A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok

Szép napot mindenkinek!!

Itt gyönyörűen süt a nap..nem tudom mennyire lett jó idő,reggel 7-kor mikor a kutyát sétáltattam még nem volt melegem :wink:

Asiye...gyönyörű Yasemin :lol:

Képzejétek most apa kitalálta,hogy nem jó az a babakocsi amit kinéztünk,mert nem tetszik az anyaga :shock: :shock:
Jókor nem???Mindjárt szülök,most kezdjek megint keresgetni... :?

Cat szerintem nagy a hasonlóság...MArci is gyönyörű lesz,mint Beni :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jó reggelt!
Tegnap fél 9-től aludtam most fél 11-ig :oops: :roll:
most meg megyünk vendégségbe... :D
úgyhogy majd este!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hello mindenki!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bakker.... írtam egy csomót és kivágott :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska..jól vagytok??? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szóval nagy dilemma előtt állunk.... ha ikrek lesznek, hogy fogok tudni egyedül kimozdulni a házból????????????
A liftig van két ajtónk és közben vagy 15meredek lépcső. Az ember egy kocsival megoldja, de ikerkocsival :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Törpiri!
Köszönöm szépen, nagyon jól vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak jönnek a gondok és dilemmák :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azok mindig lesznek :wink:

Nekem is mindig jön valami "új" :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok :lol: :lol: :lol: :lol:

Én holnap megyek dolgozni :twisted: :twisted: :twisted: valahogy nem várom, olyan jó volt itthon az a két hét. Na de sebaj majdcsak kibirom, már tervbe vettem, hogy holnap kimegyeka westendbe egy kicsit csavizni ebéd időben :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

de mindenképpen fogok tornával fogom kezdeni csak erőt kell magamon venni :):):):):)::)

zsu ha hárman lesznek akkor első évben kapsz hivatalosan egy védőnénit segítségnek :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hát ez az első 3 gyerekes napunk hivatalosan :) :) :)
és javarészt egyedül vagyok velük ,mert apának ki kellett mennie a reptérre, mert jön a barátja Kairóból és őt várja, csak hogy a gép több mint egy órát késik :? :?

egyébként főztem ,takarítottam és most alszanak :) :) :)

Nika!

Igen nehéz elkezdeni, de ha már elkezdted, könnyebb lesz, csak az első egy-két hét nehéz.A torna minden képpen jó kezdet :)

Zsu!

Hát nem egyszerű az biztos! de majd megoldjátok! :) :)

Gabi!
nehéz lesz visszazökkenni a melóba :? a csavargás jó ötlet :)
én biztos hogy egy jó darabig nem fogok olyat csinálni :)

Cat!

Veled álmodtam :)
és álmomban nagyon levoltál fogyva :)

Törpiri!
Akkor most megint keesgethetsz :? :?
milyenre gondoltál?gondoltatok?

Nemlajos!
25 nap! :roll: :roll: :roll: :roll:
és ki tudja hogyvan e annyi még hátra! :?: :!:

Törpirinek is már csak 30!
jönnek azok a topic babák szépen sorban

én már kezdem megszokni hogy fogyózom. összeszűkült a gyomrom és nem vagyok olyan éhes.
már alig várom hogy legyen eredménye.
kinevettek ha azt mondom hogy már van is?!
bár még csak 10 napja csinálom de már érzem a ruháimon van amelyik már feljön pedig 10 napja nem.

:) :o
szerintem kb.2 kiló már lement. vsgy inkább minimum :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Gabi!

Menj el táppénzre, ha nem bírod a munkát! okkal fontosabb a baba, szerintem.
De az is lehet, hogy csak pár nap kell, hogy újra belerázódj, és élvezni fogod megint.
(Magamról ez utóbbit nem tudnám elképzelni. :roll: )

Törpiri!

Apa mennyit szán a babakocsira? És milyen részei legyenek?
Esernyő vagy lapracsukható?
Ha adsz meg feltételeket, segítünk keresni.
(Bár nálam a Peg Perego a tuti nyerő.)

Nemlajos!

Jó sokat aludtál.
Mondhatnám, hogy irígyellek érte, de én is most keltem fel a délutáni szunyókálásból. :D
Milyen volt a vendégség?

Alig van hátra pár nap/hét Neked is és Törpirinek is. Milyen izgalmas.

Asiye!

Remélem látnoki képességgekkel rendelkezel! Már ami az álmodat illeti.
Jó lenne tényleg nagyon lefogyni.

Milyen fogyókúrát csinálsz? Van tőle elég tejed, ugye?

Nika!

Fogyókúra jó őtlet, és az is hogy tornával akarod kezdeni. A legfontosabb ilyenkor a mozgás. Ügyes vagy.

Sissi!

Hogy ludt Márk a nygaszülőknél?

Pici!

Hol vagy ma?

Zsu!

Lesznek még megoldandó feladatok! De ezen az ikres dolgon csak akkor gondolkozz, ha már konkrétan tudjátok majd, hány egészséges baba fejlődik a pocakban.
Egyébként pedig ügyesek vagytok, meglesz a megoldás.
Vendég

Hát most a GRACOT néztük ki..

Kép

de nekem ez jobban teszik,csak itt a kocsiról nincs kép...gondolom olyan mint a másik csak a szine narancsos... :wink:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A piros-barna olcsóbb,de valahogy a barna miatt nem vagyok vele kibékülve...majd meglátjuk :wink:

Jövőhéten meg végre megyünk a kiságyért....

Nemlajos én is irigyellek,hogy igy tudsz aludni..én reggel 6-kor már sirva fakadtam mert nem aludtam egész éjjel....
Inkább levittem a kutyát sétálni,hogy legalább apa tudjon egy kicsit aludni... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Mi ezt vettük! :) :) :) :)
A barna-piorosat :)
most mennyi? és hol láttad, mert mi a Brendon-ba vettük és már ideje ott nincs:
egy ismerősöm keresi. te hol találtad?

Kép Kép Kép
asiye

Ilyen szinűt keresnek??Mert a kék most akciós itt:

http://bolthely.hu/babyshop/id/00632_Gr ... csi_Gianni

De ez a bolt Szombathelyen van..neten tudják megrendelni és ingyen kiviszik akárhova...

A piros meg itt akciós:de ez is úgy jó,hogy megrendeli neten és érte megy a Visegrádi utcába...

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... th=115_200

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most látom,hogy a kék elfogyott...bocsánat :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

élőben kicsit másabb

Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Meg vagytok vele elégedve???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én is ennyiért vettem a brendonban, de akkor itt a Mária boltban 56.000 volt.
nekik kék kéne mert kisfiuk lesz, vagy a zöldes.

Kép Kép Kép
asiye

aha! én nagyon, mert nagyon könnyű, úgy zártam össze egy kézzel, hogy Yasemin a másik kezemben volt.
nagyon jól mozognak a kerekei,és kézre esik a tolókar is, (ami a régi kocsimnál gond volt)

Kép Kép Kép
asiye

Köszi...még agyalok,hogy melyik legyen...az a narancsos annyira szép szerintem... :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nekem is az tetszett, de nem lehetett akkor kapni :? csak a barnást meg pirosat :)

Kép Kép Kép
asiye

no, babakocsi és hordozó ügyben milyen jó, hogy már nem vagyok kompetens :wink:
Az volt még egy nehéz szülés! :shock:

Az alvásomért irigyelhetnétek, ha nem depiből jönne, hogy egyszerűen nem akarok ébren lenni.
Ma a vendégségben elbőgtem magam, hogy nem bírom egyedül végigcsinálni, és úgy érzem, nem áll mellettem se a dokim, se a védőnőm, se a férjem...
Fasza így kimozdulni.
Holnap nst (remélem, nem kell beutaló, vagy valami), kedden nyelvvizsga...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nem kell beutaló!!!

Én kedden megyek :wink:

Lassan utolérlek :lol:

Miért nincs melletted a férjed???Ekkora baj van megint vagy még mindig??? :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nem, csak éppen ő reggel 6-tól este 8-ig nincs itthon, gyakorlatilag köze nincs a terhességemhez, neki szentírás az, amit a munkatársai mondanak ezekről a dolgokról, hiszen ők már túlestek (már hogy a feleségük) ezen, amit én mondok, abból köbgyök, mert én csak hisztizek, mikor hazaér, már csak nyugalmat, békét és csendet akar, én meg törődést, ölelést és simogatást, és ebből lesz a veszekedés... :cry:
Én megértem őt, bizonytalan az állása (mint mindenkinek), túl vagyuk adósodva, és az ő vállán a felelősség, hogy a családját eltartsa.
Ha ő is így megértené azt, hogy MÁS állapotban vagyok, nem lenne semmi baj, de hát csak ígéri, hogy ezentúl majd de, de mégse :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Én megértelek.
De tudom, ez nem vigasz, most számodra.
Nálunk is hasonló a helyzet. Bár ha néha kívülállóként próbálom nézni, akkor látom, hogy sokszor csak én reagálom túl. De mit tegyek? A nyolcadik hónapban járok... :roll:

Ezt sajnos egy férfi sem fogja soha igazán megérteni.
Ők nem érzik a felelősséget, amit az jelent, hogy 9 hónapon keresztül hordozol egy másik embert a testedben. És hogy ez milyen változásokat idéz elő benned. Testileg, hormonálisan és szellemileg is.

Kitartás! Már csak pár hét. Ha megszületik majd Döme, más lesz, mert akkor váélik számára kézzelfoghatóvá. Neked pedig még több idődet foglalja le.

Aki kényeztetni szeretné magát, az csináljon bundás almát!
Nagyon finom lett. Beni olyan mennyiséget megevett belőle, mint még soha semmiből. És egyszerű nagyon.
Sűrű palacsintatésztába kell belemártani az almakarikákat és vajban kisütni kis lángon, miközben egy ideig fedő alatt párolod, hogy megpuhuljon.
Én a palacsintatésztát teljes kiőrlésű lisztből csináltam és édesítővel, mégis nagyon jó volt.
Ha kész van meg lehet szórni fahéjjas cukorral vagy édesítővel. Nálunk ez kimaradt a sok ch miatt, de tegnap úgy kóstoltam és nagyon finom volt.
Vendég

Sziasztok!
Itthon vagyunk.... nagyon elfáradtam. De már elpakoltam, megvacsiztunk és a mosógép is megy.

Nika!
Hát a védőnéniből nem igazán kérnék... akkor már sokkal inkább megoldanám családi segítséggel.
Hajrá torna!!!!!

Jók a babakocsik!!!!!!
Nekem is jobban tetszik a narancsos hordozó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat!
Ez a bundás alma nagyon jól hangzik.... lehet, a héten én is kipróbálom majd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Cat:bundéás almát én s pár hete ettem.A vacsoracsatában csinálta a Lajcsi én egyből felhivtam anyut,hogy 7végén ilyet szeretbék enni :)

Márk simán ott alszik anyuéknál,még nem is emleget.Persze ha felhivom őket akkor vele is kell beszélnem :)

Holnap megyek afp-re apa pedig vezetni.Most kezdi a rutint.

Tervezgetem a júniusi nYAralásunkat, a postától lehet igényelni üdülést.Most nálam Szilvásvárad a nyerő. M ivel Márk májusban betöltia 2-t nem kell azt néznem,hogy hova tudunk menni.Mindenféleképpen olyat szeretnék ahol leglább 1szeri étkezés van,mert nem vagyok hajlnadó főzni.
Blalton is néztem de ami tetszik az eléggé drága igaz teljse ellátás van,de nekünk egy fálpanzió is megfelene. Igaz Szilvásváradon csak vacsi van. Azon gondolkodtam,hogy a 30. hét környékén van vmilyen halaszthatatlan vizsgálat? Csak az időpontok miatt érdekelne.
Vendég

Sissi!

32. héten van UH. De ennyi.

Szilvásvárad jó. Sokat tudtok majd kirándulni.
És a félpanzió pont lég, mert akkor gész nap szabadok vagytok, nem kell az ebédhez igazítani a napotokat.
Bár, ha a Balatonhoz mentek, és egész nap csak a parton lesztek, akkor ott jól jöhet az ebéd is.

Annyira nem nézek este 9 előtt tévét, hogy azt sem tudom hogy van még ilyen, hogy vacsoracsata vagy hasonló.

Zsuzska!

Pihenj sokat!
Vendég

Szép reggelt!

Tegnap anyuéknál voltunk, öcsém 21. éves lett.
Őt ünnepeltük, és ott ebédeltünk.
Majd itthon pihi, és vendégek.
Nem jutottam géphez.

Törpiri!
nagyon szép a babakocsi amit kinéztetek.
Nekem tetszik.

Sissi! Szilvásvárad nagyon jó hely. Tőlünk nincs messze, sokat járunk oda, imádom nagyon.
Tervezem hogy Dalmát is elviszem még a nyáron kirándulni oda.

Cat!
Marci nagyon hasonlít Benire a képen.
Mindetten nagyon szépek.

Zsu!
Még ne agyalj, csak pihenj, úgyis megoldjátok majd szépen.
Ha nőjjenek a kis babókák.

Nika!
Ügyes vagy, hogy tornával kezded.
Én amikor formában akartam lenni, hogy feszes legyek popsi, has stb..
Vacsira és reggelire, kefírt ettem rozskenyérrel, és paradicsommal.
Nekem nagyon bevált.
Jól gyorsítja az anyagcserét-.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nem tudom mi van velem.
De annyira nem találom a helyemet sehol.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

jó reggelt!
Ma meghallom a fiam szívhangját 8)
Viszont megint esett a hó, úgyhogy megpróbálok óvatos lenni... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok jó reggelt :lol: :lol: :wink:

Jelentem a munkahelyemen vagyok már kb. fél órája eddig jól birom (igaz még nem találkoztam senkivel :wink: )

Törpiri!

Nagyon jók a babakocsik,nekem mindkettő tetszik.

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!

Itt is esik a hó. :?
Pedig Apa áttudott volna menni autóval Törökbálintra, hogy ma elkezdjék javítani az autót. CSak délben kell visszaadni. De hóban nem vállalja vele az utat. (15 éves, nincs szervó, fék is elég érdekes...)

Pici!

Legalább tegnap jó napotok volt.
Szerintem nagyon unatkozol ezért nem találod a helyed. Tudsz kötni, hímezni vagy varrni? Kipróbálhatnd, hogy csinálsz valami szépet Dalmának.

GAbi!

Gyorsan el fog telni a nap.

Sissi!

Sok sikert a férjednek! És Neked jó lesz az AFP-d.
Vendég

Itt is esik a hó.
Úgyhogy nem is megyek vérvételre ma.
Majd holnap kell védőnőhöz, és inkább akkor.
Pedig menni szerettem volna venni függönyt, és szőnyeget is.
De ilyen úton nem megyek sehová

picimami

Gabi!
Jó munkát neked mára.
És jó shoppingolást.
Vigyázz magadra!

picimami

Nemlajos!
én majdnem minden nap hallgatom neki.
:D :roll:
Olyan jó érzés.
Tegnap annyit mocorgott, még apa is látta, meg rúgott neki egy nagyot. :D

picimami

Jajj Asyie!
Akartam írni neked, hogy annyira szép Yasemin.
Hallod, ennyi hajam, még nekem sincs, :D
Kíváncsi vagyok, a mi Dalmánknak lesz*e majd haja.
Én kopasz voltam amikor megszülettem. És utána is tejföl szőke.

Nócika!
Jól telt a hétvégéd?

picimami

[quote]K írta:icsi az én szívem, kicsike darabka,
Édesanyáméból úgy van kiszakítva,
Azért siet oda, azért szeret ottan,
Ahol ez a két szív újra összedobban. "

"Mikor megszületik egy várva várt gyermek,
az élet dolgai új értelmet nyernek.
Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra a hárman".

picimami

Jó reggelt itt is esik a hó :):):)

még nem kezdtem elk a tornát de köszike hogy így mellettem álltok :):):)

kefirt utálom én nem akarok ilyen drasztikusan nem enni inkább egészségesebben szem majd megpróbálom norbika szerint enni ha annyian lefogytak vele talán nekem is sikerül :):):) de majd csak tavasszal mikor már többféle gyümi lesz :):):):)

nika70
Salgótarján

Asiye!
Bocsika :oops: :oops:, hogy nem irtam, nagyon szépek vagytok és Jázmin nagyon édi az a sok-sok haj. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Ez nem az én napom.
Elestem a bolt előtt.
Apa kolléganője meg, pofákat vágott, mert sírtam.
De megijedtem.
Féltem Dalmát :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

Sziasztok!

Pici! Köszönöm az érdeklödést! Sajna nem volt valami jó a 7végém! Azaz csak a szombatom volt jó , de már az éjszaka elég gáz volt! Egész éjjel rosszul voltam! Ment a hasam és iszonyuan csikartam! Szoval most totál meg vagyok ilyedve! Holnap rendel egy uj dodo bácsi itt ahol lakom Monoron ugy hogy holnap mindeképp felkeresem! Lehet csak az én hülyeségem, de valahogy parázok, hogy a sok csikarással feszüléssel nem e bántotta e a babomat! Szal holnap elmegyek és addig ki nem jövök mig nem látok egy uhut ahol szépen dobog a kis szivecskéje! Apácskának meg fájt a foga! Ugy volt, hogy tegnap Zsuék bejönnek hazafelé, de pont akkor indultunk volna a fogászati ügyeletre apával! azt addig gondolkodott mig végül kitalálta, hogy kibirja máig és megyünk majd a saját dokinkhoz! Igy sajnáltam, hogy nem futottunk össze, pedig jó lett volna! Már rég taliztunk! De ami késik az nem mulik!

Kép

Kép

Kép
nócika

Írtam egy csomót, és eltűnt :evil: :evil: :evil:

picimami

Nócika!
Sajnálom, hogy nem vagy jól.
Ettél valami, olyan ételt esetleg?
Majd írd meg mit mondott a doktorbácsi.
Nem lesz semmi baj a kicsikéddel.
De elhiszem, hogy megnyugtat, ha láthatod, vagy hallhatod.
Nekem van itthon szívhang hallgatóm, és sokat jelent.
Most hogy elesetem én is elmennék egy UH ra. :oops:

picimami

Cat!
Mi jót csináltok ma??

picimami

Pici!
Jaj igen olvastam, hogy elestél és az a némber meg gunyosan nézett ahelyett, hogy segitett volna felkelni és megnyugodni! De ne is törödj vele! Ő csak örüljön, hogy nem kell neki ilyenen aggodalmaskodnia! Ő biztosan nem tudja mit jelent ez!! De lehet sosem fogja megtudni!
Neked van szivhangmérőd? De jó! Csak nem olyanhelyen dolgoztál vagy apácska?? Irigyellek, de nagyon! Most, ha nekem is lenne egy ilyenem biztos nem rohannék!
Amugy sajna igen olyat ettem! franciasalit ettem és nem sokkal késöbb tatárbifszteket kecsappal! N bizti ez hozta meg a hatást! Ha nem görcsöltem volna akkor még örültem is volna neki, mert mindig szorulásom van! Van, hogy 5 napig nem tudok elmenni a mellékehységbe! Ez sem jó tudom, de nem jönek be amiket mindenki javasol, hogy mit csináljak! Eszem a sok gyümit de semmi! De majd csak elmulik!

Kép

Kép

Kép
nócika

Képzeljétek, éjszaka begörcsölt a gyomrom Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Elmentünk az ügyeletre 1.30kor, onnan átküldtek a Dél-Pestibe. Ott majdnem leszedték a fejemet, hogy mért oda mentem én fájó gyomorral..... de legalább láttam manócskáékat.
Ezt írták a papíromra:
Uterus átmérője: 50 mm, benne két szabályos petezsák látható.
A: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
B: 12 mm, szikhólyag látható, szívműködés még nem mutatható ki.
Fentieken kívül láthatő egy kisebb 7 mm átmérőjű petezsák, GSD 7mm, melyben szikhólyag nem látható.

Szóval a héten betegszabin vagyok, csüt-től meg veszélyeztetett betegszabin leszek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, és reggel elmentem a körzetishez, ő mondta, hogy szerinte nem vírus, mert az nem múlt volna el ilyen gyorsan. Valószínűbb, hogy valami miatt feljött a gyomorsavam. Aludjak magasabban, ne igyak szénsavasat, ne egyek fűszereset. És ha csüt-ön voltunk az uhu-n, utána adjam be neki a veszélytetettről az igazolást és soron kívül kiír. Maradjak itthon végig, mert most ha bármit elkapok, el is vetélhetek rögtön Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Na itt megijedtem rendesen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?