A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Ötletek, tippek » SZALVÉTA CSERE-BERE

Szandra!!!
nem tom mi van, de neked és zsunak nem tudok levelet küldeni. allergiás rátok a progim
bocsi
na, a lényeg az volt ,hogy van 4 szalvéta amit tetszik
ez pedig:
süni almával
sárkányfi
farm, és a régebbiek közül a
horoszkópos

mivel nekem most sajna nincs cserém, és ha lenne se tudnám mutatni mert most minden felmondta a szolgálatot, ezért azt találtam ki, hogy a bibliához hozzátehetnéd, és akkor a szalvéták árával, mit tom 200Ft-tal toldd meg az utánvétes pakk árát.
oksa?
na, hogy kitaláltamKépKépKép

köszi, drezsy

ez volt a mélek lényege

hétvégén újratelepítik a rendszeremet
drezsy

Csajok, megkaptátok az emileket??: )) Nagy a csend: ))
veronix

Verocska!

Én megkaptam, éppen azon munkálkodom, hogy legyen mit cserélni veled - most töltöm újra a képtáramat.

Anikó
naspolya

Okéj: ))))
veronix

VeronixKép

Csak csatlakozni tudok AnikóhozKép
Már nem merek kérni, mert annyira gyér a felhozatalom. Először azt kell szalonképessé tennem! Aztán jöhet a kéregetés.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Csajok, ez rendben is van, de. Nyugodtan megírhatjátok, hogy miből mennyi kell, mert pl a 117-es farmos totál kifogyott. Így meg, ha szóltok, félreteszem és akkor már tuti, hogy megkapjátok.
El is küldöm, mert nem félek, h elszaladtok és nem kapok cserébe szalvikat: ))))

Ezért írtam, hogy aki gyors, annak jut.
veronix

Veronix!

Feltettem a cseréimet!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=1817

Válogass, én is azt teszem!

Anikó
naspolya

Sziasztok!
Most tettem fel a szalvétáimat
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2076
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2074
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2077
ha valaki cserélne velem az kafa lenne
Üdv
NIKI
l_nikol

Niki!

Írtam neked mélt. Amit kértél mind félretettem, mint írtam, egyedül a nyuszis nem egész.
Holnap én is válogatok nálad.Kép

Anikó!
Mit jelent az, hogy "nem csere"?
Egyet félretennél nekem ebből: https://www.babanet.hu/album/albumimages/1817/38052.jpg ?

Jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Anikó, mail ment: )
veronix

Kata!

Vannak olyan sz-k, amelyekre hivatkozok pl. email-ben, de nincs belőle több.
Hogy jobban értsd: Pl Ánizs kérdezte - talán Jubitól - , hogy honnét vette a fiú-lányosat.
Van még belőle negyed, ezt másoltam be ide, hogy megkérdezzem tőle szüksége van-e még rá.

Ti ezt hogyan oldjátok meg? - biztosan van valami másolásos számítástech-i megoldás, de én béna vagyok...

Anikó
naspolya

Emilben akarod elküldeni a képet, hogy megnézze, kell-e neki?
veronix

Hülyeséget írtam????????????

Nem vagyok teljesen képben!!!!!!!!!!!!!!
naspolya

Nem, csak én nem értem az alapproblémát: ))))
veronix

Verocska segíts!

Ha levelet küldök valakinek és bizonyos sz-t meg akarok mutatni, amiből nincs csak kevés -idáig érthető?????
Hogyan mutassam be, ha nem a képtáron keresztül?

Anikó
naspolya

Hát csatolni lehet az emailhez fájlokat, pl képet.
veronix

Lányom most ébredt, azért vagyok ilyen kései...

Ha a saját gépemből kitörlöm a képet, az emailben akkor is megmarad? Ezzel nem vagyok tisztában - én még nem kaptam képet mailban, csak hivatkozást....
Méghogy én beszéltem butuska szépségkirálynőkről....

Jó éjszakát!

Anikó
naspolya

Drezsy!
A szalvéták összekészítve.
Ja, persze, majd biztos megtoldom 200 ft-talKép

Niki!
A teremtésből van még? annyira szeretnék belőle
Picit úgy maradtam, mikor a harmadik albumodban megláttam a képeimet. Először azt gondoltam magamban, jéé én is ilyet csináltam.
Csak aztán láttam, hogy a keresett szalvéták miatt van ottKép

A 12, 14, 20, 21,és 22-est az én cseréim közül másoltad, tehát tudok belőle adni, ha kérsz. Eltegyem?

Szandra
krampuszmama

Anikó drágám! Te honnan veszed ezeket a szalikat? Lányok mintha nem is egy országban élnénk!! Miért van az, hogy ami nekem tetszik, az az ország túlsó felén lakodzik? Anikó szeretnék tőled kunyizni:
uj003,uj006,uj007,uj008, és természetesen ha jól értelmeztem a levélváltást a fiú+lányt.Így jó a kérésem, vagy "linkeljem" -micsoda szavakat tanulok én tőletek!
anizs007

Drezsy!
Én tegnap megkaptam mindkét mélt tőled!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Ánizs drágaságom!

A szalikat Ráckevén (mond valamit ?) vettem, de ha sűrűbben járok a Remo-ba, ott fogom venni, mert olcsóbb. Ma is voltam és vettem még a fiús-lányosból, úgyhogy egészet küldök.
Bocsika, hogy veled példálóztam, de valahogy el kellett magyaráznom a kínomat.
Nem kell linkelned!

Anikó
naspolya

Szandra!
Igen kérlek tedd el őket.
Az enyémek közül csak a teremtés kéne?
És ha így van hogy tudunk üzletelni?
Üdv
NIKI
l_nikol

Niki!

A teremtés milyen márkájú szalvéta?nekem is tetszik és vennék ilyet!

Jucus
20170114224602

Jucus
Nem találok rajta márka jelzést.Ez a szalvéta gyűjteményemből van 2db volt az egyiket még én használtam el.
sajna így nem tudok segíteni.

NIKI
l_nikol

Niki!
Az e-mail címemre küldd el a címedet, én is küldöm az enyémet.
Megyek körülnézek még NáladKép
Szandra
krampuszmama

Sziasztok,
bocsi, nincs időm, átnézni, kinek milyen szalvétái vannak, viszont égre-főldre keresek egy fajtát. A vízivilágost. Van vkinek? (van rajta kicsi hableány stb.)
Kérem jelentkezzen, köszi előre is:
Ági

Kép
Ágci

Szia Ágci! Ha annyira keresed, akkor talán megérné átnézni őket Kép De én úgy emlékszem, hogy a Szandra cseréi között láttam Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Ágci!

Van még egy darab. Kéred?

Szandra
krampuszmama

krampuszmama

Ánizs,
hétfőn küldöm a szalvétákat( a rózsást)

Jucusmamus,
ha megírod a címedet, tudok küldeni madárijesztőt

manóka

manóka
manóka

Anikó! és minden nagyvárosi! El sem tudjátok képzelni, hogy nekünk vidékieknek mit jelent évente, sőt kétévente feljutni Pestre, vagy valami nagyobb városba. Egyszerűen ki vagyunk szolgáltatva a kisvárosi papírboltos izlésének, hogy ő milyen szalvétákat vásárol.
Köszönöm, hogy legalább ezen a fórumon keresztül hozzájuthatot olyan szalvétákhoz, amire szükségem van! Köszi!!!
anizs007

Szandra!
Hány darab kell?? na nem vicc volt, hanem van is itthon, meg tegnap láttam az írószerben egy fél csomaggal belőle!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

INFO

TESCO-ban 159- 169 Ft egy csomag szalvéta, és 15 db van benne, ha szürkeállományom nem csal..
Leginkább húsvéti jellegűek, és a gáz, hogy csak egyféle van egy csomagban.
viszont ki tudja, lehet jól jön az egyforma is
ma pl olyan kis könyv akadt ott a kezemben ami a húsvéti tojás dekupálását mutatja be.
na
ennyi
drezsy
drezsy

Drezsy! Te nem akarsz szóba állni velem? Úgy szeretném megkapni a szalikat! Engem miért hanyagolsz? Zalaegerszegen hol van hobby bolt? Ha minden igaz, jövő hét pénteken színházba megyünk oda, és talán rá tudom beszélni a sofört, hogy előbb érkezzünk oda, hátha körül tudunk nézni.
anizs007

Anikó!

Akkor vizesvázás ok? Egyenlőre ne küld, mert hátha látok még valamit, vagy ha több időm lesz átnézem azt a remos dolgot is.

Ha valakitől kérsz, akkor az ő szalvijára jobbos katt, tulajdonságok, kimásolod az URL-t és ide vagy az emilbe amit neki írsz, csak beilleszted, hogy ebből kérsz.

Niki!
Akkor én félretettem amit kértél, megyek válogatni, és küldök mélt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ánizs! Én is küldöm a szalvikat, amikat kiválasztottál, asszem csak egy nem jött meg, nagy baj?
Így 8-at fogsz kapni.
veronix

Zsuzsimano!
Én is szeretnék 2db olyan pancsolófiús szalvétát ha még nekem is jut Szandra után.Lehet?????
Üdv
NIKI
l_nikol

ok Niki!
zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Kép
Kép
zsuzsimano

Niki!
Nem tudok neked mélt küldeni, mert visszapattan.
Nincs tele a postaládád?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsu!
Igen ha lehetne?!!
Kata
Megnézem.
NIKI
l_nikol

zsu,
lenne még nekem is egy fiú és kislány együtt?

manóka

manóka
manóka

Szandra,

az én csomagomat még nem kaptad meg?
két szalvéta volt benne, a nyuszis, meg a tálcás.

Gigóca
gigóca

Zsu!

Legalább 3 darab kéne. Választasz cserét vagy uv?
Előre is köszi.

Gigóca!
Sajna, még nemKép Régen adtad fel?
Szandra
krampuszmama

Szandra, Niki, Manóka!
Szalvétákat holnap beszerzem, és jelentkezem a cserékért!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Ánizs!!!

DE DE DE
majd szóba állok veled is KépKép
remélem nem amiatt nem tudsz alkotni gyönyörűségeseket, hogy nem kapod meg a szalvétákat...hihi
de nem vagy elfelejtve, de most azóta hogy kérted, kb posta közelében sem jártam KépKép

2 helyen van amúgy zegen hobbibolt, nem is messze a színháztól
1: az önkormányzat előtt van egy zenélóő óra, vele szemben van egy kis konyhastúdió, egy ház aljában (kereszteződés sarkán)
nem lehet nem észrevenni.
na ennek a háznak a hátuljánál vezet fel egy lépcső a konyhastúdió hátsó kirakatánál.
ott az egyik
a másik, ettől kb 150m-re.
most ezt hogy mondjam el? na, ha megvan az egyes számú hobbibolt, akkor azon az úton, vagyis a ház mögött végigmentek, ez egy parkolószerű utca, a végén látsz egy sarokházat, kincses fotó felirattal, zöld táblával.
addig elsétáltok, majd 90 fokos kanyar jobbra, át a túloldalra, és lesz ott egy elég új ház, aljában kis üzletekkel
na, ott figyel a másik hobbibolt
nem tom hányra mentek színházba, de kb 5, max fél 6-ig vannak nyitva
gondolom az előadás 7-kor kezdődik...
addig mekiztek egyet KépKép

drezsy
drezsy

Zsu!
Csak a virágosból van 1db a másik kettőből van több.Mi lesz hogy te csak 3-at kértél én meg többet?
NIKI
l_nikol

Niki!
Nyugi! Akkor a másik kettőből kérném a kettőt, ha szabad...
Szandra!
Találtam neked két másik fajta vv márkájút: az egyik vakondos, a másik méhecskés. Kéred őket?
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Drezsy! Bizony ez itt a probléma, hogy koppintani akartam tőled a bordó alapon poharas képedet, amihez ugye kellene a szali. Amíg nem küldöd, nem tudom megcsinálni.
Köszi a hobbyboltokat, sajnos megint úgy indulunk, hogy kb 1/2 6-ra érünk Zegre, tehát nem tudom megnézni a boltokat.
Niki cseréit hol lehet megnézni?
Van vagy 20 cserém, de nincs eszközöm feltenni őket.
anizs007

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?