A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Andus: Pont ezen gondolkodtam én is, hogy írjak-e neki!? Nem akarok tolakodó lenni, de aggódom értük! :roll:
zsu83

24 órája semmi hír róla.... És tegnap azt írta, hogy ha minden rendben lesz, akkor ma már otthon lesz, és jelentkezik.

Persze lehet bármi, lemerült a telcsi, vagy nincs ideje sms-t írni, vagy el vannak foglalva a babóval.. ténylge lehet bármi, csak szerintem valahol mindannyiunkban benne van, hogy nem kórházban szül Zsuzsi, és ezért fokozattabban aggódunk.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Lányok, az milyen, ha szivárog a magzatvíz? :oops: És mennyi van belőle?
Az előbb voltam wc-n, és a tisztasági betétem szét volt ázva teljesen, színtelen vizes volt...
Kivettem, azóta nem veszem észre, hogy folyna valami..
Ha esetleg magzatvíz volt, akkor lesz több is? Ha elfolyik, gondolom nem fél deci, és annyi volt, ugye? Hanem folyamatosan jön?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Ezt most kaptam: Drága kicsi Kincsünk, Léna vasárnap hajnalra hosszas küzdelem után végül az Istvánban világrajött. 3100g. Örüljetek velünk Ti is: Zsuzsi, Sanyi!

Zsuzsi: nagyon-nagyon gatulálok még egyszer! Gyere minél hamarabb, nagyon izgultunk már érted!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Én is most kaptam meg a Zsuzsi hírt... Hála a Jó Istennek! Az enyém előtt még ott volt, hogy gyönyörű, háborítatalan vajúdás után... szóval feltehetően fellépett valami komplikáció később.

Várunk Zsuzsi!!! Nagyon izgultunk ám Érted!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bjutinak és Zsuzsinak Frenetikus, Óriás Gratuláció!!!! :D
Nagyon örülök, hogy Zsuzsiékkal minden rendben függetlenül attól, hogy végül kórházban született meg a csöppség. :)

Iricc: szuperjó, hogy ilyen jól vagytok, Milos biztosan egy tündér, és megnyugtató, hogy jól érzi magát.

Lassan már mindenkinek drukkolni kell, hogy meginduljanak végre ezek a csemeték. :) Hugic neked most mindenesetre nagyon megy a +++++++++++++++!

Andus: bár már reggel van, csak most tudtam jönni. :( De ha szivárog a magzatvíz akkor az szivárog tovább, valahol olvastam, hogy kb. ami egy zsepit eláztat az már lehet az, és ha teszel egy másikat akkor egy idő után felteszem ugyanaz kell történjen vele. Az én dokim azt mondta, ha csak gyanús a szivárgás akkor kórház... :roll:

Mi még egyben, kitartunk a végsőkig, asszem ahogy még bjuti írta :D, nagyon találó. Este volt 1 db jó erős görcsöm, úgy megörültem, de nem volt folytatás... Mindegy, legkésőbb kedden kiderül mi lesz.
Komolyan milyen már ez a február, hogy ennyien túlhordunk... eszméletlen...

Megnéztem a gmailen a babaképeket, úgy kellett rámszólni, hogy mostmár elég lesz, mert teljesen elolvadtam :D, gyönyörűséges mindenki! És olyan szép ahogy alakulnak ki a karakterek...

Kép
Kép
elif

Sziasztok!!!
Na vééééégre, kaptunk Zsuzsiról híreket!
Nagy-nagy gratula nekik Léna babához!!!!

Szegénykém, ő is jól megszenvedett péntek éjjeltől, nemhiába agódtunk értük.
A szüléstörténetére nagyon kíváncsi vagyok.

Elif, köszi. Valószínüleg nem az lehetett, mert azóta semmi nem szivárog. Csak akkor tudnám, hogy miiii..... :?
De ha magzatvíz volt, akkor az nem állna el csak úgy, ugye, hanem folyamatosan szivárogna.....

Azt mondta a doki, meg két szülésznő is, hogy mostanában valahogy a babák többsége nem síet, a legtöbben átlépik bőven a terminust. Fogalmuk sincs, hogy miért.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: szerintem lehet, hogy nem folyamatosan folyik, hanem csak időnként jön kisebb-nagyobb mennyiség, úgyhogy azért figyelgesd! Ha még egyszer hasonlót észlelsz, akkor én a helyedben indulnék megmutatni magam valakinek...
Sajna van ismerősöm, aki állítása szerint 1 hétig nem vette észre, hogy szivárog a magzatvíz :? , úgyhogy én is eléggé túlaggódom ezt a dolgot.

zümis, nilaballi, millye??? hú de kevesen maradtunk pocakosok. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.22 10:23-kor.

Kép
Kép
elif

A folyamatosat úgy értem, hogy nem egyfolytában, hanem hogy csak nem állna így el, hogy egyszer volt, aztán semmi.... gondolom megismétlődne ez az ázás...
Azt hiszem a szülésznőt felhívom....
De valahogy úgy érzem, hogy semmi bajom, ez még nem az...

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Orsinak is nagy-nagy gartula!
Juj, már tényleg nagyon fogynak a kismamák... :)

Gabi: ez tényleg tök érdekes... Csak az év nem stimmel... :)

Képzeljétek, Vendel baba már emeli a fejecskéjét... Pár másodpercig már meg tudja tartani.. Olyan nagyon ügyes fiú!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Andus: mindenképp beszélj a szülésnővel... Én nem vagyok otthon magzatvíz témában, nekem repeszteni kellett a burkot..... De sztem lehet olyan, hogy nem folyik folyamatosan, ha a baba feje már szépen beékelődött....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy, olyan hihetetelen, hogy Vendi lassan egy hónapos lesz!
De jóóó nektek :) Ügyes fiúcska :)

Ez a várakozás tényleg olyan rossz, kezdek már nagyon nyügi lenni...

Felhívtam a szülésznőt, azt mondta, hogy ha elkezd akár szivárogni is a víz, az időnként jön, nem olyan, hogy egyszer volt, aztán semmi... és nem lehet összetéveszteni.
Mondtam neki, hogy tegnap egész délután összehúzódásaim voltak, azt mondta, hogy készülődik a babóca, puhul a méhszáj végre...
Remélem a jövő héten tényleg babázunk mi is végre.

Elif, neked mekkorának mérték legutóbb Efe buksiját és pocakját?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Na végre!

Húú, de örülök, hogy végre hírek jöttek Zsuzsiról!
Nagyon-nagyon gratulálok és várjuk vissza!

Persze Orsiéknak is gratulálok Petra babához!

andus: bizony-bizony, egyre gyanúsabb dolgok történnek már nálatok is! Jövő hétre csak lesz valami izgalom!! :D

ladmon

Sziasztok!
Olyan jó lenne gyakrabban jönni :roll: most kezdem utolérni magam az alvásban, O szépen alszik éjjel, Zétin viszont most jön ki a stressz... :(

Andus csak nem a névnapján bújik ki??? :lol: Ma van Z-nap! :lol:

Olvasok majd megígérem :oops:

Zsuzsit láttam hogy Léna meggszületett, nagy gratula nekkik!

Kitartás!!! A végsőkig!!! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gratula Bjutinak és Zsuzsinak!

Elif, tegnap már azt hittem, h te is babázol... :)

Kép

Kép
gjéti

Orsinak is nagy gratula!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera: Sok boldog névnapot Zétinek!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Andus: bizony, holnap már 4 hetesek leszünk, csütörtökön tölti az 1 hónapot... Nekem is hihetetlen, gondolhatod...
Annyira más már, mint amikor hazahoztuk, és hihetetlen milyen ütemben nő....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Zsuzsinak gratulálok, remélem, azért szép élmény volt a szülés.

Én péntekre benyeltem egy vírust, láz, hasmenés, gyomorgörcs, így, jelentem, a hazahozott 3 kiló is lement. Persze a látvány még nem ezt mutatja, a hasam szépen lötyög.

Köszönjük a bókokat, a kisasszony igazi zabagép, az igény szerinti szoptatás nálunk óránkéntit jelent. Egy hetesen szépen meg is haladta a szülétési súlyát, már 4 kg felett járunk.

Stelly, ne küzdj a fejéssel, belőlem dől a tej, de nem akarom tovább szaporítani, mert az a végén nagyon fel tudja borítani az egyensúlyt. Ha kellemetlenül feszül a mellem, csak akkor fejek, de ez az egyórás ritmus mellett ritkán fordul elő.

Andus, szorítok nagyon, reggel is úgy kapcsoltam be a telefonomat, hogy hátha jön valami hír :lol: .

Elif, ki gondolta volna, hogy belőled is túlhordó lesz :lol: .

Kép
mist

Gjéti: tudom én, már mindenkit rászadünk... :D Nem egy gratuláló telefont és e-mailt kaptunk már. :P De mi kitartunk...
Tegnaptól iszom a málnalevélteát, és ezerrel hiszek benne, hogy valami lesz. :)

zetibebi: Nagyon Boldog Névnapot Zétinek! És Andus te is üzend be ugyanezt a picurkának! :D

Andus: hivatalos adatom csak a 36. hétről van, és pocak akkorról sem... A doki nem igazán a méricskélés, pláne nem a méret-tippelés híve, pedig mit össze nem kérdezgettem már. :roll: 36. héten volt 92 a buksi és 66 a combcsont, ha jól emlékszem, és most pénteken amit lekukkoltam a monitorról: 98-99 a buksi, ennyi... Kérdeztem a dokit mégis mekkora, annyi választ kaptam, hogy szép egészséges, és nagy a buksija, és úgy fog kijönni ahogy bement... Hát reméljük! :) De konkrétum az semmi...

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Zsuzsi: Itt is gratulálok! Sok Boldogságot kívánok Nektek!!!!!!! :lol:

Nekem is gyönyörű háborítatlan vajúdást írt Zsuzsi, ahogy Julcsinak is, biztos valami komplikáció miatt kellett bemenniük a kórházba!

Andus: Húha, izgalmas dolgok történnek nálatok is! Nekem szülés előtt vizesebb folyásom volt, egy pár nappal, de nem magzatvíz volt, doki megnézte!
zsu83

Elif: Még egyben vagyok... de a közérzetem nem a legjobb... ráadásul reggelre 2 zsepit áztattam át... :oops: már a 4. adag zsepi van bent ... nem hasonlít a magzatvízre... inkább olyan mint egy erős folyás :oops: színtelen... a hasam alja is fájdogál... de lehet, hogy csak jóslófájás... :? na majd meglátjuk, hogy mi lehet... de amint rosszabbodik a helyzet azonnal megyek a kórházba... ha nem akkor csak holnap reggel mert amúgy is mennem kell CTG-re és ultrahangra. Remélem veled minden rendben van! Amint látom már csak 1 kislány van a többi mind kisfiú... de nagyon nem akaródzik kijönni egyik sem... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:34-kor.
Vendég

Nézegettem a táblát, hihetetlen, mekkora babáink vannak! Az biztos, hogy a születési súlyuk átlaga meghaladja a magyarországit :lol: !

Millye, kitartás, ma van a napja, hátha történik valami!

Kép
mist

Kinti és benti Zétényeknek nagyon boldog névnapot kívánok!

A kórházban is Zéti volt a szobatársunk. :lol:

Kép
mist

Millye: Zsuzsi nekem 54 cm-ert írt az smsben, szóval azt is be lehet írni...
Drukkolok Neked! Lehet, hogy Te az előírt napon fogsz szülni??? :D

Gyermekünk, aki délután és éjszaka gond nélkül alszik a kiságyában, nagyon keveset hisztizik és szépen elalszik egyedül, délelőtt vagy nem alszik, vagy rámkötve, szóval csatlakozom a táborhoz. :) Most leraktuk, de szerintem szépen megébred megint és vehetem fel. :? Jól eljátszunk. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, Milos képét emailben elküldtem a közösbe. Nagyon édes!!!

Zétiknek boldog névnapot!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi! Natasa több mint 2 órája alszik az ölemben, teljesen elzsibbadtam, ráadásul még kakis is... :lol: :lol:

Kép
mist

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:35-kor.
Vendég

Babanyul, Mist, Julcsi-79: Köszi a drukkokat! Remélem a baba a dátumot betartja... :shock: kezdek frusztrált lenni... nem akarom addig húzni amíg Bogi :? Babanyul milyen édesen alszik a lányod...Julcsi-79 köszi, beírom a táblázatba :wink: Mist A picit így elkényezteted :lol: már én is babáznék... :oops:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.02.22 13:14-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Zsuzsi, nagyon-nagyon gratulálok Lénához!!! Remélem, azért a hosszas küzdelem ellenére minden rendben ment!!!
Aggódtam Zsuzsi miatt, remélem, nincs miért. :roll:

Bjutinak is gratula!!!

Köszi lányok a bíztatást tejcsi-ügyben, nem izgatom akkor magam miatta, a fő, hogy Adrim szépen gyarapszik :) olyan édes, teljesen odáig vagyok érte :D

Zsu/Ladmon, ehhez akkor különleges szenzoraik vannak a babáknak, a vacsik nálunk is úgy zajlanak, hogy közben Adrizni kell :D

Andus, nekem mikor folyt a magzatvíz, akkor kb tíz percenként volt egy löket, ami nem volt összekeverhető pisivel/egyéb folyással. És kicsit síkos volt, nem víz-állagú.

ZVera/Andus, boldog névnapot a kispasiknak! A pocakban levőnek meg mielőbbi szülinapot :wink:

Gabi, ilyen édes fotókkal légysz minél többet foglald a helyet :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Mindenkinek köszönjük a köszöntést Zéti nevében! Együtt fognak bulizni a tesójával, alig több, mint egy hét a különbség a szülinap meg a névnap között :D

Nem emlékszek kihagytam-e valakit a gratulációból, ha igen akkor bocsánat, nagyon örülök minden babának mert mind-mind olyan szépek!!! :D

Hát Elif tényleg nem semmi hogy még mindig húzod, tankönyvbe kerülhetne az eseted a dugesz-címszó alatt, már mióta is nincs meg? Jó ideje :shock:

Szegény Hajni... el sem tudom képzelni min mehetett át...

Nem is merem mondani mert félek hogy megköveztek :oops: Olivér nappal 3 óránként eszik, éjjel 4, azaz éjjel egyszer kelünk, kaja, büfi, alvás tovább, el sem merem hinni, félek hogy megtörik a varázs amiatt hogy leírtam :) Lekopogom egy piszok mázlista vagyok, tej is van, éjjel miután jól lakott le kellett fejnem a maradékot hogy tudjak aludni, és lekaptam másfél decit úgy hogy észre sem vettem :shock: szinte hihetetlen! Látjátok, ez a karma, mindig mondom :wink: a sz.r terhesség miatt kárpótol a sors, így fogom fel. Azért nem minden ilyen csodás, van hasfájás is néha, meg megmagyarázhatatlan bőgés, de lekopogom tényleg mázlim van a picinyemmel.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye: Neked is mennek a drukkok! :D

Gabi: Tüneményes a kislányod!!!!!!!!!!! :lol:

Az előbb akciózott Bence: tisztába rakás volt, hát úgy összekakilta magát, hogy még a háta is olyan volt, pedig 2 órája lett cserélve, na ahogy rakom tisztába, jött egy újabb adag kaki, és kaptam egy pisiadagot is a pólómra, na azt se tudtam hova kapjak, aztán a végén már csak röhögtünk Apával kínunkban! :lol:

Lányok, lenne egy kérdésem, minket elküldött a háziorvosunk hasi- és koponya uh-ra, nála ez a kötelező vizsgálatok közé tartozik, de inkább elintézzük magánba, mert amúgy sokat kell várni a vizsgálatra! Egy jó magánrendelőt nem tudtok esetleg ajánlani? :roll:
zsu83

Hát lányok elköszönök tőletek... :oops: folyik a magzatvizem úgyhogy rendbe teszem magam és lassan megyünk a kórházba...
Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. :?

Kép

Kép

Kép
millye

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:35-kor.
Vendég

Húúúú, Milyle, ez aztán a pontos babóca!!!!!
Nagyon drukkolunk neked és várjuk az értesítést!

Vera, Zétinek boldog névnapot!
Mi is köszönjük mindenkinek, ha kibújt, átadom neki, remélem mielőbb.

Hugic vajon merre van? És Nilabali? És Zümis is nagyon csöndben van.

Köszi a drukkot mindenkinek, most fejembe vettem ezt a kedd dolgot, remélem tényleg nem vár tovább a babóm.

Annyira kezd vizesedni és fájni a lábam... Eddig csak a bokám volt vizes, már a lábfejem is kezd dagadni. Húú, ezt nagyon nehezen viselem. :(
Lányok, nektek is van ??????

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Gratulálok Bjutinak és Zsuzsinak a babákhoz!

Babák száraz bőrére nem tudtok valami jó krémet vagy olajat?

Crocus
Kép

Kép
crocus

Millye, mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Andus, szerintem akkor nagyon közeledik a ti időtök :D legalábbis én egész végig nem vizesedtem, csak az utolsó napokban kezdődött, aztán szülés után kicsit durvább lett, de három nap alatt elmúlt.

KépKép

KépKép
stelly

Crocus, nekem a gyerekorvos írt fel gyógyszertári testápolót, és szerintem nagyon jó - Adrinak is nagyon száraz volt a lábacskáján a bőr, de mióta kencézem neki fürdés után, teljesen jó.
Illatosított bolti cuccokat még nem merek rákenni, de ennek is tök jó az állaga is - meg lényegesen olcsóbb is :D

KépKép

KépKép
stelly

Gratulálok az új babákhoz!Sok tejcsit nekik!!

Millye!nagyon izgis!szorítok nagyon!
Kedden engem megtréfált nem a vizem csordogált állítólag csak a nyákom hígult fel...de könyörgöm ekkora mennyiség???Jó azóta nekem nincs semmi tünetem....csak többször is jön olyan sürű nyákos vmi...hát amilyen kíváncsi voltam rá..már annyira elegem van belőle ..

A keddi nap nálam is érdekes fordulatokat vehet...reggel ugyan nst...de útána doki...kíváncsi vagyok mit mond!!A kiskőnyv szerint 25 e a nagy nap...a doki szerint a mai....

Nagyon szépek a babák több képet ha lehet....
A közösbe olyan ritkán van időm bekukkolni...

Kép
zümis

Hú Milllye, szurkolunk!!! :D Veled vagyunk!

Crocus a gyógyszertárban vettünk olajat, napraforgó, mondd hogy babára kell. Nekünk jó, Olinak is ki van repedve.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok

Nálunk semmi. takarítottunk a kispapával meg főztünk, de most annyira fáj a derekam, h inkább csak fekszem.

Gratulálok az új babákhoz (Léna)

Nagyon el vagyok ma keskenyedve, hogy ennyit késik a kisbabám. Se jóslóm, se keményedésem, se semmim sincsen ma :( Még nem is voltam ilyen türelmetlen. Régebben abszolút abban a hiszemben voltam, h nekem biztosan korábban jön a babó 1-2 héttel. Na ha ilyen lesz a gyors szülésem is, amiben szintén hiszek.... :roll:

Millye, neked hajrá.

Puszi Mindenkinek

KépKép
hugic

Millye: Hajrá, hajrá, hajrá!!!! Nagyon izgalmas! :D

Crocus: Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy a popsikenőcsöt is rá lehet kenni, az is jó zsíros. Én ma azzal kenegettem a Kicism lábát.

Gabi: Szonja nagyon bájos! Akkor talán Nálad is indul a tejci joban, igaz? Örülök nagyon! :)

Zetibebi: Drukkolok, hogy így legyen és Oli olyan jó Fiúcska legyen, amilyen nehéz a várandosságod volt. :D Meglásd annyira büszke leszel a két szuper Kissrácodra!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Üdv mindenkinek!
Már mi is itthon. Füge a kórházból hazáig aludta aztán még egy órát, majd 5 perc szopi és ismét alszik.
Ha hagy még egy kicsit mindjárt jövök a történettel is.

Kép
budabo

Látszik hogy csacska vagyok. NAGYON NAGYON GRATULÁLOK MINDENKINEK ÉS HA VAN MÉG VALAKI AKKOR KITARTÁS. NEM NAGYON OLVASTAM MÉG EL AMIKET ÍRTATOK.

Kép
budabo

millye: mennek a drukkok! ÚÚÚgy irigykedem most. :)

babanyul: hát igen a magnézium, annyira áldom a fejemet, hogy legalább a görcsoldót nem szedtem be, amit anno a doki felírt, akkor jövőre se jönne ez a gyerök... :D

zetibebi: a nyákdugónak tutti csak egy része ment el anno, már vagy 5-6 hete :D, de fogalmam sincs mekkora mennyiség az egész már komolyan, ugyanis kezet fognék zümissel, én is már jónéhány napja barátkozok a nagyobb adag nyákos cuccal, főleg reggelente, meg amikor még rámjön. :?

budabo: örülök, hogy egészben, illetve kettőben hazaértetek! :D Nyomdokaidba léptem, és komolyan mondom felnézek rád a sok + nap miatt.

Kép
Kép
elif

Bogi - üdv újra köztünk. Örülök h itt vagy újra. Lehet hamarosan meg én tűnök el a színről, kedden reggel vszleg, ha befektet a doki. Csak történne már valami. - Na látod, most én kezdek türelmetlenkedni, pedig hol vagyok én hozzád képest túlhordásban? Ebben a topikban ezt a pálmát lehet h Te viszed el! De a lényeg, h a jutalmadat elnyerted Füge Baba személyében :lol:

Annyira, de annyira nincs semmihez kedvem, csak lézengek itthon mióta ebédeltünk. Egy dologhoz lenne csak. Bemenni a khba és kicsalogatni a kisfiamat!

KépKép
hugic

Bogi, örülök, hogy hazaértetek :) majd kérünk történetet, meg főleg képet :D

Elif, azért csúcs, hogy már hány hete mondogatják neked, hogy Efe már csak napokra van attól, hogy előbújjon... a súlybecslés mellett asszem, ez a másik dolog, amiben hááát nem valami mérvadó a dokik véleménye, úgy tűnik.

Drukkolok nektek, hogy mielőbb útnak induljanak kifelé a kis csemeték!!! Minden nap úgy kapcsolom be a gépet, hogy alig várom én is a babahíreket :D

KépKép

KépKép
stelly

Orsi üzeni, hogy holnap már Ő is otthon lesz Petrababával. Szerdán született, túlhordás miatt végül császárral. Ma már megindult a tejcije is! :) :) :)
Képet küldök a közösbe. Ő is nagyon-nagyon szép!!! :D

Hugic, Elif: Én is nagyon drukkolok, hogy a Fiúk elinduljanak végre kifelé!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Millye: Ügyes legyél!!

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?