A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

LMóni, nagyon-nagyon sajnálom, ami történt!!! :cry: Sok erőt kívánok!!!

Kép
dotildi

Silka, nálatok már rendeződtek a dolgok? (pár napja írtad, hogy nagyon összejött minden)

Zétinek boldog névnapot, KTiminek boldog szülinapot!

Kép
dotildi

Silka:nálatok van a lakásban egyéni hőmennyiségmérő? Itt azt olvassák majd minden hónapban. Előbb találtunk képleteket a neten a kiszámoláshoz. Egy hete fűtünk, felszoroztuk kb. 1 hónapra. Párom szerencsére vágja a fizikát (geofizikus a végzettsége). Elég normális összeg jött ki, bár nem akarom elkiabálni...

Erre azért rá fogunk még kérdezni. De gondolom ha egyéni mérő van lakásonként akkor azután fizetünk majd...Közös kazán van, egyenlőre csak velünk együtt egy család lakik itt. Nálunk átlagosan 22 fokra van állítva a fűtés. Ha leesik a hőmérséklet akkor kapcsol be a fűtés. Vagy ha magasabbra veszem.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

L.Móni, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: . Sajnos én is tudom, mit élhetsz moat át, gondolok Rád sokat :cry: . Tudom, hogy ez nem vigasztal, de annak idején én is azzal nyugtattam magam: biztosan oka van annak, hogy ez a baba most nem születhetett meg :cry: .
Koncentrálj a tündér lánykádra, sokkal könnyebb lesz így feldolgozni, hogy Ő már itt van Nektek :roll: !!
dettyk

Móni Sajnálom nagyon! :cry: :cry:

Kép
hajagosné szabó éva

Szép reggelt, lányok!

Tünde - azért figyeld azokat a csigákat :wink: Nem lehet bennük megbízni :roll:

Éjszaka Rugó többször felsírt, szerintem elindultak az utolsó fogai.
Más rendkívüli esemény nem történt.

Bár a hó újra esik.

Megyek dolgomra, de fél szemmel a fórumot figyelem :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggelt Lanyok!

Moni, megdobbenve olvastam, mi tortent.... :cry: Nagyon sajnalom, ami tortent, es sok erot kivanok, hogy minel elobb sikeruljon feldolgoznotok a veszteseget.. :cry: :cry:
Vendég

Drága Móni!

Még fel sem ocsúdtam a döbbenetből, nagyon sajnálom, ami történt és gondolok Rád ma! :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
meryke

LMóni: gondolok rád!!!!

Na a vendégek délben mennek, most pakolom el az ucsó darabokat bár még nem válaszoltak h ma vagy holnap veszike e fel a csomikat.
a kocsinkért ma jönnek...szóval elég nehéz lesz a kedd szerda de-t...se játékok..se semmi..majd sétálunk vagy ilyenek.

Áttörta 10. fogacskája Emmának

Ma már csak egy nagy matracon fog a földön aludni mert az utazó ágyát is elpakoltuk...kiváncsi vagyok...majd körbe rakjuk párnákkal..

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk - hú, ez elég kellemetlen lehet.

A kórházban mi is így jártunk a múltkor, mikor matracon aludtunk a földön. Ott párnák hiányában a bőröndöt tettem oda mellé :?

Jó utat Nektek!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szelikém egyáltalán nem hagy gépelni, max olvasni, de azt se nagyon, de igyekszem jönni.
Egyébként velünk minden rendben.
Sajnos a mai Ringató elmaradt a hó miatt.
9-re mentem volna rákszűrésre, közben a doki elment műteni, majd szüléshez... 1-kor megyek vissza... :? Még jó, hogy 5 percre lakunk...

LMóni minden percben rátok gondolok!!!! +++++++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

ma nekünk irtó nyügis napunk van, nem tudom, hogy a hóhullás e teszi, vagy front e van, de semmi nem jó. Egy órával előbb tettem le aludni is, mert én már nem birtam a sok nyökögést hallgatni :oops:

Egyébként szerintetek az ilyen korú gyereket már lehet fenyiteni?? nem tudom mit ért belőle is mit nem, és felemelve kezem szoktam mondani, hogy NO-NO ( nem szabad) erre ő is mutatja, hogy nem szabad. Ha már irgalmatlanul rossz , akkor egy kis hajhúzás szokott lenni. Hát én nem tudom, de csak nem hagyhatok mindent rá, bár ha bele gondolok bőven többet megengedek neki, mint amit szabad volna.

Kaqk lehet még élvezni is fogjátok!!!!!! most akkor végleg haza költöztök???? jól meggondoltátok :roll:

Vindo irtad a múltkor, hogy Rugó rágja a pulcsija nyakát, hát nálunk is elkezdődött a rágás, de itt az ingujj a menő :evil: pedig már biztam benne,hogy abba marad a nyálzás, de még mindig eléggé intenziv. Csunya a nyaka is, mert ugye állandóan nedves, vastagon szoktam neki kenni popókrémmel, kis szakálla van olyankor :D

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Gyorsan bejelentkezem. Nekem is egész nap Móni jár a fejemben.
Remélem már túl van rajta!

Emese! Gyógyulj meg gyorsan!!!!

Miléna! Nálunk is így van. Számolgatni leginkább azért kelle, mert egy gázszámla nem egyszerű történet. Sok mindent figyelembe kell venni. Az összfogyasztástól kezdve a támogatásig, a melegvíz felfűtéséig mindent. Nálunk apa számolta, amíg ő volt a közösképv. De ezek az új építésű házak, illetve a fűtésük tényleg gazdaságos. Ha maradtunk volna a régi helyünkön, akkor bizony szerintem a gatyánk is a gázszámlára ment volna.

Zétit meg Isten éltesse! Sőt K. Timit is!

Kaqk! Jó utat! Nem unalmas az életetek az már biztos. :wink: :lol:

Csigák: :twisted: :twisted:

Mi meg de. a munkahelyemen voltunk. Üdülési csekket szeretnék igényelni, ehhez kell egy ker.igazolás. Azt intéztük. Most meg alszik Bercó, mégpedig a Gergő szobájában a saját ágyában. Lassan megpróbálom átszokatni. Egyelőre csak a déli alvásnál, aztán majd az éjszaka is jöhet. Olyan sokat vergődik, sokszor ébred a kiságyban, márt azt is gondoltuk, hogy azért, mert mindig az ágy végébe mászik, aztán onnan már nincs helye a helyzetváltoztatáshoz.

Regi, akkor Neked is jó programod van mára. :wink: Már én is mennék, de a spirálom miatt eddig szinte állandóan pecsételtem. Ez mondjuk normális, csak így nem tudok visszamenni a dokibácsihoz.

No, most pusszancs, megyek olvasgatni, meg közben par.levest főzök.
dmaggie

Szió!

Sz.tem Heni:megértik a fenyítést ennyi idősen,hisz más hangnemmel beszélsz ilyenkor hozzá. :) Domi is tudja,hogy mikor csinál rosszat,olyankor mondja is,hogy jújjj nem-nem és rázza a fejét hozzá.. :)
varga tünde

Panndi
Remélem jól vagy. Rég jelentkeztél.

Vindo
:wink: akkor remélem jöttök talira :)

Hörcsög
Ildikének nagyon jó dolga volt a szánkón.

Mesi
Csak a képeket hiányolom :) pihenj sokat. Remélem, ha rendeződtök majd többet jössz megint.

Regi
Igen. Van a ház előtt szelektív kuka. Csak annyi baj van, hogy a 4.ről nem könnyen ér le :?
kép a fürdőről??

Költözés
Hát a mi legutóbbi költözésünk sem volt semmi. Le a másodikról, fel a másodikra, le a negyedikről fel a negyedikre. És csak hárman voltunk. Azt hiszem olyan 9kor végeztünk és én olyan de olyan hulla voltam. Másnap meg még hoztuk a maradékot és az albit és szépen kitakarítottuk. Szóval paff voltam :)
Még szerencse, h terhes nem voltam....de legközelebb tuti költöztető céggel csináltatom, vagy sokkal több baráttal :) :wink:

Marica
De mi lett az eredmény? És mivel injekciózod magad? A babymark jó, de elég drága. Itt a babaneten a Fogamzás topik alatt lehet LH tesztet rendelni (Lh tesztek olcsón a topik neve és viszonylag az elején van) szerintem jók és olcsóak és a csajszi akitől rendelni lehet igazán nagyon kedves és pontos.
Hát akkor Linike valószínű el lett kényeztetve anyud által.....én tudom ez milyen Lilla elég rendesen művelte. Nekünk az jött be, hogy otthagyjuk és egyszer csak abbahagyja. Ha nagyon belelovalja magát akkor odamegyek és nyújtom a kezem felé. Most már feláll és jön az ölembe és gyorsan meg is nyugszik. Ha nagyon nagyon eldurvul akkor megmosom az arcát hideg vízzel. Nem locsolom csak áttörlöm az arcát nedves kézzel.
Lényeg az hogy ha hiszti van ne engedjetek neki.
Sok olyan baba van a topikban aki nem nagyon beszél...Linike is teljesen rendben van.

Kaqk
No nemsokára itthon vagytok!! :)

Heni
Én megszidni szoktam, meg erősebben rászólok, ha nagyon rosszat csinál. Szerintem maximálisan megérti. Az más kérdés, hogy nem mindig van rá hatással. Ha nagyon nincs pedig már 50x elmondtam akkor beteszem a szobába gondolkodni és ráhajtom az ajtót. Ott sír egy kicsit.....majd lenyugszik.

Zéti Boldog névnapot!
Kép

Móni
Küldöm feléd a ++++++ gyógyenergiákat. Remélem odaér gyorsan!

KépKép
KépKép
fleur

No itt megint esik a hó.
Kép

Voltunk lent egy nagyot sétálni és Lilla csúszdázott, meg hintázott :shock: de szerencsére jó vastag a téli cucca. És nagyon élvezte.

Éjszaka meg elég érdekes volt. Vagy 4x felsírt. Hát igen még mindig a szemfog és még mindig nincs kint. Remélem most már áttöri az ínyét hamar.

KépKép
KépKép
fleur

Heni, én nem tudom, én ha fenyíteni próbálom: na-na, nem szabad, engem legtöbbször kiröhög 8) . Egyszer rácsaptam a kezére, persze csak jelzésszerűen, finoman, akkor nagyon meglepődött, de azóta, ha mondom is neki, hogy dá-dá kezére, tudja, miről van szó, de le sem sz...rja :roll: .
Majd kialakul :roll: . Bár az én lányom minél jobban nem szabad valami, annál jobban csinálja :roll: . Bence egy angyal volt hozzá képest fiú létére :twisted: .
Tegnap például filcet nyalogatott, és fogkrémet evett...ma az egér csatlakozóját akarta a konnektorba bedugni, de ehhez fel kellett mászni a mi ágyunkra :roll: . És ilyenkor csak pár másodpercre hagyom magára :roll: .

Gyarapodik a szókincsünk: asszem' a csüccsöt írtam, most már "téta" is van (séta :wink: ), hozza a cipősről a bakancsát, és mondja: téta, téta :D .
Nagyon szereti az Old McDonald c. zenét a zenélő házikójában. Gyakran tudatosan megkeresi, és énekli, hogy "ijja-ijja-ó" :lol: .

Egyébként nagyon házias, együtt szoktunk takarítani, én porszívózok, ő törölget. De ha a konyhában lemorzsázik, már hozza a kisseprűt, és takarítja össze :shock: . Ha valahol a lakásban zsepit, vagy bármilyen szemetet talál, viszi a kukába :lol: . Állandóan fontoskodik, intézkedik, pakolászik :lol: . A DVD távirányítóját már hetek óta nem találjuk, nem tudom, hová dughatta.
Szombaton farsangon voltunk:
Kép Kép Kép

Nagyon élvezte Panka is, bár nagyon sokáig tartott, és a végefelé már fogta a kezemet, és húzott kifelé :lol: ...
dettyk

Fenyítés - én tulajdonképpen csak rászólok dolgokért, fenyíteni nem szoktam. Persze nem érti meg mindig, más esetekben meg nem akarja. Egy idő után röhögök rajta, ideges nem szoktam lenni szerencsére.

De Rugó sem túl hisztis meg lehet, sokat megengedek neki.

A körülményeket igyekszem úgy alakítani, hogy ne tudjon rosszalkodni.

Pl. most minden székünk le van fektetve, egyesek eldugva. Ha elalszik, előszedjük. Mindig rámászik különben, és veszélyes.

Azt persze nem tudom, mit hoz a jövő.

Ezt még azelőtt akartam leírni, hogy kimentünk volna. Azóta persze írtatok egy csomóan, erre most nem reagálok, megyünk ebédelni, alszik, és majd akkor :arrow:

Kép
vindolanda

MOndjuk a szobában lévő székeket szeretnénk lecserélni biztonságosabb típusra, amin ügyesebben mászkálhatna :roll:

Kép
vindolanda

Csajok, nem is az a probléma, hogy rosszat csinál, de nekem azzal van gondom amikor semmi nem jó neki. Ma is pl. be akarta, hogy kapcsoljam a porszivót, azért nyüszitett, utána azért, hogy ment, majd a lámpát tekergette, aztán az nem volt jó , hogy világitott.
Nálunk inkább ilyen jellegű problémák vannak, amikor ő maga sem tudja mit akar és nem jó az amit csinálunk épp.

Fleur én is szoktam ezt a csüccs a szobádba és gondolkodj el magadon programot csinálni. Sőt mostanában be küldöm a szobájába és bemegy. Valószinű tudja ő, hogy éppen nem jól viselkedik. Mondom neki, rossz baba vagy, azt szerintem érti.

Dettyktök jók a képek. Nálunk ilyen nincsen, mééééééééég, aztán kitudja. Ha mondom nem szabad a szádba venni, vagy tedd le kakás, ezeket érti.

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Csigák: :lol: (bár biztosan bosszantóak... :( de olyan viccesen írtad :))
Nagyon felpörögtél, hogy ennyi mindent csinálsz! :)

Szeli gyorsan kinövesztette 3 rágófogát, már bújik ki a 4., az lesz már összesen a 12. foga! :)

Szakad a hó (végre itt is), nagyon szép! :)

Kaqk! Húha! De milyen jó lesz újra itthon!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fogyi: 1 hete stagnálok :evil:, bár már 8 kiló lement, de mégis bosszant. :oops: De nem adom fel! :) Most eljött a lassulás ideje... :roll:

Heni! Szeli meg néha mérgében megharap... :evil: A múltkor meglegyintettem (éppen hogy, meg se érezte), de aztán rá is jöttem, hogy ezt nem akarom... :oops: Inkább próbálok neki magyarázni, mit, miért nem szabad, majd csak megérti. Ha meg olyan van, arrébb teszem, és otthagyom... :roll:

Majd később folytatom... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

hali

emma alszik a földön, matracon...:-) szereti a nagyágyat ahol van helye.Párom kivitte anyósékat a reptérre...én meg itt izgulok mert telefonált a fuvarozó h még ma jön a dobozokért...remélem csak mikor István is itthon lesz és Emma nem alszik...

Tali: már nagyon várjuk....mindenképpen megyünk...Maggie ti jösztök?

Van vmi újabb hely..kicsit közelebbi? Időpont?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo
Sztem ebben a korban nem is tehetnél mást igazán.

Heni
Az más, ha nyűgös. Akkor csak ne foglalkozz vele, de ne szidd meg, mert valószínű ő sem érzi jól magát ezért nyűglődik. Én ilyenkor egy darabig kedveskedek neki, aztán ha ezzel sem megy akkor egyszerűen nem érdekel mit variál és ezt el is mondom neki.
Peti szerint még így túl sokat engedem variálni :lol:
Gondolj bele te hogy érzed magad, amikor nyomottabb vagy vagy fáj valamid. Ő is ezt érzi csak még nem tud uralkodni magán úgy mint te.
Amúgy én nem azt szoktam neki mondani, hogy rossz vagy, hanem azt, hogy rosszat csináltál. Mert ugye önértékelés szempontjából fontos, hogy nem ő a ROSSZ hanem amit csinál.
Ezt csak olvastam valahol és engem elgondolkodtatott.

Dettyk
Jajj Lilla is ugyanígy. És ahogy tud rám nézni ilyenkor. No nézd meg merem csinálni....még direkt incselkedik. Rendesen feszegetik a határokat, de hát valahogy meg kell tanulni mit lehet és mit nem.
Ahogy olvasom Lilla és Panka eléggé egy vérmérséklet.

Regi
Húú mennyi fog hirtelen.
A harapásért nagyon le szoktam szidni, bár az a baj, hogy ő nem érti, h nekem az fáj.
Fogyi nehogy abbahagyd!!! Tök szuper amit elértél....

KépKép
KépKép
fleur

Sztem Móni most nem nagyon fog foglalkozni a tali helyszínével.....

KépKép
KépKép
fleur

majd megpróbálok beszélni vele kicsit később (pár nap múlva) lehet jobb lenne átvállalni tőle a helyzetét tekintve...

KépKép
KépKép
fleur

Tényleg ő intézte..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

A múltkor emlegetett, Heni ihlette palacsintasütés képekben :)

Kép
Kép

Lilla meg maratoni alvást rendez :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Köszi csajok a hozzászólásokat, okosabb lettem:-) nagyon nehéz jól nevelni egy gyereket!!!

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Lilla nagyon édes!jó volna ha át tudnád vállalni a szervezést!

Nekünk egyébként már 16 fogunk van:-) már csak a leghátsó 4 rágó hiányzik, remélem azok észrevétlenül érkeznek!

Heni
KépKép
heni81

Na, hát ideértem végre :oops:

Maggie - megkérdezhetem, hogy hol laktatok korábban (melyik környék, nem utca-házszám :D )?

Heni - szakállas Péterke :D AZ tényleg hiszti lehet, ha így viselkedik szegény. Hogy tudok örülni neki, mikor az ilyen napoknak vége lesz, és Rugó elalszik este :wink:

Fleur - szemfog :x Hú, Lilla nagyon huncut. Látom, járművel érkezett a palacsintaevés színhelyére :D

Detty - Panka milyen kis rendes lesz akkor :D Én semmilyen rendrakási szándékot nem látok enyém gyerekemen - bár a kutyának szórja az etetője felett a kajás zacskót, meg bottal töri a befagyott vizét, hogy inni tudjon. Ezeket bezzeg ellesi :roll:
Jó képek :D

Regina - a fogyókúrát ne add fel :D A vége, gondolom, lassabb lehet. A megmaradt csigák most lapulnak amúgy, tudják, mi vár rájuk, ha kiülnek egy kőre vagy felmásznak az üvegfalon.
Ja, én mindig ilyen foglalatoskodó ember voltam, nem tudtam a hátsómon ülni soha...

Kaqk - na, hogyan alakult a délután? Költöztetés?

Próbálom a powerpointomat (ezt hogy is írják?), amíg Rugó alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, azt még megkérdezem, hogy a tali mikor is lenne?

Kép
vindolanda

Vindo: eddig jól ment..Emma nagyot aludt a matracon, apa hazajött a reptérről, most meg elvitte az autóta avevőnek aki remélem amellett h kifizeti haza is hozza. :-) a szállítókat továbbra is várjuk. :-)

Lilla: Nagyon édesss!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo én is alig várom, mert miután felébredt sem volt sokkal jobb a helyzet :cry: na gyorsan ki is vittem, épitettünk hóembert:-) most éppen sajtos tallérokat ropogtat és Mónika sót néz 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Detti!
Nagyon aranyos Bence és Panka ahogy táncolnak :D

Fleur!
Zabálni való Lilla avval a vigyorral :lol: :lol:

Az én kis gyerekeim meg most alszanak csak
azt nem tudom mit fognak csinálni éjjel
lesz vagy 23 mire el alszanak.
Én is tanítgatom Ildikét mit szabad mit nem,kisebb-nagyobb sikerrel.
De amit mondok neki meg érti.
Bár van olyan is ha rá szólok ki röhög.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

izgalmas volt ez a nap, mert ma mentunk eloszor oviba, haaaaat nem is aludtam egesz ejszaka ugy izgultam, de egesz jol sikerult, kb 2 percet sirt amikor elmentunk es amikor megjottunk akkor egy fel percet!
stem fog Linikenek tecceni, mert nagyon jo ovi, bar meg azt is meg kell szoknia, h csak angolul beszelnek 8)

reggel 3/4 9-re ertunk oda es delre kellett erte mennunk, itt ugy van, h van egy kis haz a szuloknek ott voltunk 1 orat kb, h megvarjuk sir vagy sem, aztan szoltak,h jol erzi magat mehetunk es delre menjunk vissza. anniyra picike :)

az injekció

Leiden mutaciom van, heterozygota vagyok, ami önmagaában nem is biztos, h igényelné az injekcio kurat, de mivel 34 vagyok es volt az utso terhessegem, igy az injekcio kurat javasoljak, ami 9 honapig tart.

Kép

Kép
mmarica

LÁnyok, jó reggelt!

Heni - Péterke tud élni 8) (sajtos tallér, tévé :wink: )

Hörcsög - hogy alakult az este?
Rugó délután hatig aludt, de szerencsére 11-kor azért kidőlt.

Marica - 9 hónap :shock: :shock: Remélem, minden rendben lesz majd.

Kaqk - a szállítók odaértek?

Nagy reményekkel leültem ide a kakaóval a kezemben, de nem nagyon van mit olvasnom :shock:
Azért majd jövök, szép napot, V.

Kép
vindolanda

sziasztok!

Csak gyorsan, míg játszik...

Fleur! Lilla nagyon huncut!

Panka is édes! :) Szeli is szeret takarítani! :lol: Főleg port töröl, meg nagyon anyáskodik a babájával! :lol: Mindig takargatja, vetkőzteti, tologatja a babakocsiban! :)

Szeli teljesen változó, valamikor egy angyal, de ha valamit nem szabad, vagy nem sikerül, vagy unatkozik nagyon, bedühödik... A harapás miatt én is rászólok, és mondom neki, hogy fáj, persze még nem érti... majd meg fogja... :roll:
Meg nálunk a fiókok kipakolása problémás... Már semmivel nem tudom leragasztani, mert simán lekaparja a szigetelő szalagot, pedig az sokáig működött... :?

A fogyókúrát eszem ágában sincs abbahagyni! ;) Még minimum 4 kilót szeretnék fogyni! Amúgy is úgy saccoltam, hogy kb. Apa névnapjáig csinálom (ápr. 10.).

Mmarica! Ez az injekció kúra nem hangzik valami jól. Mit jelent pontosan, amit írtál??? Totál nem értek hozzá... :roll:

Tali szervezését szerintem is jó lenne, ha valaki átvállalná! Fleur? ;)
Bár mi nem is biztos, hogy tudunk menni, mert csak a 26. jó... :(

Megyünk nemsokára venni 1-2 kiegészítőt a házba! :)

Ja, Vindo! Már mióta akarom írni, hogy köszi a tippet, nagyon jó a hypoallergén mosogatószer! :)
Egyébként a foltjaim most már teljesen elmúltak, úgyhogy egyértelműen a mosogatószernek tudom be a dolgot. Bőrgyógyászhoz tegnap mentem volna, de már nem lett volna mit megmutatni... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Fürdőszoba képek :arrow: ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

írom amíg tudom :)

Szóval:Móninak írtam tegnap smst hogy a topik lélekben ott van vele.Ma válaszolt,tegnap hazamehettek du. és majd jön.

KTimi!
boldog szülinapot Zétinek boldog névnapot kívánunk :)

Gyerekek a képeken csudaédesek :) Takarítani nálunk is szeretnek,persze a porszívón lovagolni ill. ki/be kapcsolni a a legjobb buli :) a szemeteslapátot állandóan keresem,mert Bálint cipeli magával:

fegyelmezés:én már volt h. B. szájára ütöttem,mert hobbiból harap és rohadtul tud fájni :( persze nem igazán hatja meg,de volt h. visszaharaptam és csak nézett :roll: az a baj h. lüke nővére meg röhög nagyokat és a kis majom meg azt hiszi tök jó dolgot csinált :evil: de mindenben ez van :) Míra súgja Bálintnak síkíts ő meg szót fogad neki :) ez főleg jó mikor alig alszom és rákezd...

Bál:szombaton este elmentünk nagyon jól éreztük magunkat még táncoltunk is egy csomót(pedig Robi kijelentetteh. Ő nem fog :) )kicsit be is csíptünk a csajokkal,tombolán semmit nem nyertem :( de majd jövőre :) perzse képet nem készítettünk,pedig vettem új ruhát,cipőt is :)
hazaértünk hajnal 3körül( de jó volt lerugni a cipőt a lábamról :) ) tudtam 3órát aludni 2 részletben,mert fiam nem úgy gondolta h. pihenjek :) aztán mentem vissza 10re pakolni :) annyit izmosodtam :) röhögtünk is a csajokkal nem kell nekünk aerobik bérlet elmegyünk még párszor pakolni és akkor fittek leszünk :)

Bálint persze ma is hajnalban ébredt hn4kor már fent volt :evil: s szerintetek alszik? a csudákat olyan friss és kipihent :) én meg lassan már kész leszek teljesen :(

Mmarica!
tök jó h. kiderült mi abaj :) s akkor szerencse h. Minkával val várandósságod alatt nem votl baj? a 9 hónap szuri durván hangzik,de ha segít :wink:

Vindo!
holnap majd gondolok Rád :)

mi meg megyünk gasztróra,kíváncsi leszek hogy jutunk be :) mennyit késnek majd a vonatok...

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vindo!
Ildike nem sokat aludt 1/2 10 környékén kidőlt.
Karcsika meg csak inni meg pisilni kelt és aludt is tovább. :D

Marica!
Nagyon szorítok nektek,hogy utána sikerüljön.

ma megyünk szurira valószinű jól le ordítja majd a lányom a fejem
nem szereti az orvost. :?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jo reggelt!

Sokat gondoltam tegnap Monira, remelem, minden ok..

Viranka, jol kirugtatok a hambol!! :lol: Barcsak engem is balba vinne apa....mult szombaton megint hulye old skool buliba kellett mennunk, mert felkertek dj-nek...(hal istennek nem surun tortenik, utoljara majd' 2 eve :P ) utalom ezt a zenet, es a nightclubokat is ruhellem, de megiscsak valentin nap volt, meg jobb, ha megyek vele, felugyelni a hulye lanyokat... :lol: :wink:

Hiszti:Rania is elegge hisztis neha, foleg akkor, ha nem maszhat fel valahova, mindig maszna...en meg felek, hogy leesik..beiratkoztunk tegnap Tumble Tots nevezetu klubba, ez sportos foglalkozas kicsiknek, remelem, kicsit levezeti az energiajat...-Tiszta apja...en olyan jol elvagyok a fenekemen... :roll:
Ja, Rania ilyeneket nem csinal, hogy rendrakas, meg ilyenek... :roll:

Marica, gratulalok az ovikezdeshez! :D

Hogy rohan az ido..... :?
Vendég

Viranka - kösz az sms-t!
A bál biztos jó lehetett :D
Új ruha, tánc, alkohol 8)

Regina - örülök, hogy segíthettem.

A mai reggel:

Kép Kép

Heni - a zoknira is figyelj!!!

El kellene menni a boltba, meg porszívóznom is kellene :roll:

Kép
vindolanda

Edes Rugo nagyon...nem gyozom ismetelni...es zokni teljesen passzol, ha jol latom...Ugye??
Vendég

Na Raniat letettem aludni, megyek hajat mosni, osszepakolom a lakast, aztan elmegyunk kicsit csavarogni..halistennek megjott a varva vart enyhules, 10-13 fok van.. :P :D
Vendég

Vindo 8)

Viranka ti aztán tudtok élni 2 gyerek mellett is 8)

Marica hát ilyen oviba én is szivesen vinném Péterkét :D biztosan nagyon szuper!Kitartás!

Regi nagyon ügyes és kitartó vagy!

Heni
KépKép
heni81

Niki!
10-13 fok 8) :wink: itt meg folyamatosan szakad a hó :)

Vindo!
nagyon édi Rugó :) zokni :)
de mire felfogtam az sms-re vonatkozó sorod :roll: látszik keveset aludtam az elmúlt hetekben :?

Fleur!
fodrászhoz végül egyedül mentem Apa el tudott jönni hamarabb :)

Heni!
az alvás kitolása annyiból rossz ötlet nálunk h. Míráért kb. hn1 körül szoktam menni,s ha hazajön folyamatosan beszél,énekel és elfelejti h. öcsi alszik :roll: s nem is az a baj h. beszél és énekel,hanem az h. hangosan,mert az oviban túl kell kiabálnui a másikat,h. érvényesüljön az akarat :wink: de majd megtudod idővel :)

Senséékkel mi lehet? meg Irina is régen írt...

KépKép
viranka

Heni!
:lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

KépKép
viranka

Enyhülés - én nagy tél-párti vagyok, de ezt a locspocsot utálom :evil:

Zokni - hát igen, rózsaszín csíkos. Amikor vettem a kínaiban, egyszerűen nem volt másfajta, ami csúszásgátlós lett volna. Persze azóta is mindig ez van rajta, ha jó fotók készülnek :roll:

Buli - én már az idejére sem emlékszem, mikor voltunk utoljára kettesben valahol. Rugót nem tudjuk kinek lepasszolni... Mondjuk egy-két nyársalásos partyt tartottunk, és mikor Rugó aludt a garázsban, akkor akár másfél óráig is társasági életet élhettem :shock:

Irina írt ma a másik helyre, igaz röviden.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Móni: nagyon sajnálom a törénteket... :( :( :(

Most csak pár képre futja, hogy el ne felejtsetek minket! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság