A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Fanni: pont ezen mosolyogtam én is, hogy kesztyűben senki nem fogja látni Petra vörös körmeit. :D

Petra: sajnálom az eladást. Szakdoloival, hogy állsz?

Banika: ÉN kértem a képeket! Megzabálom Őket! Édes kis alvó Manók!

Lanyané: Csodaszép Amyrád is! :D

Tontica: a bölcsi maitt nem szabad, hogy rosszul érezd magad.

Szanett: nekünk három egyforma barna csajszi sikerült. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hehe... Nekünk Balu, Laura meg Dani szőke-kékszemű, Réka barna-kékszemű, mi meg barnák vagyunk. :lol:
vovanda

Az ígért fotók Esztinek, remélem jobban vagy!

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.21 18:41-kor.
Vendég

csajok mindenki kolonhidroakármire járt közületek és attól fossátok így a szót?
esélytelen vagyok reagálni, örülök, ha végig bírlak titeket olvasni....

és cica: szeretlek:-)
1szálpasi

Mint látjátok, arany életem van, amíg gyerekmunkiáért le nem csuknak :oops:

Dóri :lol:
Vendég

cica, pasi mi is szeretünk :lol:
édik vagytok :P
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:39-kor.
davandi

Vanda: Hát ez felettébb gyanús! :roll: :D Davandi kérdése tényleg felvetődik ebben az esetben :roll: :D .

Dóri: gyönyörűek! Nagyon jók a képek! Milyen gépetek van?

Davandi: pár év múlva valószínűleg előfordul majd az ilyesmi.

Tünde
Kép

Kép
myra77

petri egyem a szived :D tiszta én vagy én is ilyenekkel probálkozok oszt igy járunk :oops: a lakást sajnálom ---mi is évek ota reménykedünk de most a válság miatt nem is bánom akkor apa még aludni se járna haza :cry:
holnap nekem drukkoljatok hogy megvegyék az új autóm,mert sajna utálom,nem érzem nagy idegesít,meg má kinéztem az új drágámat piros (mint a régim)honda civic 4 ajtós szipi szupika.szorítsatok nekem fontos :lol:
davandi képet képet
dori csodálatos gyönyörűséges kis házitündérjeid vannak :D
jelentem az új babakocsi király fasza szupi csak ajánlani tudom-tök jol forog megy fél kézzel összecsukom bedobom a csomiba,nagyon jó :D úgy örülök 10ezerért ingyen volt :D :D :D
voltam tescoba nem találtam magunknak polot nyomatni de majd megnézem a takkoban is.
pasi sütöd már azt a palacsintát :D
benszi hajrá kiszeltünci :wink: :D :wink: :wink:

lanyané

Sziasztok!

Ultra brutál napunk volt! Már napok óta megy a műsor, de ez a mai, ez vitte el a pálmát!!! Egész nap vinyogtak! Valami hiszti-nyafogás-őrjöngés egyvelegét produkálták. Agyzsibbadást kaptam estére. Semmi nem volt jó, mindenért ordítottak. Ha a végén már rájuk szóltam, csak olaj volt a tűzre! Kész vagyok... :evil: :cry:
Vendég

Lanyané: drukkolok holnapra az autóeladáshoz, meg az új járgányhoz! :D

Anny: sajnálom a nyügit! :(

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri!

Annnnyira szépek!

Benszi :?: :?: :?:

Petra, milyen volt a séta?

Mi is voltunk, délelőtt, délután. De csak itt az utcában, du a városban:

Kép
Kép
Kép

Kreatív anyuka pogácsát süt :lol:
Kép
A mi fánkunk, teljes kiőrlésű, zabkorpával. Lányok cukor nélkül kapták:
Kép

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Juci: zugolvasás közben ráleltem a tesódra :lol: :D
Vendég

Sziasztok!

Órákig olvastam, mire utolértem magam, jó kis szófosásotok volt... :P !

Először is: szupi képek, mindenkié!!

Másodszor: nem értem a Nory-ügyet, nem akarom felhozni újra, csak nem értem. Mi van?

Lehet, hogy tökre naiv vagyok, de én nem gondoltam még rá, hogy bárki is kamuzna itt, vagy máshol, hiszen mér' is? Na mindegy...

A héten sikerült a vizsgám, végre... :roll: , ezért nem voltam. Juci, Eszti! Megkaptátok a kuponokat?

Zsuzska! Nem azért nem mentem ám el hozzátok, mert én is kamu-mama vagyok! :lol: :lol:

Csak hogy tényleg nem kamu és mert pocakos képek voltak soron a héten:
Kép

itt 90 kiló körül voltam, most 63 vagyok a tanulástól és a szopitól...összeaszalódom...

Binyek! Légyszi, ha van időd, táblába új adatok:
Léna: 8350 g, 66cm
Levi: 8500 g, 70 cm,
Kaja: at--6/7 h, 9/10 h, 15 h, 20 h
kb.180 ml főzelék 13/14 h
gyümölcs 17/18 h
Ébredés: 6/7 h
Elalvás: fél 9/9 h
Nappali alvás: de 1-2 h, délután 2-2,5 h
Levi éjszakát 6 hó-tól alussza át
Más nincs, még nem ülnek, csak forognak.

Köszi!

Jaj, én is mennék ám Hévízre, de nem tudunk, sajna... :cry:

Kép
riddencs

Juci! Kis emberek nagy utcában! Nagyon édesek! :lol:

Kép
riddencs

Kép

Kép

Kép
riddencs

Riddencs, pénteken megjött, köszi szépen!

Nagyon szépek a gyerkőceid. Levinek micsoda nagy szemei vannak!

Anny

:lol:

Judit

jucicuki

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:39-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:40-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:41-kor.
davandi

Riddencs
Azok a szemek öregem.Ecetet fognak pisilni a csajok utána pár év múlva.

Csajok
budaörsi tesco(lehet máshol is van) bébitaxi 990ft!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: fiús lányos

Nekem jól indult a reggel.Mami jött taknyosan,köhögve :evil: :evil: :evil:
Ha nem 2 terhes kismamával (az egyik ikerterhes) beszélem meg a mai napot,akkor lefújom az egészet.
Persze gyerekeim angyalok,egy sírás nem volt egész nap,nem ízlik nekik a főztöm(talán nem tízórai után 2 órával kellene ebéddel tömni őket) 1 :shock: :shock: :shock: liter teát megitatott velük(azóta finganak,tekeregnek az ágyban még mindig) A lakás romokban.Mami hozott maguknak kaját otthonról,egész nap nem ittak,se kávét se mást,mert nem raktam a szájukba.Szerintem fél csomag pelus elment ma,mert a kukánk fullon volt reggel fél 9-től du fél 6-ig.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bertalan passz hol vett levegőt,mert vastagon beszáradva a takony(persze mikor elmentünk minden rendben volt még vele)
Szerintem szemüveg nélkül nem is lát a mami rendesen,mert egy kis szar itt-ott maradt a kölkökön,még a fejük teteje is kajás volt :lol: :lol: :lol:
JA! És meséli,hogy olyan nehéz őket tisztába tenni,ketten alig bírták a papával szórakoztatni őket közben,mert el akarnak mászni.
Mondtam:Tényleg? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig fél csomagnyi pelenkával azért lehet gyakorolni :lol: :lol:

Na most jól kiírtam magam.
Vendég

Andi
Kis vámpiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok
ha valakinek van 5 perce,lécci olvassa el a kérdések és válaszokat
Most tényleg én vagyok az agresszív bunkó?Ha igen,akkor elnézést kérek ettől a ......-tól

http://www.teszvesz.hu/item558612604_le ... siraf.html
Vendég

Juci
Belezugolvastam a hugidék topicjába :lol: :lol: :lol:
Ugye már megnyugodott,hogy attól,hogy nem hányja szét az agyát valaki,attól még minden rendben van.Erre én vagyok az egyik élő példa,pedig azt szokták mondani ikrekkel hatványozódnak a tünetek.Na én csak aludtam,d emint az állat.Bárhol,bármikor.
Drukkolok neki nagyon
Vendég

Na itt mindenkit elüldöztem
Vendég

Ja!
Tipp Hévízre a 4. sarokra: szerintem egy nőgyógyász nyugodtan rendelhetne a sok simlisnek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hé ikrescsajok!!!

Én is zugolvasok ám nálatok, de én már időtlen idők óta vigyázat!:lol:
Ha még emlékeztek azokra a szörnyűséges hetekre, amikor Judit meg a gyönyörűséges tündérbogár LiliDorka a kórházban volt, néha én hoztam Nektek az infókat, csak aztán jött Attila, én meg lepattantam, utána meg már jött Judit! :wink:

Banika, megnyugodtam, mert ma megint oltári hányingerem volt :shock: mondjuk az nem zavar, hogy nem hányom össze magam 10 percenként, főleg mert a melóhelyemen még nem tudják hogy ketten vagyok :lol: bár a főnökömet néha így is kedvem lenne telibehányni de ez más tészta :?

Már sokszor gondoltam, hogy írok Nektek, mert néha szénné röhögöm magam egy - két hsz-en, lanyané-t imádom, szinte mintha én lennék :lol: :lol: :lol: nekem még az írásait sem kell újrakódolni :lol: az a két szépséges teljesen különböző leányzó meg...hát az eszem megáll!!!
Amúgy mindenki gyermekei csodaszépek és édesek, de hát a legeslegédesebbek a MEISZTERBABÁK istenem, mit tegyek :lol:

Imádom Anny csodahuncut csodacsajait is, sotske (druszám egyébként...) szépséges Noáját, Száváját, a férjemnek mindig mutogatom a képeket, de most már lassan az é UH képeimet is nézegetjük!!!

Hát szóval imádlak Benneteket sok puszi a gyerkőcöknek meg Nektek is!!! Mit fogtok Ti Hévizen rendezni Te Jó Ég??????!!!!!!!
Vendég

Eszti2
Írhatnál gyakrabban is!Sőt már réges rég írnod kellett volna
Vendég

na j, majd jövök :D

pusszantás és jóccakát nekem leragadnak a szemeim, de a 4 mm-es gyerekem még pattogatott kukoricát akar enni :lol:
Vendég

Vigyázat a kukoricával, mert mire a 4 mm-es unokagyerekem 40 cm lesz, Te meg teherhajóvá hízogatsz szép csendben :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Banika, nőgyógyászra beneveznék én is :oops: vhogy olyan nehezen indulok neki. Pont ma jutott eszembe, hogy mikor a dokim megvizsgált a kórházban a láz miatt, alig bírta szétfeszegetni a lábamat, még meg is jegyezte, hogy nem voltam én ilyen szégyenlős :roll: :shock: és még csak nem is hüvelyi szülésem volt :?

Judit

jucicuki

Bogyó!

Néha azért olvasol minket?
Annyiszor eszembe jut, hogy mi lehet veletek :?: :!: :?: :!:

Judit

jucicuki

Jaj, szita az agyam, Banika, szerintem nincs miért bocsánatot kérned, csajszi kicsit érdekes, Te kis agresszív, Te :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Szavazásra bocsátom a logókat!

Jöhetnek a kritikák fel vagyok mindenre készülve:
Verzió 1
Kép
Verzió 2
Kép
Verzió 3
Kép

Dóri
Vendég

Davandi, Riddencs, Juci!

nagyon édesek a kőcök,
Judit nektek tényleg lezárták a főutcát? :P

banika!

Nen vagyok regisztrált tag, de bizti nem vagy agr. b.
anno engem is kiaksztottak páran , bár nálam foglalkozási ártalom, hogy jól tudok nyelni :lol:

D.
Vendég

Dóri!

Késő van, mit takar az EEH? :oops:

jucicuki

Csajok!

Én szívesen megyek nőgyógyászhoz, főleg, hogy kint vannak a falon a csajok 8) na meg parázok a ráktól

D.
Vendég

Dóri, fel sem tűnt, amíg nem kérdeztétek, pedig sokan sétáltak, akkor pont nem jött ott senki :lol:

jucicuki

lehet találgatni, kivi vagyok ki jön rá először, annak sütök gofrit :lol:

D.

ha senki, holnap elárulom
Vendég

Lehet nekem is ki kellene tetetni a fényképet :?

jucicuki

ikres szülők- elmentünk együtt hévízre

jucicuki

Fanni, Tünde: na hát le se fagyott és nem is látta senki :roll:
Tünde: szakdolit most szülöm :oops: (ez most nem oops, hanem erőlködés)! Szólj, ha kell a három csajszihoz egy-két pasi, vagy néha cserélhetnénk, nálunk apa úgyis akar még egy kiscsajt is a fiúk mellé. :wink: Nnnna, most jut eszembe, ma az ingatlanos nő megkérdezte az uramtól, hogy mikorra várjuk a harmadikat és hogy bírom :roll: (fasza, hogy még mindig 5 hós terhesnek nézek ki) :twisted: ?! Erre uram aszonta, hogy még sokára, a költözésbe nem kavar be. :lol:
Dóri: Naggyon háziasak vagytok! :lol:
Davandi: köv. delikvens nem tudom mikor jön … DE aki jön ,annak eladjuk, mert már hajam tépem ettől az átjáróháztól. … Szegény csajaid jó éhesek lehettek! :lol:
lakkosMaryska: holnapra mennek az autós drukkok! :arrow:
Anny: basszus, én is tökre kivagyok mostanában, de lega. van segítségem! Kitartás! Egyszer kinőnek a fogak, megszűnnek a hisztik, mindenki alszik minden éjjel, eszik rendesen, nem betegeskedik, köcsöghapsik eltűnnek a színről és eljőőő a kánaán! :wink: 8) :lol:
Juci: de aranyosak a csajok, ahogy így szélnek vannak eresztve! Jók a gomba vagy Mary Poppins vagy nemtommilyen pogácsáid, meg a fánkok! :lol:
Riddencs: végre! Gondoltam Rád! Gratula a vizsgához! :P Hévizes banda annyira belejön majd a bulizásba, hogy továbbmennek Hozzátok Sz.helyre, úgyhogy ne szomorkodj! Úristen, milyen nagyon vagytok már Ti is! :shock:
Banika: mamapapa :lol: :lol: :lol: TeszVeszt elolvastam és sztem annyira belebonyolódtatok ebbe, hogy :roll: :oops: … már én sem értem 8) . ŐÖÖÖ, a csaj most 1000+postáért azt akarja, hogy fizesd Te a postát és neki csak egy ezresbe kerüljön. Szóval Te fizess 500-at, így Te meg csak 500-at nyernél rajta? Így szerintem nem éri meg …VAGY be akar licitálni 1500-zal, amiből lejön az 500 posta, amit Te fizetsz és így 1000 a Tiéd. Így már oké … Kérdezz rá pontosan mégegyszer!

Petra
Kép
petricsek

ancsi, rebe, eszti, bogár, sári?? vagy vagytok, csak én olvasni felületes? 8)

Petra
Kép
petricsek

banika mégegyszer belenéztem és a csaj azt írta az utsójában, hogy 1500-ért megérné neki, szóval sztem be akar licitálni ...

Petra
Kép
petricsek

Magammal levelezek? :( Akkor küldök képeket magamnak 8)

Kép Zsombi így alszik a kabrióban!

Kép ÖRDÖGÖK :twisted:

Kép Vacsi közben olvas :idea:

Petra
Kép
petricsek

A későn fekvő szekciót váltom korán kelőként. Milcsim 5-kor kelt, de rendes volt, csak 5.20-kor váltott hangosabbra. Márkót még Apja próbálgatja visszanyomni. Úgy hallom, csak Apa álmos :lol:
Enyémek 7-8 között alszanak el és 5-6 között fel is ébrednek. Irigykedem a 7-8-9-ig alvókra :evil:
Kicsi fiam itt ül az ölemben és beszélget. Na meg nyomkodja olykor a billentyűket...

Dóri :P
Először is csodaszépek a csajok.
Aztán a logok aranyosak. De én már annyit gondolkodtam ezen... s hát szerintem úgy fogunk kinézni, mint egy kézilabda csapat... Nem a logo miatt, hanem az enyenpóló miatt :shock: S 2 napig maradunk, most akkor 2 pólót csináltassunk, az összesen 8 + a rányomás, végül a pólók többe lesznek mint a szállás :shock: 8)
Ja, ezt most írtam, de nem Neked címeztem, hanem úgy elgondolkodtam hangosan...

Riddencs :P
Végre előkerültél! Jó nagyot nőttek a gyerekek, nagyon szépek!

Andi :P Petra :P Judit :P
Édesek a képek, szép gyerekek :D

Judit :P
Má' megint milyen fincsiket készítettél :shock: De tegnap én is sütöttem hamis pogit, teljes kiőrlésű lisztből. Szymerintem fincsi lett.

Banika :P
Valahogy elbeszéltetek egymás mellett, mint 2 süket. De szerintem nem fogja megvenni... hanem azzal, hogy Téged agresszívnek titulált, lebeszélte magát :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csak gyors bekukk!

Druszám Eszti-Juci tesó
SZIA :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálunk!És ne csak zugolvass :wink: :wink: :wink:

Lanyané,Rebe,Zsuzska
Nem kell licitálni,az egyik már több,á másik hamarosan több lesz,mint 3000.

Babakocsink még mindig nincs,de már nagyon kéne :? :? :? :? :?

Dóri
Nekem a 3.logó tetszik.
Köszi a képeket,te mindig szót fogadsz és gyönyörűségesek a lányok!!!

Riddencs
Köszi a kupont,mi is megkaptuk és nehari,hogy nem írtam.

Juci
Olyan édik és szépek a csajok!
Most már én is lefotózom a sütijeimet,mert a végén még nem hiszitek el és ráfogjátok,hogy kamuzok :lol: :lol: :lol:

Tegnap túrós,almás rácsos sütit sütöttem.Hmmm,olyan fincsi lett :D

Petricsek
Helyesek a srácok,jó a babakocsis alvós :wink:

BENSZI :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Jo reggelt!

Dori: ilyen gyonyoru Lanyokat!!!! :shock: :D Es milyen szepek a fotok, de most komolyan, szebb kepeket csinalsz mint multkor a fotos a keresztelos kepeimet! Csodaszepek na! Modtam a fiamnak hogy valasszon de nem tudott! :lol: Te, miota dolgoztatod Oket? En is probalkozhatok a 17 honaposaimmal? :wink: :lol: De most viccet felreteve? Szerinted mikortol lehet Oket "pakoltatni" marmint hogy a jatekokat a dobozba?
Ja, remelem majd sok-sok szep kepet csinalsz Hevizen!!!
Logo: nekem a 2. tetszik nagyon! (bar minek dumalok bele :( :lol: )

Anny: sajnalom a brutal napot!!! Nagyon rossz az ido? Hallottam nagy havazasok vannak. Gondolom nem nagyon tudtok kimozdulni otthonrol kicsik meg unjak Magukat. Jojjon mar a tavasz!!!

Juci: nagyon tuncik ahogy elfoglaljak az utcat. :lol: Micsoda sutik! Es tok jo fej hugod van! :wink:

Riddencs: nagyon nagyok mar a gyerekek es miyen szepek! :wink: Gratula a vizsgahoz!

Peticsek: micsoda kabrio! :lol: Jok a kepek!

Rate itt ugral hogy hagyjam mar jatszani a geppel! :roll: :? Jol meg vagyunk fazva, valoszinu el kell mennunk az ugyeletre, mindenki krakog-kohog, folyik az orrunk stb...
Pedig du-ra meg vagyunk hivva egy szulinapra, remelem azert el tudunk menni.

Juci huga: GRATULALOK A BABAHOZ!!! Ne zugolvass hanem irjal!!! Mar szinte "ismeros" vagy itt annyit halottunk Rolad!!! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

banika: vanda üzeni, hogy kérjük a zsiráfot (teszveszen), ne add oda másnak :-) bár még van belőle 8 nap...ha nem licitál rá senki, mi sem fogunk., hogy ne kelljen jutalékot fizetned, de kell!!!!
és centizd le a csizmanadrágot légyszi:-)
(már feltett aukciót le lehet szedni teszveszről?)

postás kérdés csekkolva, 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították szegényt kórházba, pedig kopasz, fogatlan és véreres szemű volt, de biztos, ami biztos :P

lanyané: palacsinta???? milyen palacsinta????

dóri: ikres szülők először együtt hévízen? akár ez lesz, akár nem, kérem a gofrit:-)))))

sütő-főzősök: ugye nem mindenkinek mániája ez a teljes kiőrlésű megmittoménmilyen éljünk és együnk egészségesen sz*rság?????
ha már egyszer eszünk, akkor annak legyen íze (használjunk fűszereket), és legyen finom, lesz*rom, ha hízlal és rákot okoz meg milyen hülyeségeket találnak még ki.....
1szálpasi

ja, és két szavazat a harmadik logóra:-)
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?