A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

oké :D

KépKép
benó

Párolt mexikói zöldség keverék, rizs, rántott hekk.

Hát olyan névnapom volt, hogy nem volt sütim......... :oops:
Tegnap beleolvastam a recept füzetembe, aztán visszabújtam az ágyba és aludtam estig!!!!! :D
Különben is folyamatosan tüsszögve, hogy süssek?????? :roll:

Kép
muzsuzska

Két hete nem dohányzom! Tegnap éreztem, hogy nagyon rá kéne gyú....... de nem !!!!!

Kép
muzsuzska

Majd sütsz ma, senki sem kéri rajtad számon a sütit, csak te magad! :lol:

KépKép
benó

Az már nagyon jó idő, csak így tovább! :idea: :idea: :idea: :idea: Tudom, hogy rohadt nehéz, ezért nem is hozom fel sose. :wink:

KépKép
benó

Kipucoltam a vécét, fürdőt. Kifehérítettem egy rakás alsóneműt, azokat is kiterítettem.
Csinálok egy kávét,mert elalszom.

Kép
flóra 11

De ügyes vagy. :D Látod, ezt kéne nekem is csinálnom, de nem visz rá a lélek. :roll: :wink:

KépKép
benó

Zsuzsi, marha egy kitartásod van! Nekem a fogyókúrához sincs akaraterőm. Gratula neked! Folytasd,ügyes vagy! :wink:

Kép
flóra 11

Ildó, mivel fehérítesz????? Sül a halam, rohanok.

Kép
muzsuzska

Szavóval. Nem tudom,hogy nálatok is lehet-e kapni. Penészre a Szavót már reklámozzák nálatok is. De ez létezik fehérítésre,fertőtlenítésre is. Én próbáltam a Cloroxot, de az sárgítja a fehéret. Néha a Domestos is jó.

Kép
flóra 11

Hal.Látod,ezt én is megenném. :D

Kép
flóra 11

Ügyes vagy Zsuzsi!!! :D :D :D

Volt egy kolléganőm(csak beszaladt).Egy éve vagyunk kollégák,hogy odakerültem a tüdőre és képzeljétek hozott egy csomó babaruhát,ágyneműhuzatot alvózsákot,kiskabátot zoknikat.És még játékot is egy párat!!

Nagyon megörültem

De aztán jött a hidegleves!!!Fűtésszámlának kiküldtek 28 ezer ft fizessek be!!!Hol használok én ennyit???Nincs is akkora radiátorom!!

Persze csak hétfőn tudok már telefonálni de akkor úgy kiosztom őket!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És!!!Múlthónaptól támogatásom van fűtésre!!Akkor 12 ezer volt.Előtte támogatás nélkül 18 ezer:Akkor ez most mi???

Bezzeg aki nem fizet!!!!!

De az tuti ha ezek is elszámoltak valamit mint a villanynál nem fogom befizetni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
martik77

Ugyanis a mosógép vagy a mosópor egy teljes gépnyi fehérneműm bekékített, nem tudom mi történhetett mert ezt a mosószert használom évek óta, talán kéket mostam előtte és maradt volna a gépben, de öblitett, tehát nem értettem.
Próbltam egy melltartót fehéríteni donestossal, de annyira ronda sárga lett, nem tudom mivel kéne kimosni!!!!

Kép
muzsuzska

szájakat festek

KépKép
benó

L.hozott az anyukájától levest,krumplipürét,rántott húst,sült húst és töltöttkáposztát!!!!(de azt beraktam a fagyóba máskorra)

Kép
martik77

Márti, ezek megbugyantak!!!!! Múlt havi fűtésszámlánk 22ezer volt, tegnap küldték 33ezer!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Még meleg sincs!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Én is azt hittem elájulok!

Kép
muzsuzska

Akkor fess egy ilyen szájat is légyszi!!! :? :? :?

Kép
martik77

A kolléganőd nagyon rendes.

A gázosoknál kár a gőzért. :lol: Bocs. De végül úgyis nekik van igazukéski kellfizetni. Lassan majd nekem is jön a villanyelszámolás,meg a lákásra is. Na én is jobb, ha készülök. :?

Kép
flóra 11

Ó, a fenébe, Márti! :x
Ma már nem tudsz telefonálni? :wink:

KépKép
benó

Én tuti nem fizetem ki 37 négyzetméterre.Mondtam L.nek lassan akkora a rezsink mint az albérletbe és ott havi 20+rezsi volt.3 szoba 70 négyzetméter!!Nem 37!!!!

Kép
martik77

Nem lehetett ma csak délig L.meg mikor jött haza kb 1 körül akkor hozta fel a postát.

Kép
martik77

Aranyos a L. anyukája!!!!!!!
Én holnap kapok anyáméktól egy fazék halászlét, tele fincsi hallal, vasárnap meg Királyfi anyukája főz nekünk! Jó sorom van! :wink:

Kép
muzsuzska

Most kellmegfizetni a többletet a gáz miatt,amikor az oroszok nem szolgáltattak. Akkor mondták is, hogy a kiesést majd a felhasználók fizetik meg,rajtuk csattan az ostor. Mármint a termelésben a kiesést, hiszen leállt rengeteg nagyüzem.

Kép
flóra 11

Na de akkor hol a támogatás???

Múlthónap 11 ezer most 28???? :shock: :twisted:
Nem értem!!

Bár mondták,hogy magasabb lesz 5-8 ezerrel az elmúlt hidegre(valamikor szerintük kutya hideg volt)való tekintettel de majd korrigálják,hogy ne legyen nehéz fizetni!!

Na de ez nem 5-8ezer!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
martik77

remélem, el tudjátok intézni fizetés nélkül

KépKép
benó

Na ha el tudjuk ha nem én ezt nem fizetem ki!!!Kész!!!!

A többit utána fizetem ahogy eddig is de ezt nem vagyok hajlandó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Kérdezd a Ferdit. Majd elsírja magát, hogy ő sem érti. :?

Kép
flóra 11

Na jó befejezem!!!! :? :)

Kép
martik77

Képzeljétek egy volt nyugdíjas kollégám felcsapott bankrablónak!
Elment nyugdíjba, nagyon jól álltak anyagilag, naponta bevásárlás, főzés, beugrott a kocsmába egy sörre, aztán játékgép. :shock: Iszonyat adósságot csinált. :shock: Tényleg irigylésre méltóan álltak anyagilag. Elindult, hogy beugrik a Dunába, hideg volt a víz, :D és visszafelé beugrott a bankba zsebkéssel rabolni a marhája!!!! Megáll az eszem!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

ne fizesd :x :x :x
bunkóság

KépKép
benó

Nem szép sors. :(

KépKép
benó

Márti, drága nyugodtan panaszkodj, sőt, szólj ha valakit meg kéne tépni, verni, jövök segítek!!!!!!!! Lőni is tudok! :wink:

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: Látod Zsuzsi,én a Dunánál megakadtam.Ha hideg is volt a víz. A bankig nem jutottam,de kés se volt nálam. :lol:

Kép
flóra 11

én is megyek, megvédelek :(

KépKép
benó

Mártika, no para. A Szilvi nemsokára utalja a milkákat. :lol:

Kép
flóra 11

Van humorod. :lol:

KépKép
benó

Annyi mindent akarok írni, de a fele mindig lemarad. :oops: Lehet, hogy hülyülök........ :evil:

Tegnap szóltak, hogy lenne egy hely egy másik munkahelyen! :evil:
Ja, lombik előtt, nem tehetem!!!!!!!!!
Pedig az egy kicsit változatosabb lenne, az is labor. Nagyon sajnálom de ezt most ki kell hagynom............

Kép
muzsuzska

Tök dáthás vagyok, halvány lila gőzőm sincs mennyire sós a kaja, lehet hogy kétszer sóztam, mert semmit se éreztem.....

Kép
muzsuzska

Nem baj, úgyse fogod érezni, Királyfi meg majd a szerelemre fogja... :D

KépKép
benó

Márti, mi lett veled? Ugye, nem sírsz? :( :(

KépKép
benó

Van pirim, ami épp narancssárga színű!! :D :D :D

Márti, miért fájhat a gyomorszájam úgy mintha késsel szurkálnák időnként???????????????? Olyan telt érzés jön rám és hányinger...... Abbahagytam a kliont......

Kép
muzsuzska

Ezt megértem Zsuzsi. Bár mondjuk lehetne azért beszélni velük, elmondani nekik,mire készülsz,hogy mi a véleményük. Esetleg így is alkalmaznának azzal a feltétellel, hogy keresel magad helyett valakit anyasági idejére.

És Királyfi nem tudja elfogadni azt az állást. Vagy az nem neki való?

Kép
flóra 11

Márti!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Márti lett a net doktorunk. :lol: Állandóan nyúzzuk őt a kérdéseinkkel. :lol:

Kép
flóra 11

Márti... :(

Királyfi faipari mérnök, nem laborban dolgozik.

A narancssárga szép szín. :D

KépKép
benó

Aha, ezt valahogy nem tudtam.

Kép
flóra 11

Ildó ez így nem megy! Három hónap a próbaídő, a csaj aki helyett kellek gyesre megy, tehát határozott idejű.

Királyfi mérnők, és vezető pozícióban dolgozik, én laboráns vagyok. Nem felcserélhető.

Kép
muzsuzska

Ildó, én is csak azért tudom ám, mert a GY. is az lenne, ha lenne.....

KépKép
benó

Értem. Hát, ez van....

Kép
flóra 11

Átmentem a szomszédba érdeklődni!!

De a kollégád története Zsuzsi felvidított. :lol: :lol:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X