A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tonti
Mi volt a szurin?
Vendég

Lányok! Köszi a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok. Máris jobb, hogy kipanaszkodhattam magam. Főleg, hogy tudom ti tényleg megértitek.

Ivászatos tippeket is köszi mindenkinek. Tea, gyümilé, mind kipróbálva, de továbbra is nagyon kevés csúszik, ezért a főzelékkel trükközök, azt jó hígan kapják.

Banika! Barátnők is mind kisgyerekesek, így örülünk, ha néha sikerül egy talit összehozni.

Davandi! Állítólag javulhat, a gyogyit lehet, hogy elhagyhatom később, de az étrend marad. A méricskétől tartok a legjobban.

Fanni! Hát igen néha én is csodálkozom, hogy jött össze, ráadásul rögtön az 1. inszemnél. Pedig állítólag a pajzsmirigy alulműködésem is jelentősen csökkentette az esélyeket.

Tonti! Remélem nálad javul a helyzet most, hogy lesz egy kis időd magadra is, pihenésre, kikapcsolódásra. Táncos képek nagyon édesek. Annának nagyon szép hosszú haja van már. Rate szurit sajnálom.

Vanda! Kedves tőled, köszi. Egyenlőre maradok ennél a műintézménynél, mert nekik a PCOS és az IR a szakterületük. Nagyon valószínű, hogy az enyém PCOS-hez párosuló IR, de ez csak később derül ki, mert szülés után egy éven belül nem nagyon érdemes hormonokat nézegetni. Most 3 hónap próbajárat és meglátjuk, hogy reagálok a kezelésre. Ha viszont nem válnak be jelentkezem.

Zsuzska! Már értem miért nem találok esernyőkocsit mostanában. Itt landol az összes:D A tietekre én is vevő lennék, kár hogy mostanában nem lesz eladó.

Eszti! Hahó jelentkezz. Jól vagy? Nekünk pp aria twin van és igen olyan toffe színben. Nagyon szeretjük és egyébként könnyebb a legtöbb esernyőkocsinál. Nekem is csak azért kell egy esernyő is, mert lecseréltük a kocsimat és az jobban elférne, ha utazunk, nagyszülőket látogatunk. Az ikresen én is néztem azt a kocsit, de állítólag fekete, én meg válogatós vagyok és színes kellene. Mondjuk olyan klassz piros mint Zsuzskáé vagy Vandáéké.

Maryska! Lánykákat sajnálom, jobbulást. Még ott tartottam, hogy bogyózás és ők sem isznak, erre most a másik véglet. Eszembe jutottál a dokinál, mert szóba került a Reductil is. Egyenlőre megtartottuk jolly jokernek, ha a diéta+gyogyi önmagában nem elég. A te Hauck kocsid is nagyon klassz. Azon is bosszankodtam egy sort, amikor az ikresen lecsúsztam a párjáról.

Ezt most inkább elküldöm, mielőtt elszáll.

Kép

Kép
szofi74

Kép

lanyané

Szofi
Nekem le kell műteni az egyik anyajegyem.Még november végén,december elején kértem szakrendelésre időpontot,március 23-ra kaptam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Persze közölték,hogy magánrendelésen bármikor leveszik...Egy 20-asért :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Anyád!!!
És addig bizakodom,hogy nem lesz vele semmi gond :roll: :roll: :roll:
Vendég

Lanyané
Hát mindjárt megzabálom,olyan éééééééééééédes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szofi
A babakocsi az ikreseken egymás mögötti :( :( :( :( Küldött a csaj róla képet.

Davandi
Látod,milyen szófogadó vagyok?Megint van egy laptetőm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané
megzabálom :lol: :lol: :lol: mekkora haja van :shock:
Vendég

Hurrá, Eszti megvan. :D

Judit! Ha határérték közelében vagytok és a dokitok nem aggódik, akkor szerintem te se tedd. (tudom, könnyű ezt mondani) Az immunerősítés is biztosan sokat fog segíteni. Én nagyon bízom a homeós megoldásokban. Mi csak azt használtunk eddig, szerencsére még egyetlen gyógyszert sem kellett bevenniük. Gézengúzéknál Paraicz doktornőhöz járunk, nála voltunk korábban a neurológián is. Azon aggódik leginkább, hogy Tomi kihagyott dolgokat, amit már nem biztos, hogy be tud hozni, mert nem lesz rá szüksége. Hogy érthető legyek: ül, áll, kúszik, de nem forog, csak hátról hasra és nem mászik. A hiányzókat kellene most nagyon erőltetni a további tornával. V. Annához járunk egyéni gyógytornára és úszásra. Ő nagyon szimpi.

Kata hír szuper, nagyon örülök. Főleg azután, hogy a napokban a babanet főoldalán egy nagyon szomorú ikreset is olvastam.

Kép

Kép
szofi74

Lanyané: jaj, de cuki! Pont fürdetünk, de már megnéztem vagy tízszer a képet, annyira édes. Az a haj!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szofi
Én is elolvastam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lanyané! Nagyon cuki. Mikor lett ekkora lobonca a kis nőnek? Erről én is lemaradtam.

Kép

Kép
szofi74

én is elolvastam :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ülő-loboncos, tündéri :P

Eszti :P
Mondanám, hogy Apa lekapja Hévízen, de addigra már leszedik, meg aztán fagyasztani sem tudjuk ott rendesen :wink: Ha jöttök Bp-re valamikor, tényleg mondom, hogy szólj és leszedi az anyajegyet. (ingyen persze, 2 perc az egész, van benne tapasztalatom, nekem is szedett már le)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Megyek,komoly!!!És lemondom a másikat.Írok privit.
Vendég

Eszti! Akkor még egy hónapig kitartás, nem lesz semmi gond. Begyulladt, vagy csak rossz helyen van? Nekem is rengeteg van, évente nézetem őket. Fotózzák és nézik, hogy van-e változás. Idén már egyre azt mondták inkább vetessem le, de még nem jutottam hozzá. :(

Kép

Kép
szofi74

Csajok a nyári összejövetelbe mi is beneveznénk. Júliustól ráérünk! :wink:

Maryska: ez a gyerek tiszta anyja! Nagyon tüneményes! :lol: :lol:

Cikket én is olvastam. :cry: Nekünk lett volna egy nővérünk (van egy hugim) és sajnos vele is ez történt. Anyukám is keresztül ment ezen, ráadásul amikor befelé mentek a kórházba megszülni, átadták neki a helyet a buszon :roll: … Ja, és egy rohadt paraszt orvos volt bent :evil: , amikor megszülte. Nem részletezem, de borzasztó lehetett átélni … De szerencsére megszülettünk utána mi! :lol: És csodálatos a húgom is, nagyon szeretem :oops: … ezt csak leírtam, mert … szörnyű dolgok ezek.

Petra
Kép
petricsek

Na,jól elküldtem magamnak a privit :roll: :roll: :roll: :roll:
Fanni
Neked is átküldtem azért :lol: :lol: :lol: :lol:

Szofi
A jobb lapockámon van és eddig nem vettem észre,hogy a melltartópánt dörzsöli.Ez egy kiemelkedő anyajegy volt és elkezdett leszáradni,aztán szépen beleakadt a ruhám,megsértettem vele.Most már leszáradt és egy rendes anyajegy van a helyén :shock: :shock: :shock: :shock:
Én is évente nézetem,2-t már le is vettek,de én még szívem szerint levetetnék párat,van néhány.
Vendég

Petricsek
Sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

..
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:31-kor.
davandi

Sajnos érthetetlen, hogy miért ilyen "lapokat oszt le" néha az élet ... :roll:

asszem nekem is el kell mennem bőrgyógyihoz megnézetni az anyajegyeimet...

Csajok, Ti voltatok már rákszűrésen a szülés óta? Én nem, pedig kellene. :oops: Eddig semmi bajom nem volt a nőgyógyis vizsgálatoktól, különösebben nem féltem, meg semmi, de most tökre nincs kedvem és csak halogatom ... :roll: Na hétfőn felhívom ...

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Én áprilisban/májusban tervezek "turkálóba" menni.

Látom én már Hévízet előre.Egyik sarok:részeg brigád,másik sarok:józanodó brigád,harmadik sarok:Fanni apu rendelője....
Vendég

Binyek
Látom,megint így olvasol :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:32-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:33-kor.
davandi

Davandi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Davandi
Az ő anyagi okaiból kellene félévente menni,vagy?
Vendég

Eszti :P
Apu már nagyon edzett :lol: Minden társaságban ez van :lol: :lol: De a másik 2 brigádban is ott lesz :lol: :lol:

Petra :P
Én kedden voltam. Mióta gyerekeim vannak, aggódom magamért :oops: :oops:

Megyek aludni, mert mostanában Milcsim nagyjából 1,5-2 óránként ébred és üvölt, amíg nem kap cumit... Ne is mondjátok, nem tudok Tonti lenni, pedig szeretnék...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Megyek,belevetem kamu énem a habokba :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Petricsek! Ez nagyon kemény lehetett a Mamádnak. Szegény mennyire izgulhatott, amikor téged és a hugidat várta. Ráadásul akkor még nem is lehetett beszaladni egy UH-ra, hogy a kismama megnyugodjon. Nekem ez nagy félelmem volt várandósan és sokat faggattam róla a dokimat. Nem nagyon tudott megnyugtatni, mert állítólag ez a mai modern technika és a legnagyobb odafigyelés mellett sem feltétlenül kerülhető el.

Eszti! Akkor hasonló a helyzet, csak az enyém bikinivonalon van és már párszor beleszaladtam borotvával kiszeltünci hadműveletnél (ezen a témán nagyokat kacagtam néhány oldallal ezelőtt), ezért lenne szélszerű megszabadulni tőle.

Mai dadás műsort láttátok? 3 ikerpár volt a családban. Első kettőt örökbe fogadták, második páros IVF baba, a harmadik ikerpár pedig spontán. Nagyon durva állapotok uralkodtak náluk.

Kép

Kép
szofi74

Fanni
Akkor jobb éjszakát!!!!!!!!!!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:34-kor.
davandi

Húúúúú,már nem is mondom,hogy nem vagytok normálisak,hogy ennyit írtok... :lol: :lol: :lol:

Nem voltam egész nap,mert péntekenként Pesten vagyunk seggmosáson(kolonhidroterápia). :oops:

Ha mertek nekem venni valamit Hévízre,akkor azonnyomban összepakolok és hazajövök.Komolyan mondom!Ne hozzatok kellemetlen helyzetbe,légy szi!

Nem is próbálok reagálni a 6 oldalra,mert nem tudok,hiszen szőke vagyok.... :lol:

Babakocsijaink a Vateráról überszarok! :evil: :evil: :evil: Az utolsó cigányasszony is különbben tolja a gyerekeit!Rozsdás,kopott,rágott...Pedig a fényképeken nem látszott semmi gánya,de ezek a kocsik már biztos kiszolgáltak 4-5 gyereket és az első,aki kapta már le is éretségizett! :shock: :shock: Hétfőn postázom vissza a nőnek!

Petra!
Rákszűrésen nem gondolkodni,hanem MENNI!!!! :x

Anyajegyek:nekem minden évben leszednek 2-3-at,mert nagyon szar a bőröm.Televagyok anyajegyekkel. :(

Maryska!
Mikor nőtt a csajodnak ekkora haja???Aszta!Nagyon édi! :lol: :lol:

Fanni az utolsó bejelentkező Hévízre.Ő állja a cehet! :lol: :lol:
Kaját is megszervezem,nyugi!Csak még korai.Március végére-április elejére összáll minden! :wink:

binyek

mi ez a koloizé? :shock:

értettem Binyek főtörzs :oops: , dokihoz haladéktalanul! :mrgreen:

Petra
Kép
petricsek

Nekem volt a terhességem elött egy kezdődő méhnyakrákom.De elcsípték időben!Megúsztam egy műtéttel!Huh!De be voltam szarva! :oops: Úgyhogy ne szarozzatok,hanem nézessétek meg magatokat! :evil: :evil:

Ma a Mammut2-ben megállított egy csaj,hogy én vagyok-e a Binyek??? :shock: :shock: :shock: Na ez a komoly népszerűség! :lol: :lol: (az augusztusi topikból ismerjük egymást virtuálisan meg képekről és ő fölismerte a gyerekeket :lol: )

A nyári talit is megcsinálom,ha akarjuk,csak szerintem kicsit sűrű lesz.....

binyek

most esik le, nekem meg méhszájsebem volt ... basszus, de hülye vagyok! :roll:

megnéztem ezt a tisztítókúrát. elég bizarr. gondolom hatásos, de nem fááááj :?:

Petra
Kép
petricsek

Kolonhidroterápia:bedugnak egy vastag :shock: csövet az ember hátsójába és meleg és hideg vizet nyomnak be literszámra,majd folyik ki a trutyi.... :oops: Teljesen letisztítja a bélfalakról az évek során rárakódott és rákövült rengeteg méreg meg salakanyagot. Nagyon jó hatású,csak kicsit gusztustalan meg kellemetlen...De meg lehet szokni.

binyek

Általában nem fáj,de én olyan székrekedéses vagyok,hogy ugy be volt állva a "cucc",hogy egy szüléssel felért az első két kezelés.Rendesen szülési légzőgyakorlatokat kellett csinálnom,úgy görcsöltem.De most olyan jó érzés van a hasamban,olyan egészséges üres...

binyek

De jó témánál vagyunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

néztük a Beugrót a Tevében, annyira imádom! :lol: Az egyik kedvenc műsorom és a rohadt kereskedelmitevék kicsinálták! Szerencse, hogy a királyiTV felkarolta...

Petra
Kép
petricsek

témát váltottam 8)

Petra
Kép
petricsek

Látom...szerencsére! :wink:
Nem is tudom,hogy miről beszélsz,mert sose nézem az M1-et

binyek

akkor ez se jó téma vazze! :lol: maradjunk a kakakimosásnál?! :wink:

Petra
Kép
petricsek

köszi jázmin nevében a dicsiket :D
egyedül ül a kis kurvám előre is nyúl a játékért beszarás :D
binyek itt voltál a mamutban egy puszira kávéra felgyühetté vóna :D
az én babakocsim brutál jó állapotu olyan boldog vagyok :D és szerencsés :lol: 10e :D :D bibibú-már irt a másik licitáló-hogy adjam el neki többet ad érte-hülye lennék :D
turkálóba biza kéne menni :oops: majd májusba :oops: :lol:

lanyané

Léptem csajok,apa hazaért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jóccaka :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

a beugrót imádom és megy a comedy central tévén is :D

lanyané

joccaka esztikém az enyém most ment el :cry: éjjel nappal dogozi szegény szó szerint :cry:

lanyané

Maryska!
Mennyire laksz oda?Mert még jövő héten megyek utoljára,de akkor csütörtökön.

Petra!
Ne kakizzunk..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Pusza,lassan én is megyek,mert már mindenki alszik,csak én prüntyögök itt :shock:

binyek

jóéjt!
marys: és urad hogy bírja a strapát? mit dolgozik?

Petra
Kép
petricsek

Most kéne msn-en írogatni,hogy jobban pörögjön a traccs!

binyek

Megvolt a szuri, nagyon ugyesen turte a nagyfiu, aztan amikor kijottunk mar nem birta tovabb es elsirta Magat, ugy sajnaltam szegenyt es meg 8 ilyen lesz! :cry:
Megvan Rate jelmeze is, capa lesz! :shock: :lol:

Lanyane: hat ez a kep ... irto helyes kislanyka! Micsoda haj!

Fanni es Tobbiek!
Most komolyan en vagyok a terrormutter aki megterrorizalja a gyerekeit, sirni hagyja Oket, stb. aztan meg bedugja Oket a bolcsibe?! Komolyan ilyennek latszom? A sirni hagyas a legelejen volt es csak par ejszaka, nem hetekig vagy honapokig azota meg nem, nehogy mar azt higyjetek hogy erzeketlen, rossz anya vagyok! Pont azert kerultem ilyen helyzetbe mert magamba folytottam az idegesseget, nem szeretek kiabalni vagy verekedni hanem igyekszem turelmes lenni es szepen megbeszelni mindent. A gyerekek pedig boldogok es kiegyensulyozottak, nincs Veluk semmi gond!

Es a sirni hagyas-nem hagyas dologgal kapcsolatban meg mindig azt hiszem hogy inkabb egy-ket atsirt ejszaka mint 1-2-3 ev kialvatlansag! Nehogy azt mondjatok hogy az jo a gyereknek vagy az anyukanak! Mindenki azt csinal amit akar es ahogyan akarja de senki ne itelkezzen a masik felett!

Bocsi, csak ez most igy kikivankozott belolem! :?

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?