Sziasztok!
Bocsi másolok:
Hát ma egy kicsit elkámpicsorodtam, mert péntek helyett hétfőre módosítottunk pedig vannak szép nagy tüszőim de állítólaga hormon meg alacsony.
Mondjuk még mindig jobb mintha magas lenne. Bal oldalt nagyon sok szép nagy tüszőm van: 24, 23, 22, 19 milisek és kisebbek is. Jobb oldalon csak 14 mm a legnagyobb. Azt mondta a dokker, hogy szerinte csak 4 db-ot tudnának leszívni, gondolom ezeket a nagyobbakat. Pedig tegnap már úgy szúrtam be a szurikat, hogy na ez volt az utolsó. Erre még mindig kellett vennem egy gonalt tollat és merionalt is, már jócskán 100 fölött vagyunk, és még hol van a vége. Rolling Eyes A másik pedig hogy már rendesen érzem a hasam, a szurik után este alig bírok elaludni és fordulni nehezemre esik. Akárhogyan fekszem vagy ülök már elég kellemetlen érzés.
Norbis üccsit már 4 literrel simán lezúdítok. Ma pedig túrót fogok enni este.
Remélem minden oké lesz.
Pénteken megint mehetek vissza vv és uhu.....
Szóval Vasikáé mégiscsak zenghet tőlünk az emelet.
Melyik vonattal mész pénteken? Én azzal ami hozzátok fél 7 körül ér oda.
Jöhetnél azzal mert akkor egyszerre is végzünk majd és hazafelé sem kell egyedül menni. Különben is jövök egy üccsivel!
Anyukámmal voltunk a C&A-ban és megvettük Bogyó első ruciját:
Az eladó közölte, hogy egy héten belül kicserélik ha nem jó, mire mondtuk hogy még meg sincs. Jót nevettünk, de hát fő az optimizmus nem?
Ezen a héten kismaminaciban jártam, mert már nem tudom begombolni a rendeseket.