A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Remélem.De nem ártana kimozdulnom.Kedd óta sehol nem voltam és lehet ez se tesz jót. :?

Kép
martik77

Melyikbe, a kreatívba? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.21 08:51-kor.

Kép
flóra 11

Aztán boltból visszajőve elmegyünk majd újra a kreatív boltba, meg a százasba, meg lehet, hogy Gy. anyukájához. Aztán itthon kreatívkodunk, du. 4 körül meg jönnek a Tündiék. Direkt addigra hívta őket a Gy., hogy előtte tudjunk is valami hasznosat csinálni. :oops: :roll: Meg, ugye, lehet, hogy jön a Detti is valamikor, nem tudom, mikor.

KépKép
benó

A Gy.-t sima kajaboltba küldöm. :D

KépKép
benó

Anyukájához meg azért kellene menni (önzés :oops:), hogy elvigyük neki a matracot és az anyagot, hogy majd varrja meg, ha ráér. :wink:

KépKép
benó

Kitaláltam, hogyan lehet olyan házikókat varrni,amiket tegnap találtál az egyik oldalon. Elmentettem a képet, ha majd lesz időm,én is kreatívkodom. :lol:

Kép
flóra 11

Ó, ez nem önzés.Ennyit egy nagymama szívesen megtesz. Ez a legkevesebb, amit tehet az unokákért. :wink:

Kép
flóra 11

Melyik házikókra gondolsz? Amik a falon voltak? :D

KépKép
benó

Na megreggeliztem.
Újabban nem a gyomrom fáj,hanem a savam sok. :?

De csak estére azt meg kibírom. :)

Kép
martik77

Na és hogyan lehetne megvarrni? :D

A kreatívba meg vissza akarom vinni a csengettyűket és a fehér festéket (nem bontottam ki), mert a Gy. leszavazta a világítós kép fehér hátterét, azt mondta, nem kell az oda, ha meg igen, akkor van neki fehér festéke a pincében. Úgyhogy helyette inkább veszek textilfestéket. De ezzel is van egy fejtörésem, mindjárt írom.

KépKép
benó

Ami úgy bizsereg a torkodnál, az az érzés? :?

KépKép
benó

Igen az és úgy marja is a nyelőcsöved!!Az az.
Csak nekem nem ez szokott lenni,hanem a gyomrom fáj nagyon.Most pedig ez van. :?

Kép
martik77

Gy. elment a boltba, én meg akkor készülődöm, mert akkor együtt megyünk utána, ha visszajött.

Ja, és szerzünk faágat is valahonnan, hogy a te jó ötletedet meg tudjuk valósítani. :D

KépKép
benó

A fali házikók is nagyon tetszenek nekem,de most a másikra gondolok, azokra a gyömöszölősekre.

Kép
flóra 11

Én is pakolok egy keveset mert szalad a ház.Majd jövök. :)

Kép
martik77

Az a nyelőcsöves van most?

Még egy gondolat, másról: van egy 10 e Ft-os üdülési csekkünk, amit május végéig lehet elkölteni, de mi nem akarunk sehová se menni (HOGYAN???), és arra gondoltuk, valami normálisra kellene fordítani, és mivel a tesómék amúgy is "carban" vannak és új kiságyat is kell venniük (ahelyett, amit nekünk adnak, de azt előbb találták ki, hogy újat vesznek), és autópályamatricát meg már egy ideje nem vettek, és így nagyon hosszú és drága (benzinben) az út nekik ide (és ugye, gyakran jönnek, meg a J.-nak amúgy is mászkálnia kell mindenfelé, most, hogy munkát keres), szóval, megnéztem tegnap, és láttam, hogy lehet az Üdülési csekket autópálya-mat.-ra is költeni, csak azt nem tudom, hol lehet olyat venni.

Na, majd jövök, készülődöm gyorsan.

KépKép
benó

Azokat meg úgy lehetne megvarrni,hogy anyagból kivágni a házikó oldalait, tetejétés ezeket a részeket szivacsból is kivágni. Belülről a szivacs adná meg a házikó konstrukcióját. Némelyiket ki lehetne tömni és yörgős zacsit tenni bele,némelyiket meg nem kellene kitömni, ebbe mehetne egy kis csengettyű vagy csörgő, akkor rázásra csörögne. A házikó belső falára lehetne mágnest ragasztani, vagy belevarrni egy darab anyagba és így a házikó oldalára felvarrni,belülről. Akkor össze is lehetne a házikókat kapcsolni.

Kép
flóra 11

Az jó ötlet, Benó. Legalább valamivel viszonozzátok a kiságyat. :wink: Lehet, hogy a Szilvit kéne kérdezned ez ügyben.

Kép
flóra 11

Tényleg, igazad van mindkét ügyben. :D Majd megkérdem a Szilzit.

Ügyesen kitaláltad a házikókat, tetszik az ötlet. :D És a szivacsot belülről ragasztani vagy varrni az anyaghoz?

KépKép
benó

Tudod, pénzt úgyse fogadnának el, mert nem. :roll: Rosszul esne nekik, hogy ők akarnak adni valamit, csak úgy, mi meg kifizetjük. De ez a csekkes ez más. :D Szerintem. :D Örülök, hogy neked is tetszik az ötlet. :D A Gy. szerint is kivitelezhető, csak oldja is meg, de előbb akkor megkérdem a Szilzit majd. :D És akkor lehetne nekik 2 havi matricát venni (ha jól tudom), márciustól pl. :D

KépKép
benó

Öltözöm, mosom fogaimat, de VAGYOK. :D

KépKép
benó

Úgy gondoltam, hogy az anyagot a szivaccsal együtt összevarrni az oldalakon, hozzá a tetejét,alját.Vagyis varrni. De hogy ne kelljen 2x varrni, akkor összefogod az anyagot a szivaccsal és így varrod együtt össze a házikót. De ezt is egyszerűbb lenne varrógéppel. :wink:

Kép
flóra 11

A fenébe is, vegyél már egy gépet. Aztán elmegyek hozzád egy hétvégére és megtanítalak varrni. :D

Kép
flóra 11

Ha ezen múlik, hogy eljöjj, akkor veszek. :D

KépKép
benó

Na, csináld meg, aztán megmutatod nekünk és elmagyarázod részletesen. :D

Fogmosás.

KépKép
benó

A szakdoga után azonnal ezt fogom csinálni. Hülye doga. Ha ez nem lenne, akkor még ma megcsinálnám. Majd fényképezem a menetet és így meg tudod majd Te is csinálni. :wink:

Kép
flóra 11

Közben aktualizáltam az ajtónkat, mert az ajtóra mindig (2-3 hetente) kirakom az aktuális babaképet a netről, amit ide is be szoktam szúrni. És ma, ugye, jönnek is vendégek, nehogymár a 22 hetest lássák. :D
Kép Kép

KépKép
benó

Rendicsek, nagyon aranyos vagy, te kis fonóvezető. :D :D :D :D Na, csináld azt a nyavalyást, lépek. :D Sok sikert! Biztos jó lesz, csak el kell kezdeni. :wink:

KépKép
benó

Hát ilyen nincs! Mosom a fogam,mikor tele a szám fogkrémmel,akkor csörög a telefon. :x Visszamegyek a fürdőbe a telefon után,mosom tovább a fogam, csengetnek az ajtón. :x Kinyitom, hülye jehovisták csengettek. :x Megláttam a kezükben az Ébredjetek! c. újságot, mondtam, köszönöm, nem érdekel. Becsuktam az ajtót. Hagyjanak békén! Még fogat sem lehet mosni. :x

Kép
flóra 11

De idegesítő. :evil:

KépKép
benó

Hát nagyon szomorúan, keservesen, de ha nincs itt senki, akkor már nincs kifogásom sem. Mennem kell írni. :cry:
Közben elindítottam egy mosást, majd pihenésképp teregetek. :?

Kép
flóra 11

Minél hamarabb elkezded, annál hamarabb leszel kész vele.

Menj!!! Csináld!!!
Sokkal jobban leszel utána, ha már legalább egy órát csináltad. Megnyugszik a lelkecskéd és abba se akarod hagyni. Gyerünk. :idea:

KépKép
benó

Ha nincs más hátra, hát előre! :lol:

Kép
flóra 11

Ja, Benó, hozzátok megy vonat is vagy busz? És Pestről lehet hozzátok menni? Tehát nekem Pestre kellene mennem és onnan hozzátok?

Kép
flóra 11

Aha,látom, van nálatok vonat is.

Kép
flóra 11

Van vonat, busz is, de most kezdd el, majd utána lesz időnk dumcsizni. :D Úgy csináld, hogy még legyen időm. Úgyhogy iparkodj, már csak ezért is. :wink: :lol:

KépKép
benó

Csak az én vonatom a Keletibe érkezik, hozzátok meg a Déliből mennek a vonatok.

Kép
flóra 11

De majd megtervezem az utat. Egyszer majd megleplek. :wink: Na azért szólok előre, hogy mikor. :lol:

Kép
flóra 11

nem kell, csak gyere :D :D :D :D

KépKép
benó

én is mosok,és majd átmegyek a kolléganőmhöz.Ma van a szülinapja nem 19-én volt.Csak én hittem azt.Mindegy mert már köszöntöttük.

Kép
martik77

Na, megyünk, puszillak. :D

KépKép
benó

Benó ezt találtam neked azon az oldalon amit tegnap belinkeltem.Nem tom láttad e?
http://www.gportal.hu/picview.php?prt=2 ... 5&index=45

Kép
martik77

Na lekéstelek.Nem baj majd megnézed.
Puszi.

Kép
martik77

Haladok,írok, most megyek teregetni.

Kép
flóra 11

sziasztok lányok!

mindekinek köszönöm először is a névnapi jó kívánságokat és egyben Zsuzsának üzenem hogy boldog névnapot lehet hogy benó már átadta
mi jól vagyunk és már holnaptól 20hetesek vagyunk babák mozognak és jól vannak vérnyomás rendben hazafele menetel még kérdéses
párom a szüleimmel már pakolgatnak a babaszoba narancssárgás színű lesz bízom benne hogy a manóknak is tetszeni fog..
mindenkinek kellemes szép napot és vigyázzatok magatokra sok puszi

Kép
paradizs

Nagyon örülünk nektek, Paradizs és tök jó, hogy már félidő holnaptól! Szuper, szuper! A narancssárga szín meg nagyon vidám szerintem, szuper jó lesz a gyerekeknek. :D :D :D :D Klassz, hogy haladtok, örülünk neki. :D :D :D :D Csak így tovább! :D :D

Márti, köszi a linket, aranyos Hello Kitti! :D

Ildó, örülök, hogy elkezdted, most már abba se fogod tudni hagyni, de ez a jó, legalább magával ragad a lendület, aztán hipp-hopp kész lesz. :D

Úgyhogy most én se zavarkodom, megyek mosogatni.

KépKép
benó

Bocs, mégis zavarkodom, de nem kell most elolvasni: Egy ötlet: a 100-asban láttam (csipogó nem volt :() székre párnát, tudod, szivaccsal együtt. Mi lenne, ha egyszerűen abból vágnád ki a házikó oldalait? :D :D :D :D Hm? :D

KépKép
benó

Képzeljétek, most írja a tesóm, hogy a Vivikéék az elsők lettek az osztállyal a farsangon, és az ötödikesek (tehát egy másik osztály) megette a nyereménytortájukat!!!! Az milyen????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mondta a Bea (a tesóm), hogy sírtak a gyerekek, jó kis nyertesnek járó öröm, mi? :x :x :( :( :( Úgyhogy kitaláltam, hogy csinálok nekik holnap olyan kis csokis-meggyes sütiket, amilyet a múlt héten is csináltam, az gyors is meg olcsó is, és hétfőn beviszi, összesen 15-en járnak az osztályba, ne legyenek már szomorúak.... :cry: :cry: Én az ilyet nem bírom! :twisted: Igazam van? :wink:

KépKép
benó

Vettünk a százasban 2 db 400 Ft-os kék színű tálcát, tök jók, pont beférnek a pelenkázóba, de még vehettünk volna belőle a másik polcra is.... Mindegy, majd oda meg mennek a pelusok.
Most meg beindult az ágyügy, most telefonált a tesóm férje, hogy megy megvenni a Kittike új ágyát, úgyhogy segítsen neki a Gy., menjen el vele, visszafele meg elhozzák a kiságyat ide. Szóval beindultunk. :D :D :D :D Az anyós is telefonált, hozzá meg 2 körül kéne menni, matraccal együtt stb. 4-re meg jönnek a Tündiék. A Detti ma nem jön, majd holnap, ő is telefonált, és már nem fáj a feje, csak fáradt volt szegény, azt mondja.

KépKép
benó

Visszacseréltem a fehér festéket fehér textilfestékre és vettem egy pirosat is, csengettyű nem volt (egy másik boltba is benéztünk, ott se). Úgyhogy most keresni fogom a hastáncos csingilingijeimet, azokat is fel lehetne varrni....

Befogtam.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?