hát úgy a 360tól olvasok vissza mert 20lapot képtelen lennék visszanézni
Először is hát mostanában elég sokmindenki betegeskedett, remélem mindenki szépen meggyógyult már azóta?!
Hozzátápival kapcsolatban sokszor már én sem tudom mi a jó. Mi is kezdünk már átálni a 4órás kajcsizásra, reggel 8 cicizés, néha 11kor is, 12vagy 1kor kajcsi egy üveggel simán megeszik ha nagyon éhes. aztán szundi, 4kor cicizés, 6-6.30 tejpép gyümivel és fürdés után cici+tápszer, valamikor elalszik utánna, valamikor nem, de mostmár az utolsó 11órás kajálását próbálom elhagyatni vele így már csak vizet kap 2napja. Dokinő szerint már hússal is próbálkozhatunk,, de én még várok 1-2hetet aztán talán elkezdjük. Eddig megettünk mindent kivéve a cukinit nem. Néha azt gondolom már túlságosan is sokat eszik a gyerek ,nem kéne ennyit ennie ,de hát kéri, akkor meg nem mondhatom hogy nem. De azért az furcsa hogy ha megeszik egy egész üveg kaját és iszik utánna vizet még mindig enne.???
Én az olyan gyümiket amik nem most teremnek üvegesből adom, nem hiszem hogy rosszabb lenne mintha megvenném a felturbózott gyümiket. Itthon csak meggyem van fagyasztva de azt még nem próbáltuk. Üveges kajákat eszünk, néha azt is higitom még krumplival, de sokszor főzök kaját is neki. Holnap salátafőzelékkel próbálkozunk. Boni rakta fel azthiszem a csecsemők szakácskönyvét én is abból főzök. De ahogy elnézegettem a babaszakácskönyveket egy séma az összes. Miért is lenne más?
Én úgy gondolom azért mert kapnak már kaját is a babák nem fognak leszokni a szopizásról. Áron is igényli még és 3-4szer szopizunk amennyi jön annyit eszik , persze nem elég ezért kell kiegészíteni mivel látom is rajta hogy már nem elég tápláló a tejem.sőt. 11után néha már 1órával rá éhes. Én már nem aggódom hogy fogy a tejem sőt jobban örülök neki hogy megeszik szinte mindent és annak is hálát adok hogy eddig kihuztuk cicizéssel.Mostanában viszont így eléggé megváltozott a napirendünk is.
Kérdés babák kakija megváltozott nálatok is? Nálunk már simán gurulós kemény kaki van! Bár a dokinőm azt mondta hogy vigyázzunk ezzel de már nem emlékszem miért.
Adri Dorkának már sikerül azóta ennie rendesen is ?
Aproo hogy van a sebed? Levike bcg helye helyre jött már? Nekünk még nem tűnt el és piros.
Panna hogy csinálod hogy nem fogod le Rékát orrszívózásnál? én a pelusozóra szoktam lefektetni de ahogy meghallja a hangot már visít. és csak a fejét próbálom fogni
Azthiszem még Zsófi tette fel régebben a ringatós linket a művészetek palotájába. Van rá jelentkező fog valaki menni??
Katica te meddig adtad fozásra a kamilla golyócskákat vagy még adod Pistikének?
Jóga és tranzitolási időpont akkor mostantól hétfőn van csak vagy csütörtökön is ? Tudom én még mindig nem voltam de hátha egyszer felbukkanok ott?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.02.24 16:13-kor.