érik a vita, állandóan a báttyám 1 éves kislányát dícséri, hogy milyen más egy lány és hogy imádja az apját, hogy lehet dajkálni és dédelgetni és hogy ölelgeti a felnőtteket - amúgy rohadtul le van maradva fejlődésben, nekem ilyenkor már önállóan gyalogoltak a "lusta" fiúk, ő pedig épphogy kapaszkodva megáll.... És ő most nem lusta, csak Martin volt az... Gondolhatjátok hogy esik, mikor a fiú unokáira rá sem néz.

Krissy, sajnos, ahol kuki van, ott nincs mentség! Nekem is minden teszt most lányt ír, pedig ott a pöcök a golyók előtt. Jobb beletörődni. Futás a boltba valami kis édi zöld cuccért!!!!
Belém is csak az anyám beszélte belém, hogy egy lány mennyivel könnyebb, mert neki így volt. Minden egyes terhességemnél sajnálkozott a fiún ahelyett, hogy bíztatott volna. Inkább legyen "csak" fiú, de egészséges és boldog.

Mikor tornán a 4 hónapos kisfiút tartogattam, már alig vártam, hogy a sajátom legyen a kezemben, olyen kis édi kopasz baba volt :P :P :P :P megpuszilgattam a kis fejét, jjjaaaaajjjjj.

Pagika, sztem akár 3 kísérő is bejöhet UH-ra, ez még nem szülés, és Te egy speciális eset vagy! Nem veszik fel CD-re?

Éva

KépKépKép
agmano

Jó reggelt!

Hát először is Boo! Mi a helyzet volt békülés? :wink:

Niki!

Én is azt szeretem külföldiában, hogy olyan lazák az emberek. Egy ismerősöm szerint, ha egy túrós pitével a fejeden járkálsz, akkor sem néznek hülyének. :lol:

Sillia!

Úgy sajnálom, hogy ez van Áfonyával. :( Azt nem lehet, hogy most te vidd egy darabig sétálni, közben meg apa kényeztesse egy picit, hogy lassan felejtse el ezt a verés dolgot?

Én is elég szigorú vagyok a kutyáimmal, első körben amikor jól kikapott a pici valamiért még másnap reggel amikor mentem simogatni, laposkúszásban közelített felém, nehogy megint kikapjon, pedig akkor semmit nem csinált. Na, mondanom sem kell, hogy elbőgtem magam, hogy mostantól már mindig félni fog tőlem. :( De aztán rájött, hogy csak akkor kap ki, ha tényleg rosszat csinál, de én is rájöttem, hogy rögtön utána leszidom esetleg egy fenékreütés, utána mindig félve néz, szemezünk egy picit, és akkor el kezdek hozzá beszélni, mint egy kisgyerekhez, hogy ezt most miért nem kellett volna és a vége az lesz, hogy mondom neki, semmi baj, de legközelebb ne csináljon ilyet és már hívom is magamhoz egy kis simogatásra. Persze már a hnglejtésemből megérti, hogy nincs gáz és rohan hozzám megnyalni a kezem. Ő ezzel kér bocsánatot.
Persze minden kutya más, de hátha a párod kicsit lazít a vele kapcsolatos szigoron, hátha akkor elfelejtődik egyszer ez a berögzült dolog és nem fog elmászkálni. :roll:

Katy!

Jobbulást a párodnak, és kitartást neked egy beteg férfi ápolásához! :lol:

Babánk neme!

Reméljem tényleg kibírjuk és a doki sem szólja el magát. :wink: Szerintem nagyon izgi! :wink:

Ági!

Nekem sosem jöttek be a megérzéseim, de egyszer mintha fiú ugrott volna be, de álmodtam is vele, akkor meg lány volt. Az ismerősök meg... :lol: Párom ismerősei azt mondják fiú lesz, az enyémek meg azt, hogy lány. :lol: Vajon miért... :lol:

Székrekedésre!

Próbáljátok ki a Laevolac szirupot, állítólag jó, bár én nem próbáltam szerencsére nekem sem kell ilyenekkel foglalkoznom.

Timi!

No, akkor jól sejtettem utólag, hogy ez lehet a helyzet én meg jól lenaívoztalak... :oops: :oops: bocsi :oops: :oops:
Most meg ne nézz hülyének, de ha ez van, akkor annyit megtehetsz, hogy elkéred az uccsó hetekben a dokidtól, hogy mikor van bent a kórházban és ha megindul a szülés, elfolyik a magzatvíz, akkor még mindig tudsz sakkozni (persze a lehetőségeken belül), hogy még nem indulsz el, mert 2 óra múlva már benn lesz a doki, és ha akkor jár le az ügyelete, szerintem valahogy meg lehet oldani, hogy tovább benntmaradjon, az már nem lehet akkora gáz, mintha úgy jönne csak be hívásra. Persze csak addig sakkozz ezzel, hogy nehogy aztán otthonszülés legyen a vége. :lol:

Rám meg azért nézett nagy szemekkel a védőnő, mert fel akarta írni a dokimat, mondtam neki, hogy kihez járok, de az ügyeletesnél szeretnék szülni. Persze aztán megértette, csak elsőre elkerekedtek a szemei. :lol:

Orsi!

nem úgy értettem ám, hogy a könnyűszerkezetes ház nem épülhet hosszútávra, csak engem már annyira lebeszéltek róla, hogy nem tudok másként gondolni rá, pedig már el is felejtettem nagyrészt, hogy mik a hátrányai. NO meg ilyen nagy dolgokban félek az újdonságoktól és bármennyire is Magyaro-on ez még nem annyira kipróbált dolog. (itt most évtizedekre gondolok) Így vagyok pl. ezzel a lézeres szemműtéttel is, hogy abban sem bízom.

Kép
Kép
tabati

Pagika!

Jaj, de várom már a híreket :wink: !
Sztem ketten biztosan bemehetnek veled! Ha mást nem ellőhetitek az ahány gyerek, annyi kisérő -poént :lol: :lol: :lol: !

Csibe!

Sajnálom a balhét, de nagyon örülök, hogy rendeződött :wink: :D !
Sztem tuti ők is zizik az időjárás bolondsága miatt (két napja térdig érő hó esik, tagnap, meg ma pedig úgy süt a nap, hogy kifolyik a szemem :shock: :D, ehhez nem kell vérfarkasnak lenni, hogy kihasson rájuk :lol: :lol: ), ráadásul biztos így a 18-20. hét környékén még keményebbek vagyunk :twisted: !
Ja, és a tábliba: a Szent Istvánba fogok szülni, és márc. 3. a következő izgibb mozzanat :wink: !

Sillia!

Megy a drukk Áfonya-ügyben :wink: ! Remélem most is meglesz! :wink: Dalma nem akadna ki, ha elajándékoznátok?

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo

én is épp most kenegettem be a pocakomat mert kipirosodott és viszket annyira száraz. Amúgy is annyira száraz tud lenni a bőröm hogy kifehéredik.
Én mondjuk a melyik melled a nagyobb kérdésen akadtam meg egy picit. Alapból nem egyforma a két cici akkor most nyilván nem fog a kisebb nagyobbra nőni! :shock:

Csibe

azt még akartam írni neked a múltkor hogy én a Dalmánál 75-80-as méretről indultam (úgy hogy a b-s kosárban lötyögtem.)
Szoptatás alatt 100C-s melltartót hordtam. Az igaz, hogy olyan sok tejem volt hogy két babát láttam el vele :)
Viszont miután elapad a tej eléggé elkeserítő látványt nyújt az ember lánya mert a tejmirigyek visszafejlődnek a zsírállomány teljesen leapad és az eredmény két aprócska lógós bőrzacskó.
Akkor eléggé elkeseredtem de aztán néhány hónap után visszaáll a (majdnem) eredeti állapot.
Bár lehet hogy nálam csak azért volt ilyen látványos az oda-vissza változás mert alapból kismellű vagyok.
Most tettszik is apának a változás :wink:
Vendég

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

dodi

Dalma nagyon szomorka a kutya miatt, de amikor felemlegettem hogy esetleg neki kellene minden reggel felkelni és levinni akkor már megdöbbent, hogy Őőőőő??????
Az esténkénti levitelt bevállalnám, de hajnalban sajnos nem tudnám levinni mert olyankor nagyon szédülök.
Amúgy is egyre gyakrabban és egyre jobban szédülök. Kávé segíteni szokott gondolom alacsony a vérnyomásom. Mindig is az volt de amikor a védőnő méri akkor jó.
Csak kávé után olyan ficánkolásba kezd a picur és nem tudom hogy azért mert jól érzi magát vagy azért mert árt neki a kávé.
Csak nescafe-t iszom amúgy azt is light-osan.
Vendég

Gondolkodtam hogyan lehetne becézni a Lőrincet és apa emlékeztetett egy ismert de rég elfeledett versre. Íme:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... int&sid=35
Vendég

Niki,
Azért a lazaságnak vannak bőven hátrányai is. :wink: Azt nem néztem túl jó szemmel, hogy nővéremet csak akkor császározták meg, amikor mind ő, mind a babója kritikus állapotban volt. Egy sima uh-val láthatták volna, hogy a gyerek feje nem jól illeszkedett be, de őt is csak akkor látta orvos, amikor amolyan vészhelyzetbe illően rohantak a műtőbe, mert mindketten életveszélyben voltak.
Azért a hálapénz redszer hiányát azt nagyon irigylem tőletek. :lol:

Katy,
Annyira azért nem kell aggódni a kilók miatt, annyira kiszámíthatatlan, hogy mennyi megy le vagy jön fel :roll: a szülés után. Csak a "kettőért eszek" dolgot kell elfelejteni. :lol: Első körben a kórházból kijövet már 9 kg-ot veszítettem és összesen 3 hét alatt lement a 15. Másodjára meg pofára esés volt, mivel akkor is erre számítottam. :twisted:

Tímea,
Rossz, ha számítasz valakire és nem lehet ott a szülésnél. :? Első gyerkőcnél én kifogtam, hogy fogadott dokim pont ügyeletes volt, pedig csak egyszer ügyelt abban a hónapban. :wink:

Breki,
Nem tudod, milyen szerencsés vagy, hogy gyorsan ki tudod adni a mérged és utána meg elfelejteni. Én képes vagyok nagyon sokáig jó képet vágni a dolgokhoz, de ha valaki brutál átlépi a határt, az nálam többnyire véglegesen átlépte azt a bizonyost, mivel nem is érdekel, hogy kibéküljünk. Az is tény viszont, hogy ezeket még nem bántam meg. :lol: Szépítgetős viszont én sem vagyok, eléggé meg tudom mondani a magamét és jól fogadom a kritikát is. Leharapom az illető fejét :twisted:

Pocakfotó 8as terhesről:
Brrrr. Szeretem az én helyes kis pocimat. :lol:

Heni,
Dr Berkes Enikő a dokim a Sotén. Nagyon figyelmes és teljesen meg vagyok elégedve vele eddig.
Első szülésnél volt szülésznőm, nekem nagyon megérte, hogy tutam, ki ő, hiába aranyos majdnem mind. Ha gondolod, tudok ajánlani olyant, akit elég régóta ismerek. :wink: Nekem ügyeletes volt a dokim, tehát ott volt végig, de csak elvben, mivel a Klinikán elég nagy a forgalom. :wink: Még emlékszem a mondatára, amikor már kezdett súlyosbodni a helyzet: "Majd egy óra múlva visszajövök". 8)
A vérvétel meg hasonlók elég sok pénzbe kerülnek, keret van megadva, hogy mennyit támogat az egészégpénztár, a kórházak meg úgy védekeznek, hogy máshol csináltatják meg. :twisted: Én is a háziorvoshoz járok vérvételes beutalóért. A Klinika kb becsődölt pár éve, mivel több kismamát fogadtak, mint amennyi a keretük volt. Valami indoknál fogva nem küldték el az ajtóból a vajúdó kismamákat és a vidékieket sem, pedig sokmindent egyszerűen nem fedezett az eü pénztár.
Az én páromat is hazaküldték második gyerekkel, hogy még semmi nincs. :lol: Pár száz méterre lakunk a kórháztól és majdnem lemaradt a szülésről. :twisted:

Testvérféltékenység:
Kedvenc sztorim egy anyuka mesélte. Ők addig ölték egymást húgával és verekedtek, amíg teherbe nem esett 30 felett. A kis korkülönbség sem garancia arra, hogy jól ellesznek. :lol: Pedig ki nem nézném a csajciból, iszony békés és türelmes. 8)
Nálunk a 21 hónap különbség tökéletesre sikeredett.

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mivel még mindig nincs vonalzóm a terhességre, így inkább csak hozzáteszem. :wink: 20+1

Lidike,
Natival nekem is végig kemény volt a pocim, szinte kopogott. 40 hét után már nagyon-nagyon untam a terhességet és még 5 nap után is csak a doki rásegítésével indult el. :lol:

Sillia,
A koffein nem épp a legjobb dolog terhesen, de akár több is belefér a még biztonságos keretbe. Meg egyébként is, a csokiban, kakaóban, teában is van hasonló, azt meg nem szokás annyira tiltani. Egy tábla csoki, amit én simán benyomok egy ültő helyemben van olyan "káros" mint egy gyengébb kávé és még lelkiismeret furdalásom sincsen. :wink:

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt mindenkinek! :)

Látom lassan rendeződnek a dolgok, egyedül az Áfonya kérdés problémás most.
Mútkor is hamar megkerült, remélhetőleg most is így lesz. De tényleg jó lenne valamit kitalálni, hogy többet ne szökjön el.

És most megyek enni. (Manó még itt van velem és szegényke nyüszög, hogy vegyem fel, az ölembe szeretne ülni. :( :( :( )

Kép
Kép
200907?

Dodi! Ez jó ötlet! :lol: Majd mondom is a dokinak! (persze, ő nem számít bele! mert akkor be tudna jönni, anyu, apu, meg a párom)

Lorca! szép is lenne a kettő helyett evés! Akkor én 4 helyett ennék??? :lol: :lol: :lol: Lassan már annyit se tudok enni, mint ezelőtt, kezd összemenni a gyomrom.

Reggel kiszaladtunk (na ez egy kicsit túlzás, úgy talán 0,001-gyel ha haladok!) a kórházba a terheléses eredményéért. Tök jó lett: éhgyomri: 3,7, 1 órával utána 5,7, két órával utána meg 4,0. Remélem, mostanában nem kell több szúrkálásra számítanom. Mert az egyik szúrás helye most is kékül. De azért nemolyan durva,mint múltkor volt.
Na, megyek is pihizni.
Amúgy én is akkor jövök, amikor eszem. Szóval most reggeliztem. 200907? Jó étvágyat!

Ja, tényleg olvasta valamelyikőtök a lelki köldökzsinór cimű könyvet? Én most kezdtem el.

Ezt láttátok már:
http://www.youtube.com/watch?v=7dj298NR ... re=related

Olyan cukik!

Kép
pagika

Miért van állandóan akkora sor a női wc előtt...

"Kislány korodban anyukád mindig elvitt a mosdóba, megtanította, hogy legelőször le kell törölni a wcdeklit wcpapírral, majd ezt követően kis darab wcpapírkákat tett a wcdekli teljes felületére. Végül megtanította: "Soha ne ülj rá a nyilvános vécékre". Ezt követően megtanította "a pózt", azaz, hogy tartsd meg az egyensúlyodat a vécé felett úgy, hogy rá se ülj és ne is érj hozzá a felületéhez. A "póz" megtanulása olyan első leckék egyike egy kislány életében, amely végigkíséri őt egész hátralévő életében. De még felnőttként is nehéz megtartani amikor a húgyhólyagod a kidurranás határán van.
Amikor el KELL menned vécére nyilvános helyen, azzal fogsz szembesülni, hogy akkora sort kell végigállnod, mintha ott bent nem más, mint Brad Pitt várna rád. És vársz, mosolyogva, kedvesen és látod ahogy a többi nő is diszkréten keresztbe teszi a lábát és a kezét, ami a hivatalos kifejezése annak, hogy "behugyozom". Végül rád kerül a sor de hirtelen megjelenik a tipikus anyuka azzal, hogy "ne haragudj, a kislányom nem bírja már tovább". Ekkor végignézed az összes többi helyiséget is, hátha nem látsz valahol lábakat. Mindegyik foglalt. Végre, valamelyik kinyílik és ráveted magad, szinte kiszeded az illetőt, aki éppen jön ki.

Bemész és konstatálod, hogy a zár nem működik (sosem működik), nem baj. Rátennéd a taskád az akasztóra de nincs (sosincs), gondolod majd a kilincsre, az sincs, ezért szemügyre veszed a területet, lenézel a földre és látod, hogy gyanús, meghatározhatatlan víz van a földön, nem mered a földre tenni, inkább a nyakadba akasztod, miközben nézed, hogy himbálózik alattad, nem beszélve arról, hogy szinte megfojt, mert annyira tele van, hogy alig bírod el olyan dolgokkal amiket szép lassan tettél bele, de a nagyrészét nem s használod, de mégis ott van hátha kelleni fog valamikor."

De visszatérve az ajtóra. Mivel nem volt rajta zár, az egyetlen módja, hogy zárva tartsd az, ha az egyik kezeddel fogod, miközben a másikkal egy rántással lehúzod a bugyid és odateszed magad a "pózba". Micsoda megkönnyebülés!!!... Ahhhh. Végre! És akkor hirtelen érzed, ahogy a combjaid elkezdenek remegni. mert lógsz a levegőben, a lábaid behajlítva, a bugyid elvágja a vérkeringésedet a combjaidban, a kezed amely tartja az ajtót kinyújtva és egy öt kilós táska a nyakadban. Nagyon szeretnél leülni, de amikor bejöttél nem volt időd letörölni a vécédeklit és bevonni papírral. Valószínüleg nem történne semmi, ha leülnél, de anyád szavai visszhangoznak a fejedben: "sose ülj rá a nyilvános vécékre", ezért úgy maradsz "a pózban" remegő lábakkal.
De jaj. egy rossz kalkuláció miatt érzed ahogy egy vékony sugárban végigcsurog a pisi a fenekeden, talán a harisnyád is olyan lett!!! Egy kis szerencsével megúszod, hogy a cipődet ne érje, de hát óriási koncentrációt ígényel megtalálni a helyes "pózt". OK, próbálod elfelejteni ezt a szerencsétlenséget és inkább elkezded keresni a wcpapírt, de . a k. életbe!!! Üres, nincs papír (mindig üres)! Ekkor esdekelve könyörögsz, hogy legyen a táskádban az öt kiló lom között egy nyomorult papírzsebkendő, de ahhoz, hogy megkeresd el kell engedned az ajtót. Egy pillanatra kételkedsz hátha valaki pont akkor nyit majd be, de nincs mit tenni muszáj elengedni. És persze, hogy amikor elengeded valaki belöki az ajtót, amit meg kell fékezned egy erős, gyors és nagyon határozott mozdulattal miközben kiordítod: FOOOOOOOOGLALT!!!
Viszont ekkor megbizonyodsz, hogy mindenkihez eljutott ez az informació, aki kint várakozik, ezért az ajtót már nyugodtan elengedheted, hiszen senki nem fog újra rádtörni (ebben mi nők, nagyon tiszteljük egymást) és végre nyugodtan elkezdheted keresni a papírzsebkendőt.

Szeretnéd mindet felhasználni, de tudod, hogy micsoda kincset érhet hasonló esetben, ezért elteszel egyet.Ekkor már számolod a másodperceket, hogy végre kimehess, mert rajtad a kabát, hiszen nincs akasztó, ömlik rólad a víz, őrjítő, milyen meleg tud lenni ezekben a pici helyiségekben, ráadásul ebben az erőltetett testtartásban, amiben még mindig vagy a vádlid már majdnem szétrobbant. Nem beszélve, hogy rád törték az ajtót, megfojtott a táskád, csorog az izzadság a halántékodon és a végigcsurgott lábadról. És tudod, hogy anyukád most nagyon szégyenkezne miattad, ha így látna, mert az ő feneke sosem ért hozzá egyetlen nyilvános vécéhez sem és hát valljuk be, "nem tudhatod milyen betegségeket lehet összeszedni egy ilyen helyen"... már teljesen ki vagy merülve, amire felállsz, nem érzed a lábaidat sem, gyorsan magadra húzod a ruhádat és lehúzod a wc-t.
Ezután átmész a kézmosóba. Minden tiszta víz, nem engedheted el a táskádat, a válladra helyezed. Nem tudod, hogy működik a csap, olyan sok fajta szenzoros csap van manapság és addig érintgeted amíg egy hajszálvékony hideg vízsugár meg nem jelenik. Gyorsan beszappanozod a kezed, megmosod egy olyan pózban, mintha a notre-dame-i toronyőr púposa lennél, hiszen nem szeretnéd, ha lecsúszna a táska a válladról. A szárítót már nem is használod, hanem gyorsan beletörlöd a gatyádba, mert ugye nem fogsz egy egész papírzsepit erre áldozni és kimész. Ha szerencséd van, nem húzol magaddal egy darab papírzsebkendőt a cipődön vagy ami még rosszabb nem akadt fent a szoknyád a harisnyádban amikor fénysebességgel felrántottad magadra a ruhádat és kivillant a feneked. Ekkor meglátod a pasidat, aki bement a férfi vécébe, kijött és még egy újságot is volt ideje olvasgatni, míg rád várt.
"Miért voltál bent ilyen sokáig?" -kérdezi az idióta.
És csak ennyit válaszolsz: "Sokan voltak".

:lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors beköszönés erejéig jöttem,ugyanis délután elmegyünk wellnesezni!
Apának holnap van a szülinapja és ezt az ajándékot kapta tölem és a szüleimtöl!
Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi!
20140328174041

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De tényleg: SOHA, SEHOL ne üljön rá senki a slózira, ha nem otthon vagy olyan helyen van ahol tudja, hogy szépen, tisztán tartják és a háziak sem hordoznak semmiféle bacit.
Belém is ezt verte anyám. Szófogadó kislányként viselkedtem. Annyi lejött, hogy nem egészséges dolog és bajom lehet, de ennek a valódi jelentőségét már csak nagyobb koromban értettem meg.
Szóval, inkább erősítsük csak a comb- és fenékizmainkat. :wink:
(És a nénikéjét az összes építésznek, akik nem terveznek legalább ötször annyi női vécét, mint férfit! Márpedig nem terveznek sosem... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Hál' Istennek azért ezen a téren is történtek változások: ma már igenis sok helyen van (dörzs)papír (de azért mindig legyen nálunk zsapír pepi :roll: ), működnek a zárak, van akasztó, le lehet húzni a wc-t és van kézmosó, kézszárító is. Sok helyen Balkán van még, de azért javul a helyzet.
(És ha úgy van, akkor igenis tessék bemenni a férfi mosdóba. Felemelt fejjel, határozott léptekkel, egyenesen előre nézve. Mire észbekapnak te már végeztél is. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

tabati

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

007! :lol:

Moncsy!

Jó pihenést nektek! :)

Kép
Kép
tabati

Csak azért írtam le, mert úgy röhögtem sokmindenben magamra ismertem. :lol: Ugyan én teljesen profi vagyok már ebben, sosem pisilem le magam :lol: ,zsepi is mindig van nálam, de a póz, meg főleg a kézmosás az nagyon ott van. :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én szoktam a férfi mosdót is használni.... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: 8) 8) 8) :oops: :oops:

Egyébként tudtátok, hogy akár a hpv-t is el lehet kapni nyilvános wc-ben?
Mióta terhes vagyok az a bajom, hogy nem bírom megtartani magam a wc felett, ezért ahhoz a taktikához folyamodtam, hogy 8 réteg wc-papír a wc ülőkére, és a kezemmel támasztom meg magam (nehogy mára wc papírhoz hozzáérjek a fenekemmel!). Szerencsére, itthon vagyok mindig, de majd a kórházi wc! Alig várom!!!

Moncsy! Jó pihenést! És vigyázzatok magatokra!

Kép
pagika

Erről jut eszembe! Lehet ám kapni papír Wc ülökét. Szépen kicsomizod, és ráteríted. Ugyanolyan a "fazonja". Jó, erre sem kell ráülni, de jobb, mint a pézsével vagy papírral történő félórás szerencsétlenkedés.
Kórházba ezenkívűl még lehet vinni törlőkendőt (nedves wc papírt)is, amivel letörlöd előtte a deszkát. :wink:

Kép
Kép
200907?

Megbeszéltük hogy ha előkerül a kutyus akkor megpróbálunk többet vállalni a levitelből. Eléggé rosszul érzem magam mert azt írtam apának hogy azért történt mindez mert agyonfélemlítette a kutyát. Ami ugyan picit igaz, viszont apa volt az aki majd' két éve minden hajnalban felkelt a kutyához és sétáltatta napsütésben mínuszban hóban fagyban szakadó esőben. És este megismételte ugyanezt. Ránk csak a nappali levitel maradt, ami viszont csak egy gugolás a gödörben, hamar megvan.
Én néha felajánlottam hogy maradjon csak, leviszem én, de ritkán fogadta el, és bennem győzött a kényelem. Most meg már semmiképp sem tudnám hajnalonta levinni. És ha nem engedi el a pórázról nem kakál a kutya. Az meg a másik dolog hogy igazából a tó körül és az erdőben tudja magát kiszaladgálni a blöki, ott viszont nem ajánlatos egyedül császkálnom, a Dalmának meg végképp nem. Szerintem a város összes alkoholistája narkósa és egyéb rosszéletű alakja ott csoportosul.
Szóval bár csak mailon beszélgettünk remélem köztünk már nincs harag mindketten igazságtalanok voltunk, apa a kutyával én meg apával. És rájöttem valamire. Apa és a kutya egyformák. Egyikőjük sem tud parancsolni a hirtelen indulatainak. Örülök hogy ezt már végre világosan látom, mert mostanában sok a feszültség köztünk olyan banális dolgokon hogy apa rettenetesen felbosszantja magát pl.azon hogy mit és hogyan számláz egy szolgáltató.
Én nagyon békés és inkább befelé rágódó természet vagyok ezért nekem az ilyen indulatkitörések teljesen értehetetlenek és nagyon rosszul érzem magam tőlük. Főleg mostanában..

Hú, remélem ez még nem volt kiteregetés..
:(
Vendég

Minek leteríteni ha nem ülsz rá? :shock: Olyan papírt tényleg kell vinni majd a kórházba, mert szülés után már tuti nem bírjuk a pózt tartani. :lol: Nálunk van amúgy automata is a nőgyógyászaton, amiből ilyen papaírt lehet kinyerni. :lol:

Kép
Kép
tabati

Megint jo kis temanal vagyunk!! :lol: Amikor Franciaorszagon keresztul utaztunk (karacsony elott autoval mentunk haza.. :shock: ) megalltunk egy autopalya melletti wecenel, eloszor apa ment be, majd kijott, mmondta: haaat, ez neked nem fog tetszeni!!!!
Hat bementem, egy lyuk volt a foldon, de keramia betettel (mint a mosdo) megmondom oszinten, a legkenyelmesebb es leghigienikusabb nyilanos wc volt, amit valaha lattam....csak leguggoltam, aztan kesz!! :lol:
Vendég

Sillia, mi apunk is eleg hirtelen haragu...aztan hirtelen lehiggado is, es nem gyoz bocsanatot kerni....csak ezert viselem konnyen, mert mar elore rohogok magamban: "Mindjart jossz te meg az en utcamba!" :lol: En ahogy orgszem, egyre hirtelenebb haragu vagyok, fogy a turelmem...egyebkent sokaig turok, turok, aztan amikor betelik a pohar, akkor nem erdemes a kozelembe jonni! :twisted: :lol:
Vendég

Sziasztok,csak gyorsan Domi vadorzó ma :lol: :lol: .voltam dokinál,minden oké,méhszáj totál zárt és bébike is jól van.Hu nagyon megkönnyebültem:).

Lorca de mitől???Tök rémisztő :shock:

Kép

Kép
lidike

tabati! :)

Azért mert hátha mégiscsak rá kell ülnöd... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

niki72! :)

Ezt hívják "dobbantósnak". :lol: :lol: :lol: Tőlünk keletre (volt) igen elterjedt. És akár hifi, akár nem ezt lehet a legjobban tisztántartani. :shock: :shock: :shock: :shock: Takarítószer, slag aztán hagy szóljon. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.20 12:51-kor.

Kép
Kép
200907?

Lidike!

Ugyan nekem csak egyszer volt nagyon érezhető a keményedés, de azt mondják, hogy astressztől idegeskedéstől is lehet. Állítólag méhösszehúzódások és természetes a várandósság alatt, hogy vannak. A méh felkészül a szülésre. Azért is van, hogy ha egy kismamát nagy trauma ér, akkor beindulhat a szülés, mert akkor erősebbek lehetnek a méhösszehúzódások. Szóval magnézium és pihenés, no stressz, hasonlók. :roll:

Kép
Kép
tabati

Dugulok és megyek vissza pihenni, de ezt már tegnap is akartam mondani. :oops: :oops: :oops: :oops:
Vannak magnéziumos tusfürdők. Eddig a Fának és a Balea-nak láttam, de nincs kizárva, hogy van a többi márkából is.
Nem tudom mennyire hatásos, de ha gondoljátok akkor próbáljátok ki. :wink:

Léptem. 8)

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?