Szevasztok!
Itt vagyok ám!
Túléltem anyóst,de nem volt gyenge!Először is CSAK tatár volt meg torta!Pedig a kölkökre mindig gondol,most nem tette,de leszarom!
Következő!Uram köszöntése!Félkörbe beállnak anyósék és sógorék!Duma a következő!Drága kicsi fiam,mivel 35 lettél,ezért elég sok pénzt költöttünk rád,nagyon sokba került,nem sajnáltuk rád a pénzt,majd boldog szülinapot!Azt hittem elhányom magam!Nem bírtam ki,közben ránéztem az uramra,mert ez anyósékra nem jellemző,hogy az árat firtatnák!NA MINDEGY!Kapott egy tényleg irgalmatlanul drága karórát a lelkem.cirka 5kiló az ára szerintem!DE itthon hever vagy hat órája,nem értem miért kellett mégegy?Ember örült neki nagyon,szereti a szépet és a jót!Bár az előző két évben meg festményt kapott!Maradandó ajándékokra törekszenek az bizti!
Azért nem jöttem,mert tegnap apukámék voltak nálunk estig a tesómékkal,majd fürdetés,altatás és go vacsizni!Jó volt,de olyan nagy volt a füst,hogy a szemünk kifolyt a helyéről.11-re már itthon is voltunk!Sajna elmaradt a garázsproject,mert sógorom takarította az autóját bent.Gondoltam,akkor ágyban párnák közt folyt.köv.No nem ,mert apa meg sógi elkezdtek whiskyzni egy kicsit én meg elálmosodtam,úgyhogy jóccaka lett belőle!Na de majd ma este!
Dóri!
Én a 3.-ra szavazok!Gyönyörűek a csajok!Zsebpénzért mosogatnak?
Mrsparis!
Hatalmas gratula a 4mm-nek!
Juci!
Édesek,ahogy sétálnak!Klasszak a sütik!Sajna nem ütöttem le anyóst!Örülj,hogy a tieid csak 30percre ugranak be!
Davandi!
Édesek,de a vámpíros nagyon komoly!
Riddencs!
Grta a vizsgádhoz!Csini pocakod volt!Sovi lehetsz a 63kg-al!Gyönyörűek a skacok!
Myra!
Édesek a husikák!
Binyek!
Seggmosás,hát én a szülés miatt csak ettől az egytől rettegtem,hogy azt ne!Császáros lettem
Mi is vizeztünk éjjelente,de lassan idővel tudtuk csak elhagyni.Cumit toltam mindig be a víz helyett.
Banika!
Anyós!Taknyos,szaros kölkeid nem lehettek semmik!Szerintem válaszd a sohatöbbet megoldást!Én tuti nem adnám nekik oda,mondjuk amúgy sem!Még sétáltatni sem vitték őket!

ez az én f@szságom,de ők olyanok,ha a kezed nyújtod,akkor letépik a karodat!Akkor semmit inkább!Tesz-veszen meg nem vagyok regisztrálva!Gyönyörűek és égetnivalóak a higanykák!
Mariska!
Drukk az új autódhoz!Milyen babakocsit vettél?Dobj képet róla!Lehet elkéne adnom a mi babkocsinkat és esernyősre váltani?Lányaid gyönyörűségesek!
Szanet!
Nálunk bejött a szőke-kék szem,Barna-barna páros
Petricsek!
Édesek a fiúk!Apának van humora,ahogy az ingatlanost lereagálta!
Sajnálom,hogy nem adtátok el a lakást!