A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka, és mit néztetek moziban? Mi a jövő hétvégét néztük ki lazulósnak apávaé, Samu megy mamáékhoz néhány napra :)

Marq, nekem mikor így bedurrant a cicim, akkor a masszázs rengeteget segített - mondjuk nem magamnak csináltam, én konkrétan hozzá sem tudtam érni, annyira fájt. Egy csecsemősnővér masszírozta át, folyt a könnyem, de nagyon jót tett - meg egyúttal megtanultam, hogyan kell kimasszírozni a csomót. Szerinte elindult a tejcsi, de még nem nyíltak ki a tejcsatornák, és ettől volt ilyen fájdalmas az egész. Utána nagyon sok tejet lefejtem...
Elektromos mellszívó ilyen drága? :shock: A kézi sem olcsó, de ennyit tényleg nem ér szerintem.

Adryn, jól hangzik ez a recept :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé: nem csk jól hangzik.. finom is :P :P

elteszem magam holnapra.. nemtom miért de hullafáradt vagyok egész nap... jó éjszakát mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
adryn

alvás előtti hír Papillonról: még otthon, de egyfolytában fájások hányingerrel egyetemben :?.. nyákdugó 3. adagja ment el.. a név pedig úgy néz ki Kinga lesz plusz még valami... :lol: :lol: mire megszül még 5x módosítják csak hogy Kuklika ne unatkozzon átírni a táblában :lol: :lol: na jóccakát.. lehet reggelre babahír fogad a telómon :D

KépKép
KépKép
adryn

Gabka Levi tényleg nagyon édes, fülig ér a szája, látszik, hogy nagyon élvezi, ari :D

Máté baba is nagyon cuki :D

Nem tudom, ez ilyen ideges nap :? én is olyan feszült vagyok

Papillon drukk drukk drukk++++++++++pozitív energiák., meg minden jó ezerrel!!! Jó hírre ébredjünk :wink:

Jó éjt kismamák
egy kis vidámság estére :lol: :
Kép

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

A Kaméleont néztük meg. Magyar film. Nekem tetszett. Filmvígjátéknak indul, de mondanivalója van és nincs happy end. Így szülés előtt kellemes kikapcsolódás volt.

Nagyon türelmetlen vagyok már szülés témában.... Kicsit szégyellem magam érte, de már nagyon elegem van és szeretnék végre babázni.... :oops: Most megkértem a Prána-Nadi mesteremet, hoyg küldjenek már egy kis bioenergiát, hogy rendesen beinduljon a szülésem.... Kiváncsi vagyok, hogy működik-e..... :roll: :roll: :roll:

Marq: Ugye te írtad, hogy küzdöttél a szoptatással? Nekem is nehezen ment elsőre. És nagyon be is csomósodtam elsőre. Nekem nővér masszírozta ki (bevallom bepisiltem a fájdalomtól :oops: ). Második gyereknél okosabb voltam Ágicát folyton cicire pakoltam (Zsófi ugye nem szopott, én meg 1-szer fejtem naponta (nem értettem hozzá), ezért durrant be annyira) és nem volt különösebb gond. Lett néhány csomóm, de azt zuhany alatt elrendeztem.....
Csak azért írom, hogy megnyugtassalak, mert én paráztam az első gyerek küzdelmei után, hogy mi lesz és nagyon simán ment. Ágica nem is ismerte a cumisüveg fogalmát....

Katka

katka22

Sziasztok!

Nem járok túl sűrűn netközelben, mármint a gép itt van a lakás közepén, csak valahogy ha van egy kis időm, inkább alszom:)

Eléggé beindultak a szülések, úgy látom.
Mindenkinek szívből gratulálok!
Eléggé meglepődtem, hisz RSZG velem egy napra volt kiírva :shock: No, én meg még gurulhatok itt ezzel sok súllyal :lol:

Voltam a héten előszőr NST-n, azt mondta a doki meg a nővérke (vagy hogy hívják a terhesgondozáson a hölgyeket), hogy nagyon jó az eredmény. Sokat mozgott, jó a szívhangja, összehúzódás egy darab se:)

Képzeljétek! Talán írtam korábban, hogy azért jöttem át a mostani dokimhoz, mert az előző szólt időben még nyáron, hogy mostanában megy el síelni, és nem akar ekkor lepasszolni. Na, a mostani nődokim felhívott csütörötk reggel, hogy kapott egy lehetőséget és el tudna menni síelni március 8- tól 15- ig, és ne haragudjak, de ha ebben az egy hétben szülnék, akkor nem tudok nála, de bemutat egy másik kollégának, akihez a családtagjait is küldte. Szóval, hacsak csoda nem történik, nem ő nála, hanem ennél, az azóta megismert dokinál fogok szülni, hiszen 15- dikére vagyok kiírva! Először nagyon felkaptam a vizet, de mostanára lenyugodtam, mert erről a dokiról még jobbakat hallok, mint a sajátomról. Azért elég hülyén jött ki.

Amúgy a hét egyetlen eseménye még, hogy végre leesett a hó és akisfiamat el tudtuk vinni szánkózni a VÁrosligetbe. Úgy irigyeltem, én is csúsztam volna!

Amúgy nálunk minden eseménytelen, még mindig zárva vagyok, úgy néz ki, kihúzom a végéig. Semmi panaszom, csak már ez a 83 kiló kicsit kikészít. Most jöttem rá, mennyire nem lennék kövér. Édesanyám sajnos nagyon elhízott, és ő hosszú évek óta átéli, hogy kész kínszenvedés egy pár zokni felhúzás is. A páromat kell még körömvágásra is megkérnem, no ezt azért nem bírnám tartósan.

Mindenkinek szép reggelt, remélem, babákra ébredünk :P

Kép

Kép
orsi0509

Szép reggelt!

Tegnap éjszaka 2-ig voltak 10 perces fájásaim, de elég gyengék és le is álltak. 3-kor el is aludtam.... Erre most 1/2 5-kor felébredtem 8 perces fájásokra, amik jóval erősebbel voltak. 6-kor felkeltettem Petiaput, hogy menjen zuhanyozni, mert ebből kórház lesz. El is ment zuhanyozni. Utána még volt egy szép erős fájásom és azóta szétesett az egész. Szerintem megint leállt. Most itt ülök menetkészen, de fájás nélkül.... :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig már kedztem beleélni magam.... :(

Katka

katka22

Jó reggelt!
Mire végig olvastam a 1,5 oldalt, felment a pulzusom rendesen. Azt hittem már lesz Kingáról hír. Ez nagyon izgi. Rengeted drukk Papillonnak!!!!!!! Ma már tuti anyuka lesz Papillon!!!! :lol:
Rszg szuper, hogy kezd feszülni a cici! Majd megszokod, és a végén nagyon fog hiányozni. :wink: Olyan jó, hogy kicsi Máté jobban van! Gyönyörű baba!!!!!! Mázzal, máz nélkül, ahogy van, mindenhogy! :P
Marq nekem tigex mellszívóm van. Anno 15000 Ft volt brendonban, már nem kapni. Olyan mint az avent elektromos kb., én 7000-ért vettem, de mivel hiányzott belőle vmi, kicserélte a brendon egy újra garban. Szval jól jártam. Bizti jó lesz az avent kézi is, csak nekem volt vele vmiért töréskárom. :oops:
Gabka irtó édes Levi! Mennyire imádják a szánkót! De ahogy Vica mondta, jó is az! :lol: Tegnap akkor Levi si, Fanni is, Boti is Normafázott. :lol:
Csibb a vonalzód vmiért nekem is mindig szembe tűnik. :o Hát már tényleg ketyeg…….. Örülök, hogy jó volt a hétvége, vagyis a szombat.
Katka a te mozizásod is irigylésre méltó. Én kb. 2 éve nem voltam moziban, bár ez nekem köszönhető. Mindig inkább társaságba megyünk helyette. Pedig most van egy-két film. :roll:
Orsi sajnálom a "dokiváltást", lehet megvárod. Ha meg nem, akkor írtad, hogy a helyettes jobb is. Örülök, hogy jól vagytok.
Adryn nagyon várunk a hírekkel!!!!!!!! Átírom a táblát Kingásra!
Csajszik a táblába írjunk óra, percet is? :roll: Jókor jut eszembe. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hú Katka! Most már lassan Petinek is ideje kibújni! Drukkolok, hogy újra induljanak. Nekem anno a 8 percesek egyszer elálltak 1 egész órára (igaz én a 3 percesekig nem tágultam semmit). Aztán újraindultak! Kívánom, hogy így legyen! :)
Nagyon izgi napunk lesz!!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!
Akik jó hírre szeretnének ébredni, jelentem:
Beindult a tejcsi!

Papillon?

Katka Te nem zuhanyoztál? Én azért indultam, mert zuhány után sem múltak el a fájások.

Na ki lesz a következő?

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Rszg, jaj, de jó! Örülök, hogy beindult a tejcsi! Ezek szerint nálad minden panasz (láz, csomók) nélkül történt!

Katka, ez elég mindenórásan hangzik, Úgy látszik, te este fájdogálsz rendszeresen, a napfénytől Peti megijed. Drukkolok, hogy most már mielőbb kibújjon a kisfiatok!

Marq, Katka - először szerintem én is ott rontottam el, hogy nem fejtem rendszeresen, mielőtt beindult volna a tej. Nem volt nálam mellszívó a kórházban, bár végülis kézzel is lehetett volna. De annyira nem értettem hozzá... És Samuval is bénáztunk, nem tudta szegénykém bekapni a cicit rendesen, és mire rájöttünk, h a bimbókiemelővel/bimbóvédővel működik a dolog, addigra sajnos már láz, csomó, miegymás utolért. No, most okosabb leszek :)

Igazából azért néztem most be, mert hátha van Papillonról valami híretek. Én is izgulok :)

Este nekem megint mensiszerű görcseim voltak, az elmúlt 2-3 hétben van egy-egy éjszaka, ami így telik. Nem igazán fáj, tudok tőle aludni, de picit görcsöl, meg húz a derekam. Szerintem a kiscsaj helyezkedik lefele. Pl csuklott ma éjjel, és most egészen lent is éreztem, eddig meg valahogy feljebb. Úgy tünik, itt is készülődés van :) De csak készülödjön még néhány hétig.

erpé

Papillon! Drukkolok, hogy simán és gyorsan menjen a szülés!

Katka! Neked meg ahhoz, hogy beinduljon végre. :)

Rszg! Köszi a képeket Mátéról, Szuper, hogy beindult a tej! :)

Tegnap mondtam páromnak, hogy ha már olyanok kezdenek szülni, akikkel kb. egy időre várom a babát (ill. vártam eredetileg), akkor talán nekem is aktivizálnom kellene magamat szoba és bútorelrendezés ügyben...

Masut
masut

Rszg
hurrá!!! :D

Katka
ez is izgis!!! Remélem, újraindul!!!

Papillonról várom a híreket! akinek van, ne tartogassa! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Masut
akkor hajrá! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csak egy gyors bekukk.
Rszg!
Éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! :D

Papillon!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jelentem FESTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Igaz, hogy baromi beteg vagyok, de nagyon lelkes, mindent csinálnék.És igaz, hogy hideg van, de legalább kisütött a nap!A tavaszra sajnos nincs időnk várni.
Fel vagyok most dobva nagyon! :D

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!

Azt hittem már baba hírre jövök, méghozzá Kinga hírre :D
akkor továbbra is drukkkkk

Rszg örülök, hogy beindult a tejcsi, fejjed csak szorgalmasan, nehogy begyulladjon, így legalább az nem fáj majd :wink: Nemsokára már nem kellesz fejni, majd Máté baba fogja enni.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy :D hajrá! Örülök, hogy jó kedved van.

Engem már mindenki szülesztene :x csak kérdezni akarok valamit, és"...tessék, ja azt hittem már szülni fogsz, azért szólsz.... :lol: " hallgathatom még :x

csak hogy kicsi más is legyen: gyönyörű keresztlányom és keresztfiam farsangja
Bence(kaktusz) Bogi(keringős nyitótánc)
Kép

Kép
Kamilla is növöget
Kép

csak a 4. maradt le, úgy látszik ő nem szeret fényképezkedni :x pedig nagyon szép.
bocsi, kitöltöttem az oldalt :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.02.22 09:56-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
jaj, igen, ez nagyon idegesítő tud lenni... :roll:

ja, még a torokfájósoknak ajánlom, hogy egy pohár langyos vízbe tengeri só és szódabikarbóna, és azzal gargalizáljatok, nagyon jó a torokfájásra!!!

jobbulást!!!

Zazzy
majd kérünk képet az eredményről!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, igen :lol: néha úgy tűnik a körülöttünk lévők jobban félnek a szüléstől , mint mi, pedig nálam ez nagy szó :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

nincs még hírem Papillonról azért nem írtam :( pedig minden pisijáratomon ellenőriztem a telefonjaimat, és hajnal 5-kor már nem bírtam magammal és írtam egy sms-t hogy mi a helyzet.. erre kaptam egy választ hogy nyugi, alszanak :lol: :lol: úgyhogy most fogalmam sincs leállt a vajúdás vagy már Kingával alszanak.... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

hmm :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka, mizu a fájásokkal? Rólad is az utolsó hír a reggel 6-os fájások, azóta semmi :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nem ám mindenki megszül februárban?! :lol:

Én is jöttem, ahogy tudtam, hátha Kinga megszületett!!! Várjuk a híreket!

Rszg, szuper, h beindult a tejci! És holnap mehetesz Mátéhoz!!!! :lol:

Katka, neked is drukk, hogy induljon be a szülés, látom, már nagyon akarod!!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Gyerekek, én este fél 9-től aludtam most fél 11-ig :shock: :shock: :shock:
Úgy, hogy a depitől gyakorlatilag a napot is végigfeküdtem.
Szóval most túlaludtam magam rendesen.
Papillonnak mennek a drukkok, este leszek, most vendégség :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillonhír: nem nyílt tovább, állítólag a barnás cucc nem is nyákdugó volt, csak pihiznie kell sokat. bevallom én örülök hogy még marad a pici pár napot :D

szép napot mindenkinek :)

Zazzy:
jó festést ;)

KépKép
KépKép
adryn

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Buzi kórház!!!!!!! Herpeszem lett. Életemben talán egyszer volt. És saját evőeszköz, saját pohár, stb és így is!

DE! Asszem lassan lesz két vizipisztolyom! :P

Papillon Nem baj, ha még bent marad a pocidban egy hetet minimum a baba!

Katka Te hogy állsz? És a fájásaid hogy vannak?

Kép

Kép
rszg

Én most kialudtatam és kidurciztam magam .... Sehol egy fájás.... Ebből megint szülésindítás lesz. Úgy utálom....

Rszg: Nem írtam, de 1/2 5-kor amikor felébredtem fájásokra, annyira álmos voltam, hogy kapásból beültem meleg kádba, hogy leálljanak és alhassak. És nem álltak le, sőt utána még erősödtek.... Ezért reménykedtem....
Örülök, hogy van tejed. :) Fontos, hogy Máténak legyen finom kajcsi. ;)

Pappilon: Nálatok is percről percre változnak a dolgok. Remélem úgy alakul, ahogy te szeretnéd.

Zazzy: Jó, hogy festetek, de azért csak módjával pörögjél.... És közben tessék gyógyulni is!

Katka

katka22

Influenza: Már akartam írni, de szerencsére nincs köztünk talán influenzás, hogy mit mondott a dokim. Bár lehet, hogy dokinként eltér a hozzáállás. Ha 39 fokos lázad van, akkor ezt a pocakban egy ilyen nagy baba 6 órát bírja. Nekem a lelkemre kötötte, hogy 3-4 órám van drasztikusan levinni a lázam, ha nem sikerül, akkor irány a kórház, hogy segítsenek, mert a baba sínyli meg.....
Nem akarok senkit paráztatni, de ezt én például nem tudtam, de mivel van 2 közösségbe járó gyerekem, ezért mondta az orvos. Szóval csak azért írtam, hogy tartsátok fejben, ha ilyen van, akkor a lázcsillapítás a legfontosabb és orvosnak szólni, ha nem megy le a láz.....

Katka

katka22

Akkor ma nem szülünk....Jobb is, ha Papillonbébi még marad a pocakban. Nem kell sietnie!!!!

Katka, ez hasznos infó a lázról, én egyik nap ezen filóztam éppen.
Nem biztos, h indítás lesz, azért még van egy heted! Bármi lehet...

Herpesz?! :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok!

szóval katasztrófa volt a mai nap. bunkó szülésznő, bunkó orvos, rengeteg várakozás.
egész éjszaka barnás cucc jött, nyálkás, keményebb, ha nem a nyákdugó volt, akkor mi?????
keményedek egyfolytában, de a mostani orvos aszonta, h az nem baj. Nem értek én már semmit sem. Azóta meg egyre világosabb vér jön. És aszonták, ha vérzek azonnal menjek be, bemek, erre lecsesznek, h minek mentem be. Bőgtem rendesen. Erre ma mindent megvizsgálnak, és aszondják, h holnap is menjek be. Minek? Ha ma sem kellett volna? A szülésznőm meg már tegnap rámparancsolt, h be kéne menni. a tegnapi doki meg aszonta, h ma is lehet ebből szülés, de tuti, h 1 héten belül. szóval nem értem, el vok keseredve, ki vok merülve, álmos vok....

rszg: gratula tejcihez

ardyn: vidámabb napokat!

Mindenki: nagyon köszi az aggódást:-)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, nem semmi amin keresztülmész....ÉS az ember ne legyen ideges.... :evil:
De akkor most mitől vérzel???
Próbálj meg egy nagyot pihenni, aludni.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon Nekem is véres volt a papír pisilés után, azért mentem be. És már meg is szültem. Szerintem Neked sem sok van már! De azért ne idegeskedj! Mindenhol vannak sajnos bunkó orvosok és nővérek is.

Kép

Kép
rszg

állítólag a vizsgálattól véreztem, de ennnnyit??????????? Szülésznő szerint hülyeség!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én is véreztem a vizsgálattól. Kb 1 dl vér volt

Kép

Kép
rszg

Pappilon: Elhiszem, hogy nagyon eleged van. Próbálj meg pihehni (aludni) és akkor nem fogod ilyen elkeserítően látni a helyzetet....
Én reggel olyan hisztos voltam, hogy hozzám se lehetett szólni, de 4 óra alvás sokat segített a lelkiállapotomon....
Ha véres trutymó jön, akkor az mindenféleképpen szülési előjel. Annak örülj, hogyha nem a nyákdugó volt, mert ezek szerint még zárt vagy és védve van a baba, ami nagyon fontos.
Hülye ügyeleteseket sajnálom.... Tudom mennyit számít, hogy ilyenkor normálisak legyenek velünk.... És emberszámba vegyenek....

Katka

katka22

Minél többször fejem a mellem annál több tejem lesz? És mennyit számít, hogy hányszor fejem? Anyukák segítsetek!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Papillon, sajnálom nagyon, hogy ilyen ügyeletes orvosba és szülésznőbe botlottál! Saját szülésznőddel nem beszéltél? És a dokid mit mond? (hu, most nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, neked van választott dokid és szülésznőd is)
Elhiszem, h a várakozás borzalmas, meg az is, hogy nem tudunk kiigazodni a saját testünkön. Melyik jel mit is jelent? Az biztos, hogy közel vagy a szüléshez, a véres-nyákos váladék és a folyamatos keményedések ezt jelzik, de ez még elhúzodhat napokig akár... Próbálj meg pihenni, kikapcsolni. Pl. nézz meg egy jó kis filmet, vagy aludj, ha sikerül - persze tudom, könnyű mondani.

Katka, nem semmi, hogy milyen fájások állnak le nálad. Te is pihizz sokat, és hátha elindul a dolog. Csajok mikor jönnek haza?

Nemlajos, neked nem kívánok sok pihenést :) Remélem, ma jobb kedved van. Engem ma 7-kor kidobott az ágy, nem tudom miért, a fiúk csak kb fél 9-kor keltek fel. Nálunk is vendégek voltak, most mentek el - most már egyre kevésbé bírom ezt... Pedig nem főztem, tegnapról maradt kajcsikat pusztítottuk.

Rszg, igen, minél többet fejsz, annál több lesz a tej. És az elején még nehéz is kiigazodni, h mikor is érdemes fejni, mert még a cicinek is új ez az állapot :) Szerintem addig, amíg nincs veled Máté akkor mindenképp fejjél, ha feszülni érzed a melleidet - nehogy becsomósodjon vagy begyulladjon. Persze ha folyamatosan feszül, azért nem kell folyamatosan fejni. Az ilyen pici babák viszonylag gyakran (1-3 óránként) esznek, viszont általában keveseket (max 40-60 ml, ritkán többet), ezt kellene valahogy szimulálni a fejéssel.
Remélem, nem írtam nagy hülyeségeket, javítsatok ki, ha úgy találjátok. Valószínűleg nálam tapasztaltabb ebben Katka, hiszen az első gyereknél ő sajnos kizárólag fejéssel tudta megoldani az anyatejes táplálást.
Eldőlök pihizni.

erpé

Rszg: A tej kereslet-kínálat alapján működik. A tej attól termelődik, hogy ürül a cici. Szerintem állati jól ki van találva. Én a helyedben napközben 2-3 óránként fejnék reggeltől-estig és éjszaka is legalább egyszer. Így biztos lesz elég tejed Máténak. Aztán majd ő beállítja magának a dolgot. ;) Tudom ezt most elég macera, de ha nem fejsz szorgalmasan, akkor elég könnyen el tud apadni a tej. A rendszeres inger nagyon fontos! És az első 6 hónapban a legjobb ugye az anyatej és szerintem a legkényelmesebb is a kezdeti macerák ellenére....

Megjegyzem Zsófi is megtanult ciciből enni. Csak ráment 2 hónapom.... Szóval, ha valamit nagyon akarunk, akkor nincs lehetetlen.... Pedig, amikor 3 hetes volt a Zsófi, akkor elment a tejem és tápszerezni kellett, de én csak bőgtem és fejtem és lett is tejem.... ;) Csak valamiért este kevés volt, ezért hajnalban mindig fejtem egyet (ha pihent vagy több a tej) és este azt kapta pluszban cumisüvegből....

Katka

katka22

Mentsetek ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kisebbség kisebbségbe szorított! Elborította a sötétség a kórtermet! Olyan buták! No IQ szint. Legyen már holnap!
5-ből 3 roma?! Kicsit sok!!!!

Teát újszülött babának :shock: És ez volt a leggyengébb mondat :shock:

Kép

Kép
rszg

Katka Fejem 3 óránként, meg néha egy kicsit közte is, amikor elkezd folyni.

Kép

Kép
rszg

jajj, rszg, sajnálom. Ez szörnyűűű!!!!!!!!! :shock:

Azt megállapították, hogy nyitott vagyok! És nem vér jött, az csak most kezd...

megpróbálok aludni, mert idegileg én is nagyon kész vagyok

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Rszg, ez szörnyű, nagyon sajnálom.

Papillon, ez se semmi, pont arra lenne szükséged, hogy nyugodtan elássanak, megnyugtassanak, nem lecsesszenek, én ezt nem értem, milyen rendszer ez?
Az orvosod legalább jó?

Bea, Maja

Kép
bea1978

RSZG: Akkor nagyon jól csinálod! Csak így tovább! Holnap reggel szabadulsz! Kitartás! És mentek babázni! De klasz lesz! :)
Van friss hír a kisfiadról?

Katka

katka22

na, akkor nem maradtam le semmiről... :roll:

mi megint megjártuk a normafát, nagyon sokan voltak, ezért jó messze parkoltunk, ezért jó sokat gyalogoltunk a szánkóhelyre, aztán visszafelé az erdőben kirándultunk a kisvasúthoz. olyan túrát nyomtunk, hogy nem terhesen is elfáradtam volna, így gondolhatjátok, milyen fáradt vagyok...
ha ettől nem szültem meg, akkor semmitől egy ideig... :roll: :lol:

úgyhogy Marq! mégis sokat bírok! :wink: :lol:

most neki kéne állnom sütni, de egy kicsit ülnék...

Rszg
kitartás, már nincs sok hátra. na én pont ezért fogok alapítványi szobát kérni, ahol csak én leszek! inkább fizetek, de ezt nem bírnám. ráadásul akkor meglátogathat Fanni, egyébként csak üveg mögül találkozhatnánk. és nekem agyon kell puszilgatnom!
ügyes vagy a fejéssel, csak így tovább! nemsokára rácsatlakoztathatod a világ legédesebb mellszívóját a melledre!!! :wink: :lol:
herpeszt sajnálom. Fannival nekem is kijött, mikor egyszer belázasodtam a mellem miatt. sajnos most egy kicsit le van gyengülve a szervezeted a szülés miatt, ezért jöhetett ki. citromfűtea nagyon jó rá külsőleg! vagy kenegesd fokhagymával, majd ha hazamész, és a jegelés is jó rá!

Papillon
nem semmi, amin keresztülmész... kitartás, pihenj sokat!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Rszg, jól csinálod a fejést. Ha zavarnak a szobatársaid, próbálj ne foglalkozni velük. Holnap mész Mátézni!

Papillon, jó pihit. Remélem, tudsz / tudtál aludni.

Zazzy, jó festést! Ügyik vagytok. Mi ma a fürdőszobaajtóra szereltünk tolóajtót, pontosabban a párom, én csak szurkoltam :)
Megyek, kiscsávó most ébredt a délutáni alvásból - mondjuk csak 3 után sikerült elaludnia.
erpé

rszg: sajnálom a szobatársi problémákat, sajnos ez sokszor elkerűlhetetlen, de már csak a mai napot kell túlélni

papillon: ezek az ügyeletesek hülyék, nem is kommentálom tovább :evil:

én is raktam fel képet a hétene de nem tervezem még a szülést. Voltunk nst-n, minden oké. Viszont kicsit ki vagyok akadva,mert azt mondta a szülésznő, hogy ha a kiírt napig nem szülök, befektetnek. Én meg ezt nem akarom, Így is eléggé meg fog viselin az a pár nap a Lili nélkül... nem részletezem inkább.
Azt mondják, hogy szerda környékén feloldják nálunk a zárlatot.

Erpé: majd mesélek

mellszívó: nekem is avent van. Az elején tök jól tudtam fejni vele (amíg nem állt be a kereslet-kinálat), de utána jó ha 5 mili lejött.

na megyek

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Rszg! Kaposváron vagy? Meet én ott szültem Azizt, de egyágyasban voltam (nem fizettem semmit érte), úgyhogy szerencsére nekem ilyen problémám nem volt. Kitartás!
A mellszívással kapcsolatban, ugyanazon véleményen vagyok, mint fentebb a többiek. Pont úgy ,mint a baba, sőt, kicsit többet, hátha nagyobb étkű lesz.
Én amikor már szopizott Zaza, akkor is fejtem folyamatosan. Általában egyik mellből evett, a maradékot leszívtam, hogy kiürüljön teljesen, illetve ha kettőbe is belekóstolt, akkor a másik mellem is teljesen kiürítettem. Volt is tejcim. Nekem az éppen akkoriban fennálló stressz miatt kezdett ürülni, de 6 hónapos korági így is csak szopiztattam. Sógornőm utána is fejt folyamatosan, már külön mélyhűtőt vettek a sok tejnek, a kislánya most kétéves és még mindeig szopizik! SZóval hajrá fejés baba nélkül, baba mellett egyaránt!
Mellszívó nekem is Avent kézi van, de én felváltva használtam. Amikor már nem jött vele, átálltam kézre, amikor nem jött több úgyse, akkor visszaraktam a szívót és még mindig jött egy kicsi úgy is. Ez a felváltva dolog bejött, hiszen kézzel a maradék csatornát tudod kiüríteni.
Na, ez kicsit hosszúra sikeredett.

Papillon! Anyám. Szólni se tudok mit, csakhogy kitartás!!!És már csak azért is menj be, ha úgy érzed!! Inkább menj be feleslegesen és csesszenek le, ha nekik jólesik, minthogy otthon maradj, amikor menned kéne!!
Remélem, jobb híreket hallunk felőled!

Na, megyek sütit sütni.

Szép estét csajok!

Ors

Kép

Kép
orsi0509

Sziasztok!
4-ből 3 fal kész, így tudtuk megoldani a pakolást,a 4.majd kedden v.szerdán.Kellemesen elfáradtam, de talán javulok is.Holnap málnalevéltea meg hoemós bogyó beszerzési körútra megyek :

Gyöngyi!
Írtam korábban, hogy velema védőnő szívózik, hogy ha nem szülök kiírt időpontig, akkor befekvés, és az a poén, hogy a kiskönyvben március 9 van(ez a vérzés időpontjához képesti időpont)de az időpontom márc.31. érdekes lenne, ha 9-én befektetnének :roll: de a dokim hál'istennek azt mondta, ez hülyeség.
Nem lehet különben kiigazodni semmin, nekem legutóbb azt mondta a dokim, hogy 36.hét után már nrm nagyon szeretnek hazaengedni, ha valami miatt bemegyünk, közben meg egy 40 fölötti ismerősöm most szült januárban, túlhordta, még kiírás után is hazaengedték, nem lehet itt tudni semmit, de ilyen Papillon-féle ügyeletesekkel inkább ne akadnék össze :evil:
Papillon!
Kitartás!!!

Rszg!
Holnap Máté!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :D

Csibb!
Te nem semmi vagy hallod! :D

Kép
Kép
zazzy

most van végem... megsütöttem az almás pitét. 8) Adryn féle muffinra most már nincs energiám, de a napokban biztos, hogy enni fogok olyat!!! :twisted:

Zazzy
ügyesek voltatok! milyen színűre festettétek?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

pffffff, rszg, örülj, hogy nem a szülés előtt kaptál herpeszt, mert akkor nem szülhettél volna! :shock: (ezt most tudtam meg, hogy a 34. hét után állítólag ez van... :? )

papillon, na pont az ilyen ügyek miatt vagyok kész teljesen, hogy mindenki csak tologat, meg vállvonogat, sehogyse tudsz eligazodni a teendők között.
Én ma elbőgtem magam a vendégségben, mert úgy érzem, egyedül képtelen vagyok végigcsinálni a hátralévő időt és dolgokat, és nem érzem, hogy mellettem állna a dokim, a védőnőm, vagy a férjem... :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?