A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Én ma voltam BMC-ben de nem láttam senki ismerőst! Vagy csak én vagyok ilyne bugyuta?

A lényeg hogy végre 3 év várakozás után ma elkezdtem szúrni a Merionalt és kezdjük az első inszemet.
Nagyon pozitívnak és erősnek érzem magam, remélem így is marad.
Mostmár csak azon izgulok, hogy nehogy túlstimulálódjak, vagy ne legyen 1 petécském se és ezért csússzunk megint több hónapot.
De gondolom mindenkinek vannak ilyen aggodalmai.

Várnék ötleteket, javaslatokat, házi praktikákat, hogy elkerüljem a túlstimut és minden szépen fejlődjön.....
Előre is köszi...

Remélem hozzám hasonlóan mindenkinek pozitív és boldog napja volt ma!

Kép
akire79

vagy nehogy ne legyen 1 petécském se...
Így értelmesebb, mint előbb...
Bocsi.

Jaj Dita, ne haragudj, nagyon rohannom kellett dolgozni, nekem is nagyon hosszúra nyúlt a mai nap, reggel fél 9-kor még az utcán a hidegben álltam sorba......
Ilyen még nem volt, bár még soha nem mentem pénteken, gondoltam, hogy bolondokháza van a hétvége miatt.
Kár hogy nem taliztunk, jó lett volna személyesen is beszélni pár szót...

Ma nagyon sokan voltak, akik valamilyen indokkal soron kívül bementek, szóval nagyon sokat kellett várni. Mártika egy lánynak szóvá is tette, hogy ez nem korrekt azokkal szemben, akik nyugodtan sorban állnak. Megjegyzem szerintem sem..... :cry:

Kép
akire79

[quote="vacak2"]K írta:vacak2akti

Én is tegnap voltam és a férjecskéd előtt álltam a sorban, hallottam is, ahogy Veled beszél telefonon!!!!
Kár, hogy Te nem voltál...

Enikõ
vacak2

AKIRE
hajrá első inszem! Drukkolok, hogy már ne kelljen sokat járni a BMC-be!
Milyen gyogyit kaptál? MErional?
Egyél sok tejterméket, túrót, sok fehérjét, husikát, méhpempő és rengeteg folyadék lehetőleg bubimentes ásványvíz. Sok sikert! ++++++++++++++

Talán majd legközelebb talizunk, én 10 után érkeztem és 13 múlt amikor végeztem, jövő héten már én is állhatok a hidegben a sorban mint a múltkor is mert akkor is korán kellett menni, most szerencsére csak uhu volt, így elgé volt 10re menni.

dita75

Bocsi Vacak2!

Vettem már korábban is, hogy írtál, csak nem volt annyi eszem, hogy erre is reagáljak!
Honnan tudtad, hogy az pont Apa? :) Eleinte gondolkodtam, hogy elkísérem, de nem akartam ezért négykor ébreszteni a „gyerekeket”, hogy legyen idő sétálni is. És Apa sem igényelte nagyon, hogy díszkísérete legyen, így maradtam tovább ágyban, aztán kivittem a zebeket, és mentem dolgozni.
Azért remélem, hogy nem fogunk gyakran találkozni ott! Úgy értve, hogy hamar sikeresek leszünk, és nem kell sokat odajárnunk! :D

Akire!
Annyira szeretnék már én is ott tartani, ahol Te!
Félek, az én TSH-mmal is baj van. Kicsit több, mint egy éve még minden rendben volt, a januári vérvételen meg már kiugróan magas... Azt mondta Szűcsdoki, azért ismételjük meg mégegyszer, hátha jobb lesz a helyzet. De félek, hogy nem. Anyukám novemberben volt jódizotópos kezelésen a pajzsmirigye miatt. Valahogy nem szeretnék én is odajutni!
kakti

hello lányok!!

Kkti:bizzunk benne nálad nincs semmi pajzsmirigy gond!!!!!!csak++++++++++++-an!!

Akire:szia
:lol: :lol: :lol: már tudod is magad szurni????????
csajok egyébként ha elkezdödtek a vizsgálatok és minden okés akkor hamar van utánna inszem ugye??

ja láttam Trix te Érden laksz!én eredetileg Pátyon ami közel van hozzá!!!!!!bár még nem voltam érden!!!!!

Kép
sting1982

Sziasztok Lányok!
Most értem haza a meloból!Majd hétvégén vissza olvasok!Remélem mindenki jól van :!: Kicsit agodok az eredmények miat mert lehet hogy apajzsm.gond lesz igaz meg mütötek vele és már tavaly a drnö mondta nincs akadálya hogy babás legyek. Szedek BARNAALGA diret erre a betegségre van.Csak reménykedek! De tulajdon képpen tanácsot szeretnék töletek kérni.Szerintetek el mennyek hétfön meg beszélésre telefonáltam egy munka lehetöségi hirdetésre és kereskedelmi kérdezte mi a szakmám kocsim és jogsim vane.És irnom kell 1önéletrajzot!Szerintetek???Puszi mindenkinek :!:
rózsa11

Jó reggelt

Lányok igaz az nem baj, hogy feszül a alhasam :shock:
Ha állok akkor a legrosszabb ülve tűrhető :D

Köszönöm a drukkot

Szöszi: Na tegnap mi volt az uh on???
Hétfőn inszem??

Kép

Kép
edinka

Rózsa!
A (leendő) munkáltatónak SEMMI KÖZE a magánéletedhez! Nem kérdezheti meg, hogy van-e vagy akarsz-e gyereket pl.! ÉS nem is kell neki megmondanod! Menj úgy az állásinterjúra, hogy ne mondj erről semmit! Elég lesz majd akkor gondolkodni, hogy mi legyen, ha a beavatkozás sikeres! :D
kakti

Sziasztok,

Trix!
Én amilyen szerencsés vagyok, pont egy olyan dokihoz jártam, aki már januártól nem dolgozik ott, itt a csajok mondták, mert ugye mi tavaly május óta nem voltunk.
Nem tudom kihez fogunk kerülni, lesz e egyáltalán választási lehetőségünk, de ha igen akkor vagy Szűcs dokin, vagy Dr Zekén gondolkozom, még nem tudom. Igazából Koncz tanárúr is szimpi, de nem tudom, hogy kinek mennyi betege van, mik lesznek a lehetőségek. Fő, hogy megbízz a dokidban, mindenki tudja mit miért csinál.Majd a recin rákérdezek, ha egyszer végre odajutok.

IR vérvételesek válaszoljatok légyszi a már feltett kérdésemre, bemásolom ide, illetve Vasikáé tőled is szerettem volna megtudni valamit, azt is becopy zom:

Vasikáé!

Nem találtam, hogy milyen adószámról beszéltetek, de gondolom az 1% os felajánlásról a lombikalapítvány részére.
Tavaly is nekik ajánlottam, de nincs meg a szám, elküldenétek nekem is?? Köszke

IR rel kapcsolatban szeretnék kérdezni valakitől:

Mi kb május körül fogjuk újból elkezdeni a lombikot ( harmadikat ) gondolom vérvételek is lesznek, szóval minden előlről.

Mostmár az IR vizsgálat is benne van a BMC programjában? Mert én pont ennek szeretnék utánajárni, hogy ez a dolog nem áll e fenn nálam is. Semmiféle tünetem nincsen , a cukrom is teljesen normális, de ezt is szeretném kizárni, mint megtapadást kizáró okot.
Ezt kérni kell a dokitől, hogy küldjön el ilyenre? Mert úgy láttam nem mindenkinek volt ilyen jellegű vérvizsgálata.

Bocs ha hosszú lettem, mindenkinek nagyon szorítok
puszi
Heni
heni77

Ja igen, mégvalami

Szerintem felesleges a túlstimu miatt aggódni. Nagyon rendszeresen ellenőriznek bennünket, jó sajnos így is előfordulhat, de én pont beszéltem ott egyszer egy csajszival, akit túlstimuláltak, de azt mondták neki, hogy így talán "még jobb is", picivel nagyobb az esélye, ja és persze utána kijött és BABÁT várt!! Mondanom se kell, hogy én is bőgtem :))

Úgyhogy ne aggódjatok feleslegesen!!!! Nyugalom, pihi stb......
Heni
heni77

[quote="kakti"]R írta:kaktiózsa!
A (leendő) munkáltatónak SEMMI KÖZE a magánéletedhez! Nem kérdezheti meg, hogy van-e vagy akarsz-e gyereket pl.! ÉS nem is kell neki megmondanod! Menj úgy az állásinterjúra, hogy ne mondj erről semmit! Elég lesz majd akkor gondolkodni, hogy mi legyen, ha a beavatkozás sikeres! :D

Igaz Rózsa, én mindig azt mondtam, mert tuti rákérdeznek, hogy egyenlőre még nem tervezzük, míg nem rendelkezünk a megfelelő egzisztenciával bla....bla....bla........Csak arra figyelj, hogy miután odakerülsz aszem min 3 hónapig ne áruld el, hogy babát vársz, mert biztosan így lesz :)

Na jól van, már most kicsit túlpörögtem magam
Puszi mindenkinek és kitartás!!!
Heni
heni77

Akire:Sok sikert neked amugy lehet hogy láttalak mert mi is fél 9re értünk oda a párommal voltunk.Én barna kabátban szőke rövid hajjl, a párom meg szürke kabátban volt! :)

Heni77: az IR-rel kapcsolatban igen most már kérik azt is mindenképp!

Jucus

Kép
jucus1013

Jucus!

Így nem nagyon emlékszem, előttem vagy mögöttem álltatok?

Sting!
Az elsőt segített beadni a BMC-s nővérke, de már ott is kértem, hogy én szúrhassam magamnak. Nem parázok tőle, kénytelen vagyok megcsinálni, mert esténként egyedül vagyok itthon...
Amúgy ha nagyjából minden rendben van, akkor akár a vizsgálatok utáni hónapban kezdhettek...
Nekünk nem volt szerencsénk, 2008 májusában kerültünk BMC-be és most lesz az első inszem.

Jövő hét pénteken jön valaki?

Kép
akire79

Szia Jucus!

Köszönöm szépen az infót az IR ről, akkor legalább már ennek nem kell külön utánajárni, :)

Heni
heni77

Sziasztok Lányok! :)

Vicky: igen, csak hétfőn tudjuk meg, hogy 'mennyien' maradtak! Remélem mindannyian! :roll: :D

Dita: hány órára mész? Nekünk 7:30-ra kell. Köszi, hogy gondolsz rám, így ismeretlenül is. Nagyon drága vagy! Viszont eszembe fogsz jutni és drukkolok, hogy minden jól menjen! :D

Sting: én viszont már voltam Pátyon, de csak 1szer :). Igazából Érden sem régóta lakunk, csak 5 éve.

Heni: mindegyik dokinál rengetegen vannak, viszont szerintem mind érti a dolgát. :) Nekem ezidáig szimpi a Zeke!

Edinka: hogy aggódtál, hogy csak egy petikéd volt, aztán lett egy egész raj! :D És már túl is vagy rajta, most már csak az eredményre kell várni! Remélem sikerül, szorítok neked! :D

Kakti: Neked is szurkolok, hogy minden símán menjen minden és rendben legyen a TSH-d! (Az én anyukám is kapott tavaly januárban jódizotópos kezelést, azóta jó minden nála!)

Mindenkinek kellemes hétvégét! pussz
trix78

sziaszok! Kicsit jobban vagyok úgyhogy írok.
Látom nem lustálkodtatok a 2 nap alatt!

Akire!

Megkérdezhetem hogy mi volt nálatok a gond hogy ilyen sokáig elhúzódott az idő a vizsgálatoktól az inszemig????
csézjang

NELLIKE!!!

Írtam neked az 1.inszemre készünk-ben.
Ja utólag is köszi a névnapi jókívánságokat. :wink:
csézjang

TRIX
Én is fél 8-ra megyek, de ti bemehettek egyből én pedig a sor végére kell hogy álljak kint az utcán a hidegben! :cry:
Ha netalántán mégis meglátnál fekete térdig érő kabátban leszek és farmerben!

CSÉZJANG
Örülök, hogy jobban vagy!

dita75

Sógornőméknél 1 embrió már biztos van!!! Úgyhogy hétfőn beültetés. Annyira izgultam, mintha az enyém lett volna. Remélem sikerül nekik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsika, kicsit kimaradtam, de annyira szarul voltam. Olvastam tegnap is, de reagálni már nem bírtam. Remélem mindenre jól emlékszem.

Kpn, ma szedtem be az utolsó fogamzásgátlót, így már csak a péntekre kell várnom és már kezdhetem a stimut.

Heni, bocsika, én leírtam, de megismétlem szívesen

IVF-MEDICAL Alapítvány 18233298-1-43

Csézjang, gondoltam rád, nagyon szarul vagyok még mindig, de már érzem a javulást.

Akire, Dita, én is megyek jövő héten pénteken. Dita már ismer, Akire, remélem nem kerülsz el. Nem lesz az egész Centrumban ekkora nő mint én. Ja, és ha Ditával dumcsizunk, akkor borzasztóan hangosak leszünk és sokat nevetünk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bocsánat, Viky, neked is akartam írni!

Nagyon szorítok a sógornődnek. Mi is izgulunk miatta.
Én egy jó nagy kalappal kívánok neki. Sikerülni fog.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt

Már sokkal jobban érzem magam, tegnap egész nap nagyon szenvedtem, fájt a pocim :cry: De, ma már jobb :wink:
Más fórumokon azzal "idegesítenek" hogy ha sikerül akkor akár ikrek is lehetnek? Szerintetek is van erre esély?
Zeke is megkérdezte, hogy mi lenne akkor ha.....
Mondtam semmi, de most bele gondolva húzós lenne :roll:
De, én nagyon bízom a sikerben :D remélem nem fogok csalódani.

Kérdeznék valamit?
9-én kell mennem legközelebb a bmc-be.
Zeke mondta vigyek pisit, ti miben vittétek??

Puszi mindenkinek
Kellemes hétvégét

Ditta: Mi volt pénteken???
Szöszi? És veled?

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Vasikáé, köszi az infót.

Puszi mindenkinek

Hajrá Trix, gondolni fogok rád, és persze nagyon nagyon drukkolok
heni77

Sógornőm köszöni a drukkokat.

edinka: Hát pedig esélyes a többes terhesség, nekem is mindig mondták. 1 baba igazából csak akkor biztos, ha csak 1 petesejted van. De én nem izgulnék, mert azért nem olyan nagy az aránya az ikreknek.

Lombikosok: a sógornőm kérdezi, hogy a progeszteron szuri befolyásolja-e a terhességi tesztet. Mert neki a Kaáliban nincs vérvétel, hanem tesztet kapnak.

Nálam piri még mindig nincs, megint szivat szerintem a provera, pedig modtam a dokinak, hogy ez a gyógyszer nekem nem jött be. Pedig már haladnék.
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikáé!

Csatlakozom az előttem szólókhóz, nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Szöszi!
Küldöm a TEÁOR-t, úgy a nyakamon van az egész, el is akarom intézni csak kicsit behavazódtam :?

Edinka!
Kinevezlek hivatásos paramaminak :lol: :lol: Pedig már tapasztalatod is van a babákkal kapcsolatban. Vagy akkor nem aggódtál ennyire?
Ikreken most ne is tépelődj, majd ráérsz akkor morfondírozni ha tényleg összejön.
Pipivel kapcsolatban: én úgy szoktam, hogy viszek magammal egy 1dl-es poharat és ott a helyszínen oldom meg a dolgot, semmi kedvem a városon végighurcolászni. + még egy zacsit is viszek, hogy abba bebugyolálom, amíg a wc-től a vérvételi helységig elérek és akkor nem olyan gáz.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szép napot mindenkinek! :)

edinka!
Én kis (jól záródó) befőttesüvegben szoktam vinni pisit. +nejlon zacsiba csomagolom.

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Azért sztem az az ott pisilés nem túl jó dolog! Mert reggeli első vizelet kell. És azért mire ott bejutsz a WC-be, addig már legalább egyszer voltál otthon... Nyilván nem véletlenül kérik a reggeli elsőt...
Sztem egy alaposan kimosott, kisebb, jól záró befőttesüvegben (nylonba csomagolva) el lehet szállítani! :D
kakti

Edinka!
Én mindig olivabogyós üvegbe viszem (10 dkg-os, vékony, hosszúkás üveg) és alufóliával tekerem körbe. Amúgy szerintem nem gáz, bárhogy viheted! Én is a reggeli elsőt javaslom a teszthez....

Vasikáé!
UH-ra jöttök Sz. dokihoz? Én majd megpróbálok most hamarabb menni, mert nagyon sokan voltak most is és utána rohannom kell dolgozni. Majd megpróbállak keresni Titeket, bár Dita szerintem felismer engem :lol:
én már javában szúrom magam, jövő pénteken fogom megtudni, hogy mikor lesz az inszem.......
Köszi, hogy leírtad az adószámot az 1%-hoz.
Mi is mindketten a BMC-nek adjuk az 1%-unkat.

Kép
akire79

VASIKÁÉ
Hát sztem jövő héten pénteken nem nagyon lesz tőlünk hangos a váró, mert nekem akkor már punkció lesz nagy valószínűséggel. Hacsak nem jössz be velem a műtőbe és tartasz ébren! :lol: :lol: :lol:

Én ice teás üvegben vittem a pipit tudjátok annak széles a nyaka, és ha azzal mászkálsz a BMC-ben egyáltalán nem ciki, mert azt hiszik úgyis róla hogy tea van benne! Csak nehogy elfelejtsétek és jól meghúzzátok lányos zavarotokban az üveget! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Ez természetes, hogy a reggeli elsőt kell vinni. Nem is mondtam, hogy nekem nem az.

(Rodin)
rony77

Sziasztok Csajszikák!

Egész véletlenül találtam a neten az alábbi műsort a National Geographicon, holnap lesz délelőtt és délután is:

9:00
Élet az anyaméhben (dokumentumf., 2/1. rész)
10:00
Élet az anyaméhben (dokumentumf., 2/2. rész)
----------------------------------------------------------------
14:00
Élet az anyaméhben (dokumentumf., 2/1. rész)
15:00
Élet az anyaméhben (dokumentumf., 2/2. rész)

----------------------------------------------------------------
Tartalmát az alábbi linken el is olvashatjátok:

http://port.hu/elet_az_anyamehben_in_th ... where_tv=1

Mi valószínű felvesszük és még holnap este meg is nézzük :D Ez biztos valami égi jel :lol:
trix78

Sziasztok!

Trix, kösz az infót, megkértem én is a páromat hogy vegye már fel nekem és délután megnézem.

Dita, tök jó. Akkor nem valószínű hogy találkozunk. :( De, sebaj, csak jó hírekkel gyere majd a fórumra.

Akire, nem ultrahangra megyek, hanem kezdem a stimut.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hello csajok!
rengeteget irtatok!!!!!!!!

Kakti:nekünk ugye most a 20.napi vvre kell a pisi??sztem igen!!
aki megy BMCbe irjon ám mi volt!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szia rony77!mizus nálad???

dita75:ez a teás ötlet szuper!akkorát nevettem.....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
sting1982

lányok!mincs olyan netes oldal ahol utánna lehetne olvasni az inszemnek???????valami ahol minden okosat,tanácsot leirnak!!irjatok ha tudtok légyszives :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sting

igen a 20 napra kell a pisi. Én pici bébiételes üvegben szoktam vinni mert az elfér könnyen a táskámban, ez egy TIPP nektek.

Vasikáé

Mi a baj? csak nem influenza nálad is??? :(
csézjang

sting

Engem is az inszem téma érdekelne. / Mert bízom benne hogy nem kell majd lombik /Egyébként inszemnél is gyakori az iker vagy ez nem jellemző?Ki tudja?
csézjang

Sting, Csézjang!

http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_medd_intr.php

Itt olvashattok részletesen az inszemről, eljárásról, esélyekről, stb...

Kép
akire79

Természetes anyagok, melyek segíthetnek:
http://www.fogamzas.mlap.hu/

Amúgy ha beírjátok a google-ba az inszeminációt, nagyon sok oldal jön fel. Én a sorstársak blogjait szeretem a legjobban....

Kép
akire79

Sziasztok

Köszi, a " pisis" tippeket :lol: :lol:

Ditta: A tiéden nagyon jót nevettem :D :D
Olvastama naplódat, nagyon szépen kezdenek beindulni a tüszőcskéid :wink:

Rony: Igen para mami vagyok, de nagyon.
Ami érdekes, hogy a lányommal terhesen cseppet sem aggódtam, sőt előtte sem. Habár akkor még nem is voltam tisztában sok mindennel :D :D De, tényleg megpróbálok már le nyugodni 8)

Kép

Kép
edinka

edinka: Én a terhes vitaminos dobozban szoktam vinni. Abból úgyis mindig van bőven.

trix: Én már láttam és nagyon tetszett.
vicky79
Budapest III. kerület

Edinka!

Hány napos a ciklusod, hogy a 18. napon van az inszem?

Nekem 32 napos, 1 napig max. 2-ig tart a mensim, elvileg 16. nap körül van a pém, de most a 14-15. nap környékén csináljuk az inszemet. Neked hogy-hogy olyan későn?
Remélem nekem végig elég lesz az 1 Merional!

Babszikáról tud valaki valamit?
Elég rég nem jelentkezett?

Vicky!
Drukkolok nagyon a sógornődnek, az enyémnél is most derült ki, hogy spontán 8. hetes terhes :-)
Nálad milyen esély van még rendbehozni a mensit? Ha a gyógyszerek nem
segítenek, akkor mit lehet tenni?

Kép
akire79

Sziasztok!

Ha valaki digitálisan tudná rögzíteni ezt a National Geographic-os filmet, megköszönném egy példányát! Én sajnos nem tudom nézni, mert 6-nál előbb nem érek haza! :S

Böbe!
Igen, a 20. napi vv-re kell vinnünk megtöltött kisüveget! :D[/b]
kakti

Szia Akire

Ha minden jól megy és van peteérésem akkor 34. napos a ciklusom.
Azért lett a 18.cn sz inszemináció, mert sajnos kevés volt a napi 1 ampulla merionál. ( a 9.cn még csak egy db tüszőm volt ami 10mm es volt) Lehet ha egyből 1,5el indít a doki, akkor meg lehetett volna csinálni a 15. vagy 16.cn.
De a lényeg hogy meg van, és túl vagyok rajta.
Már csak a pozitív teszt hiányzik hozzá
:oops:

Kép

Kép
edinka

akire: Nekem a norculuttól eddig mindig megjött, csak a proverától nem. Remélem majd ad azt a doki. Gratulálok a te sógornődnek és remélem holnap már az enyém is babásan megy haza.
vicky79
Budapest III. kerület

Nektek volt már olyan hogy egyik nap nem fájt a szuri másik nap meg igen? Tegnap és tegnapelőtt meg sem éreztem, ma pedig nagyon fájt már a szúrás is! Lehet hogy élesebb volt a tű vége? vagy pont hogy tompább?

Kép
akire79

Edinka!

De még milyen pozitív lesz az a teszt :lol: :lol: legalábbis rajtam nem múlik, drukkolok+++++++++

Vicky!

Jól kibabrál veled a természet :? Jó lenne már kezdhetnétek ti is

Ditus!
Na én ilyen ice teás kombinációban nem merek gondolkodni. Még a végén nem jól sülne el a dolog :lol: :lol: Tudom hülye kérdés, de egyébként azt nem értem, hogy abba hogy lógatja bele a tesztet?

Böbe!
Mikor mentek 20.-ik napira? Lassan már túl lesztek a kivizsgáláson és belecsaphattok a lecsóba.
Nekem jővő hét utáni hétfőn, 2.-án kell mennem eredményhirdetésre. Most nagyon úgy érzem hogy ez sikerült. Pedig nincsen semmi extra, meg tünet sem, de ez az érzés belülről jön és nagyon erős.

(Rodin)
rony77

Jajj RONY én annyira drukkolok Neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edinka!
Természetesen Neked is mennek a drukkok!

Jó lenne ha már újra babazápor lenne itt a fórumon, mert elég régen láttunk olyat!
Szóval indítsátok azt a babybummot és majd lassan követünk Titeket!

Kép
akire79

Oh, elhappoltam a laptetőt!
Remélem ez a szerencse kitart március első hetéig!

Kép
akire79

Szia Rony!

Böbével együtt megyünk 20. napra épp 2-án. Szóval ha minden igaz, ott találkozunk! :)

Amúgy meg az ice teás üvegbe nem lógatja bele a laboros a tesztet. :) Abban (vagy másban) csak el kell vinni, ott átöntik vizsgálati edényekbe (kémcsőbe, lombikba, vagy tudomisén mibe). :)
Szóval ha ezt a megoldást is választod, ne aggódj! Nem kell annyit pisilni, hogy tele legyen! :D
Ja! És laboros ismerősöm javasolta: mikor reggeli első vizeletet kell vinni, az úgymond ne elsősugaras legyen. Szóval először egy kicsit engedjünk a wc-be, és csak aztán gyűjtsük be a többit! :D (Igyekeztem érthetően, de nem túl realisztikusan írni - remélem, sikerült)
Mindenkinek, aki megy ma a BMC-be: minden jót, aki meg nem megy, annak nagyon szép napot!
Itt nálunk minden csodaszép hófehér! (Kivéve a járdát, ahol már ellapátoltam a havat.)
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?