A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Asyie!
Jobbulást nektek.
Jó kis családi idill lehet most nálatok.
Gyorsan fotózni.

Én most vágtam be egy nagy tányér tejbegrízt.
Ezt kívántuk, a kisaszonny be is indult riszál rendesen.
Lehet a fahéjtól.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nócika!

Szedd a magne B6-ot! :)
Én nállad kisfiút érzek!

:)

Gabi!

Semmi baj, hogy utólag dícsérted meg a kicsit, sőt meg sem kell dícsérni, ezért ne kérj bocsánatot. !:) Nem azért rakom fel a képeket, hogy áradozzatok róla. :)
Félre ne értsd nem kioktatni akarlak, csak ne érezd rosszul magad emiatt! :)

Én meg rendszeresen nem köszönöm meg, ha megdícséritek a képeket.
:) :) :)

Pici!

Nekem mind a 3 ilyen hajas baba volt, meg én is. Úgyhogy ha te kopi baba voltál akkor lehet hogy Dalma is az lesz! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Én az voltam.
Rendesen kopi. :lol: :lol: :lol: :lol:

picimami

Pici!

Egészségedre! Jó étvágyat! :)

Az idillnek annyi! :? :? A fiúk most vesztek össze a ceruzákon( nem tudom mért nincs még 3000 darabos ceruzakészlet, az talán elég lenne :) ),
és megy a csata! :?

Kép Kép Kép
asiye

Húgomnak volt nagy fekete haja.
Azóta ő is szőkésbarna lett.
Öcsémnek göndör szőke haja.

picimami

Hát, igen.
Az a ceruzakészlet, soha nem elég. :wink:

picimami

Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?

- Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova,mint a
mentő?

- Miért van rokkantparkoló a korcsolyapálya előtt?

- Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá
Light kólát?

- Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat?

- Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó?

- A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni?

- A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert
miért valódi citromlével készítik?

- Miért nincs egér ízű macskaeledel?

- Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi?

- Eutanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt?

- Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért
nem készítik az egész repcsit olyan anyagból?

- Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak
az elem kezd kimerülni?

- Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor
használjuk. Nem?

- Miért van sisak a kamikaze pilótákon?

- Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben?

- Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit
kereshetett ott valójában??

- Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni?
Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?

Kép Kép Kép
asiye

Na itt vagyok megint..

Eddig 2* vagy 3*1 Magne B6-ot szedtem...a múlt hét óta egyet,de én is hallottam,hogy ilyenkor már nem ajánlják..holnap rá is kérdezek a CTG-n...

Asyie jobbulást Nektek...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Az elöbb volt a National Geograpicon babás film,,talán Élet az anyaméhben...már annyit láttam,de megint elpityeredtem a végén amikor megszületett a baby :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na Lányok túléltem a mai napot :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vásároltam is magamnak: egy nacit, 3 felsőt és egy rózsaszin kardigánt. :wink: :wink: :wink:
Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Kép

Kép
Kép
minimano74

Az elsőn nagyon édi a két kis tapancs :wink: :wink: :wink: a C & A-ba vettem őket.

Kép
Kép
minimano74

hehe, ilyenem nekem is van.
Csajok, most nagyon elkezdtem görcsölni, most figyelek egy ideig, hogy mi is ez...
Ez a holnapi vizsga... semmit nem készültem rá :?
És a vacsit még csak most kezdtem el...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Én egész nap csak feküdtem és aludtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Hozott nekem Salvus vizet. Sokkal jobb a gyomrom azóta. Den igazán csak fekve a hátamon jó :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Vigyázzatok magatokra és eltettem magamat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

bakker, ha enyhe menzeszgörcsöm van, de olyan 5-7 percenként, de egyáltalán nem zavaró, csak olyan, mint mikor kínlódom a menzesszel, akkor honnét tudjam, hogy ez már az? :shock:
Bizonyára nem, csak begyakoroltatja velem a gyerek a figyelést :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, most van a buli, amiről írtál (kamionosok és kurvák) a fókuszban :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemajos nekem anno igy kezdődött...egy kis hasmenéssel spékelve...

Várj még egy kicsit ha nem múlik akkor menj be inkább a kórházba nézzenek meg...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye!

Gyógyuljatok meg!

Nócika!

Az idei szabikat érdemes lenne kivenn szerintem. A többit pedig gyűjteni majd akkorra, mikor vissza akarsz enni, vagy jön a következő baba.

Nemlajos!

Nekem a burokrepesztés után voltak enyhe mensi szerű görcseim. Akkor el is csodálkoztam, hogy csak ennyi a szülés? Később bedurvult.
Ülj be egy kád meleg vízbe, vagy zuhanyozz le meleg vízzel! Ha elmúlik, akkor csak jósló fájások. Ha marad, akkor nézz be a kórházba!

Törpiri!

Szép pocak!

Az enyém már most lentebb van. Ma meg is jegyzte egy ismerősöm, hogy leereszkedett a hasam. Meg is ijedtem. Még négy hetet bent kellene maradni Marcinak.
És napok óta érzem én is hogy lent van. Nagyon nyomja a szeméremcsontomat.
Ha leereszkedik a pocak, akkor is még bent maradhat a baba hetekig, ugye?
Vendég

Gabi!

Jók a ruhák, amiket vettél. Csinos vagy!

Zsu!

Aludj, amennyit csak tudsz.
Salvus víz jó, bár én nem bírom az ízét.

Pici!

Tejbegríz jó lenne nekem is.
Mi ma este palacsintát ettünk.
Vendég

Zsu, a salvus víz egy isten áldása, bár én is csak jéghidegen vagyok hajlandó meginni.
Gabi, határozottan kismamás vagy :lol:

Cat
, a fürdéstől nem múlt el, de később ritkultak a görcsök, így lefeküdtem aludni. Éjjel kettő óta meg nincs is semmi, úgyhogy ez csak vaklárma volt. Remélem, ha élesben megy, majd tudni fogom :wink:

Kérek sok drukkot a mai vizsgámhoz!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Nemlajos!
Nagyon drukkolok neked.Biztosan sikerülni fog.
Én elidnulok lassan a védőnőhöz, és vérvételre.
Majd jövök.
Puszi nektek

picimami

Sziasztok :lol:

Jó Reggelt!!

Nemlajos!!!
Remélem jobban vagy, jelentkez hogy mi van veled????

Cat :lol:
Köszike ma már abban is vagyok a kis tapancsosban :wink: :wink: :wink: olyan cuki :wink: :wink:

Törpiri!
Nagyon szép nagy a pocid :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nagyon édi felsőket vettél.
Aranyos rajtad, csinos vagy.

És szép a pocid is.
Nekem nem túl nagy még.
Mindekinek sokkal nagyobb.

Én is hoztam egy képet.
Apa csinálta, pihi közben.
Kócos vagyok. :oops: :oops: :oops: Kép

picimami

Szép jó reggelt mindenkinek!

Cat! Szerinted az idei szabiaimat kivehetem akár a szülés elötti honapban is?? És azt hogy számolják el?? Szerinted ugy mintha dolgoznék és ugy lennék szabin vagy ezt ugy hogy ugye táppénz és valami olyan átlagot számitanak!?? Sajna nem vagyok otthon ezekben a dolgokban!

Nemlajo! Nem mondod, hogy erről a korházról van szó?? Nekem eddig nagyon sok közeli ismim szült ott és eddig csak dicsiket halolottam róla! Sajnálom, hogy rosszak a tapasztalataid!
Sok sikert a mai vizsgáidhoz! Mi is leszel, ha nagy leszel??

Pici! Csak ovatosan közlekedj, mert legalábbis nálunk ismételten esett a hÓ! Ugyhogy ma én is parázok, hogy mi lesz! Mert ugye ma mengyek én is a dokihoz! Bár apa itthon hagyta az autot, de majd meglátjuk!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Asiye! Köszi! Reélem igazad lesz! Valahogy aszívem fiut szeretne, de ha kis nunis lesz az sem lesz baj! A lényeg tudod csak egy dolog! Egészséges legyen és kész! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Várunk majd a hirekkel :wink: :wink:

Picikém :wink: :wink: :wink:
Nagyon jó ez a kép rólad, szépen látszik fekve is a pocak :wink: :wink: :wink:

Lányok vigyázzatok magatokra :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

nóci: anya :lol: :lol: :lol:
Jelnyelvből teszem le az alapfokot ma :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Egész éjjel alig aludtam...Nemlajos annyit gondoltam rád...gyorsan jöttem is nézni,hogy mi a helyzet :shock: :wink:
Drukkolok,biztos menni fog a vizsga ,ne aggódj...

Én ma megyek CTG-re..kiváncsi leszek..2 napja engem is nyom lent a kisasszony,de én arra,hogy lemegy a has vagy nem nem adok..a fiammal egyáltalán nem ment le..ezért is volt császár.

Gabi nekem a tappancsos felső barnában van és annyira szeretem :lol:

Nórika szerintem kiveheted szülés elötti hónapban is,én is úgy kezdtem 2 hete..rendes szabinak fog menni és amikor majd megszülsz onnan kezdődik a szülési szabi...(legalábbis é igy tudom)remélem nem irtam hülyeséget :oops: :roll:

Pici ne aggódj a hasad miatt..te eleve sovi vagy...majd a 6 hónaptól úgy beindul,hogy csak győzd cipelni :wink:

Licitálok a tesz-veszen egy kocsira..szurkoljatok..bár túl szép,hogy igaz legyen..

Ime:
Kép

Ilyet szerettem volna és most itt van...kiváncsi leszek sikerül-e,még életemben nem vettem igy semmit :oops: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Nagyon szép ez a babakocsi! Én is regisztráltam a teszveszen és probaképp vettem egy nacit! Ugy jó lenn csak hiába XL-es mégis kicsi pedig azért még nem hatalmas a pocakom! Már a combomnál nem az igazi! pedig a szine is jó! Amugy én is itt néztem ki a kiságyat! Nagyon kis fain! És lebeszéltem a csajjal, hogy nekem kell! Drukkolok neked, hogy sikerüljön! Mennyinél tart a licit??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nagyon olcsó..25.500 Ft...és minden van hozzá...táska,lábzsák,a hordozóhoz az autóba valami "láb"..
Állitólag 1 hónapos,és csak arra hazsnálták,hogy kint aludt a gyerkőc a kertben....nagyon szép tisztának látszik a képen,remélem nem másik van lefényképezve :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

JÓ REGGELT CSAJOK

TÖRPIRI JÓ LESZ AZ A BABAKOCSI

TESZVESZEN ÉN MÁR NAGYON SOKMINDNET VETTEM

BOCSIKA A CAPSLOKÉRT

gyerek nyomogatta:)

tegnap átrendeztük kicsit az előszobát hogy kint tudkjunk enni mind az ebédlőben mert eddig bent ettünk a szobábande már illik rászoktatni a gyerkőcöt hogy asztalnál eszünk :):):):):):

nika70
Salgótarján

törpiri nincs licit nélküli ár??? mert akkor egybőla tied lenne ha van és neked még megfelelő az ár

azt nézd meg az eladó nevére kattintva hogy mennyi pozitív értékelése van mert abból tudsz következtetni hogy milyen eladó :):):):):)):

nika70
Salgótarján

Nincs...megnéztem azt is köszi :wink:
Mindenki jót irt..senki nem irt se semlegeset se rosszat...

Már csak sikerülie kéne :? de amilyen az én formám..
Azért mondtam,hogy túl szép lenne,hogy igaz legyen.

Ma kicsit depisen ébredtam amúgy is..nem tudom miért,pedig jön anyukám,de sajnos utazik is vissza délután :lol: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Megnéztem én is ezt a babakocsit! Tényleg szép! Amit mi néztünk ki illetve le is foglaltunk az is hasonlo adottságokkal rendelkezik, csak annyi külömbséggel, hogy nincs hozzá a babahordozó!! De egyébként nagyon szép amit kinéztél! Remélem a tiéd lesz!

Kép

Kép

Kép
nócika

Napok óta ilyet nézek,mert a barna-pirosal nem tudom miért nem vagyok megbékélve..talán a barna miatt..
NEm szoktam tesz-veszt,meg vaterát nézegetni,de tegnap valahogy felmentem rá és erre tessék...
Pedig már majdnem beadtam a derekam,hogy jó legyen akkor a barna... :wink:
Az ujonnan akciós lett volna..44.000 körül a narancssárga meg 52.000 körül..irtam is a cégnek aki hirdeti,hogy lehet-e még rendelni...hát remélem nem kell :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt még mindig szakad a hó!!! :shock:
Mire elmászok az orvoshoz érdekes lesz.. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jobb reggelt mindenkinek mint az enyém!

Most nagyon rossz anyának érzem magam. :evil:
Beni nem akart bölcsibe menni, de én mégis elvittem. Pedig ma semmi dolgom, egész nap csak itthon pihizek.
Ráadásul sírt is amikor eljöttem. Még soha nem csinált ilyet.
Ezen a héten minden nap megy, mert a hónap elején hiányzott, és vagy lejárja most, vagy ugrott a pénz. Napi 3600 Ft. És jelenleg nincs ennyi kidobnivaló a kasszában.

Aztán még majd márciusban jár, de áprilisban már nem. Nem akarom, hogy még inkább úgy érezze, hogy nem szertejük. A tesó itthon lehet, Ő pedig nem.
Vendég

Nemlajos!

Megy a drukk a vizsgádra!
Akkor a tegnap esti csak jósló fájás volt. Hidd el az igazit nem fogod eltéveszteni!

Nócika!

A szabadságod mindig az alapbéred után számolják. (Illetve bizonyos esetekben vannak pótlékok is, de e már bonyolult.)
A szabit egyébként most is kiveheted, és a szülés előtt is. Szerintem csak az a fontos, hogy amikor a baba megszületik, csak akkor kezd el a TGYÁS-t és ha az lejár, akkor öjjön a GYED.

Kíváncsi vagyok látszik-e ma, hogy kisfiú vagy kislány lapul a pocakodban.

Törpiri!

Kíváncsi vagyok a CTG eredményére.
A babakocsit ne felejtsd el megnézni egy perccel a licit ljárta előtt. A rutinosabbak csak akkor licitálnak, és hiába volt előtte végig a Tiéd, elvesztheted.

Pici!

Óvatosan a vezetéssel. Itt is esik a hó.
Vendég

Cat! Jaj nem vagy te ezért rossz anya! Bár lehet, hogy engedned kellett volna! Délután majd probáld meg kiengesztelni vagy, ha ebéd után hazamehet akkor vidd haza és menjetek szánkozni vagy valahová!
Az autó miatt telefonáltak már?? Hogy mehettek e érte??

Piri! Itt is szakad a hó! Én is most vagyook azon a ponton, hogy szoltam apunak vigyen el, mert igy em ohajtok elindulni egyedül!

Most indulok bundátlanitani fürcsizni megyek a dodohoz! Ha megjöttem akkor hozom nektek a hireket! Addig is legyetek jók!

Ja és Piri! Hamarosan lejár a licit ideje! Remélem tied lesz a kicsikocsi! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat ettől még nem vagy rossz anya..megtanulja,hogy néha olyat is muszáj tenni amit nem nagyon szeretnénk... :?
Nekünk ilyen a munka....majd megtanulja..

Én is sajnálom néha a fiam és igazolhátnék neki 1-2 napot(pedig ő már nagyfiú),de valahogy ehhez mindig ragaszkodtam,hogy NEM!!!mert ez muszáj!!

LEeht én vagyok nagyon "vaskalapos"??? :oops: :oops:

Figyelem a licitet ezerrel :wink:

Nórika majd irj,hogy mi volt a dokinál..én 1/2 2-re megyek...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ma este megyünk moziba..nem tudom hogy fogok végigülni 98 percet :roll:
De legalább kikapcsolódunk egy kicsit :wink: és remélem elfáradok annyira,hogy aludni tudjak éjjel,mert a mostani is maga volt a pokol..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én nagyon jól alszom éjszakőnként. És nappal is, ha tehetem. :roll: :wink:

Tudom, hogy nem szabad mindig engedni Neki. Így is nagyon el van kényeztetve. És igen, meg kell tanulnia, hogy néha olyan dolgok is vannak, amihez nincs kedve.
Ráadásul tudom, hogy szeret bölcsiben lenni. Csak mostanában féltékeny a tesó miatt, és legszívesebben állandóan csak rajtam lógna.
Vendég

Törpiri!

Mit néztek a moziban?
Én is szívesen elmennék, de kocsi nélkül nem nagyon lehet innen. Máséval pedig nem szívesen, főleg, hogy szinte állandóan esik a hó.

Emlékszem, mikor kezdem a középiskolát, nulladikban, február 24-én 16-17 fok volt. Egy szál farmerdzsekiben rohangáltunk napközben. És estére sem hűlt le nagyon az idő.
Vendég

Hát nappal tudnék...de nem merek,mert akkor még pocsékabb az éjszaka...de lehet hogy azt kéne,akkor legalább kialudnám magam..

A Szállitó 3-at nézzük.
Kaptam kupont,ami a Sugárba jó (Örs vezér tér),én a Papirkutyákat is megnéztem volna,de azt nem játszák,nem tudom miért... :roll:

Pont most beszéltük a tesómmal,hogy mi kell még Lilinek,vettem-e takarót a babakocsiba,mondom vettem,de nem azt a vastagot.Erre azt mondja áthozza az övékét,mert ki tudja milyen idő lesz ha igy haladunk...hát remélem már ilyen nem lesz :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

HAvas reggelt mindenkinek!!!

Én a Salvus víznek köszönhetően rendbe jöttem és nagyon jót aludtam.... már megy a mosógép is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
NAgyon csinos vagy ám!!!!!
Nagyon tetszik ez a lábnyomos felső :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Csak óvatosan az úton!!! :lol: Aztán gyere a hírekkel, hogy mi volt?

Nemlajos!
Csuriban kezem!!!!!

Törpiri!
Drukkhegyek a babakocsihoz!!!!
Remélem, sikerül leütni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!

Aludj legalább napközben!

Egyébként Beninél, és sok gyereknél is van olyan, higy ha nappal nem alszik, akkor az éjszaka még rosszabb.

Próbáld ki, hogy délelőtt, vagy kora délután alszol egy-két órát. Lehet, hogy jobb lesz.

A Szállító 3 engem is érdekel. De szerinetm csak mert Jason Statham a főszereplője. :D Jóképű pasi. :D :D :D :wink:
Vendég

Jó pasi bizony..nekem is bejön :wink:

Zsu örülök,hogy jól vagy :lol: azért pihenj is...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hú,Zsuzska nemsokára mész Uh-ra...annyira kiváncsi vagyok...gondolom Te meg mégjobban :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?