tecaa, szülésnél minden rendben lesz

fel kell rá készülni, hogy fáj, van, akinek jobban, van, akinek kevésbé, de egyébként minden teljesen menni fog magától, és gyakran hiába terveztél el dolgokat, hogy mit szeretnél, lehet, hogy egyátalán nem fog majd fontosnak tűnni, vagy jól esni. a szülés alatt igazán anyuka lesz az emberből, erre nem lehet igazán felkészülni. de pánikolni nem kell, és nem szabad, és szüléstörténeteket sem kell olvasni.
reggel írtam egy csomót, de elszállt

a férjem macbookján írtam, amin a másodállását dolgozza, és rossz gombot nyomtam
az biztos volt, hogy evike, azért kérdezd meg a védőnőt, meg ha jól emlékszem, nálatok van sok kismama, lehet, hogy valami közeli városból tudtok valakit odaszervezni.
a többi bizony nem jut eszembe.
kocska, köszi a helyzetjelentést! megelőztél

nem engedtek ide a csemeték, mesét néztek, én is ki akartam nézni a számokat. én is keményedek, ezért bizony most nagyon engedékeny vagyok.
a válság szerintem legalább két-három évig el fog tartani, remélem nem tovább, ha sokáig szarakodnak, lehet, hogy tovább, hiszen lesznek választások közben, és az egyrészt sokba kerül, másrészt ugye újra kell építeni majd a rendszert megint... most megint ijesztegetnek az államcsőddel, ami ugye 300ft-os svájci frankot jelent, remélem ez azért nem fog bekövetkezni. mi 3-3,5millióval tartozunk többel most

és nagyon el akartunk költözni, mert nagyon buta a szomszédunk, az egyik, és nem tudunk, és ez nagyon rossz.
tisa, pont belegondoltam, hogy én sem rakok fel képeket, és lehet, hogy be kéne szkennelni nekem is a személyimet, vagy valami, hogy elhiggyétek, valódi ember vagyok

:):)
a gyerek nevével meg naponta piszkálom a jó uramat, nem túl aktív a témában... összeszámoltam, eddig 3szor fogta meg a pocakomat, hog y egyszer magától, kétszer felszólításra. ami mondjuk annyira nem rossz arány. de azért tök jó fej, mert pl mindig tolatva áll be, ha tudja, hogy én megyek legközelebb az autóval, hogy ne kelljen hátrafordulnom tolatásnál, meg van egy csomó olyan kis apróság, ami nem is tudom, hogy jut eszébe... pl rajzol szívecsét a cetlire, amit beletesz a nyitvahagyott könyvembe, hogy tudjam hol tartok. azért ez tök szép dolog 11 év után. főleg egy programozótól
kocska, mennyire sürgős a diótorta recept? mert nekem van nagyon tuti könyvem, amiben hihetetlen finom torták vannak, még a diótortát nem sütöttem meg, de amit megcsináltam belőle, olyan lett, mint a képen, és olyan íze lett, hogy mindenki elájult tőle. csak szkennelni kell meg feltölteni a képet... szóval lehet, hogy holnap dél lenne belőle. jó esetben ma este.
kértem nándinak ma allergológiára időpontot, és bassszus, nem adtak, mert azt mondták, májusig tele vannak. gasztron megcsinálják az egyik felét, április 8-ra kaptunk... azért elég borzasztó... szegény kis nándi. olyan rossz, mikor vakarja a pocakját.
ja, még a mesenézés mellé a már gyerekeseknek hadd ajánljam a
www.uptoten.com oldalt, boowa és kwala a nagy kedvenc nálunk, most már nándi is eljátszik vele, megtanulta kezelni az egeret

de főleg ketten nézegetik, aranyos kis dalok, játékok, animációk. szerintem jobb, mint a mese, ha már mluszáj valamivel lefoglalni őket, mert kreatívabb, mint bambulni. meg azt mondják, ha kiskorban hallgatnak idegen nyelvet, akkor könnyebben tanulják majd a suliban. még ha ilyenkor nem is értik.
a forma1 hangja nekünk idehallatszik augusztusban

de mi nem szoktuk nézni. csak nándi szereti, mikor nagyon nyűgös volt, én a youtube-on kerestem neki forma1-et, azt bámulta tátott szájjal.
én meg annyira nem tv-zek, hogy mostanra az olimpiát sem néztem

semmit, ami időben kezdődik, nagyon rossz érzés, mikor lemaradok róla, és általában lemaradok. meg szeretem a csendet, ha végre van. zenét sem nagyon hallgatok. iszonyú hangosak a gyerekeim - ez nem csak az én véleményem, hanem mindenkié, valami fura hangszínük van, és nagyon jó, ha éppen csend van

pont a minap jegyezte meg szintén kétgyerekes barátném, hogy nem gondolta volna, hogy hangerőben rékát überelni lehet, de nándinak sikerült. megvédtem rékát, mert a hangfekvés azért más. rékáé valahol az agyában szól az embernek, nem is a fülében
na, megyek, megjött apa, beülök egy kád vízbe, rám fog férni. éljen a hétvége!!!!