A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Papillon Kitartás! Próbálj meg nem idegeskedni! Nemsokára megszülsz, és minden rendben lesz!

Katka Igen, most kaptam a legfrissebb híreket. Minden rendben. Már teljesen magától lélegzik, az antibiotikumot kapja, még egy kicsit sárga. Nagyon szépen javul!!! :P

Csibb Most már zért neked is többet kellene pihenned! Nem? De a kirándulások miatt azért irigyellek!
Sajnos nálunk még alapítványi szoba sincs, elég lepra kórház!
Almáspite? Az fincsi?)

Orsi Igen, Kaposváron vagyok.
Én is gondolkodom a mellszívón, nem tudom mit tegyek. Vegyek, vagy ne vegyek.

Nemlajos Ezt nem is tudtam. És mi van akkor, ha beindul? Akkor szülni kell. Vagy nem?
Mi melletted állunk! És Döme is! Ne add fel!

Mennyi tejnek kell kézzel lejönnie kb.? 2 mellből.

Kép

Kép
rszg

Rszg
ez melle válogatja... én tejcsárda voltam, nekem 2-3 dl simán jött... :roll: de ne ijedj meg, ha neked kevesebb! ennyi idős baba 50-60 ml-nél többet nem nagyon szopizik egy alkalommal.

én pont azért voltam mérges, mert annyi tejem volt, hogy még 2 másik gyereket is etethettem volna, de annyi vizsgálatra kellett volna elmenni ahhoz, hogy leadhassam a tejet, és az annyi ideig tartott volna, hogy egy szoptatós anya gyerek nélkül nem tudja végigcsinálni, gyerekkel meg nem akartam kórházba menni februárban, az influenza időszakban... szóval mivel egy fakkos mélyhűtőm volt, ezért ment a csapba, a szívem meg vérzett... :?

pihenni kéne, de igazából az sem jó. mármint, ha este lefekszem az ágyba, akkor nagyon szenvedek, hogy sehogy sem kényelmes feküdni... fáj a farcsontom, a csípőm, a szeméremcsontom... szóval rajtam már csak a szülés segít. a vizesedésem viszont elmúlt pár napja! :)

hogy fincsi-e az almáspite, azt kérdezed??? :lol: vagy csak véletlen volt... :lol: egyébként igen, elég fincsi, van egy nagyon egyszerű és nagyszerű receptem! férj kollegájának sütöttem, mert elintézett valamit férj helyett, így jöhetett velünk szánkózni szombaton, és nem egyedül kellett vinnem. ezért beígértem neki az almáspitét!

a recept:
30 dkg liszt
20 dkg rama
10 dkg cukor
1 tojás

kb. 6 alma lereszelve + fahéj+ 1 cs. vaníliás cukor
kicsit megpárolom, akkor nem enged annyi levet sütés közben-után.

a tésztát ugyebár két részre vágom, kinyújtom, alma közé, alma alá és fölé darált diót rakok. tetejét megszúrkálni, tojással megkenni, szeletelt mandulával megszórni. 180 fokon megsütni.

Nemlajos, Rszg
én úgy tudom, hogy csak akkor nem lehet szülni rendesen, ha alul a nemiszerven jön ki a herpesz. ha a szájon, akkor szerintem lehet, mert a kettő nem ugyanaz a fajta vírus.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát, egy barátnőmnek most mondta az orvosa, hogy vigyázzon. Ugyanis, ha szájon kijön, nem tudhatják, nincs-e "rejtve" máshol is.
De hát én csak azt mondom, amit hallok, és hát hallok mindenfélét :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja, végül is én is csak hallottam... :roll: :lol:
úgyhogy lehet, hogy nincs igazam...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hehe, na emiatt szoktam minket óvni attól, hogy összeolvassunk minden hülyeséget, most ketten állítottunk valamit és az ellenkezőjét :lol:

borügyben az a válasz született, hogy ha olyan napon szülök, amikor már lement egy pohár, akkor majd taxi... Ez is egy válasz :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát igen ez is egy válasz, ő nyugis akkor.... :roll: :)

csepegek a mellemnél, itthon meg már azon izgulnak, hogy ez biztos a szülés jele :x :lol: persze...szerintem meg a hormonok, és akinek több hete folyik? :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát, nekem még sehol előtej, és már csak 24 nap! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem tudom, de valaki mintha írta volna már a huszonvalahanyadik héttől.... :roll:

bokám is bevizesedett, de nem fáj :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Rszg, nagyon örülök, hogy Máté rendben van. Ezek szerint haza is engedik holnap?

Katka, az tök jó, hogy végülis Zsófi is megtanult szopizni.

Gyöngyi, drukk, hogy legkésőbb a kiírt időpontra megérkezzen a tesó. Egyébként ilyen kérdésben nem inkább az orvos dönt? Persze a szülésznőnek lehet véleménye, de nem gondolom, hogy az ővé a végső szó.

Zazzy, akkor jól haladtatok a festéssel, ügyesek vagytok!

Nemlajos, sajnálom, hogy így érzed magadat. Ha kérdésed van, akkor csak zaklass minket, max együtt bénázunk. Egyébként én is nagyon rettegtem Samu születésekor, meg utána, olyan hirtelen szakadt rám a felelősség érzése, hogy az már ijesztő volt. És néha úgy éreztem, ehhez nincs erőm. Most így utólag azt gondolom: nagyon megtréfálnak ám minket most és szülés után a hormonok.

Én ma nyamvadtul, vacakul vagyok. Nem tudom, h miért, de nem nagyon van/volt kedvem semmihez, lábam tök vizes egész nap (ilyen sem volt még), álmos vagyok, nyűgös. Szerencsére apa úgy döntött, hogy ő készíti a vacsit, így azért könnyebb. Most jön Samufürcsi, szóval most elköszönök.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Hát én is azt hittem egy újabb babára jövök, de azért örülök hogy Papillon baba még bentmaradt. :) Ezek az ügyeletes orvosk tényleg furik :roll: sajnálom Papillon, de igazuk van a többieknek, ha úgy érzed inkább menj be mégegyszer, nehogy gond legyen. Fogadott orvosod van? ő mit mondott?

Rszg nagyon ügyi vagy hogy sikerül fejni :wink: Máténak nem lesz gondja a tejcivel úgy néz ki. És már csak egyet kell aludnod és otthagyhatod a szobatársaidat :wink:

Nemlajos én is sajnálom hogy így érzed magad, de talán csak a hormonok játszanak veled :roll: pároddal nem beszéltél erről?
Ja és még nekem sincs előtejem, pedig Pannánál és Bulcsúnál ilyenkor már volt, igaz hogy azért nem folyt, de volt már jele.

Katka lehet tényleg kihúzod a végéig, de az már itt is van nemsokára :wink: :D

Mi megjártuk délelőtt a bababörzét, sajnos tesófellépőt nem sikerült vennem, igazából nem is láttam hogy valaki árulna-e :? Viszont vettem még egy-két rucit Nimródnak, de sokat nem tudtam válogatni, mert velünk voltak a gyerkőcök és hát a párom szegény nehezen bírt Bulcsúval, de minden elismerésem az övé, mert amíg én válogattam ő egy szó nélkül szaladgált utánuk, ami ugye ilyen tömegben nem könnyű feladat. :D De legalább tanultunk belőle hogy legközelebb vinni kell Bulcsúnak a hátihordót is.

Na mentem mesélni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica milyen az a tesó fellépő? Volt sok szépminden a börzén?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé, fel a fejjel! szerintem ez általános, nekem is, de többen is írták mostanában, hogy rossz a közérzetük.

Bea, Maja

Kép
bea1978

lehet, hogy csak az a bajunk, hogy késik a tavasz...
Tudom, még van ideje, de emlékszem, a 16. szülinapomon milyen verőfény volt, meg meleg...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tessza, Sok Boldog Szülinapot!
(iwiw-eztem, és megpillantottam a kezdőlapon, ismerőseim szülinapja :D )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Igazad van Nemlajos, volt egy olyan jó kis napos idő pár hete, emlékszem, akkor mentem vérvételre, az embernek még a kedve is más. 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg: már csak ez az éjszaka és szabadulsz az IQ bajnok szobatársaktól!!!ezt már kibííírod!!!! :D
Papillon: húúúúhúú, de megmondtam volna a magamét!!!! de utálom amikor szórakoznak velem!
Nemlajos: az előtej léte/nem léte nem utal sem a tej későbbi mennyiségére sem a szülés közeledtére, szval nem baj ha most még nincs!!!
Vica: én a bababörzében egy kicsit csalódtam amikor itt volt nálunk, egy-két ruhás volt aki jó áron adta a rucikat, de azonkívül semmi extra ... ezt nem akartam Neked írni előtte, mert úgy voltam lehet, h nálatok más lesz!
Erpé: tényleg többünknél is ez van! majd a szülés után elmúlik :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

ma meglett a mellszívom :D. avent isis kézi ... hát kivi vagyok, mert anno nem használtam

Szép napot!
Vica
wicca

Tesszának szülinapja van?
Bóóóódogot Neki !!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Zazzy:majd kérünk ám fotót a szobáról!! ügyik vagytok!

Szép napot!
Vica
wicca

mingyáááá teleírom az oldalt :D

Szép napot!
Vica
wicca

Tesszát sok boldog isten éltesse sokáig!!!

Figyu, lányok, nekem még mindig nincs házassági anyakönyvi kivonatom, ami 300 napnál nem régebbi.
Azt írja a honlap, hogy esetenként 2000Ft illetékbélyeg kell rá, de kivétel is lehet, erről az anyakönyvvezető ad tájékoztatást.
Én postán akarnám kérni, mert baromira nincs kedvem ügyintézni olyan messze.
Most kell fizetni, vagy nem?
Oszt most mán tényleg jóccakát! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Rszg: Nagyon örülök, hogy Máté már ilyen jól van! :P :P :P Besárgult babának meg anyatej kell, szóval holnap feltétlen vigyél! Ha meg nagyon sárga, akkor kap egy kis kékfényt, de azért ez már egészen más kaliberű probléma, mint egy ki nem fejlődött tüdő! ;)

Vica: Nekem volt tesófellépőm, de nem jött be. Nem is nagyon használtuk. Nekem az jött be, hogyha Zsófi elfáradt, akkor a kapaszkodóra (ami pici baba korukban a lábuknál van) felültettem és a tolókarban kapaszkodott és úgy mentünk. Ehhez az kell, hogy a kapaszkodó rész elég erős legyen. Viszont Zsófi nagyon élvezte, hogy ő is babakocsizhat.

Nálam meg végre megjöttek a lányok! Már nagyon hiányoztak. Nagyot síeltek és jól érezték magukat. Úgy érzem, hogy apukájuknak nagyon jól esett a lányokkal ez a pár nap. Nagyon lelkesen mesélte az élményeket..... Nekem meg fontos, hogy a lányok érezzék, hogy van apukájuk. Szóval most éppen mindenki elégedett.
:)

Katka

katka22

Nemlajos Ez nem semmi. Géza 2 hete nem mert már meginni egy pohár bort sem, hátha menni kell. Pedig tőlünk kocsival 2 perc a kórház.

Erpé Holnap tuti nem engedik haza, mert antibiotikumot még kapnia kell és egy kicsit sáega is. Majd holnap délután többet tudok, ha beszéltem az orvossal.

Úgy érzem, velem is játszanak a hormonok. Egyszer tök happy vagyok, máskor meg sírnék.

Szerintem nem sikerül nekem rendesen kézzel kifejnem a tejet egyik mellemből sem. Holnap lesz védőnő, majd megkérdezem. Lehet, hogy holnap mégis be kell szereznem egy kézit :roll:

Kép

Kép
rszg

Rszg
hát az biztos, hogy nagyon nehéz lehet kézzel fejned csak...
nem tudsz kölcsönkérni valakitől valami eszközt?

erpé
remélem, kipihened a mai napot, és holnap már jobban leszel!

Katka
de jó, hogy jól érezték magukat a lányok! és az apukájuk is!

Tessza
boldog szülinapot!!!

Nemlajos
én úgy tudom, hogy ha gyerek születés miatt kell a kivonat, akkor ingyenes!

Vica
én ilyen helyekre szigorúan gyerek nélkül megyek, vagy inkább nem megyek! :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Van itt a kórházban gépi, de szerintem érthető módon, inkább nem veszem igénybe. Sterilizálva van, de hát tudod milyen az. Köszi, inkább még egy kicsit szenvedek. Csak be ne gyulladjon. Inkább óránként fejem.

Tesszának tényleg sok-sok boldogságot!!!

Katka Azért remélem ki is pihented magad ez alatt a hét alatt :)

Kép

Kép
rszg

Nemlajos: Én a helyedben egy kicsit elbeszélgetnék a pároddal a szülésről és az utána következő hetekről. Nem hinném, hogy felfogta, hogy mivel fog ez járni és neki mekkora a felelőssége... Bennünk tombolnak a hormonok és van 9 hónapunk felkészülni.... De a pasiknak ez nehezen megy. Ja, és nem virágnyelven, hanem bele az arcába, egyenesen.... Egy dolog, hogy be tudsz menni taxival, na de hogy akar melletted lenni és támogatni a szülésnél, ha van már benne néhány pohárral?
Szerintem, ha egy kicsit átgondolja, akkor másképp fogja látni....

Nekem amikor december-januárban fenyegető koraszülés volt, akkor Petiapu rendszeresen magamra hagyott éjszakára és nem azért, mert gonosz, hanem mert pasi és nem fogta fel az egészet. Amióta neki is leesett, azóta itt van. De ehhez többször neki kellett futnom és beszélni vele és elmagyarázni a helyzetet....

Katka

katka22

Rszg: Holnap, ha van időd jelentkezz légyszi, hogy hogy van a Máté. Ha nincs interneted, akkor egy rövid sms-ben.... Szorítunk ám, hogy minél előbb kiengedjék....
Még az jutott eszembe, hogyha már csak antibiotikumot kap (meg esetleg kékfényt), akkor azt nem kaphatná Kaposváron, ahol együtt lehetnétek?.... Jó, lehet, hogy ez hülyeség, csak úgy szembe jutott.... :roll:

Katka

katka22

Szép reggelt!

Indulunk a kórházba. Megint fájogattam egész éjszaka. Most 10 perces fájásaim vannak. Lehet, hogy leáll. Igazából nem nagyon hiszem, hogy most megszülök, de a vérnyomásom magas :shock: (170/100) és doki elrendelte a kórházat.... Szerintem ilyen vérnyomással nem is engednek ki....

De azért jó lenne szülni..... Majd jelentkezem.

Katka

katka22

hű, Katka, akkor Neked most kiutalva jóadag drukk!!! :shock:

Köszi lányok a biztatást, de sajna a Zuram pont az az ember, akinek nem használ a beszélgetés, olyankor mindig bezárkózik, és olyan, mint egy sarokba szorított állat (nem rossz értelemben, hanem tényleg olyan).
Azért hazafelé a kocsiban kicsit beszélgettünk (tehát én mondtam a magamét, ő meg hallgatott), és megígértem, hogy ha többet szeretget (a semminél), akkor én kevesebbet fogok hisztizni amiatt, hogy nem szeret eléggé. Még hitetlen, de azt mondta, megpróbálja.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt Lányok!

Te jó ég, hogy ti mennyit tudtok írni, hozzáteszem szerencsére!!!!!!!! Izgalmakból látom most sem volt hiány.

Marq, nagyon köszönöm, hogy hiányolsz, a héten talán sűrűbben tudok bekukkantani, mert manók ma elmentek bölcsibe. Apa vitte őket egyedül, hamarosan hívom is, hogy milyen volt.... Neked jobbulást, totál ebben voltam bent én is. Próbáltad a Novorin orrcseppet, nekem az nagyon bevállt, este lefekvés előtt 1-1 cseppet.

Rszg, annyira örülök, hogy Máté ilyen jól van, ügyes és stramm legényke. Jó, hogy itt tudsz maradni Pécsen vkinél. Hamar hazamentek meglásd. A szülészeti klinikán vagy a gyerekklinikán van Máté. Gratula a tejcihez, nagyon ügyes vagy! A lányok már mindent leírtak amit tudnod kell, Máté szépen beállítja majd, de most az a fontos, hogy előkészítsd neki a terepet. Nálam Domcsi szopizott nagyon nehezen, folyton a szájpadlásához nyomta a nyelvét és így nem tudott szopizni. Amúgy egyikük sem volt nagy szopizós, remélem hogy Dávid baba nagyon kedvvel műveli majd ezt a tevékenységet. Viszont remélem, hogy tejlázak nélkül megúszom majd mert a gyerekekkel 3x is volt.

Katka, micsoda izgalmak!!!!! Megy a drukk, hogy Petibaba megszülessen, várunk a hírekkel!

Papillon, annyira sajnálom, hogy ilyen bizonytalanságban tartanak és elhiszem, hogy totál kivagy! Kitartás, próbálj meg lehiggadni, az nagyon fontos! Írj minél előbb ha megvolt a kórház.

Nemlajos, Adry nagyon sajnálom, hogy ilyen olyan okokból rosszul vagytok/voltatok remélem most már kicsit jobb a kedv!!

Megreggelizek, kicsit elrámolok, aztán irány a munkahelyem, irány egy játékbolt beszerezni némi ajándékot amit a gyerkőcök kapnak a Dávidtól. Holnap meg doki és nst. Pénteken meg uh, szóval nem unatkozik az ember lánya!!!!

Ja, én is használtam kézi mellszívót Aventet és nagyon meg voltam vele elégedve. Csak ajánlani tudom, persze már eladtuk és egyelőre nem vettem másikat, remélem nem is lesz rá szükség.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt!

Katkának nagyon szorítok. Vagy hogy rendeződjön a vérnyomása, vagy hogy megszülessen Peti, de leginkább mindkettőt kívánom egyszerre!

Rszg, jelentkezz majd, ha van híred Mátéról. És tényleg, ahogy Katka javasolta, érdemes rákérdezni, hogy ha nem igényel Máté állapota gyerekklinikai ellátást, nem kaphatna-e inkább ott kezelést, ahol együtt lehetnétek.
Ja és a fejés: nekem kézzel nagyon nem ment, de van egy barátnőm, aki pedig a gépekkel nem boldogult, ő azt mondta, csak kézzel tudja rendesen kiüríteni a tejet. Erre sincs - ahogy sok mindenre - tuti megoldás. De ha úgy érzed, h kézzel nem megy jól a fejés, akkor érdemes kipróbálni valamelyik mellszívó szerkezetet.

Nemlajos, ez az időszak tényleg nehéz a pasiknak. Én sem tudtam felmérni előre, h pontosab mivel jár egy baba érkezése a családba. De bele fogtok jönni!
Párom most jobban tart ettől, mert előző gyereknél még nagyon kis laza munkahelye volt, rengeteg időt itthon töltött velünk, most meg azért két hét után mennie kell majd vissza dolgozni. Így jóval kevesebb időt tud majd velünk lenni, azt is fáradtan. Már mindenféle forgatókönyveink vannak, ki melyik gyerekkel hol alszik, hogy azért mindenki tudjon pihenni - aztán ahogy szokott lenni, valami egészen más fog bejönni :)

erpé

Asszem maradok itthon a hátsómon, mert szépen elkezdett esni a hó..... no majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Orsi, neked akartam még írni, hogy jó, h jelentkeztél. Örülök, h minden rendben. A súlyt már én is nehezen viselem, meg most elkezdődött a vizesedés - ez most új, de Samunál is az utolsó hetekben sajnos eléggé vizes lettem.

Papillon, mindenképp jelentkezz majd, hogy mi van veletek!

Megyek, gyereket fel kell keltenem, este elég későn feküdt le, és menni kell bölcsibe.

erpé

Nemlajos!
Én is úgy tudom, hogy gyerekszületés miatt ingyenes.
Majd jövök, csak most megy a vonatom, de azért bekukkantottam :wink:

Rszg!
Gondolok rád! :D

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt,

De jó ilyen izgalmakra ébredni :D!!!! Katka drukk!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok hajlott koromra. :lol:

Most is csak röviden jelentkezem, visszaolvasni sem tudtam. Hétvégén mi is megkezdtük a szoba helyrehozását. Szombaton csak a falat kapirgálták a fiúk, én konyháztam, hogy legyen mit enniük. Vasárnap meg tapétáztunk, aminek ma érünk a végére. Festés lesz még a hétvégén, meg egy kis álmennyezet felrakás és kész vagyunk a gyerekszobával. Talán már holnap le tudok ülni egy kicsit. Nagyon kéne, mert vérnyomásom magasabb mint kellene, lábaim meg elefántosodnak rendesen estére.

Katkának mennek a drukkok!

Kép
Kép
tessza76

Papillon, neked is szurkolok ám!

Kép
Kép
tessza76

Tessza én is nagyon boldog szülinapot kívánok, az előbb elmaradt!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Moncsit és Livit hazaengedték már? Tud valaki róluk valamit?

Nory: ha olvasol minket, írj nekünk mi van Veletek?!?!

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!
Tessza mi is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!
Katka mennek a drukkok! Peti most már tényleg kikuksizhatna, vagy dokibá "rászólhatna" kicsit. Remélem hamarosan jelentkezel.
Papillon téged is nagyon várunk a hírekkel!! Remélem ma kedvesebb emberekkel lesz dolgod.
Csibb a receptet én is leírtam. Kb. mekkora tepsibe elég ez a tészta?
Rszg-nek jó utat Pécsre! Végre szabadulsz a szomszédoktól, és Máté babát remélem jó alaposan megölelgetheted. Biztos nagyon vár már! Ha lesz időd és lehetősséged, várunk nagyon!
A fészekrakóknak jó munkát, szellőztetést, bútortologatást! Aztán csak lassan és óvatosan.
Én ma kezdem a homeót. A golyók már lent is vannak. Teázni délután vagy csak holnap fogok.
Vica apu nagyon ügyes. Zsolti is úgy tud rohangálni Boti után. De tömegbe. Bevállalósak vagytok. :) Sajnálom, hogy nem találtál fellépőt. Vaterán, teszveszen gondolom nézted már. Hátihordóban nektek megmarad Bulcsú? Nekem sztem tesófellépőn sem állna meg. Bár Boti popijába 6 hósan belebújt a sajtkukuc.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok, :)

Mire CTG-re tettek a 10 perces fájások is leálltak.... De Peti jól van, csak nem szülünk.... Most még a vajúdóban vagyok, de hamarosan áttesznek osztályra. Haza nem engednek. Dokival abban maradtunk, hogy holnap reggel megszüleszt...
Most szóltak, hogy tele az osztály, úgyhogy egyenlőre maradok a vajúdóban... :evil:
Reménykedem hátha beindul magától a szülés, de szerintem semmi esélyem....

Pappilonnal mi a helyzet?
Mamacsibe is rég jelentkezett....
Pulcsiról meg ezek szerint nem tudunk semmit... Remélem jól vannak.

Katka

katka22

Tessza, bóóódog szülinapot!!!! :lol:

Katka, akkor holnap meglesz Peti baba????? Jaj, de izgi! Drukkok mennek!!!

Nemlajos, én is úgy tudom, h ilyenkor ingyééé van a házassági kivonat.

Rszg, meg ma talizik végre Mátéval. Jó babázást! Azért remélem a tilalom miatt beengedik hozzá!

Moncsit ma engedik haza elvileg, ugye??? Majd remélem jelentkezik!!

Nálunk minden oké, leszámítva a takonykórt. Málnalevél teát iszom, nem is olyan rossz. Meg ma kezdek vmi homeos golyót is. Fájásaim nincsenek (néha-néha a derekam szokott olyan mensisen pár percig, aztán elmúlik).

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hajrá Katka!!!! :D nagyon izgulok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Húúú micsoda hírek vannak itt!

Tessza boldog szülinapot!

rszg, jelentkezz majd mindenképpen, hogy mi a helyzet Mátéval!

papillon: állj ki magadért és nyugodtan kérd ki magadnak a hangnemet.
Épp arról beszélgettünk hétvégén itthon, hogy az ember elsőre meg van rémülve, azt sem tudja merre-meddig-hányméter. másodjára már az ember kikér magának olyasmit, ami nem tetszik neki. legalábbis magamból kiindulva :)
akár ügyeletes az orvos, akár nem, kötelessége ellátni a "beteget" és a kismamát meg kellene nyugtatnia.

nemlajos: én nem rég kértem ki a házasságit, ingyen van, ha születendő gyermek anyakönyvezéséhez kell.
tudtommal meghatalmazott is kikérheti helyetted, ill postán is lehet kérni.

katka, szorítok Neked, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy szeretnéd!

Én mától vagyok betegácsiban, reggel voltam dokinál.
Még jó, hogy párom nem húzott el 1000-rel, mert az autóm aksija bedöglött, azaz sétálhattam volna ma a szakadó hóban nem keveset, a dokihoz aztán a gyerekért.
most töltödik az aksi, aztán vehetünk újat (jaj de jó, hogy lehet mire költeni azt a rengeteg pénzt ... :twisted: :evil: )
Tegnap annyira fájt a derekam, hogy azt hittem megbolondulok bele, és volt 2-3 olyan fájásom, amitől azt hittem, hogy éjjel megyünk szülni. az eddigi jóslóim semmik a tegnap estihez képest :) de nyoma sincs semmi fájásnak és remélem még 2 hetet kibírunk :)

Kép

Kép
gabka77

Katka hajráááá! Remélem Peti beindítja magától a dolgokat, és akkor teljesül egy plusz kívánságod. :) Múlt héten üres volt az oszt. Reméljük ma sokakat kiszórnak, és kapsz egy szupi szobát. :wink: Van még tilalom?
Csajok ha jól emlékszem Moncsi azt üzente, LEHET HOGY A HÉTEN. Vagyis nem tuti, és nem ma. Nem üzen egyenlőre. Gondolom ha tud vmit, majd megírja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.02.23 10:19-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Katka, tényleg úgy néz ki, h Petibaba inkább éjszaka szeretne megszületni. Mindig akkor jelez a szervezeted. És most hogy nincs hely az osztályon, ugye nem kell holnapig a vajúdóban lenned? Bár nem ismerem a SzentImre vajúdóhelyiségeit, lehet, hogy kellemesebb. Petiapu veled van?
Lányok hol vannak/lesznek a következő napokban? Apukájuknál?

Tessza, boldog születésnapot és jó babaszobaszépítést!

Gabka, mostanában én is többet jósolgatok, tegnap este eléggé éreztem én is, aztán most éjjel semmi.

Ma du bemegyek a munkahelyemre mindenféle dolgokat intézni, meg lesz egy órám is.
Most pedig főzök egyet és mosni is kellene. Meg végre összecsomagolni a kh-i pakkot.
Szép napot mindenkinek!

erpé

én a múltkor nagyon elszóltam magam azokkal a jósolgató fájásokkal, azóta sincs semmi!!! igaz Zsónál is csak két nappal hamarabb jelentek meg ....
Katka: izgulok!!!! :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Hajrá Katka, légy bátor és ügyes!!

Tényleg Pulcsi merre van???? :shock:

Papillon mizujs?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Hajrá Katka!!! Nagyon izgulok! :P
Én kipihentem magam, végre. tegnap majdnem egy órát bőügtem, hűűű de rossz vót. Nem tom mikor fogok szülni, de olyan jó lett volna tegnap. 22 a párom szerencseszáma. 02.22. király lett vóna :)

Az orvos rendesen ellátott, a szülésznő volt egy paraszt seggfej!! A szülésznőmnek már bemártottam, aszonta sok rá a panasz. Mindjárt hívom a dokim, aki az igazgatóhelyettes, hát neki is elejtem a nevét, az tuti! :evil: :twisted:

Nemlajos: ne keseredj el légyszíves. Sztem túl érzékenyek vagyunk, most főleg. Férjem csak most nem ivott direkt semmit, mert, h helyzet volt! :oops:

Csajok, látom, már mindenki a végét járja!!!! KITARTÁS!!!! :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Nagyon izgik ezek a szülés kezdetek. Olyan jó érzés, hogy mindenki hogy izgul.

Katka Nagyon könnyű szülést kívánok Neked! Sokszor fogok híreket olvasni!

Azért ahhoz képest, hogy márciusi topik vagyunk, eléggé beindultak februárban a babák :)

Én mehetek haza! Varratszedés megvolt, már csak a záróra várok, meg hogy Géza délben jöjjön értem :)
Sajnos Mátét nem valószínű, hogy magamhoz ölelhetem, de legalább a közelében leszek.
Ma lementem a védőnőhöz, higy nézze meg a cicimet, mert nem tudom kifejni rendesen. És segített. Kifejte nekem mindkettőt rendesen, most nem fáj. És azt mondta, ennyi egy evésre bőven elég :P Csak nekem tűnt kevésnek.
És a saját védőnőmmel is beszéltem, ingyen kapunk légzésfigyelőt, mert az "ilyen" babáknak, mint Máté, JÁR. Már meg is igényelte. Mire hazajövünk, talán már el is lesz intézve.
Úgyhogy kezd minden jól alakulni. Már csak azt nem tudom, ha valami baj lenne, mit kell csinálni :oops: DE! Akkor majd a szomszédot ugrasztom, Ő nyugdíjas gyerekorvos. És nagyon aranyos! Mindenre van megoldásom :)

Kép

Kép
rszg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?