A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Már többször akartam írni: van két IKEA etetőszékbe való felfújható szűkítőm. Ilyenek: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70046622

Rövid ideig használható és nem egy nagy tétel, de ha valaki ilyet keres ne vegye meg feleslegesen, szívesen elajándékozom. (postázok is).

Kép

Kép
szofi74

Tonti!
Te szegény!Dehogy gondoljuk,hogy szar anya vagy!Csak rólad neveztük el a módszert,mert te mondtad el,hogy kell csinálni. :wink:
Én különben most is alkalmazom,mert Marcim nem akar leszokni az éjszakai vízivásról.Megőrülök tőle!!!Múlt héten már leszokott róla,mert hagytam bőgni 2 éjjel,most meg kezdi megint.Tegnap már megint 5x volt fent.

binyek

(halkan jegyzem meg Binyek és Maryska, hogy Én is ott lakom...)

Na, itt egy fél napot nem szabad újabban kihagyni! :)

Itt volt vizitelni unokatesóm a 3 hónapos babájával! Olyan édi, és olyan furi ilyen pici babával látni az enyémeket! Olyan cukik voltak, ahogy ringatták a hordozóban, meg simizték!
Vendég

Mentem aludni,mert fellőtték a pizsamámat! :lol:

binyek

Hello terrortonti
Sajnálom Rate-et :cry: :cry: :cry: Gondoltam rátok délután.
Senki nem ítélkezik.Én speci becsülök mindenkit aki végig csinálja azt az 1-2-3 éjszakát vagy nappalt.Nekem nem nagyon megy,bár az én kölkeim aludnak iccaka.MArci szörnyen rám van kattanva,de őt meg nem merem sírni hagyni,mert kicsit gyenge a köldökgyűrűje és félek egy jó kis köldöksérvtől.Tudom,hogy a műtétnél "rontottam" őt el,de nem kis műtét volt és nem igazán hagytuk akkor sem sírni. :lol: Féltettem a varratok miatt.

Binyek
A mai sporiszelet adagomat ha kimosták volna belőlem :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek!

Lementünk sétálni unokatesóval, és bementem a közértbe, ő meg addig vigyázott a lányokra, a sajátja meg rákötve. Odamergy egy néni, megkérdezi, hogy mind az övé e, majd közli, hogy "ugye fiúk"? Full rózsaszínben mindkét gyerek, rózsaszín masnis sapiban! :shock: :shock: Mert állítólag a szemük olyan fiús! :evil: Szerencséje a nőnek, hogy én ezt nem hallottam! :wink:
Vendég

binyek irtam privit

puszi mindenkinek
s.csilla

Tonti, szó sincs arról, hogy Te rossz anya lennél! Nagyon jól csinálod úgy, ahogy csinálod és jó, hogy tanácsot adsz másoknak. Három gyerek mellett, úgy, hogy szinte semmi segítség, ráadásul tök messze a családodtól. Inkább le a kalappal előtted! Ügyes Terrormutter vagy! ... :wink: ... Mi van a tanfolyamoddal, amit akartál nézni? Vagy lemaradtam róla?

Binyek: lehet, hogy jövő héten egy pesti tali is lesz a hévízi előtt? :lol:

Petra
Kép
petricsek

Anny! Édesek lehettek. Én a Dévény tornán szoktam találkozni pici babákkal és számomra is olyan hihetetlen, hogy az enyémek már milyen "nagyok".
Örülök, hogy számodra kedvezően alakult a tárgyalás. Végre megkönnyebbülhettél.

Kép

Kép
szofi74

Lanyané, tündéri a hajasbabád.

Basszus, elmegyünk bevásárolni, aztán fél órát olvashatok vissza és persze felére nem emlékszem.

Tonti, ezt most miből gondoltad, hogy van aki szar anyának gondol??? Én nem láttam/olvastam ilyesmit :shock:
Puszi Ratenak!

Na megyek fürcsibe egy jó könyvvel!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

anny: aggresszív kismalac?! :lol:
küldesz nekem is privit, hogy mi volt apa műbalhéjával? lemaradtam ...

Petra
Kép
petricsek

Binyek
Nem lehet hogy tényleg van vmi baja?
Én még soha nem adtam nekik inni éjjel,mert a legkorábbi időpont a fél5 amikor ébrednek(de akkor már este 8-kor szunya).Úgy kivágnák szerintem a teát vagy a vizet,csak úgy laffanna :lol: :lol:
Olyankor megisszák a tápot és a következő kaja a tízórai 8és 9 között :lol: :lol: :lol:
Vendég

binyi csütörtökön megyek dokiapuhoz konzira :D de amégy 8percre kocsival,feltéve ha nincs dugasz.
petri autókat tuningol,meg taxizik

lanyané

szofi ment a a privi,pont mais plüssmacikkal tömtem ki nekik mert jázmint mint egy laza részeg elfekszik az etetőben de amúgy meg ilyen szépen ül

lanyané

Anny! Az valami elmeháborodott lehetett. Annyira kisnőcik, hogy szerintem még kék rucival is nehezen tudnál bármilyen normális embert megtévesztened.

Kép

Kép
szofi74

lanyané: szegény urad! milyen jó lenne, ha úgy el tudnánk tartani egy(két, három) gyereket, hogy ne kelljen beledögleni a munkába. :roll:

holnap lehet, hogy eladjuk a lakást! drukkoljatok!
:P mentem aludni! jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

Volt szó róla a valahanyadik oldalon, hogy a gyes alatt hány évig van felmondási védelem. Én több jogi fórumon utánna néztem, és mindenhol azt olvastam, hogy 3 év után felmondhatnak. Szar ügy. Amúgy mikor a cégemnél erről érdeklődtem, azt sem tudták miről beszélek, csak a kezembe nyomtak egy papírt, amin valami jogszabály volt arról, hogy mennyi a gyed, gyes, tgyás stb, de köze nem volt a kérdésemhez...
Vendég

ki is kért képet?(8 oldallal ezelőtt? :lol: :lol: :lol: )talán Andi?

higanykák kiflit esznek tudományosan
Kép
[/img]
Kép

erőt gyűjtenek
Kép

Manci elájult
[/img]
Kép

Manci és a tupper
Kép

Minci és a dugalj
[/img]
Kép

egyszer csak jöttek a dobozzal
Kép [/img]
Vendég

Tonti!

Senki nem ítél el, én pláne nem, uazt csinálom. :wink:
Szerény véleményem szerint nem ahhoz kell erősnek lenni, hogy valaki ölbebabát neveljen, hanem ahhoz, hogy egy kis önálló, életrevaló emberkét, az sokkal nehezebb. :lol:

Eszti/Szofi!

magyar eü mellett meg lehet halni :?
Én adok 5000 Ft-ot a bőrgyógyász főorvosnőnek és ő odaszól a sebészetre és így lesz ip-om. Bár még nem szántam rá magam , mert eddig lézerrel szedték le mindet. Igaz oda nem megyek vissza (Ars medica lézeklinika), mert a legutolsó alkalommal 55000 Ft-ot lenyúltak :twisted: Telkibe sem megyek többet, mva drága, bár itt legalább elmondhatom, hogy még a gyerekdoki is ismerte a sebészt aki a lábamat csinálta :lol: , na meg ügyi volt, mert 27 hetes ikerterhes voltam és nem szültem meg :P
A sima állami rendelést pedig azért halogatom, mert elég rosszul hegesedem , és félek egy kráter lenne a hátamon :roll: Bár a nyár előtt le akarom szedetni.

Petri megy a drukk

lanyané, eszti ruhák ügyében holnap jövök :wink:

u.i.:

csajok érdemes megnézni, nagyon durva:

www.euroncap.com

aki gyermekülést vagy autót szeretne venni, nézze meg
a mi kocsinkban pont a mi üléseink vannak, elvileg ezt ajánlja hozzá a gyártó is, a legjobb, de nem győzőtt meg a video róla, remélem élőben soha nem fogjuk tesztelni :roll:

Dóri
Vendég

banika: megrágom őket! :lol: én annyira imádom az enyémeket, amikor alszanak. akkor még olyan kis babásak. :wink:

Petra
Kép
petricsek

képek szuperek, gyerekek nagypon szépek!!!

Végre sikerült végigolvasnom :)

Tonti
dehogy vagy te rossz anya.te dolgod, hogy neveled őket.szerintem ügyi vagy!

Binyek
tényleg rémisztő kicsit ez a kakis ügy :lol:

szanet

Bocsi! Csak volt egy-ket olyan hozzaszolas hogy kicsit rosszul jott ki de lehet hogy felreertettem. Nagyon rossz a lelkiismeretem :? a bolcsi miatt. :roll: Meg amugy is total depi vagyok mostansag. :?

Dori: tudom, tudom, Te megertesz! Mar nagy Lanyaid vannak, tudod mirol beszelek mikor a nevelesrol karattyolok. Minnel nagyobbak annal nehezebb?! :wink: :)

Banika: nagyon jok a kepek! Higanykaidat meg mindig nem tudom megkulonboztetni! :wink: Na, Te azt hiszem egy par ev mulva kikepzett fius anyuka leszel, nem irigyellek! :roll: :lol:

Petricsek: drukk a lakaseladashoz! Tanfolyam csak marciusban kezdodik de az is csak 1 hetes, hosszabbra most nem is nagyon tudok menni, majd csak szeptembertol.

Binyek: Teeee szegeny! :roll: :lol: Kitartas! Tudom milyen szar ez, nekem a siros-rivos idoszak maga volt a pokol, nem birom amikor sirnak, uuuuutalom, na! Ezert varom mar hogy kicsit nagyobbak legyenek, nem mintha a 4 eves nem sirna de legalabb megmondja mi a baja.

Anny: neni! :evil: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

itt volt 4 szaki ugye délután.higanykák kevertek ezerrel(méghogy ezek félnek az idegenektől)4 pasi állandóan a lába alá nézett,mindenhol gyerek volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Benszi
Kiütött a tatár?Vagy a garázsban vagytok?
Vendég

Tonti
Én biztos vagyok benne,hogy senki nem akart téged megbántani.Épp elég neked hogy ilyen ramaty a lelkivilágod.
Én holnap csak napközbenre hagyom itthon őket,ráadásul tudom,hogy a tökük tele lenne ha jönnének és nem kell most a sok baci sem,mégis itt rágódok már előre,hogy milyen szemét vagyok,hogy lelépek egy fél napra gyakorlatilag.Tudom,hogy minden rendben lesz velük,de ez már csak ilyen hüly eanyai érzés.
Ha rossz helyen lennének,te sem adnád őket bölcsibe ,ebben biztos vagyok.Kell nekik is a társaság éy neked meg pláne kell,hogy valami mást is csinálhass,ne csak szimplán anya légy.

Remélem emiatt nem bántok meg senkit aki nem adja bölcsibe a gyerekeit.(egyelőre én sem tervezem,de még bármi megtörténhet)
Vendég

Banika koszi! Hat nem konnyu anyanak lenni! Ha en ezt elore tudom! :roll: :lol:
De igyekszem jo anya lenni es boldog gyerekeket nevelni de baromi kovetkezetes is vagyok (pl. az alvassal) es a gyerekeknek kell hogy az anya is boldog es kiegyensulyozott legyen, ha ez nincs meg az egesz csaladon erezni lehet. En pl. mar komolyan azon filoztam hogy lephetnek ki ebbol az egeszbol (kieges szindroma) mar azon gondolkoztam hogy elhagyom az uramat (mire lett volna az megoldas?!) uristen ha megteszem ....! :shock:
Szoval KELL Nekunk a bolcsi, ez volt a legjobb megoldas! De azert a lelkifulka ott van! :oops: :wink:

Na, megyek aludni! Jocakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Kinek lett volna jó ha elhagyod az urad?
Ez a bölcsi dolog nem hiszem,hogy törést okoz a kis életükben.Ha mégis,akkor te vagy annyira jó anya,hogy ezt észre veszed.
Vendég

Lányok, próbálkoztam egy kis youtube-bal, feltettem az ikrek esti programját mostanság. Sajna nem tudtam elforgatni.

http://www.youtube.com/watch?v=eG5hjto5qg4

http://www.youtube.com/watch?v=JF1GObOTdRw

http://www.youtube.com/watch?v=q0zFlJOOZd4

Tontica,
ne izélj már! Te vagy itt az egyik legnépszerűbb és legbölcsebb mami, semmiféle bántó szándék nem volt senkiben, az egyszer biztos!!!

Szofi,
hú, nagyon sajnálom, bevallom, nem tudtam, mit takar ez az IR, de megnéztem a neten. De nálad ez most alakult ki vagy hogy van ez?

Őrült vagyok, hogy végigolvastalak benneteket, most aztán nem tudom majd kialudni magam! :evil:

KépKép
lili73

Lili
Én nem tudom megnézni :evil:

Joccakát
Vendég

Tonti :!: :!: :!:
NE MÁR!!!! Ebben semmi rossz sincsen!!! Semmiféle ítélet, legalábbis rossz értelemben semmiképp!

Biztos kicsit érzékenyebb vagy Rate szurija miatt, de teljesen egyetértek a sírni hagyós módszerrel, csak én vagyok a tök béna, hogy nem tudom megcsinálni :evil: Nagyon hamar elfáradok és a könnyebb utat választom - beviszem magamhoz a gyereket. Pedig nyilván ha 2-3-4 éjszakát végig tudnék csinálni "Tonti módszerrel", már rég kipihent Anyuci lennék! Szóval én részemről irigykedek csak, s legyél büszke magadra :wink: Bölcsibe meg az én gyerekeim is fognak menni, már miért lennél ettől rossz Anya, vagy miért gondolná bárki is? :shock: :shock: Ja és én csak 16 hónapja vagyok itthon, de sokszor nekem is tök elegem van.
Szóval a lényeg, hogy abszolut nem akartam a lelkedbe taposni :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Amúgy Ferber módszernek hívják. Szerintem ő elég híres lett tőle és elég sokat is keresett vele :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek :P
Óóóó, annyi a jelenkező, hogy biztos vagyok benne, hogy lesz, aki lemondja. S aki az ő helyére jelentkezik... :lol: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti!
Én vitatkoztam veled talán a legtöbbet sírni hagyás témában, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül én csinálom jól. Szóval részemről tuti semmi ítélkezés, az alapból nem szokásom. Az emberek olyan könnyenítélnek anélkül, hogy tudnák, valójában miről van szó.
Ami a bölcsit illeti: a bűntudatod természetes. Mindenki így van vele. Egy depis, ingerült, befordult anyuka viszont senkinek nem jó. Balu másfél évesen lett bölcsis, félig belefulladtam a bűntudatba, főleg, mert akkor mentünk szét az apjával is, szóval kijutott szegénynek. De semmi baja nem lett, sőt, egy idő után kimondottan szívesen ment.
vovanda

Banika,
talán most már jó lesz.

Juci,
te nagy youtube-os vagy. mit kell csinálni, ha azt szeretném, hogy csak azok lássák a videot, akiknek én engedem, és ne az egész világ?

KépKép
lili73

Lili, nekem videán vannak :lol: :lol: :lol:

jucicuki

bocsi :oops: :oops: :oops:

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:38-kor.
davandi

Banika!
Nem hiszem,hogy baja lenne Marcimnak...Mert milyen baj, fájdalom, betegség az, amelyik elmúlik 10 korty víztől???? :shock: :shock: Ugyanis iszik,átfordul a másik oldalára és alszik tovább.Szerintem csak szokásból csinálja a kis gané! :(

Andi!
Látod,hogy milyen egészségtelen a kávé?Majdnem az életedbe került! :lol: :lol: :lol:

Tonti!
Na látod:mondtam én tegnap,hogy senki sem tart rossz anyának,te buta! :wink:

Anny!
Kisfiaid jól vannak??? :lol: :lol: :lol:

binyek

Jaj, Lanyok, bocsanat! Most igy reggel kipihenve mar nagyon szegyenlem a kifakadasomat! Tenyleg kicsit (nagyon) erzekeny vagyok mostansag! Mennem kell, megyunk a mehekhez megint.
Nagyon, nagyon aranyosak vagytok!!!

Lili: nagyon edesek a videokon! Ugyesen mennek mar!

KépKép
KépKép
tontica

először is a gyémántszeműm ha már neki a haját nem tudjuk csodálni van neki is különlegessége :D
tonti szeretünk úgy ahogy vagy,biztos most érzékeny időszakod van csinálj egy fürdősós habos kádat ülj bele olvass igyál meg 1 pohár bort hátha segít--puszillak
iganyokat el fogom rabolni :D
dori engem is leúztak azon a klinikán a váci utcában van ugye :?: :twisted: köcsögök :twisted: :twisted:
szerintem majd dokiaput megkérdezem,hogy a vizszeremet is megműti e :?: :D
petri megy adrukkkk :arrow: :arrow: :wink:
a sirni hagyást hagyjuk máááá mindenki másképp csinálja :D ezt most énekeltem csak nem halljátok :D én kismajmokat csinálok,de nekem ez igy jó sajnos rövid az élet :cry: :cry: :cry: addig ölelem őket amig tudom :cry:

lanyané

Kép

lanyané

Jaj ,nagyon tündériek a gyerkőcök, zabálni valók :D

[Kép
amonré

Banika!
Imádom a higanykáidat! Pasi is aszondja, hogy ha gyerek, akkor legyen csak eleven, ne sarokban ülős kis muja. :lol:

Binyek!
Én a második kávémba fulladtam bele majdnem. és erről te tehetsz! Nem a kávé veszélyes, hanem az, ha nem iszom. 8)

Lanyané!
"A lyányok, a lyányok, a lyányok angyalok".... Csak éppen sosem tudom, melyik melyik.
vovanda

vanda a szöszi kékszemű az amira,a barna copfos jázmin :D

lanyané

Maryskám :?
Hát visszered is van. No, majd azt is mutasd meg Apának.
Te csajaidat megjegyeztem, de Banika higanyfiait képtelen vagyok megkülönböztetni :shock:

Tontica :P
Nincs semmi gond :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Maryska

gyönyörüek a lányaid!
nálunk is apa kék szemü, szőke hajú, én meg barna hajú, szemü, de nem jött össze, hogy kétféle gyerekünk legyen :lol:

Anny
nekem is küldd el légyszi mi volt abíróságon.remélem azért jól jössz ki az egészből.

szanet

Binyek: Lebuktam....igaziból csak kamuztam,hogy lányim vannak :lol: :lol:
Vendég

Csajok mi anno egyszerre kezdtünk regisztrálni a youtube-on és a videán, az utóbbi jött be gyorsabban :wink:

jucicuki

Lili :D
Nagyon édesek! Barnus fürtjeit megzabálom :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na itt vagyok. Hát el nem adtuk még a lakást :roll: , viszont apabolindításként kifestettem ördögi bordóra a körmeimet. :lol: Valszeg ennek örömére kimegyünk majd négyesben sétálni. :roll:... Ami persze tök jó,főleg, hogy mostanában az idő miatt 1x2x megyünk csak ki a héten, de hát apával kettesben mikoooor csináááluuunk máááár vaaalaaamiiit? :roll:
Benszi, mi volt tegnap?... Nem a részletekre vagyok kíváncsi :oops: , csak örülni akarok, hogy legalább nektek összejön egy kis romántiká. :wink:

Petra
Kép
petricsek

Látom, hétvége van :roll:

Petra :P
Akkor vagy lefagyott kezű, de szépen kifestett körmű ikres anyuci leszel, vagy senki sem fogja látni csodás körmeidet :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?