A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szép vasárnapot mindenkinek! :D

Kép
flóra 11

Neked is, Ildó! :D :D :D

KépKép
benó

Hú,Benó! Ennyi mindent kiötleni éhgyomorra! Te mióta otthon vagy,lementél alfába. :lol:

Kép
flóra 11

Jóreggelt...

Benó:ezek tök jó ötletek....

Nekem van egy kis textilkönyvem,minden oldal ilyen szines,azt is imádják a babok....
Abban pl úgy van az alma,hogy van rajta egy lyuk,akka figyel a textilkukuc és a kukac vége bele van gumival varrva az almába igy csak félug leget kihúzni,de amikor elengeded a gumi vissza is húzza és csak a feje látszik ismét...:)
Van benne egy malackafej,abban van az orránál csipogó belevarrva,aztán van egy szines pillangó,egy óra,egy felhőcske és mögüle ki lehet szedni a napocskát,de azt is csak úgy hogy egy madzag fogja és igy nem veszlik el,van egy kutyafej és a szájához lehet tépőzárazni a csontot,amie szintén zörgő papir van varrva...
Egy virág,amit ha felhajtassz alatta van a katica...
Egy telefon,aminek le lehet emelni a kagylóját,azt is tépőzár fogja oda....

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D

Kép
flóra 11

Helló

Közben lefotóztam a könyvecske minden oldalát...pill és felteszem...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló csajok! :D :D

Köszi a jó kis ötleteket, Tancsu! :D :D :D

KépKép
benó

Nekem, vagyis a fiúknak is volt textilkönyvük,én varrtam nekik. :D

Kép
flóra 11

A fatörzsre csinálhatsz odut, lakhat ott mókus.

Kép
flóra 11

De ari vagy. :!: :D :D :D :D Köszi. :D

KépKép
benó

Na, tessék. :shock: Megvan még?

KépKép
benó

Megvolt a pincében, de nem tudom,mit csinált vele most a F. Tudod, múltkor nagytakarítást csinált a pincében és minden értelmes dolgot kidobott, az értelmetlent meg meghagyta. :? írtam már ezt. Úgy kellett rákérdeznem, hogy legalább a bölcsőt és a fa széket meghagyta-e. Azt meghagyta,legalább.

Kép
flóra 11

:?

KépKép
benó

Megint fáj a torkom. Kapar már néhány napja, de mára már eléggé fáj. Ez a vírus valahogy nem bír kimenni belőlem. Állandóan visszajön. :(

Kép
flóra 11

Jaj, én azt hittem, te már teljesen rendbe jöttél. :(

KépKép
benó

Benó, valahová csinálhatnál tavacskát is halacskákkal.

Kép
flóra 11

Én is. :lol:

Kép
flóra 11

Rendben. :D

KépKép
benó

A képen mindent kivarrtam, már csak a háttér mardt. :wink:

Kép
flóra 11

Most elkezdem a boszit. :D Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. :D

KépKép
benó

Az nagyon jó, hú, ilyenhez azért nem lenne türelmem, ez nagyon aprólékos. :wink: :D

KépKép
benó

A fára meg fészket madárkákkal.

Kép
flóra 11

Ok. :D
Talán nyugdíjas koromra kész is leszek, mi? :lol:

KépKép
benó

Benó,mit találtam. Ezt Te is meg tudod csinálni:

Kép

Kép
flóra 11

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Itt néhány egyszerű játszószőnyeg,de nekem tetszenek.Én imádom a patschworköt
http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... u%26sa%3DN
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.22 07:48-kor.

Kép
flóra 11

Hú, tök jók, csajok, köszönöm szépen! :D :D :D

KépKép
benó

Malacka kimaradt,katica meg kétszer lett...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,ez gyönyörű!

Kép
flóra 11

Mennyit kell még varrnod Benó! Nem baj,az unokáknak is kell majd játék. :lol:

Kép
flóra 11

:lol:

KépKép
benó

Ez pedig egy másik könyvecskénk,itt a macit lehet minden oldalra beilleszteni és a maciban valami csörgő van benne...:)

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Petikém reggel fél hétkor jött haza. Szegény, elment éjjel dolgozni. Egyiküzletkozpontba ment leltározni. Este fél tízr ment, 10-től volt a munka, reggel hatig. Keresni akar, kis zsebpénz. Kell a benzinre, lányokhoz járni. :lol:

Kép
flóra 11

A zoknis ötletünkhöz mit szóltok?

KépKép
benó

Ezeket nagyon imádja Gergő...

Nekem mázlim volt,mert egy ilyen könyvecske 1500-2000 ft is lehet,én turiban találtam rájuk,390-590 ft-ért..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Látod Benó, ez nagyon jó ötlet,egy kis figurát így felvarrni,azt ide-oda be lehet szúrni. A fészket én is ilyennek képzeltem el.Ez nahyon ari,olyat csinálj rá Benó,két kis fiókával. :wink:

Kép
flóra 11

Nem rossz a zoknis ötlet sem...amig nem mennek a babok,addig egyáltalán nem szükséges a cipő...:)

Kép

Kép[/
tancsu

A zoknis is jó. Sok zokni fog kelleni. Én tudok kötni is zoknikat,meg horgolni kis papucsokat. Valamikor rengeteg papucsot horgoltam. A fiaim is ilyeneket hordtak, nem cipőt.

Kép
flóra 11

Nagyon szép a kis könyv és tök jó ötlet is. :D

Szegény Petire nagyon rájár a rúd mostanában. Reméljük, most már csak jó jön neki (pl. egy jó nő :lol: ).

KépKép
benó

Igen, addig nem kell. Addig minek. Ha elindul,akkor már kell, mert ugye valami jó, ha tartja alábát,támasztja a talpát.

Kép
flóra 11

Tök jó, hogy olcsón találtál ilyet, Tancsu, örülök. :D :D :D Legalább valami jó is van, nem? :D

KépKép
benó

Jaj, Benó! Ajónő azért még várasson magára. Inkább legyen sok apró barátnő,mint egy jó nő. :lol: Dolgozni meg ő akart. Ez volt az első éjszakása.Meglátjuk mit szól,mert úgy tervezte, hogy minden hétvégén egy éjjelt dolgozik majd. Meglátom,mi a véleménye az első ledolgozott éjszaka után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.22 08:06-kor.

Kép
flóra 11

Nálunk nincsenek ilyenjó turik. Vagy csak eddig nem néztem? :lol:

Kép
flóra 11

Na, majd akkor azt is elmesélitek majd egyszer, hogy akkor olyat hogy kell csinálni, jó? :D Zoknit a kötött hengerből.

KépKép
benó

Akkor jöjjön a sok apró barátnő! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Azt biztos tudja a Gy. is, ha ő találta ki. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó!!! :D :D :D

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol: :lol: Apró, de nem kell törpének lenniük. :lol: :lol: :lol: