A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én is majd akarok menni turiba(persze nem ma)de néha ott olyan szép játékok vannak,meg anyagok is. :D

Kép
martik77

Jaj igen akartam már kérdezni,hogy a babásboltba az ismerősödnél ott mennyibe került az a zenélő holdacska??
És mindig vannak ott játékok is?

Kép
martik77

Vannak ott játékok, persze, de az a holdacska a Beáéké volt, de figyelj csak, nekem nagykeráron ad mindent a boltos, úgyhogy ha kell csilingelős játék, megveszem én neked olcsóbban és elküldöm, ennyi. :D

KépKép
benó

Én is kinder tojás figurákból válogattam össze pl a cumitartóhoz is a díszt.
Még jó,hogy Dömének annyi kindere van. :? :D

Valami leves az tényleg kellene a tésztához mert ez olyan snassz így.Bocsi. :? :oops:

Kép
martik77

Majd ha eszembe lesz valami akkor szólok.Puszi érte előre is. :D

Kép
martik77

Pici gyerekeknek való játékok vannak, meg régen (mikor én is ott dolgoztam), voltak használt (tehát olyan turis) játékok is, de azok között is voltak szuperek, na, majd hamarosan úgyis megyünk oda is (márc.), úgyhogy majd beszámolok.
Ha kell valami, amiről gondolod, hogy nálatok nagyon drága lenne, szóljál.

KépKép
benó

Rendben, főzök majd valamit, egyelőre még a tészta sincs. :lol:
Most viszont megyek készülődni.

Látod, te is milyen kreatív vagy? Azt majd egyszer magyarázd el még egyszer, hogy hogy is volt, mert én mindenkitől elvárom, hogy megértsen mindent, de én nem értek sose semmit. :lol: :lol:

Koptam, jó?
Nem jössz el velem? :(

Puszi :D
(még lehet, hogy készülődés közben jövök)

Ja, és gondolj arra, hogy ma vagytok 34 HETESEEEEEK!!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Menj nyugodtan én is csinálok valamit,hogy lekössem magam. :)

Kép
martik77

Megjavítottam egy rakás cuccot varrógépen. Kerestem ki a házikóhoz is anyagot.

Kép
flóra 11

Meg elpakolásztam a ruhákat. Közben kezembe akadt egy táska,amiben jelmezek vannak. Mondom elsüllyesztem valahová,ne foglalja a helyet. Begyömöszöltem egy polc hátuljéba, de valahogy erőlködtem és nagyon rosszul lettem. :( Most fekszek, visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Na :shock: :?, mert sose pihensz, azért van ez. Csüccs és hímezgess vagy valami. :D

Márti, te is valami jót találj ki, de ne agyalj! :wink:

KépKép
benó

A héten, tudod, a táppénzt is intézni akartad, nem tudom, mikor.

KépKép
benó

Legalább a lökött tévé működne! De azt hiszem, inkább semmit sem csinálok, tényleg rosszul vagyok. Csak fekszem.

Kép
flóra 11

Mi a fene van veled? :shock: :? Pihenj.

Beszélgess a Mártival.

Én megyek. Puszi mindenkinek, majd jövök, fél 1 körül.

KépKép
benó

Én akartam intézni???
Majd nekem pénteken kell intéznem mikor megyek tanácsadásra. :) :) :)

Kép
martik77

Jobban vagyok. Hívtam a digiseket, nem tudnak vele semmit csinálni. Hogy majd kijönnek megjavítani. De mikor? :evil:

Kép
flóra 11

Itt vagyok, ugyan nem mentem sehová, mert nem akartam a te nyomdokaidba lépni és elnyalni valahol. :?
Inkább elmosogattam (75%), meg csináltam tojilevest (tudom, te nem szereted, Márti, de kell a fehérje nekem) meg a tészta fő most. Ennyi.

KépKép
benó

A birka, amit kivágtam, úgy néz ki, mint egy pudli vagy micsoda, tudjátok, az a bongyor kutya. :lol: :lol:

KépKép
benó

Én szrtm a tojilevest, köménymagosan.

Biztos jó az a birkuci. Majd festesz neki szájat,szemet és jó lesz. Van mintád egyébként?

Kép
flóra 11

Puli nem???

Akartam írni az Ildónak,hogy inkább feküdjön és pihenjen de ez a vacak ma engem állandóan kidob. :(

Kép
martik77

Ja,és jobb, ha nem mentél ki. Egyedül ne is mászkálj hóban. Tényleg hülye idő van. Legalábbis itt az van. :(

Kép
flóra 11

itt is
puli, igen

KépKép
benó

Itt is az van.Még mindig esik a hó egy picit.És hideg is van. :) :?

Kép
martik77

Akárhogy frissítettem, nem mutatott semmit, most meg egyszerre :shock:. Érdekes. :roll: :D

KépKép
benó

Megyek kiteregetek azután irány nevet adni(majd,most csak megkérni a vezetéknevet.) a Babnak.

Kép
martik77

Most már ez puli lesz, egyáltalán nem olyan, mint egy birka. Rajzoltam neki hullámos fület. :D
Mintám nincs, ahhoz képes egész jó vagyok szerintem, a kreatív könyvet néztem és úgy rajzoltam le, nagy így lett puli. :lol:
Megyek, felrakok egy kávét a Gy.-nak, aztán jövök vissza.

KépKép
benó

Fekszem, Márti, pihizek legalábbis. De mozdulatlanul feküdtem majdnem egy órát. Segített. :wink:

Kép
flóra 11

Most neten keresekonline tv-ket. Van Halom TV is :D , csak nem jön be. :(

Kép
flóra 11

Aztán jó nevet adjatok neki! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Abban mindig a főnököm szerepel. :lol: :lol: Abban a helyi tv-ben. Nem nézi szerintem a kutya se, csssss. :lol:

KépKép
benó

Örülök, hogy jobban vagy. :D

KépKép
benó

Ez most egy lánypudli (puli, na :lol:) lett piros masnival, minthogy fekete, fehér és piros ruhafestékem van, és maga a pudli fehér. Fekete masnival - az horrorpudli lett volna. :lol:

KépKép
benó

Itt van a Gy.

KépKép
benó

Na, megint bejött 5-6 csatorna. Nem sok, de legalább valami van.

Kép
flóra 11

De ezt se ők szerelték meg, hanem te, mi? :roll: :?

KépKép
benó

Ezt nem ők. Ez csak úgy bejött. Néha valami bejön, ha sokat kapcsolgatom ki-be, meg kiveszem a vevőkészülékből a kártyát, megtörlöm,vissza, stb. Játszani kell vele. :?

Kép
flóra 11

Jó játék. :wink:

Te milyen figurát tudnál elképzelni annak, amit mondtál, tudod, hogy ide-oda bedugdosni a játszószőnyegen? Pl. milyen állatkára vagy figurára gondolsz?

KépKép
benó

Képzeld, mire jöttem rá:

Mondom a Gy.-nak, hogy a Mártiék mennek apasági nyil. stb., stb., mert különben a Kis Vuknak nem az lenne a neve, hogy Horváth, hanem az lenne a neve, hogy..... Kiss Vuk! :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D Tényleg Kis Vuknak hívják Kis Vukot. :D :lol: :lol: :lol: Csak egy s a különbség, az már elenyésző. :wink: :D

KépKép
benó

Kép
flóra 11

Tényleg! :lol:

Kép
flóra 11

:lol:
Megnézem, amit ajánlottál.

KépKép
benó

Köszi, jó oldal tényleg. :D

KépKép
benó

Ebédszünetben a Gy. kitalálta, hogy legyen macska is a boszi hátán vagy valahol, úgyhogy most macskát rajzolok, vágok, mert azt is mondta, hogy cirmos legyen, úgysincs fekete anyagunk, szürke viszont van (filc), és arra majd húzunk textilfestékkel csíkokat - cirmoscica. :D

KépKép
benó

Csinálhatsz mondjuk mókust vagy madárkát.Azok olyanok, hogy ugrálhatnak fára, fa alá,bokorba,bárhová.

Kép
flóra 11

Jó ötlet a macska,ezt is kitömöd, vagy hogyan?

Kép
flóra 11

Megyek valamit csinálni.

Kép
flóra 11

Ötletadónak meg a formájuk miatt rakom a következő képeket, pl. a muffint én amúgy is imádom :lol: : Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

Márti, ne mérgelődj mások hülyesége miatt! Tudom ,hogy ti szívtok, de gondolj a babára!

Benó, látom kreatívitás megy ezerrel! Hajrá!

Ildikó, ha jól értelmezem korcsonyázni készültél!

Nem volt tegnap kedvem bejelentkezni és gép elé ülni, éjszakai műszak mellékhatása. :evil: Aludtam amikor csak tudtam, mert dübörgött a város az ágyúktól, a kolompszótól és a kereplőktől.
Mi városiak kedden megyünk be a farsang temetésre.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?