Jó reggelt lányok!
Annyira aranyosak vagytok, itt olvadozok a sok dícsérettöl, már majdnem lefolyok a székröl...
Iminek tényleg nagyon jól áll a gésaság. A kosztümöt Eni rózsaszín ercegnöi kosztümével együtt a babaruhabörzén szereztem egy kézböl acélos 1 euroért!
Ez a hazaút dolog még nagyon képlékeny, de remélem sikerül. A párom mindenesetre velünk szívesebben megy üzleti utakra, mint nélkülünk és ö nagyon vágyik a tapétacserére, vagyis kimozdulni együtt itthonról, mint a régi szép idökben. Meglátjuk, a vak is azt mondta!
Mindenesetre azért egy csütörtöki Tranzitolást is be kéne tervezni arra az esetre, ha elöbb Milánóba menne és csak utána Pestre.
Sziszka ha nem vagy éppen Pesten, amikor mi jövünk, max. majd leugrunk hozzátok, ha nem zavarunk. Széket nem tudok vinni, mert márc. 7.-ig nincsen babaruhabörze. Meg a többi nem Pestinek is szól, aki látni szeretne minket, hogy nincs gond, van benzin.
Apró!
Ez a a kerti zseblámpás történet nagyon durva, az ütö is megállt a félelemtöl bennem, alig mertem tovább olvasni! Nekünk vannak barátaink, akik Milánó belvárosában a sokadik emeleten laktak. Mindannyian vacsi közben voltak, amikor az apuka gyanús hangokra lett az elöszobában figyelmes. Kilépett, hogy utánanézzen a dolognak, és már le is ütötték a betörök! Ez nyáron volt kortaeste, vagyis még teljesen világos volt és a sokadik emeletre is feljöttek kívülröl, nem a bejárati ajtót nyomták fel! Hátborzongató! Nekik is 3 kisgyerekük van...
A Flammkuchen magyar neve elöttem nem ismeretes, de leírom a receptesünkbe, hogy hogy kell csinálni. Nagyon egyszerü, de nagyszerü, ahogy a répatorta is és iszonyúan finom! A tészta olyan édes-sós, mert só is és cukor is van benne elég, de nem okoz ízzavart. A tetején sonkakocka, tejföl és hagyma, ennyi. Só, bors, csókolom.
Jut eszembe, ha jönnénk, vinnék haza mindenfélét, ami babának kellhet. Játékot, ruhát, miegymást. Kéne valakinek valami? Ha összeraktam a motyót, csináljak képeket?
Lenne egy halom csörgö, mert egy idöben Chicco és Selecta csörgöket gyüjtöttem, egy lego duplo szortírozó vödör, huzigálható faállatok és még ki tudja mi minden apróság.
Most mennem kell, vár a takarítás!
Puszi: Barbi