A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gjéti: Én olvastam azt, mi meg palacsintát sütöttünk együtt, nem? :wink: Egyzer megejtjük!
A Te szüléssztorid is elég kellemes azért... Poci nagyon helyes volt, Oli tündéri. :D

Akartam kérdezni Lányok, ahol már van nagyobb Gyerek, hogyan viseli a Tesó megérkezését: Dina, Kangu, Mist és többi érintettek?

Mist: Neked bevált a mellbimbóvédő? Engem azzal ijesztgettek, hogy cumizavaros lesz tőle a Babó, de folyamatosan fáj a mellem, és nagyon gondolkodom már rajta... :?

Délután például egy órán kersztül volt cicin, azóta pedig durmol édesdeden... Ennyit a védőnő hülyeségeiről és alultáplált gyerekemről.. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, köszi a bíztatást, remélem is, hogy nincs veszve még a helyzet :D

Köldökcsonk: huhh akkor én nagyon mázlista vagyok, mikor a kisasszony egy hetes lett, megváltunk tőle :) viszont azóta is vérezget picit...

Még alvás-téma: Adri legújabb ötlete, hogy háton egyáltalán nem hajlandó aludni, csak a pocakján :shock: pedig hogy mondta a Madarászban a néni, hogy lehet szoktatni a gyereket, hogy hogy aludjon, hát az enyém akkor kivétel: ha a hátára teszem le, egy perc múlva kukorékol, a pocakján meg szép nagyokat szundizik.

ZVera, nagyon édi Olivér, ez az álmában mosolygós különösen helyes :D

Verus, azt hiszem, Reparonnak hívják az aranyérkencét.

Panna, nagyon-nagyon szorítok Neked, hogy mielőbb jobban legyél!!!

Julcsi, védőnőnek tojj a fejére, ha szépen eszik, nyugodtan alszik a kisfiad, és rendszeresen tele a pelus, nem hiszem, hogy probléma lenne. Mennyit hízott amúgy, ami kevésnek minősül?

Millye, tök jól feldobják ezek a képek a táblát :D

Abencze, egyik szemem sír, a másik nevet... remélem, már babázol!!!

Ladmon, a 30 deka szerintem nagyon jó! Adri huszat hízott most, én arra is büszke vagyok :) nem semmi lehetett ez a túra...

Iricc, gratulálok Miloshoz! :)

Zsuzsi, asszem, épp holnap vált, és a következő a Halak március 20-ig (szülinapom :D).

Hugic, ez nem hangzik valami jól :( azért a valószínűleg-ből úgy érzem, hogy még nem biztos teljesen, remélem, mégis jól fognak alakulni a dolgaitok!

Jázmin, nagyon szép a kislányod :D

Zsancy, csúcs az a kép a férjeddel, ahol összekakilta a picur :lol: :lol: :lol:

Mist, egy tüneméy Natasa :D remélem, Tamara is boldog , hogy végre megérkezett a várva-várt húgocska :D

Andi, gratulálok Csongorhoz!!!

KépKép

KépKép
stelly

és fotó az én szépséges kéthetes kislányomról:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Képzeljétek mi történt lányok! Bence nem büfizett evés után, és alvás közbe kibukta a tejet, de úgy, hogy belement az orrába is, és szörcsögött szegénykém! Gyorsan kiszívtuk az orrát, de nagyon megijedtünk :!: :!: :!: Azóta szerencsére jól van, semmi baja, édesen alszik!

Megnéztem az összes babaképet, mindegyik baba meseszép :!: :!: :!:
zsu83

Sziasztok, én a 2008. márciusi topikból csak kukkollak Benneteket és drukkolok a háttérben, de Zsu-nak:

ne aggódj, a babának a tej nem árt az orrocskájában (persze ha nem extrém nagy mennyiséget tüdőz le...).
Olyannyira nem, hogy makacsul nózifolyós babáknál szokták javasolni az anyatejet orrcseppként is.

Grtaulálok a gyönyörű csemetékhez és a finiseseknek kitartás és drukk!!!

Üdv: Mészáros Patrícia

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Zsu, én éppen ezért nem teszem le Olit addig, ameddig nem bukik...
Bár ő ezt 2 percen belül meg szokta ejteni. :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok,

Csak egy gyors bejelentkezes - vegre mi is itthon vagyunk, de csak ma delutan engedtek bennunket el.

Semmit nem olvastam meg vissza, de remelem talalok valahol egy tablat, hogy hogy allunk.

Asszem szuletessztorit nem irok egy ideig - talan majd ha mindenki mar tul lesz rajta... :roll: Roviden annyit, hogy az egesz mult heten csutortokon ejjel kezdodott a pentek reggeli magzatvizelfolyassal es csak hetfon delbe lett vege egy emergency csaszarral... Harom es fel nap :shock: , de megerte!!!

Majd jovok ha lesz egy kis idom. Remelem a parom uzije atjutott.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Abencze , nagy nagy gratula a bébihez!!!!!

Végignéztem a képeket, az összes babóca gyönyörűséges!!!!

Hajni, atyaég..... ez nagyon durva. Itt nálunk tuti nem hagytak volna, főleg, úgy, hogy elfolyt a magzatvíz. Azért ez felelőtlenség az orvosoktól szerintem.... még jó, hogy nem lett semmi bajotok!

Én ma délután cipekedtem egy jót, ennek köszönhetően majd leszakad a derekam, és keményedik nagyon a pocakom.
És ahelyett, hogy pihennék, még az áfát csinálom.... :?

Megyek is, majd holnap jelentkezem, sziasztok.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

On-line szülés, csak ma, csak nektek! :D :D :D

Szóval, ahogy gyanítottam, Édesapa kiállításmegnyitóján már éreztem, mértem az időt, 6-10 percenként jöttek, egyre erőssebb kontrakciók. Most már itthon, megvacsiztam( :D ), már 5-6 percesek, most kipróbálom, mit reagál a dolog a melegvízbe, és ha tartósnak bizonyul, hívom a bábát és Apukámat, hogy induljon értünk. Nem akarnék beégni, de nekem úgy tűnik, ez most nem gyakorlat. Ha tudok, még jövök. Az előző oldalt nem olvastam, csak ezt futottam át, és annyit, hogy Stelly, de édes, én is ilyesmit szeretnék :lol: !!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Húúú Zsuzsi, ez izgi!
Drukkolunk nektek, ügyesek legyetek!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Iricc, Abencze: gratulálok a fiúcskákhoz! Sok boldogságot kívánok!
Milosnak pedig gyors gyógyulást!

Boldog névnapot kívánok a Zsuzsannáinknak!

Zsu: nem csodálom, h megijedtél. Az én fiam olyan mohón kezd enni, h attól bukik időnként így.

A vérző köldököt továbbra is kezeljétek alkohollal és hintőporral, lehetőleg minden tisztázáskor!

Mist: Alex is igény szerint szopik, nappal 3-4 óránként, éjjel 2 óránként, de nagyon örülnék, ha éjjel enne 3-4 óránként :D .

Millye: nagyon jó a fényképes tábla!

Hajrá Zsuzsi és Léna :D !

Nagyon szépek a babócák!
kreiszi

Zsuzsi drukk!!

Ügyi legyél!!!
Vendég

Csak gyorsan néhány szóra:

A számítógépünk szegény bedobta a kulcsot, így csak most tudtam jönni párom munkahelyi notebookjáról, amit szerencsére hazahozott.

abenczenek Hatalmas Óriási Gratula!!!

Julcsi: örülnék, ha már történne valami, de magzatvíz még megvan, bár mérsékelten kevés :? .

A doki felé a kocsiban végig keményedtem, bezzeg ott már semmi, ctg jó, méhszáj változatlan, baba nagy :), méhlepény 1. fokban érett, nemhivatalosan csináltunk egy kis UH-t, úgy néztem 98-99 a BPD, teljesen kitölt, mindenhol ott van már bennem a kincsem. Drukkoljatok, hogy a hétvégén kibújjon ez a gyerkőc, mert ha nem akkor jó kis procedúrának nézek elébe, hétfőn doki, kedden Margit főorvos, ha ő ok-t mond akkor szerdán indítás. Annyira szeretném ha magától beindulna.
Közben ma valahogy minden ember akivel találkoztam azzal jött, hogy őt aztán 1 hónappal hordta túl anno az édesanyja. :shock:

zsuzsi: nagyon drukkolok nektek! hajrá! :D

Andus: megértelek, de próbálj tényleg nem idegeskedni. Engem az őrít meg, hogy minden vizsgálatot úgy kell kikönyörögnöm, amiket itt mindenkinek alapból megcsináltak...

nicko: ugye te kérdezted a falra ragasztást? én egyenlőre ilyen széles kétoldali ragasztószalaggal próbálkoztam, amit még apóca vett magának a Praktikerben anno, de nem tudom meddig foja bírni, sajnos nagyban függ a falfesték milyenségétől. :(

gjéti: szép pocak szép Oli! :D

Kép
Kép
elif

Na tehát mindjárt indulunk, annyira izgatott vagyok. És hát ha jön, akkor fáj keményen. Már 3-4 percenként. De amikor vége van egy ilyen kontrakciónak, az nagyon jóóóóó!

Szóval búcsúzom egy kis időre, remélem, holnap már itthon leszünk és HÁRMAN! Akkor hozok képeket is. Drukkoljatok, hogy hogy ne a híradóból és Blikkből tudjátok meg a nagy hírt!
Nagy puszi mindenkinek. :lol: :D :P :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

sziasztok
nálunk sincs előrehaladás szülés ügyben :(
mhely ügyben van, mert Stelly ami eddig vszleg volt, az most biztossá vált :(
emiatt egész nap sírógörcseim voltak, most már beszereztem este egy ügyeletes patikából sedatifot és mindjárt elszopogatom, mert nem akarok úgy járni, mint az előző éjszaka... csak bámultam a plafont és folytak a könnyeim. utálhat már a gyerekem érte!

sedatif adagolásának keresése közben találtam valamit a mellgyulladós kismamáknak, akiket érdekel a homeopátia felteszem most ide (bocs, most nincs erőm másolni a közösbe)

Mellgyulladás esetén használható szerek:

Bryonia alba (földi tök) 9CH
Gyulladt, kőkemény mellek, a legkisebb mozgásra, érintésre is fájnak, a szoros melltartó csökkenti a fájdalmat. Erős szomjúság jellemző. Szedése kapcsán beindul a tej ürülése. Napi 3-4x5 szem ajánlott a gyulladás megszűnéséig.

Apis mellifica (mézelő méh) 15CH
A gyulladt, duzzadt melleknél hideg borogatásra enyhül a fájdalom. Lázcsillapító hatású a gyulladás csökkentése mellett. Napi 3-4x5 golyó szedése javasolt.

Belladonna 15CH
Lázcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, a mellen piros csíkok jelenhetnek meg.

Phytolacca (alkörmös) 9CH
Kemény, duzzadt mirigyek, sápadtság.

Calcium carbonicum 30CH
A tej gyenge minőségű, az édesanya hízásra hajlamos, izzad és fázós. A mellek fájdalmasan teltek. Napi 1x5 szem javasolt.

Pulsatilla 30CH
Sírós hangulatú anya, nem szeret a meleg, zsúfolt lakásban tartózkodni, de a vigasztalást igényli. Feszülő, telt mellek. Napi 1x5 szem.

holnap reggel megyek a khba, viszem magammal a cuccaimat, bár sztem hazaengednek (legalábbis remélem, mert nem szeretném a 7végét odabent tölteni!) szurkoljatok nekem, h jó legyen a kisbabám görbéje!

abence! neked nagy gratula a babához

gerendai zsuzsi
- gondolok rád! Ügyik legyetek :)

Nyugodt szép álmokat minden kedves kismamának, kisbabának és anyukának!

KépKép
hugic

Sziasztok!

Benéztem, h vajon mi lehet Gerendai Zsuzsival, de úgy látom, h egyelőre nincs hír.

Mi mindjárt indulunk a kh-ba és két esélyt adok:
1. nagyon jó szívhang görbe és hazajöhetünk
2. ha másképp alakul csak akkor szeretnék bent maradni ha a kisbabám meg ki akar jönni :)
(aminek sok esélye azért nincsen, mert némi enyhe mensis görcsön kívül semmit nem érzek :()

Sziasztok,
M.

KépKép
hugic

Nagy gratula Abenczééknek a babához!!!

Zsuzsi: mennek a drukkok!!!!!! Nagyon izgi, remélem könnyen meglesz!!

Elif: két hétnél tovább úgysem engedik túlhordani, úgyhogy már tényleg nincs sok hátra!!

Hajni: három nap???? :shock: Kicsit én is furcsának találom, hogy hagytak ennyit vajúdni, de a lényeg, hogy jól vagytok!! Gratulálok a babához! Már csak 10 kismamánk van (bár lehet hogy mire leírom, már kevesebb lesz...) :)

Kép
cserkészkolbász

Húúú, Zsuzsi, de izgulok!!!
Látom már, ma is az összes szopiszünetben kénytelen leszek benézni, van-e Léna-hír...

Zsu: ne aggódj, én annyira béna vagyok, hogy nem tudok rendesen böfiztetni, mert hiába rakom vállra, a max, amit ki lehet csikarni belőle, az egy lájtos kis "böff". Sokszor még ennyi sem.... Így van, hogy két óra múlva, alvás közben bukik. Aztán meg van, hogy egyáltalán nem történik semmi!

hugic: azért hátha...

Hajni: Húúúapám, az kemény menet lehetett! Majd márciusban várjuk a szüléssztorit!

Van még valaki, akinél a baba kakigondokkal küzd? Szegénykém egy csomószor órákig erőlködik, hogy valamit kinyomjon magából. Tegnap ez annyira durva volt, hogy emiatt rendesen szopizni sem tudott, mert mindig kiköpte a cicit, amíg erőlködött, aztán meg követelte vissza a következő pillanatban. Ijesztő...

Na ennyi volt az engedélyezett szopiszünet...

ladmon

Ja Stelly: tényleg szépséges!!

ladmon

Sziasztok!
Már én is százszor benéztem reggel óta, hogy van-e hír Zsuzsiról.
Remélem nemsokára kapunk.... Ha minden igaz, ennyi idő alatt már meg kellene lennie annak a babónak.....

Ladmon, nekem anno Szávával voltak büfizős gondjaink. Egy csecsemős nővér ajánlotta, hogy ültessem a térdemre, miközben a hátát, fejét tartom, és billentgessem mozgassam...... egyet jobbra- egyet balra- egyet hátra- egyet előre... Mindezt szép lassan.
Ez meghozta a büfit.. nem tudom érthetően írtam-e le.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsuzsiról hír?

Üzen valakinek?
Vendég

Zsu, huhh képzelem, hogy megijedhettetek! :(
Mondjuk Adri szinte soha nem büfizik evés után, de szerencsére bukni még csak kétszer bukott, akkor is úgy, hogy pont büfizés céljából a vállamon volt.
Pedig próbáltuk már az ölbeültetést, vállon finoman paskolgatást, combom keresztbefektetést is, és akárhogy próbálkozunk, nagyon ritkán van böfi belőle. Tartok tőle, hogy a pocakfájás is emiatt volt a hét közepén.

Hajni, :shock: egy szavam sincs akkor a 16 órámmal :D

Juuuuuuuuj Zsuzsi, de izgulok! Remélem, minden rendben ment, és hamarosan jelentkezel!!!

Hugic, nagyon sajnálom :( Azért tudtál aludni? Ma talán jobb valamivel a kedved... Azért még ott a felmondási idő, ami alatt tudtok férjednek munkát keresni, én drukkolok, hogy mielőbb találjon megfelelőt!

Köszönjük szépen a bókokat :D

Ladmon, nálunk is van erőlködés a kakival rendesen (szegénykém néha nagyon mókás fejet vág, meg hangosan nyögdécsel hozzá), én most azzal próbálkozom, hogy szilvabefőttet eszem, hátha átjut a tejcsin keresztül a picurba is, és segít neki... :roll: legalábbis remélem!

KépKép

KépKép
stelly

Hajrá Zsuzsi!!!!!!Drukkolunk mi is!!!!!!!!!!!

Büfi: nálunk úgy jön, hogy a hasa szinte a vállamon, fenékütögetés párszor, aztán hátsimi felfelé, meg körbe-körbe, és aztán egy nagy büff, meg sok kicsi.....ha nem sikerül, akkor leteszem hanyat, és 1-2 perc múlva felveszem, tuti büffent. :)
Hason nagyon szeret aludni...fiúk úgy látszik ilyenek, mert a lányzóm utált hason, meg még egy éves korában is visszajött neki a kaja, ha hason volt....szóval nem volt egyszerű vele. :(

Gyönyörűek a babaképek, minden kismanó olyan más és olyan szép kis arccal rendelkezik! Olyan szépek, mint az anyukájuk!!!!:)

na megyek, nyüffi van a háttérben....édespofa, már azt se engedi, hogy nélküle pötyögjek itt... :)lassan ő is befoglalja a gépet. Nagytesó már lelekesen magyarázta neki tegnap, hogy kell a lézerkarddal csapkodni a legós starwarsos szám.gépes játékban....és a kis töki meg nagyranyitott szemekkel bámult rá, mintha értené mit hord össze a báttyus :):) Jót nevettünk apával :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

szorulás! Nem tudom segít e, de engem apa a kórházban csak őszilével, ananásszal és sárgabarackkal látott el...picinyemnek napi 4-5 kakija volt, és gond neélkül nyomkodta, mag aztán volt hascsikarás is....akkor rájöttem, talán nem kéne ennyi rostos löttyöt inni, főleg nem hashajtósat :)Az én belemet is hajtotta rendesen :)
azóta teát iszok sokat, meg egy liter rostos lötyit, vagy felet, és tejeskávét...nincs is gond a kakival!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Huhh Zsuzsi, nagyon drukkolunk, reméljük hamarosan hírt kapunk Felőled!!!

Magdi, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Remélem hamarosan talál a Kispapa új munkát! :)

Elif: Pedig már azt hittem igaz az álmom!Drukkolunk, hogy a hétvégén. Huhh, Efe sem lesz éppen kicsi... :shock:

Adrika gyönyörű, Natasa szintén, versenyre szállhat a szépséges nővérkéjével. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:29-kor.
Vendég

Babanyul, én amíg pocakos voltam, összesen 18 kilót híztam, és eddig ebből tíz kiló ment le.

Van megint szopis kérdésem:
Adri rengeteget szopizik (mértünk 150 grammosat pl; egy hét alatt majdnem 20 dekát hízott a kis lelkem), egyszerre csak az egyik oldalról. Szopi után próbálkoztam fejéssel, az első héten még sikerült napi szinten 20-40 ml-eket fejni, de mostanra ott tartunk, hogy kb két csepp jön még, aztán kész, vége. Baba elégedett, rengeteget alszik, van pisis-kakis pelus, szóval elvileg én örülök, hogy látszólag pont annyi tejcsi van, amennyi neki kell, csak úgy a fejembe verték még a terhesség alatt, hogy fejni-fejni-fejni, hogy most kezdek aggódni. Erőltessem azért még ezt a fejés kérdést szerintetek??? Vagy hagyjam inkább a csudába, és örüljek, hogy ennyire egy húron pendülünk a gyerekkel???

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Büfiztetés: Köszi mindenkinek a választ, Bence is nagyon nehezen büfizik, de pl. van olyan, hogy felveszem, és egyből 3 nagyot büfizik! Éjszaka nem nagyon akart büfizni, így nem is nagyon aludtam, néztem, hogy mikor fog bukni, de nem bukott!

Ja, és a nagy hír: Bence is nagyfiú lett, éjszaka a pelenkáján találtam meg a köldökcsonkot!!! :D Alkoholozunk továbbra is, amíg teljesen be nem gyógyul!

Patrícia: Neked is köszönöm a választ! :)

Zsuzsiról nincs hír?????????? :wink:

Kreiszi: Nálunk is a mohósággal lehet gond, mert amikor Bencust mellre rakom, annyira rácuppan, hogy ömlik a szájába a tej! :)

Eszter, Ladmon: Én is próbáltam már mindent büfizés ügyben! :(

Kilók: 10-et szedtem fel, és 2 maradt rajtam!

Eszter: Szerintem a fejést ne erőltesd! Én mondtam a védőnőnek hogy nem tudok fejni csak minimálisat, azt mondta, hogy nem gond!
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:30-kor.
Vendég

Sziasztok!

Stelly: gyönyörű a kislányod!!!

Zsuzsi: nagyon szorítok, remélem már túl vagytok rajta, és minden simán ment!!!

Gabi: Nekem is hétfőn lesz a szülinapom, és a picim akkor lesz 4 hetes... :D

Zsu: 2 kiló maradt??? úúúúúúúúú jó már neked!!!! én olyan 15 kilót híztam, és még 5-6 van rajtam, bár gyanítom, hogy ebből 2-3 kiló a két mellem.... Lányok, én sosem gondoltam volna, de szeretném már visszakapni a kis pici cicimet... Komolyan mondom, hogy nekem nyűg ez a hatalmas nagy.... Annyira tudnak fájni, főleg amikor tele vannak....

Képzeljétek, ma hivatalosan is felavattuk a babakocsit! Átsétáltunk anyuékhoz ebédre. Nagyon jó volt, picike is élvezte a levegőt, végig aludt, kb 10 perc volt az út... Azóta is durmol, pedig már lassan evés idő lesz, megyek is és felkeltem, nehogy aztán éjszaka ne akarjon aludni... :roll: :roll:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:30-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:31-kor.
Vendég

Jajjj dagad a mellem a büszkeségtől :D ugye hogy ugye? én is ahányszor ránézek, mindig megállapítom, hogy milyen csodaszép :D imádom!!!

Babakocsi-avatás: de jó, hogy ilyen jól sikerült! :) nemsokára jön a jó idő, biztos nagyokat fogtok kirándulni :)
Amy, tényleg, nem is kérdeztem még: kutyusokkal mikor fog találkozni a picur? Gondolom, előbb-utóbb nekik is meg kell majd szokniuk, hogy van egy új lakótok :)

Köszi a válaszokat, én is abban bízom, hogy nem kell erőltetni, tök sok idő és fölöslegesnek érzem...

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Ha hízik, eleget eszik, elégedett, kakál, akkor milrt kellene fejni? Szerintem ezzel ne frusztráld Magad. :wink:

Hajni: Huhh, szegénykém, hogyan engedhettek ennyit szenvedni??? :shock: Remélem jól tudsz regenerálódni!

Kilók: 14 plusszal mentem kórházba, szerintem ott még ment fel. Mindenesetre max 6-7 ment le, és van vagy 10 rajtam... :shock: :x
Mondjuk ebben van biztosan víz, mert a végén bevizesedtem. Reménykedem még, hátha levándorol pár. (És pár hónap múlva fogyókúra... :( )

Büfi: Marci alig büfizik és egyszer bukott eddig összesen. A védőnő szerint vannak ilyen gyerekek, akik olyan ügyesen szopnak, hogy nem buknak egyáltalán. Én is csodálkoztam. :o

Gabi: Urtica urens vagy more milk kapszulát nem próbáltad?

ZZZZZSSSSSUUUUZZZZSSSSIIII??????

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsuzsiról még mindig semmi hír nicnsen?
Én már nagyon aggódom miatta.. remélem minden rendben van vele, és nem vajúdik még mindig.......

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Amy: Örülök, hogy jól sikerült az első séta! :lol:

Zsuzsiról még semmi hír nincsen!? :cry:
Tudom a telószámát, de nem akarom zaklatni sms-be!
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:32-kor.
Vendég

Zsu, gondolom ha meglenne a baba, akkor valakinek küldene sms-t nem?
nem tudom, de én nagyon aggódom.... Nekem a barátnőm túl sokat mesélt......

De nagyon remélem, hogy megvan már Léna baba, és csak elfeledkeztek rólunk......

Hajni esetén nem tudok napirendre térni, hogy több, mint 3 napig hagyták.. .Ez annyira embertelenség, és veszélyes is....
Kizártnak tartom, hogy itt bármelyikünk dokija hagyta volna ezt......

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Stelly: én csak azért fejek, mert reggelre nem eszi ki az összeset ciciből, meg nem bánom, ha van egy kis vésztartalék a fagyasztóban. De alapvetően az a jó, ha annyi van, amennyi kell a babának, nem?

babanyúl:
Én +14 kg-val zártam és ebből 7 ment le. Maradt 7, és az ragaszkodik is... De én elhiszem, hogy szoptatás alatt lehet fogyni.... Mivel gyerkőcinek kifejlesztett szenzorai vannak arra, hogy mikor veszem be az első falatot a számba, és rögtön megmutatja a hangját!! Na meg vacsorázni sem hagy minden 2. napon, szóval így menni fog a fogyás!! :D

andus: köszi a böfi módszert, kipróbáltam, de egyelőre ez sem vezetett eredményre, de szerencsére van, akinek bevált!! :D

Fájnak a cicijeim, de nem kemények... Nem lehetnek tele, hiszen Esztike egész nap rajta lógott! Meg fejegettem is... A mellbimbóm sem javult, pedig pár napja már azt hittem... Ááá, tiszta szívás!

Már alig várom, hogy Zsuzsiról jöjjenek a hírek! Mondjuk mit siettetjük, nála ugyebár nem várható oxitocinos-burokrepesztéses gyorsítás... :)

ladmon

Ja, és babanyúl: minél gyakrabban tedd mellre a babát! Akkor is, ha azt gondolod, hogy üres! Attól lesz annyi, amennyi kell!! Legalábbis nekem mindenhol ezt mondták és be is jött!

ladmon

Nah lányok, én is ideszabadultam végre... :D
Egész nap látogatók voltak, Oli most nagyon nyűgös, nagyon
kifárasztották szegénykémet. :)
Holnap lesz az első utunk, remélem kialussza magát a kis drága. :D

Kilók: nekem 7 jött fel, 6 ment le. :D

Kép

Kép
gjéti

Másik fórumból: (Remélem Orsi nem haragszik meg érte...)

Sziasztok!
én "bjuti", azaz Orsi férje vagyok és még korábban megkért hogy feltétlenül jelezzem felétek is ha helyzet van
Tegnap este 21h40-kor megszületett a kislányunk, Petra! 3500gr, 52cm, és tündérszép!!!
Orsi jól van és mindenkit üdvözöl!
Én pedig azótra is bőgök mint a disznó a boldogságtól!!! )

A tegnap az február 18! :)

(Kép a Szülés az Uzsokiban 2009. topikban)

Kilók: nincs mérlegem, de nagyon kajálom a csokit :(
Gerendai Zsuzsiról továbbra sincs hír? :(
Babanyul: tényleg az a legjobb, ha minél többször teszed cicire a bébit, mert az inger állítja be a kínálatot :)
Jövök még később...

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Sziasztok!

Hazaértünk. Na nem ennyit voltunk a khban, de a délelőttöt azért ott töltöttük.
Megint olyan lusta volt a kisbabám, h annyira nem akart mozogni, h a szülésznő jól rám ijesztetett, azt mondta ha nem produkálunk vmit, akkor nem engednek haza. Pedig volt előtte csoki, kapuccsínó meg minden ami kell. De most nem használt. Szal felálltam és elkezdtem megböködni a Kismazsolámat, h most bizony ébresztő van, segíts a maminak, mert luftra nem akarok itt maradni, az nagyon rossz lenne. Alaposan megnyomkodtam, mire végül elkezdte magát produkálni. Huhhh, nagyon megijedtem. Szívesen bent maradtam volna abban az esetben, ha történik vmi szülés induló dolog, de csak h ott feküdjek.... na azt nem. Vizelet, vérnyomi rendben volt. És most először mutatott ki a gép 80-100as méhtevékenységet is (volt már nekem ilyen előtte persze, csak gépen még sosem volt több 40nél). Úgy megörültem neki!
Az ügyeletes doki megírta a papíromat és hazaengedett, de közölte, h ha a kiskönyvemben jó az utolsó mensi első napja, akkor nem is hordtam túl, mert akkor ma töltöm a terminust és nem 18-án töltöttem. És h ő bizony emiatt nem indítaná meg ezt a szülést 24-én... hát még jó h nem ő a dokim és remélem, ebben nem ő fog dönteni! Elvileg hétfőn nst este negyed nyolckor és a szülésznő is azt mondta, h akkor vszleg az lesz h kedden befektetnek, este kapok méhszájérlelő zselét és szerdán történhet vmi. Persze tanácsolta, h van erre egy nagyon jó módszer a zselé helyett, ismerem-e? Mondtam, h igen, bizony hallottam ám róla :oops: És a cél érdekében bizony mindent meg kell tenni....
Így most el is köszönök kismamák :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Ui: De vajon Zsuzsival mi lehet?!?!

KépKép
hugic

Orsi! Gratulálok nektek és minden jót kívánok, sok tejet és egészséget, boldogságot!

Akkor már egy számjegyűre csökkent a pocakosok száma a listában? :)

KépKép
hugic

Iricc hírek, smseztünk: "Szia! Jól van, nézték a veséjét uh-n, nagy a tágulat. Hétfőn még uh, akkor egyeztetnek a nefrológussal. Biztosan kell majd műteni. A férjem bent lehetett, szülőszobára bemehetnek az Apukák szerencsére. Milos nagyon jól van, igazi álombaba, eszik-alszik, bár elég lassan indul a tejem. Hétfőn hazamehetünk, majd írok. Küldök képet és puszilok mindenkit."
A képet holnap próbálom felvarázsolni ide. Nagyon cuki! :D

Hugic: Szép éjszakát! Addig, amíg lehet... :lol: Utána 6 hét sztornó :D
Viccet félretéve, drukkolunk, hogy meginduljon valami!!!

ZÜMIS????

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andus: Gondolom hogy írt volna Zsuzsi!
Csak én is aggódom, hogy minden rendben ment-e!? :roll:
De reméljük, hogy minden ok, és Léna baba már kint van!

Orsi: Gratulálok, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk! :lol:

Hugic: Mennek a drukkok Nektek is! :wink:

Ladmon: Nálunk is így van, amint leülök kajálni, Bencus rögtön visít! :D
zsu83

Bogit, ha minden jól megy és beindul a tejecske holnap engedik haza Iringóval! :)
zsu83

Zsu, ciki lenne rádobni egy sms-t, hogy aggódunk érte, és túl vannak-e már rajta? :oops:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Orsinak gratulálok!!!!!!!

Hugic, csak ügyesen! Nekem is azt mondta a barátnőm ma, hogy vegyem kezelésbe esténként apát.... :oops:
Nekem sem szokott NST alatt produkálni a babó mostanában, szépen aluszkázik....
Mikor volt a mensid? 14.-én?
Nekem is kiderült, hogy nem 22 a napom, hanem 24, mert nekem 17.-én volt a mensim, és 7 napot kell hozzáadni.

Nekem ma egész nap keményedéseim vannak... remélem dolgozik a szervezetem, mert én 24.-én tényleg szeretnék szülni.
Hugic, még a végén tényleg együtt leszünk bent :lol:

Ha így indítanak, ahogy írod, egyet próbálj meg.. ha este felteszik a zselét, akkor próbálj meg aludni, bármilyen nehéz is lesz.
Nekem azért volt nehéz Szávával, mert semmit nem tudtam aludni, görcsöltem a zselétől, és a szülésre már totál fáradt és kimerült voltam. Ez volt a legrosszabb az egészben....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Julcsi, köszi az Íricc híreket!!!! Biztosan egy újabb gyönyörű baba :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?