A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó,jól teszed, ha pihensz, ma nagyon peregtél. Aludj sokat,reggel se kelj túl korán, ráérsz.

Kép
flóra 11

Én amíg fent vagyok még benézegetek, hátha lesz valaki.
Ha nem, akkor mindenkinek szép álmokat.
Pá...

Kép
flóra 11

Jaj, szegénykém, a fenébe. :? :? :?

KépKép
benó

Hát, akkor ez nem volt sikeres kiruccanás sajnos. :( :?

KépKép
benó

Keresek valami anyagot a boszi szoknyájának, aztán még egy picit leszek, utána fürdés, fekvés.

KépKép
benó

Nincs, úgyhogy ennyit erről. Még egy kicsit dumcsizhatok veled, ha itt vagy.

KépKép
benó

Vagyok, benéztem még. :D

Kép
flóra 11

Fájdogálok, tehát pihi. A digi megint elment, biztos a havazástól. Holnap már telefonálok. Most megint csak Duna, Hallmark és még valami van. Más nincs.

Kép
flóra 11

Ez a hülye tv, szörnyű. :shock: :x Holnap tényleg telefonálj.

KépKép
benó

Megyek fürdeni, ha nem bánod, Gy.-nak nincs kedve kreatívkodni, úgyhogy ennyit erről, majd gondolkozom a reggeli ötleteiteken. Puszillak, pihend ki az esést :(, jó éjt! :wink: :D

KépKép
benó

Nemrég értünk haza.
Ma csönd lesz mert L. éjszakás. :( :) Remélem aludni is tudok. :)

Jaj Ildó!!!Vigyázva közlekedj!!!! :(

Remélem holnapra nem fog nagyon fájni. :?

Zsuzsi nem volt!Mi lehet vele??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Nem panaszkodhatsz Benó a Gy-re ahhoz képest,hogy egy pár napja minden ötletedet le szavazta,most segít neked. :) :) :)

Kép
martik77

Na megyek csucsukálni.

Puszi mindenkinek!!Jó Éjt!!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Remélem, nem fájsz nagyon, Ildó. :?

Márti, a Gy.-ra nem panaszkodom. :lol:
És:

BOLDOG 34 HETET, MÁRTI ÉS KIS VUK!!!! :D :D :D :D
Hú, de közel már a cél! :shock: :D :D :D :D

KépKép
benó

Én is remélem, hogy jönnek ma azok is, akik mostanában nem jöttek. :D

KépKép
benó

Helló!!!

Kép
martik77

Nem volt sokkal jobb az éjszakám.Biztos éreztem a hidegfrontot.Fájt a lábam(még most is)és sokszor felébredtem.

Összekészülök és irány a hőszolgáltató. :?

Kép
martik77

Merre vagytok??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Bocsánat, a boszit csináltam, helló! :D

KépKép
benó

Nekem is fájt a lábam éjszaka, de most sikerült többé-kevésbé felpolcolni. :D
Szerintem az én lábam egyébként elzsibbadt.

Sok sikert majd, nagyon gondolok rád!!!! :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Ez nem siker kérdése,de legalább megkapom a választ,hogy MIÉRT??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Nem baj, én azért drukkolok, jó? :wink:

KépKép
benó

Ha megunnád a sok boszit,de mégis hatással lenne rád pattanyatok fel Gy-val egy seprűnyélre és repüljetek ide légyszi!!! :lol:

Kép
martik77

Szívesen odamennék. :(

KépKép
benó

Egyébként nem sok boszi, egyetlenegy, csak sokáig tart. :lol:

KépKép
benó

Remélem azért mérget nem kezdesz el gyártani!!!

Bár egy pár tippem lenne kinek adnék belőle....megyek majd jövök. :D

Kép
martik77

Gy.-nál találtam anyagot :oops:, az a szoknyája. :roll:
Varrtam rá gyöngyöket is, bár alulról kicsit látszik, majd úgy kell csinálni, hogy ne látszódjon nagyon. :wink:

KépKép
benó

Na, menjél csak, és járj sikerrel akkor is.

KépKép
benó

Bocsánat, az ágyon varrok, mert fáj a sejhajom. De majd jövök, úgyis hamarosan kéne kajálni.

KépKép
benó

Sziasztok!
Végre van net. Tegnap este már nem tudtam írni,mert elment a net és még ma reggel sem volt. :x Most lett. Nem elég, hogy a digi elmegy állandóan, most a net is. Az ember teljesen el van vágva a világtól. :evil:

Kép
flóra 11

helló :D
hogy vagy?

KépKép
benó

Az esésből kigyógyultam,csak meg kellett pihennem. A F. azt mondta,őígy nem tudna esni, hogy spárgázik, de nekem szétcsúsztak a lábaim., :lol: Ezért húztam meg legfent a combom tövét,ettől féjhatott a hasam aljaés a derekam. A térdemet nem tudom, mikor ütöttem meg, mindegy,mert az sem fáj. Rendben vagyok. :D :wink:

Kép
flóra 11

Viszont egész éjjel havazott. Akkora a hó, hogy egész télen még nem volt ekkora. És még mindig havazik,de már csak enyhén és közben olvad is.

Kép
flóra 11

Ügyes vagy, én se tudok spárgát csinálni, de lehet, hogy jégen sikerülne. :wink: :D

KépKép
benó

Mártika elment a fűtésszámlát rendezni?

Kép
flóra 11

Én nem tudom, nálunk milyen idő van, még nem néztem ki.

Viszont most hívott a tesóm, és mondta, hogy a mi tortánk (mert végül azt sütöttünk az osztálynak) volt a 3., mert más anyukák is gondoltak arra, hogy kárpótolni kell a gyerekeket, plusz azoktól, akik megették a tortájukat (az 5.-esek), kaptak egy tálca sütit. Jól jártak, nem? :lol:

KépKép
benó

Igen, elment, pont akartam neked írni, remélem, sikerrel jár.

KépKép
benó

Ha csúszik a lábad, akkor csúszik. Nincs mentség. :lol: A jeget meg nem láttam, mert ráhullott a hó.

Kép
flóra 11

Végüljól jártak. De látod?Tőlük csak sütit kaptak,már nem tortát. Ez sem igazságos. És remélem, azért valaki az 5.-et rendre fogja utasítani. Legalább bocsánatot kértek volna. :evil:

Kép
flóra 11

Én az ilyentől eléggé parázom azért, akárhogy viccelődünk is ma már rajta :roll: , mert ezzel baromi sokáig kell veszkődni, a gyógyulással, na, mindegy, jó, hogy nem lett semmi bajod. :D

KépKép
benó

Biztos bocsánatot is kértek, majd megkérdezem. :D

KépKép
benó

Benó, hová varrtál a boszira gyöngyöket?

Kép
flóra 11

Én most egyszerre 3 dolgot szeretnék csinálni: anyunak a masnis díszt Kép (ilyesmit), a boszit (nincs kép), és a játszószőnyeget (még a fejemben sincs kép). A játszószőnyeghez most (mivel nincs sok anyagom) csak az apróbb dolgokat vágom ki, már vágtam ki egy fűcsomót, egy nyuszit és egy barit, ezek a masnihoz is kellettek, gondoltam, egy füst alatt.... :lol:
Hozok inni.

KépKép
benó

A boszinak a ruhájára, sőt, a kincsesládában találtam egy régi, nyúlott karkötőt is, amit nem volt szívünk kidobni, arról meg leszedtem egy göngyöt, volt akasztója is, az majd a nyakába kerül.

KépKép
benó

Tudom,de én nagyon tudok esni. :lol: Aztán persze röhögök magamon. :lol: Egyszer hasraestem a lépcsőkön, de fejjel lefele. Kiterültem,mint a béka. :lol: Pedig az nagy esés volt, gondolj bele, ha előre esel,akkor is messze atalaj, de ha előtted még lefele mennek a lépcsők, akkor mégmesszebb van. De nem lett akkor sem semmi bajom. Felpattantam és röhögtem. :lol:

Kép
flóra 11

Milyen anyagból nyírtad ki,amit kinyírtál? Textilből?

Kép
flóra 11

Mert arra gondoltam, ha olyan textilanyagból nyírnád ki afigurákat,mint mondjuk egy gyerekágynemű, amin készen vannak a képek,érted,akkor azt csak rá kell varrni a szőnyegre. Szépen körbe kell öltögetni. És akkor nem kell rajzolgatni. Tudod,amiket tervezel bokor alá, ez-az alá.

Kép
flóra 11

Meg ha ilyen anyagból kivágsz kettőt és összevarrod őket, akkor ki lehet tömniés ahogy Tancsu könyvében is van a maci, úgy szalaggal felerősítheted a szőnyegreés akkor tudják ide-oda szúrni, ahová csinálsz zsebecskéket.

Kép
flóra 11

polárból, Gy.-nak olyan anyaga van

Kép

KépKép
benó

Digi még mindig nincs, de most már semmilyen adó sincs. :x

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X