A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici!

Nagyon szép a pocakokod!

És most már szemmel láthatóan gömbölyödik. :D

Egyébként nem tudod megnyomni Dalmát, emiatt ne izgulj! Nagyon jól ki van ez találva.
Vendég

Szép napot mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm a köszöntéseket!!!!!

Nemlajos!
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsu!

Hogy vagy?

Most mi a helyzet a babákkal?
Csak én értettem nehezen a tegnapi hozzászólásodat?
Részletezhetnéd egy kicsit!
Vendég

Cat!
Aranyos vagy! Köszönöm.
Akkor kicsit fáj, és azért megyek olyan furán.. :shock: :D

Zsuzska!
Hogy vagy ma??
Apa mit szól a hírhez?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Beni még csak most ébredt fel. :shock: :D
Már dumál, de engem még nem hívott.
Azt hiszem most kialudta magát. :D
Vendég

De jó sokáig aludt ma.
Jó neki.
Lehet nekem is azt kellene tennem.
Dehát védőnőhöz készültem :shock:

picimami

Hát nagyon meg vagyunk illetődve mindketten. Apa csak egyetlen babára számított. Szerintem nagyon megijedt 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A hivatalos írásom:
"TVS során egy szabályos 13 mm-es petezsák látható, benne másodlagos szikhólyag ábrázolódik.
További két piciny petezsáknak is megfelelő képlet ábrázplódik.
Kontroll vizsgálat indokolt.
Diagnosis: Veszályeztetett terhesség egyéb,ismert ok miatt"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Ha egy üzlet egyszer beindul... :D :D :D
De még nem lehet tudni, hogy tudni, hogy mi lesz.

Pár hét szerintem kell, hogy kiderüljön, melyik fejlődik majd úgy, hogy egészséges legyen.

Nagyon sok terhesség indul ikerterhességnek, de ztán a természet teszi a dolgát, hogy egészséges baba születhessen.
Szerinetm ennek örülni kell.
Vendég

Zsu!

Akkor most nem is dolgozol már?
Vendég

Szép jó reggelt!!!

Hát minden férfi megőrül ha terhes a felesége????
:roll: Én nem is értem őket,de szerintem ők se minket :?

Pici Te aztán meg még mindig olyan sovány vagy..azt hittem csak az én párom ilyen "idióta" már bocsánat..bár mostanában a hasamat simogatva alszik el..nem is értem..közben meg Lili szétrúgja a kezét :wink:
A pisilési inger elmúlik majd idővel..legalábbis én is voltam ugy egy darabig mint te,de most már nem...pedig engem is szokott nyomni nagyon,de az már más...

Ma már jól vagyok..olyan fura,hogy van egy két nap ami teljesen padlóra küld és nem tudom miért. Apa is közölte tegnap,hogy szerinte menni kéne megvenni az ágyat meg a kocsit,mert ha elöbb bekerülök nem tudja mit kell csinálni :wink:

NAgyon jót aludtam,nem is tudom mikor sikerült ilyen jól szunnyadnom..most viszem a fiam a fodrászhoz..ma 4-kor farsang...

Zsuzska az várható volt,hogy nem egy baby lesz nem??? :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nagyon mérges vagyok apára.
Mondtam neki, kell az autó, kozmetikushoz megyek.
Erre még sehol...
Mert izé, közbejött valami neki, és hát nem tudok menni gyalog?
Hát @@@@@@ nem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vásárolni is kell, hová tegyem?
A hátamra?
Most itt vagyok.
Hívok taxit :x

picimami

Pici!

Próbálj megnugodni!
Sajnos rá kell jönnünk, hogy a pasik ilyenek általában.

Nekem most ajánlotta fel az egyik szomszéd, hogy ma délután öttől hétfő reggelig nem lesz szüksége az autóra, nyugodtan hozzuk el. :D Olyan jó itt lakni. Szeretem, hogy mindenki ilyen segítőkész.
Vendég

Pici ne idegesitsd magad....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat az ilyenek is ritka dolgok...de tényleg nagyon jólesik az embernek.. :wink:

Küldtem privit..Pici neked is :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos..találtál már autósülést..vagy hordozót???

Most a Pennybe a héten akciós 7990 Ft

Gyermek hordozó**, ECE 44/04, születéstől 15 hónapos korig (0-13kg), csoportbesorolás:0+, levehető napfényvédővel, fejszűkítővel, váll-és csatvédővel, első és hátsó ülésre is szerelhető, központilag állítható övek, huzata levehető, 30°C-on mosható, különböző színben

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Egyenlőre dolgozom, mert nem érzem úőgy, hogy itthon jobb lenne. De sokminden eldől majd szerintem a jövő héten. Apa is bejön velem és akkor majd átbeszélünk sokmindent a dokikkal.

Törpiri!
Hát én kettőben reménykedtem, de apa csak egyre számított.
Tündéri mindkettő hordozó.... a rózsaszínes igazi csajos.

Pici!
Sajnálom, hogy apa így viselkedik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig annyira szép vagy és annyira csinos.... a fenekedet kellene ki...... :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Szerintem készüljetek fel mindenre!

Arra is, ha három lesz, de arra is, ha végül mégis csak egy. Hiszen az a lényeg, hogy egészséges legyen.

Apának pedig biztosan kell majd egy kis idő megszokni a dolgokat. :)
Vendég

pici nagyon csini vagy milyen kis bögyöske lettél :):):) reméljük lessz benne sok tejcsi is :):) és már igazi kismamis pocid van :):):) csini vagy nagyon :)

zsu: nekem ismerősömnek ikrei vannak és fogantatás között 10 nap különbség volt a méreteik mindig különböztek vagyis lehet közben akár spontás is megtermékenyültél :):):):):)):

nika70
Salgótarján

Nika!

Hallottam már ilyet, hogy több nap különbség van az ikrek fogantatása között, de ez annyira hihetetlen... :o

Most volt itt a nő, akik a kocsit szállították trélerrel. 34500 Ft kelltt fizetnem. :shock: És azt még nem is tudom, hogy a javítás mennyi lesz. Illetve tényleg lehet-e javítani?
Azt hiszem az őssejt levételről végleg lemondhatok. Ez a pénz mehetett volna arra is inkább.

De a lényeg, hogy Apával minden rendben van. És azt mondja, a pénz miatt ne aggódjak, majd Ő előteremti.
Vendég

Zsu!

Elmondtátok már valakinek a jó hírt?
Vagy még várni akartok?
Vendég

Nika!
A spontán most nem lehetséges :oops: 8)

Cat!
Igen, már rokonok is és barátok is tudják páran. Meg odabent a kolléganőim is. A főnökömmel meg beszélek jövő héten, ha csüt-ön láttam a bébikéimet.... na ez nem lesz egyszerű.
Nem vagyok babonás ebből a szempontból.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Babona nem jó. Csak ha pozitív.
Az a legjobb, ha hiszel magatokban és abban, hogy minden rendben van.
Vendég

Pici: Nehéz ez az időszak tudom a férfiak nem élik meg a terhességet mi mi nők. Tehát valójában fel sem fogják csak majd ha megszületik a kicsi. Kitartást. és nagyon szép a pocid.

Cat: nektek sem volt könnyű mostanában. Egy a lényeg a férjed jól van. A te férjed sem ért meg?, Minden férfi egyforma ezek szerint.
De majd ha megszületik a kicsi minden megváltozik ám:)

Nemlajos: Boldog Születésnapot! :)
Nemsokára szülsz. Nagyon szalad az idő.
Igérem a jövő hét végén el jut a kád állvány hozzátok ha úgy jó. Ezen a héten sajna már nem mert ma megy az autónk vizsgázni. Jövő héten dolgozok már igy szombaton igyekszek elvinni ha neked jó.

Zsu: Nagyon jól sikerült az inszem. Egy körbe letudod a tervezett gyerekeket:)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe mert annyit olvastam vissza, hogy képtelenség lenne mindenre reagálni.
Bocsi.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Titeket aztán élmény visszaolvasni!

Cat! Nekem ezt a nőgyogyász írta fel és nem diabetologus! Ez nem csak a cukorra van, hanem jó a megtermékenyités fokozására is azaz petesejt nővelő! Én egyáltalán nem bántam meg, hogy szedtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika!Én hidd el nem akarlak semmire sem rábeszélni, de egy vérvétellel több vagy kevesebb az ne oszt szoroz! De én a helyedbe elmennék!
Neked van testvéred?? Nekem van egy bátyám és ezért aloszinű, sőt tuti, hogy lesz a bébimnek tesója! Én nem tudnám elképzelni, hogy Ő egyként nőjjön fel! De persze eztazért apával is át kell beszéljétek, hogy mint és hogy szeretnétek! gege most 2 éves ugye?? Szal végül is még van időtök nem vagy kifutva semmiből, de azért gondolj magatokra is!!!!

Pici! Naon szép kis pocid van! De jó!!! irigyirigy! Na nekem azért még nem ilyen csak kicsit hasonló! Meg nekem azért másabb, mert én nem vagyok olyan kis egyszálbelű mint te! Szal kerekedik, de csak a maga kis hályas modján!

Kismamik! 1 kérdés! Van valaki akinek háton fekve igazán nagyon fáj a dereka?? meg ott a csont?? És csak nagyon nehezen tud felkelni az ágyból?? Nekem azt modta ma a doki, hogy ez attol van, hogy egy ideget elkapott a bébim és azért fáj és ez kb a 30.-ik héten sokkal rosszabb lesz, mert addigra már az ülés is kész fájdalom lesz! Van valaki itt akinek hasonlo problémája van?? Nekem specko csak az oldalamon jó feküdni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucsu!

Örülök, hogy újra jelentkeztél!

A munka meghozza majd a babát nálatok is!

Én most magam alatt vagyok. Apa hívott, hogy a biztosító csak Egymilliót fizet a javításra, mert szerinte ennél több nem gazdaságos.
A banknak a frank árfolyama miatt most 1,6 milliót kellene visszafizetnünk.

Nem tudom mi lesz a megoldás, mert a szervíz szerint ennyiért nem lehet megjavítani, de ha kimegy a férjem Törökbálintra, akkor lehet, hogy találnak megoldást.
Most azt próbálja kitalálni, hpgyan juthatna ki tömegközlekedéssel még ma délután.

Nem tudom mi lesz, de én most nagyon elkeseredgtem. Elegem van mindenből. Miért nem lehet nyugodt, problémamentes legalább ez az utolsó pár hét?
Vendég

Nócika!

Én szoktam néha háton feküdni, de akkor nagyon nehéz felállni és elindulni. Ez valóban természetes. Egyébként is egészségesebb oldalt feküdni a terhesség alatt. Főleg félidő után, mert akkor a baba már elnyomhat egy fő artériát is, és nem jutsz elég oxigénhez. (Először Te, aztán a baba.)
Vendég

Jó reggelt:)
Hazajött a Zuram reggel 8-kor, inkább nem aludtak, de nem szálltak meg Bécsben, jöttek haza :lol:
Ez a jó hír, a rossz, hogy egyből keresztül húzta a számításaimat, ma én Obiba akartam menni kiskomódot nézni (szerintem a kicsi ruháknak mégiscsak jobb a fiókos), egy szomszéd haza is hozna, le volt dumálva, de a párom azt mondta, majd elmegyünk hétvégén... Szóval kezdődik megint a majd...
Még jó, hogy a tároló kész van, arra is várhatnék...

Törpiri, köszi a hírt, van itt egy Penny, szombaton akkor oda is elmegyünk, megnézzük, ennyi pénzért megéri szerintem!
Bár a múltkor néztük a Tescoban, hát én úgy elcsodálkoztam, azt hittem, hogy ezek a hordozók sokkal puhábbak! :shock: Esküszöm, tök fapados volt! :shock: Mindegyik ilyen? Látszik, hogy még nem volt gyerek a közelemben :wink:

csucsu, áldom a kezed, csak akkor gyere, ha éppen erre jársz, már így is annyit segítettetek! De még mindig nem tudom elképzelni, hogy hogyan is működik az az állvány 8) :oops: :lol:
Jövő szombaton nekem jó :roll:

Pici, bakker, nagyon csinos vagy, és én is azt szúrtam ki legelőször, hogy milyen kis bögyös lettél. A párod inkább örülhetne...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Írtam egy litániát gyerek egy gombnyomással kitörölte :)

na szóval rábeszéltetek elmegyek a jövőhéten vérvételre majd hétfőn megbeszélem a dokival

Nócika van egy öcsém nem kérdés hogy kell tesó ( bár 5 éve nem beszélünk egymással)
39 éves vagyok ami azt jelenti igenis lassan kifutok az időből gondolnom kell arra is hogy azért fel is kell őt őpket nevelni :):):):):):)

Csucsu jó hogy azért jösz mégha ritkábban is Szabina meggyógyúlt????

nika70
Salgótarján

Csak ennyihez van erőm:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :x :x :x

Ilyen a hangulatom kb.

De azért olvasgatok.
Vendég

óóóóóóó :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

NEmlajos a TESCOS tényleg fapados,azt mi is néztük,de ez nem!!!Tegnap voltam a Pennyben és szép szinekben is van és egyáltalán nem fapados...puha,és könnyű.
Azt hiszem szombatig vagy vasárnapig van az akció..nézd meg a honlapon,nehogy lecsússzatok róla :wink:
De hát majd meglátod...izlések és pofonok :wink:

Van babakocsi is,azért mentem el,de a kettő nem összeillő igy marad amit előzőleg néztem...

Nócika..én sem nagyon birok hanyatt feküdni,bár a csontom nem fáj,csak alig kapok levegőt..sőt a bal oldalamon jobban tudok aludni mint a jobbon,mert azon az oldalamon érdekes módon eldugul az orrom :oops: :lol:

Cat kitartás..hol a pozitiv hozzáállásod???Tudom,hogy néha feladja az ember..de meglátod minden rendben lesz :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri, megnéztem a honlapot :)
Este elmegyünk a párommal, remélem, még lesz!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!

Hamarosan összeszedem magam. Csak nem mindig könnyű.

De Beni ma kijelentette, hogy szereti a mákos tésztát, és máskor is csináljak ilyet.
Múlkor nem is volt hajlandó megkóstolni.

Csak az a baj, hogy mostanában mindig tésztát akar enni. Nekem nem az igazi ez az új szokása...
De csak mértékkel eszem, bár nagyon nehéz megállni, hogy ne vegyek többet. És még így is hízom tőle. :shock: :evil: :oops:
Vendég

No, de gondolom nem ez a baj...
Csak tetézi a hangulatod.
Tudunk valahogy segíteni? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Köszi!

Az autó a baj. Illetve most már megoldódni látszik.
Hosszú, és nem írásos téma, hogy hogyan, de kb 300 ezerbe fog kerülni, és két hét múlva újra használhatjuk az autónkat.
És a szakszervíz ugyanolyan árajánlatot adott, mint a mezei magánszervíz. Ez sem így volt régen. De mostanában annyira nem tudnak eladni új autókat, hogy a szervízből tartják fenn magukat.

Viszont így már tuti, hogy nem lesz köldökzsinórvér levétel.
Nem jött ez jókor, de soha nem lenne jókor egy ilyen.

Mindegy. Ez van.

És Apa azt mondta, hogy szeretné, ha este mégis mennék vele. :D

Ráadásul Beni Oroszlánkirályt néz, ami az egyik kedvencem, így egyre jobb a kedvem.
Vendég

no, alakul ez!
Bakker, hogy ezek a hülye anyagiak tudják mindnyájunkból kihozni a depit... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: nem azt mondtad hogy a biztositó fizet 1 milláig?

de az a lényeg hogy jobb kedved van :):):)

nika70
Salgótarján

Nika!

De igen. Ez azon felül van még. :roll:

Beni most aludt el. De mit várok, amikor majdnem tízkor kelt?
Vendég

Ismét büszke vagyok Apára. :D

Tegnap írt egy cikket, és a hétfői Világgazdaságban meg is jelenik majd. :D
Igaz, ez nem az első eset, rendszeresen jelennek meg cikkei újságokban, de akkor is...
Vendég

Szerintetek hasonlítanak egymásra?

Kép
Vendég

Sziasztok!
MEgjöttem a suliból... nagyon uncsi volt :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép estét lányok.
Most jutottam haza, és géphez.
Jó volt a kozmetikusnál, rendbehozta az arcomat, és a szőrös testrészeket.
Majd rohanás a matek versenyre.
Most pedig elsétáltam táncot nézni, barátnőm vezet egy táncegyesületet, és elmentem hozz, levegőztem kicsit.

Nócika!
Amit írtál, azon majd be pisiltem a nevetéstől. :lol: :lol: :lol:
Aranyos vagy.
A derék témához meg annyit, hogy nekem is szokott fájni, bár én olfalt feküdtem eddig, de néha úgy nyom, és most háton a jó.
De ha hajolok, vagy kelnék föl, bal oldalt valami nagyon becsípődik néha :shock:

És igen lányok, a cici lett a legnagyobb.
Mondtam én ,hogy már D kosár. :D :oops: :oops:
Maradhatna ilyen.

Zsu! Nagyon izgulok értetek, hogy mi lesz. Szorítok, és kívánom, úgy alakuljon, ahogy te a legjobban szeretnéd.

picimami

Cat, nagyon!!! :lol:

Megvettük a hordozót, piros volt, rózsaszín övvel, de hát ez most már ilyen :roll: Egyébként is muszáj volt már venni, ha a Zuramra várok, sose lesz ebből se semmit (3 hete mondta, hogy jaaaaaaaaj, neki mennyi munkatársának van eladó hordozója, majd ő azt intézi. Azóta egyet emleget, hogy azóta se találkoztak...)
Hát a Zuramból elegem van, végig hisztizett, veszekedett, idegeskedett, hát ezért akartam inkább egyedül vásárolni, meg obizni :?
Mondta, hogy nem rám mérges (hanem az országra), de mondtam, hogy attól még ugye rajtam tölti ki...
Mindegy, vettünk még pelust (csak 3-as volt a legkisebb, de arra az volt írva, hogy 3-9kg-ig, nem ilyet kellett volna venni? :oops: Belenő legfeljebb 8) ), popsitörlőt (kamillás, ez nem gond?).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!
Szerintem hasonlítanak egymásra a szexi srácaid.
És meglásd holnap jobb kedved lesz újra.
Tudom mit élsz át, mi is ezen mentünk keresztül szept végén.
Csak annyi különbséggel, hogy nekünk egy fillért sem fizetett a biztostító.
Már hamarosan kész lesz a Vivaró, de azért elég sok idő.
Addig az én kicsikémet nyúztuk :?

picimami

Csucsu!
Örülök, hogy jelentkeztél.
Dolgozol már? Szabina jól van? És te meggyógyultál teljesen?

picimami

Nemlajos!
Én már kicsit félek, olyan nehéz, annyi mindent kell venni, és követni, meg miből mennyi kell?? :roll: :shock:
Nekem még káosz.
Ügyes vagy hogy van energiád.

picimami

Iszonyú álmos vagyok.
Azt hiszem, kidőlök, és elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek

picimami

hát, sok nincs... listáim vannak, és húzogatom ki, hogy mi van már meg, meg mi van bepakolva... stb.
Most, hogy vasalom a ruhákat, döbbentem rá, hogy 56-osból összesen egy rugdalózónk van, az is egy ujjatlan... Szóval van még, ami kell!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?