A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, eltűntél? Azért a jövőre való tekintettel ezeket az infókat elraktároznám magamnak.

Kép
flóra 11

A 46. napon, azt hiszem. :roll:

KépKép
benó

Csak a mellem fájt meg mindjártmegjön-érzésem volt, tudod. De a mellem olyan izomlázszerűen, igen. :wink:

KépKép
benó

Gratula a laptetűhöz, megyek, mert elvileg 2-re meg anyósnál kéne lenni, semmi nem lesz ebből, Gy. még sehol, na mindegy.... :roll:

KépKép
benó

46. napon????? Nem hamarabb? És előtte nem teszteltél? Szal nem volt előtte negatív teszted? Mert ugye vannak nők, akik többször tesztelnek,aztán egyik nap még negatív, de néha már másnap, vagy egy hét múlva pozitív. De mondjuk nálam ez nem lesz,mert a tünetek egy terhesnél nem tűnhetnek el, nálam meg eltűntek. Tehát nem tudom,mire véljem a dolgot. Egyszerűen megtréfált a szervezetem. :(

Kép
flóra 11

Oksa menj csak. Ezen úgy is kár morfondírozni, csak érdekeltek a tüneteid. Na, mindjártmegjön érzésem is volt,de már az sincs. :lol: Jó nem? :lol:

Kép
flóra 11

Majd megkeresem, hol is volt ez pontosan. Valami 900 körüli oldalszám rémlik, de lehet, hogy nem. :wink:

KépKép
benó

Szerintem igen, 10 napot vártunk. :roll:

KépKép
benó

Ebédelek,közben még vagyok. Aztán folytatom a munkát.

Kép
flóra 11

Itt a busójárás, harsog minden a kolompszótól. Alapjában véve ez nagyon klassz, csak ne éjszakás lennék.....

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! De jó, hogy téged is elérlek ma! Hogy vagy? Jobban?

Kép
flóra 11

Jövőre megnézem nálatok a busójárást. :D Én még sose láttam,nagyon érdekelne. Biztosan élvezném. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, azért ennyire nem kéne elkeseredni lakásrészlet miatt. Van megoldás, csattogjatok be a bankba, ott szépen megmondják. Én az időt tolnám ki a helyetekben.
Jó buli lenne eladni a lakást és maradna mínusz 2milkótók. :shock:

Kép
muzsuzska

Picit köhögök, picit dáthás vagyok, van most épp sötétbarna pirim, de szuper az állapotom!!!!
Én meg nagyon szívesen látnék bárkit vendégül farsangkor!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Köszike. :wink:
És lázad van még?

Kép
flóra 11

Ej, Szilvi de jó hogy Madonna jegyet is árultok, ha szeretnénk akkor kérnénk két VIP jegyet 200ezerért!

Királyfi üzeni, gyere ide a most nyíló tescóba dolgozni, itt biztos nem utaznak annyian!!!!!!!!!! :wink: :wink: Lenne időd babanetezni! :wink:

Kép
muzsuzska

Nincs, most mértem :36,5 :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsuzska 2009.02.21 13:59-kor.

Kép
muzsuzska

Én már semmit sem tudok Zsuzsi.Én inkább befogom... :wink:

Kép
flóra 11

Oksa!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Az jó, ha nincs lázad. Ne is legyen. Náthásan,torokfájással dolgozni ez is elég macera. Még meddig vagy éjszakás?

Kép
flóra 11

Királyfi most robog a WC be a most vásárolt 16 tekercses wc papírral, feltölti a tartót! :D :D :D :D Ő a töltőgető felelős! :D :D

Kép
muzsuzska

Na, helló, látom, Zsuzsi, te is megjöttél. :D
Én viszont megyek, megjött a kiságy, mi meg az anyóshoz, már most is késésben vagyunk. Puszi :D

KépKép
benó

Mennek lassan a fiúk Sókra a nagyanyjukhoz. Legalább nyugi lesz itthon, dolgozhatok tovább.

Kép
flóra 11

Még vasárnap este megyünk! Szerda délután kezdünk!

Kép
muzsuzska

Pusszancs Benó. Aztán szép legyen a matrac huzata! :wink:

Kép
flóra 11

Nekem meg mennem kell anyámékhoz a halászléért, meg szerintem most fognak felköszönteni. Hahaha.....

Kép
muzsuzska

Tehát még ma és holnap. Kitartás. Szegény Zsuzsi! Királyfi hogy van? Nem beteg?

Kép
flóra 11

Akkor menj, jó anyázást. Este majd még nézz be. :wink:

Kép
flóra 11

Ildó akkor jó munkát kívánok neked!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jelentem egy királyfit nem dönt le holmi influenza!!!!!!!!! :D :D :D Szerencsére kutya baja van!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Visszaolvasni nincs időm, de most legalább van egy kis időm...

A Madonna jegyekért szinte vérremenő harc volt tegnap! :shock: Hihetetlen volt! :shock: Pedig ma is lehet kapni a két legolcsóbbat, mert a legdrágább kb fél óra alatt elfogyott, potom 110e-ért! :shock:

Na de így legalább nem volt időm gondolkodni a lombik dolgon! :wink: Mindennek van jó oldala! :D Amúgy az új csaj is gondoskodik nekem róla, hogy ne legyen időm agyalni! :evil: Mert ugye én se kedden, se ma nem dolgoztam volna, de ugye "beteg" :evil: Olyan beteg, hogy a telefonját sem veszi fel... :evil: Az orvosok nem találnak nála semmit!!!! De dolgozni nem tud :evil: Még az a szerencsém, hogy az egyik csaj bevállata a holnapot helyettem! :wink:

Kép
szilzi

23 oldal. A maszlag kész. Most majd jön a kreatív része a munkának. Remélem ez már érdekesebb lesz.

Kép
flóra 11

Közben ugye megint kimostam egy adagot, meg kézben is mostam. Most megyek teregetni. Meg volt itt egy ismerős látogatóban.

Kép
flóra 11

Ó, szegény Szilvi! Szörnyű ez a sok munka. :(
És méghogy nincs az embereknek pénzük???? :shock: Kidobni ennyi pénzt egy vacak koncertért? Bocsi,de én akkor sem mennék, ha ingyen kapnám a jegyet.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Nálam annyira lassú az oldal, hogy nemigen tudok írni :(
Mindenkivel minden ok?
Ildikó és minden tüneted elmúlt már?

KépKép

KépKép
nadina01

Holnap mégicsak jövök! :evil: :evil: :evil: A csajnak aki bejött volna, úgy begyulladt a lába, hogy menni sem tud :( A másik lánynál családi rendezvény lesz, úgyhogy maradtam én! :( De az új csaj arra sem képes, hogy felhívjon! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Szia Edina :D
Sajnos én sem tudom kivel mi van, mert nem bírok visszaolvasni... :( Te jól vagy?

Kép
szilzi

Annyit sikerült visszaolvasno (na jó, csk minden harmadik szót :oops: ), hogy a Benó rendíthetetlenül kreatívkodik :D , a Mártiéknak jött egy sokkoló fűtésszámla. :evil: Remélem Márti zudsz intézkedni hétfőn :roll:
Zsuzska, akkor most nagyjából normális pirid van, ugye? Remélem hamar kihevered a gyógyszereket! :evil: És igen a Királyfi az Királyfi, akár honnan is nézzük! Mit neki influenza! :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Ildikó, remélem jól haladsz a szakdogáddal! És jó vagy már! Ezzel a piri dologgal menj vissza a dokinőhöz, mert valamennyire mégis csak dolgozik a tested, ha érzed a szurkálást!
Tancsu, Gergő forgolódik? :D Gratula hozzá! :D
Timi, téged nem láttalak a visszaolvasásnál :oops: remélem jól vagy! :D

Kép
szilzi

Kiteregettem,elmosogattam, pakolásztam,felsöpörtem.
Most megjött a F. is.
Leültem kicsit pihenni egy kávéra.

Kép
flóra 11

A Tancsuéknak meg a törlesztőjük lett őrületes Szilvi. Ezt csakúgy a tudnivalókhoz írom neked.

Edina,szinte minden elmúlt,ami maradt,az hanyagolható.

Kép
flóra 11

Jaj, Szilvi,akkor még holnap sincs pihi. :( Nagyon összejöttek nálad a dolgok. :(

Kép
flóra 11

Köszi Ildikó, akkor még voltam, mikor a Tancsuék megkapták a lakástörlesztést... :cry: :cry:

Ildikó, tudod, ha baj van, akkor csőstöl jön :cry: Most fel sem fogom még a holnapi napot! Lehet, hogy kezdek megzakkani kicsit??? :lol: :lol: Most irigyellek a házimunkáért :oops: Inkább azt csinálnám, mint itt öregedjek meg... :evil:

Kép
szilzi

Hali

Csak gyorsban futottam át az oldalakat....
Látom Zsuék jól vannak,Zsuzska éjszakás és a háta közepére sem hiányzik a busójárás,Ildó nem pirizik,Szilzi agyondolgozza magát,Törpe 1 éves,Márti 50...:)

Lakástörlesztőt nem tudom kitolni, a max 30 évre vettem fel alapból....:(

Kihygytam valakit,valamit?
Bocsi érte....
Inas élvezte az úszást,anyáéknál finom volt az ebéd,taxis ba...tt jönni a tejért... :twisted:

Enyi volt a mai napunk,este benézek...cuppp...

Kép

Kép[/
tancsu

Még mindig senki? Én már jönnék, nem írok már, majd holnap folyatom. :wink:

Kép
flóra 11

Képzeljétek,ilyen is régen volt már. Ma minden szennyest kimostam,nem maradt semmi. Üres a szennyesládám. :D

Kép
flóra 11

Én itt vagyok, sziasztok! :D
Vagyis szia Ildó, gondolom, mi vagyunk megint ketten. :lol:

KépKép
benó

Ügyes vagy, hogy a szakdogával és a mosással is haladtál. A 23 oldal nagyon jó.

Örülök, hogy jó volt a hétvégétek, Tancsu, és megint úszkálhattatok. :D

Szilzi, ez a sok munka! :evil: :( :( :( Meg ez a kolléganő..... :? Remélem, hamarosan pihenhetsz is, mert te állandóan dolgozol. :cry:

Edina, rád ugyanez érvényes. És meg se tudtuk, hogy vagy... :(

Szilzinek üzenem, hogy a Timiék is jól vannak! :D :D :D

KépKép
benó

Ma szinte semmi (vagyis a csengettyűkön kívül tényleg semmi) kreatívkodásra nem volt időm. :cry: Voltunk anyósnál, de nem vittük a matracot, majd ő eljön és leméri az ágyat is (huzatilag). A nagyi is ott volt az anyósnál, az ari nagyi. :D Utána meg jöttek a Tündiék és 7 körül mentek el. :roll: Akkor jól bekajáltunk és most ennyi, itt vagyok. Most még a Gy.-t nyúzom egy kis kreatívkodással, de vagyok közben. :D
Márti még a barátnőjénél?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?