Vagyok. Közben hazajött a F. Evett. Meg a fiúk is megjöttek suliból. A Bálint "beteg", azt mondja, ma jó volt suliban, egész normális ez az iskola. Na, de neki nem mondtam semmit,csak hogy na látod, érdemes járni.
A Peti pedig huncut módon ma megúszott egy ötöst, aztán kémiából írtak, nem tudott egy képletet, azt lelste a tanárnő jegyzeteiből, mivel ott volt előtte az asztalon. Fifikás a fiam,ugye?
A lányokat továbbra sem hagyja békén, alaposan meghógolyóztaés megmosdatta őket a friss hóban. Szegény lányok, kérdeztem a Petit,hogy nem haragudtak-e. Azt mondta, hogy biztos nem díjazták az ötletét. De aztán együtt mentek kólára.
Szilvi, szerintem jóldöntottél az új csajjal kapcsolatban. Aztán csak keményen. Ezalatt a pár napalatt már úgysem tud bizonyítani semmit, ha eddig nem bizonyított.
Tényleg jó,hogy írod Ildó mi volt a suliba a fiadnak,én meg annyira elvagyok magammal foglalva,hogy azt meg se írtam,hogy Döme ma 5 ötöst kapott!!
Nem elírtam 5!!!!
3:Egri csillagok fogalmazás,helyesírás,külalak.
1:Matek dolgozat(pénteken írták és szerdán néztük át itthon mert nem értette.)
1:Angol.(az már nem tom mi volt,talán dolgozat)
Ja,tényleg.Látod, ezért nem kaptam semmi segélyt évekig, hiába kértem, mikor a drága ex nem adott pénztén meg itt tengődtem a három gyerekkel. Mindeki azt mondta, van férjem, tartson el. Senkit sem érdekelt,hogy nem ad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.23 19:13-kor.
Olvasom,hogy holnap talizni akartok itt. Hát én sajna nem sokat tudok holnap lenni. Délelőtt néhány intéznivaló, aztán doki, délután pedig tanfolyam. Holnap zűrös a napom.