A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Pasi,
Ti miből éltek, ha Te hétfő délelőtt fél10kor még ráérős anyukák módjára fórumozol?! :wink: Vanda, a reggeli kávédat Pasi csinálta? .... Szakdoli szülés nehezebb, mert semmi örömöm nincs benne. :oops:

Ancsi,
hát kemény lesz akkor Neked ez az otthoni munka. :roll: És egész héten, minden nap meló otthon, vagy be tudod úgy osztani, hogy még a csajokkal is tudsz foglalkozni?

Tünde
márc vége és már mindjárt itt van :shock:

Na, befejeztem a reggelim, kakátalanítottam a makikat, úgyhogy megyek mosogatni. 8)

Petra
Kép
petricsek

petricsek: azért arra kíváncsi lennék, hogy az ikerszülésben mekkora örömöd volt (nem arra, hogy az ikrek mit jelentenek neked, hanem maga a szülés:P)
és éppen dolgozom, azért érek rá fórumozni, ha otthon lennék, babáznék, akkor nem érnék rá ;-)
1szálpasi

na, eszti elől megint elhappoltam az oldalelsőséget ... bár lehet, nekem is inkább sütnöm kellene. :lol: majd kamuzok ide valami sütit! :wink:

Petra
Kép
petricsek

várjuk a segédet meg a gyeset meg a családit, oszt abbú éljünk :lol:
1szálpasi

nekem a szülés napjának a kezdete gáz volt (rossz flow, rohanás a Jánosba), de a csaszi, meg az este tényleg nem volt gáz. 8) meg akkor tudtam, hogy ez így lesz jó, NADE én építészmérnök akartam volna lenni anno és közgazdász leszek (ha minden igaz), mert ... na mindegy. szóval valszeg úgysem leszek gyes után többet pénzügyön... csak a papír kő! :wink: inkább elmegyek gyógymasszőrködést tanulni, az jobban érekel.

Petra
Kép
petricsek

szóva a szocpolitikai támogatást a polgármestertű a Jenőtő?

Petra
Kép
petricsek

a cigánykőcsönt a polgár jenő hivataltól :-)
1szálpasi

Jaj, en meg vissza akartam olvasni a tegnapelotti dolgokat de meg a tegnapit sem nagyon birom. :shock: :? :oops: :lol:

Dori: es az oltozessel hogy alltok? Mert Rate nagyon nem akar, tud de nem akar, a fene a kenyelmes formajat meg a hulye anyjat aki mindent megcsinal helyette. :evil: Kajalast tudom hogy hagynom kene de uuuuuuugy utalom amikor szetkenik, kiszorjak, kiontik stb. :roll: :oops: De a gyerekmunka az tetszik, ezentul en is dolgoztatom majd Oket! :lol:

Juci: ez az ufos modszer nagggyon tetszik!!! :lol: Kiprobalom az Annanal de az igaszsag az hogy szerintem meg Banika higanyfiait is follulmullja olyan izgaga. :lol:

Tudom hogy nem kell bocsanatot kerni de tenyleg annyira sajnalom hogy nem tudok mindenkinek irni!!! :? Muszaly takaritanom mig nincsenek itthon! Du. meg szurira kell mennunk. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

[quote="petricsek"]s írta:petricsekzóva a szocpolitikai támogatást a polgármestertű a Jenőtő?

Sajnos mink nem vagyunk kisebbség,meg a kölkös száma is csak kettő.Erre nem jár semmi extra bakker.A két gyerek az nem gyerek.

Fletó-Fletó
Vendég

Tonti
Esélytelen az olvasás :lol: :lol: :lol:
elég ha a pillanatnyi dolgokba be tudsz kapcsolódni

Dóri
Együtt megyünk dutyiba,én porszívóztatok velük :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyugai csajok, majd közös böribe kérjük magunkat, enyémek is dolgoznak :wink:

Voltunk havazni:

Kép
Kép
Kép

Judit

jucicuki

na remélem, az ombudsman nem olvas minket...
pasi pártfogó felügyelő és a területe központját képező települést az ottlakók is fekete városnak hívják, ezért van ennyire képben segély-ügyben. :P felvilágosítják az ügyfelek...

amúgy hasfájás van, bömböldéket alig lehet etetni. két korty-üvöltés-két korty-üvöltés. most fejek, és már "csak" a kismacska nyávog.
vovanda

Pasi!
mit nekem szinetár-bereczkidvd! van itt duettkoncert... :twisted:
vovanda

sziasztok
rakok két képet a lányokról, mert időtlen idők óta nem tettem

Kép

Janka bemászik a mosogatógépbe :) Összeillik Banika fiaival :wink: :lol:

Olyan kép is van, ahol Anna éppen porszívózni szeretne. majd később felteszem.Azt meg Petricsek fiainak ajánlom(ha jól emlékszem ők szeretnek porszívózni) :lol:

Kép

Anna fürcsizik

szanet

látod, pasi, itt mindenkinek van mosogatógépe... :P
vovanda

Vanda!

Nekünk nincs :lol:

jucicuki

Banika
Sütit postáztam,még forró és nagyon fini lett :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

de még lehet :wink:

Isten áldása.Nem cska az idő miatt,hanem a vízfogyasztás és a hatékonyság miatt is.
Na nem kampányolok ám
Vendég

Csajok
Ez a Bercus még mindig taknyos,kicsit köhög.
Van erre vmi homeo?
Én már nem akarom gyógyszerelni szerencsétlent.
Vendég

Szanet
Enyémek még nem másznak,de asszem nemsokára ez jön.

Mármint Be nem másznak :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.23 12:38-kor.
Vendég

banika, ezt találtam a homeós topikban

Nátha

CORZALYA tabletta, napi 3-5 tabletta
Többféle nátha elleni homeopátiás szert tartalmaz. Tüsszentés, orrdugulás vagy orrfolyás kezelésére.

SAMBUCUS NIGRA 5 CH napi 3x5 golyó
Szopós kisbabák orrdugulásának fő szere.

Torokfájás

BELLADONNA 9 CH, napi 3-4x5 golyó
A torokfájdalom erős, helyi melegre csökken. Hirtelen magas láz, erős szomjúság és levertség kíséri a betegséget. A szemek fényérzékenyek.

APIS MELLIFICA 9 CH napi 2-3x5 golyó
A szúróan fájdalmas torokfájásra a hűvös hideg esik jól, de a beteg nem szomjas.

HOMEOGENE 9 tabletta, napi 3-4x1 tabletta
Gyulladás és fájdalomcsillapító hatású.

HOMEOVOX tabletta, nap 3-4x1 tabletta
Ha a torokfájás rekedtséggel párosul.

Köhögés

STODAL szirup
Alkoholmentes homeopátiás köhögéscsillapító száraz és hurutos köhögésre egyaránt.

Láz

ACONITUM 15 CH óránként 5 golyó a verejtékezés megindulásáig.
Főleg éjfél körül hirtelen jelentkező magas láz, száraz kipirult bőrrel, hidegrázással, szomjúsággal.

BELLADONNA 9-15 CH óránként 5 golyó a tünetek enyhüléséig.
Magas láz, bőséges verejtékezés, fejfájás, forró arc. A kicsit zavarja a fény! Állapota romlik erős érintésre, zajra.

Influenza

OSCILLOCOCCINUM
Napi 1 adag influenza esetén, heti 1 adag megelőzésre járványos időszakban.

Petra
Kép
petricsek

Na megírtam,erre eltűnt

ez a corybigyó is golyócska?
Vendég

Lanyané
Te kérdezted a gyümit ugye?
Alma,banán,körte,fagyasztóból barack
Vendég

nekünk van mosogatógépünk, én. elég gazdaságos vagyok, bár mostanáéban elég sokat fogyasztok. :wink:

Petra
Kép
petricsek

csajok neee!!! Kb. mióta együtt élünk (lassan 2 éve) kampányolok mosogatógépért. Akiknek nincs, ne indítsanak ellenkampányt, akiknek van, segítsenek Pasit meggyőzni....
vovanda

Banika!
Fikuszért voltál már a sarki virágosnál?

Pasi!
Nem gyenge a melód!Mit neked majd a pártfogói felügyeleti meló,amikor majd mindkét napodat a palacsintasütéssel fogod tölteni Hévízen :lol: :wink: :wink:
És hízzon csak a seggünk a nem teljeskiörlésűtől :lol:
És vegyél Vandának mosogatógépet!Az egyik legjobb dolog a világon!És segélybűl vegyé ám,te!

Vanda!
Pocakra nálunk csak az Espumisan csepp vált be,a többit mind kipróbáltuk és semmi!

Szanet!
Szépek vagytok!

Juci!
Arik a csajok!
Vendég

Basszus megint jól el voltatok. Ti ténylg ráértek... pedig én is azt mondom néha magamról hogy uncsizok, meg ráérek, de Ti.. :):)

Nekünk sincs mosogatógépünk. de nem is kell. nekem alig van mit mosogatnom...azt meg hamar ellöttyintem :) nem várom meg míg sok lesz :)

Banika! nem másznak? de felállnak ? és lépegetnek is? vagy csak a mosogatógépbe nem másznak még be?

Pasi, viszek lekvárt fini anyós félét, meg túrós és kakós is lehet! ki milyet kér??? adjuk le Pasinak a rendelést:) ki hányat bír megenni?
én kb 5-öt, az Uram 7-t :):) (Nézd Petra nekem is igen magas a fogyasztásom:):))

Banika! Adj a beteg higanykádnak Cebion multit, attól majd rendbe jön.

enyémek már alszanak mint a bunda....

zsuzska80
Szombathely

Szanet, Juci édesek a csajok! Kivételesen most nálunk is van hó....

zsuzska80
Szombathely

Jaa, azt még nem is írtam, hogy Pasi fel is tudja dobni a palacsintát!!!
vovanda

Nme másznak?Ezek?Ha-ha -ha
Még BE nem másznak.

Cebion multi megy ,de most már én is taknyos vagyok..Ha anyós hozta kinyírom :evil:

Nálunk már eső esik

Higanykák alszanak

Én nem unatkozom,csak nincs kedvem vasalni :lol:
Vendég

Pasi
Azonnal vegyél mosogatógépet!Ne viccelj már!Annyi gyerek mellé amennyi nektek van?

Zsuzska
Ettem egy sajtos virslit és rád gondoltam közben :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma reggeli UH eredményem:

Babó 6 mm-t nőt 6 nap alatt!!! Elég komolyan nyomja, 10 mm-es! És olyan erős szívhangja van, hogy csak na!
Bár a vizsgálat elején majd' szívrohamot kaptam, a doki megkérdezte, hogy múlt héten hasi fejjel nézett-e, mondom igen. És láttunk valamit-kérdezi, mondom hát igen...erre ő: most meg semmi. Na már majdnem bőgök, rohanok vetkőzni a hüvelyihez, téptem le magamról gatyát, harisnyát mindent, odavágtam magam az ágyra, na lássuk mi van és OTT IS VOLT!!! Hogy miért nem látta a hasival, nem tudom, de így legalább mindent még jobban láttam, a méhlepényt is, meg a babát, aki még mindig csak egy bab, de már 10 mm-es bab!!!
A dokim meg egy tündér! Úgy magyarázza meg nézegeti a dolgokat, mintha nem látna naponta 20 ilyet, lelkes, kedves, nagyon meg vagyok vele elégedve! Úgy rül ennek a babának, mint én :lol:

Na, szép napot Nektek, nekem rengeteg dolgom van, ha már szabadnapos vagyok, mosogatás, pakolás, vasalás...fúúúj!!!
Vendég

Én már izgultam az uh miatt.Nem tudtam hányra mész.
Már azt hittem két babszemet látott azért kérdezte.nekem azért csináltak hüvelyit,mert kicsit nagy volt a tömeg bent :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juci: tetszett a Csajoknak a ho? Enyemek azt se tudjak mi fan terem az! Mostanaban nem is tudjak meg!

Szanet: szoval Te is dolgoztatod a Csajokat, Janka segit bepakolni a mosogatogepbe. :D
Annacska nagyon cuki, az Annak mar csak ilyenek. :D

Pasi vegyel mosogatogepet, nekunk is van!!! :wink:

Banika: jobbulas!!! Tenyleg azt irtad hogy nem masznak, en is neztem! :shock:

Sotske: sutit ide is postazd!

KépKép
KépKép
tontica

[quote="banika"]S írta:banikazanet
Enyémek még nem másznak,de asszem nemsokára ez jön.

azt hittem :)

Jaj én is eszek ám virslit meg májkrémet, csak a gyerekeknek nem adunk.
Nem csuklottam :)

zsuzska80
Szombathely

Jucihugaeszti! gratula a 10 mm-eshez :) aztán nem ám sokat dolgozni :)

zsuzska80
Szombathely

De aranyos vagy!!!
Fogalmam sincs miért nem látta hasival, pedig a múlt héten CSAK azzal nézte...na mindegy, a lényeg, hogy ott van és ver a kis szíve!

Szép lenne két babszem Dorka meg Lili mellé :lol: mondjuk még két lány :lol: de tuti, hogy egy van!!! Már most megöl a kiváncsiság, hogy fiú vagy lány!!! :roll:
Vendég

Mrsparis: jaj de orulok, de jo, de jo! gratula! Fantasztikus erzes volt, ugye?! :D

Tenyleg hogy van ennyi idotok irni, en pakolok, takaritok, fozok, mosok stb. aztan du. gyerekek, nincs megallasom. :? Es megsincs sosem rend, legalabbis amikor itthon vannak. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Az előző Banikának szólt! Neked is köszi Zsuzska!
Vendég

Szia druszám Eszti :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem aprózza el a drága odabent,növögessen is csak szépen :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Tonti, köszi! Igen, csodálatos érzés!!! Azt sajnálom, hogy ma nem volt ott a férjem! De a 12 hetesre már most mondta, hogy ha törik, ha szakad jön.

Elfelejtettem Neked írni a múltkor, hogy annyira de annyira irigyelünk Téged (Titeket) Spanyolország miatt!!! Karácsonykor mutogattam a narancsszedős képeteket a férjemnek, Ő is kész volt tőle, mondta, csomagoljunk, azt' menjünk :lol:
Vendég

Eszti!
Grat a növekdéshez!

Vovanda!
s ezt egyszerre kettő palacsintasütővel is tudja???? :lol: :lol:

Banika!
Béres csepp!Anyóst nyírd ki :twisted: :twisted:
Vendég

Szia Eszti!

Tesóm meg is kérdezte: kosaras lesz? :lol:
A férjem mondjuk 195 cm :shock: de nem szeretnék 4 kilós babát :shock: mondjuk szerintem csak arról van szó, hogy múlt héten korábbinak nézte a doki, mint amilyen, mert 7 hetesnek jó az a 10 milli.

Hihetetlen, hogy egy másik kis szív dobog a hasamban!
Vendég

Tonti
Sütit postáztam :lol: :lol: :lol: :lol:

Kér még valaki? :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

köszi Benszi!!!
Vendég

Bérest lehet 1 éves kor alatt?
Vendég

Banika
Úgy tudom,lehet.Nekem is ajánlották a múltkor,mármint,hogy adhatok a csajoknak.

Szakad a hó :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Úgysincs babakocsitok.
Nálunk eső esik BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
Vendég

csajok,pasi durván nyomjátok :lol:

Tonti!

Öltözéssel úgy álunk, hogy óvónő szólt mindenkinek szülőin, hogy ne öltöztessük, mert tudják, hogy úgy nekünk egyszerűbb, de nekik nem, mert nem tudnak mindenkit teljesen felöltöztetni na meg az önálllóság...
Szóval akkor elkezdtük itthon is, hogy egyedül persze Ági sem akart, de mivel hercegnőmániás és ugye a hercegnők egyedül öltöznek :wink: így beletörődött :lol: Este kikészítem neki a ruhát és egyedül veszi fel.
A kicsik is le tudnak vetkőzni, ha nem body van rajtuk, le is szoktak :lol: sőt a zoknifelvétel már nekik is megy, pedig nem is tanítottam őket, maguktól, na meg a nagyobb tesó húzza őket 8)

Ancsi!

Nem vagyok hivatalos logókészítő,de két szakmám van:lol:

Fanni! :lol:

Ha hiszed, ha nem az eredeti tervek szerint két láb lett volna, csak a megvalósítás során rájöttem, hogy nem olyan látványos, mert nehéz kivenni az alakját, ez fotón jobban átjön, nyomatként nem annyira.

Eszti!

Gratula a 10 mm-eshez, vigyáz rá nagyon, és kevés munka sok pihi! De te már úgyis rutinos vagy a témában 8) Kihez jársz? Oda a távirda utcába?

Dóri
Vendég

BAnika
Nem a babakocsi miatt,hanem úgy általában.Nekem ilyenkor már ne essen,hanem süssön a nap.
A másik,hogy du. valahogy be kell szambáznom a központba és nincs kedvem krosszmotorozni,elég nekem a sima robogózás :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?