[quote="orsimorsi"] írta:orsimorsiilyen volt az arca is de vettem rá kenőcsöt és naponta 2x bekenem,gyönyörűen meggyógyult az arca.
milyen kremet vettel? irtam korabban, hogy az arca nagyon szaraz Sophienak, de mashol meg nagyon szep a bore.
illetve a fejen is szaraz egy kicsit. ha megvakargatom, akkor lejon, de nem sarga. szoval szerintem nem koszmo.
boci. ugy ertettem, hogy sima bolti eztra szuz? nem kell gyogyszertarban valami speckot venni..
koszi a kocsi dicsereteket. vasarnap hozzuk el. addig kitakaritjak, meg elintezik a papirmunkat.
berni. ez egy ford C Max, Zetec. 3 eves es 25ezer km van benne.vannak benne extrak, mint pl alufelni, futott ablak (elol), elektroos ablak stb. volt egy sima is, extrak nelkul, abba csak 14 ezer km volt. azert nem azt vettuk meg, mert a hatso ulesek tele voltak valamilyen szorrel. gusztustalan volt.
bazi nagy a mostani clionkhoz kepest. de majd csak belejovok a vezetesebe.
Irisz milyen kis hurkas. hany kg? nagyon edesek a tobbiek is.
nekem nagyon faj a hatam.sajnos.
itt gyonyoru ido van/volt ma. hetagra sutott a nap. setaltunk egy hatalmasat a kornyeken meg a kozeli erdoben. imadja, ha razkodik alatta a kocsi ezerrel. ha sima felulethez erunk akkor felebred.
en nem tudom, hogy hany kg vagyok. de sajnos a pocakom nem ment vissza az eredeti meretere. ugy ralog a sebermre. emiatt kellett vennem egy szammal nagyon nadragot.

uy nezek ki, mint 5 honapos terhesen. remelem ezekkel a setakkal majd sikerul ledolgozni belole.
zoldi. ti hanykor mentek a 2 setatokra? az egyik babakocsival a masik meg kanguruval?
nehez ejszakank volt. hajnali 2-ig nem tudtuk legyozni a bebit, es mar 4kor fent volt.

aztan evett, es 7-ig nyomta. szoval osszesen 4 orat aludt ejszaka. emiatt nem is fejtem hajnalban, mert hulla voltam. eldoltem, mint egy zsak. remelem ma jobb lesz. ha kell este 10-kor megint elviszem setalni.
cili. asszem 2*5 golyot kell szedni, de en most nem szedem, mert a more milket szedem.