A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok Lányok!!!!!!

Nagyon-nagyon nagy gratuláció minden frissen született kisbabához!!!!!!! JÓ egészséget és boldogságos időszakot kívánok Nektek egymáshoz!!!
Már ha még tudjátok, hogy ki vagyok egyáltalán........ hébe-hóba olvasó-üzemmódban vagyok csak, el voltam havazva, bébi elfoglaltság+ bevallások is voltak dögivel. Sajnálom,h ilyen sokáig nem tudtam beszélgetni veletek, pedig lenne nekem is és látom van is téma rendesen.......
Akik még 2in1 be vannak, kitartást Lányok!!!! Olyan sok már nem lehet hátra:)

vigyázzatok magatokra
puszi Mindenkinek
ANdi

ui: Gyönyörűek ám a babák!!!!! :lol:

Kép
kaandi

Hát csajok én is a halál ...ra kívánom a dokit, nem is fogok nála szülni mégegyszer. A kórházban beszélgettem egy csecsemőssel és ő mondta hogy a dokinő tipikusan az akinek a stílusát vagy szereti az ember vagy nem, mindegy.
Köszi a dícséreteket, szerintem a lányom hallotta, mert reggel óta egy percet sem aludt. Ma lesz az első itthoni fürcsi, mert tegnap bezzeg egész nap aludt,kifárasztotta a haza út a kórházból.
Minden kisbaba olyan szép, nem elég hogy a terhesség végét végig bőgtem most a babáktól lábad könnybe a szemem.
Kórházban is feküdtünk Iringóval, hallgattam ahogy piheg és potyogtak a könnyeim és írtam apának hogy egy kis csodát hoztunk össze.
Mist: A apist hogy kell szedni, vagy melyiket vagy csak egy féle van belőle? Helpppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Zétibébi: Nagyon jók a képek! :lol:

Kaandi: De jó, hogy írtál! Ha tudsz, írj még, de addig is olvasgass minket! :wink: :D
zsu83

Julcsi, szerencsére nálunk nyugis éjszaka volt, de itt mióta hazajöttünk a kórházból, majdnem minden nap esik a hó, szóval nem újdonság neki.
A pocakfájást én úgy tudom beazonosítani, hogy egyrészt szinte akármit csinálunk, sír szegény elég keservesen (néha kivétel az apa alkarján fekvés, arc a könyökhajlatban, pocak a kézfejében, de ez se jön be mindig), illetve kapkodja a kis lábait, és tekergeti az egész testét össze-vissza. Ja, és ha esetleg sikerül rottyantani egyet, akkor megkönnyebbülten abbahagyja a sírást.
Szerencsére egy pár napja nem volt, de múlt héten három napig elég komolyan nyűglődtünk ezzel. Most édeskömény teát iszom minden nap, talán az átmegy a tejcsin keresztül az ő pocójába is.
Néhány hét szerintem, és már abból tudni fogjuk, mi baja, ha meghalljuk,hogyan sír :wink: türelem! :D

Bogi, gátsebre nekem egyetlen dolog jött be: amilyen gyakran csak tudtam (ha lehetett, minden pisi után), zuhanyzás se nem hideg se nem meleg vízzel.
Ja, múltkor volt szó az aranyérről: gondolom, nagyon buta vagyok, de egész tegnapig meg voltam győződve róla, hogy még mindig a gátsebem feszül, ha nagywc-zek, vagy rosszul ülök le valahova (elég méreteset vágtak). Tegnap tükörrel megvizsgáltam az alfelem, és rájöttem, hogy egy fenét, a gátsebem nem is látszik már, viszont van egy klassz aranyerem. :( szupi... :evil:

Adrikám nevében köszönjük a sok-sok dicséretet :)

Kaandi, naná hogy tudjuk, ki vagy :) gyere azért néha - legalább egy-egy Botond-fotó erejéig :wink:

KépKép

KépKép
stelly

Millye-nek meg nagy gratula!

Vera, nagyon szép Olid van. :D

Lányok, ti is észrevettétek, h annyit változnak a babók, h szinte
rájuk sem lehet ismerni??? :lol:

Oli tegnap tényleg nagyon elfáradt, éjjel egyszer sem kelt fel enni. :D (azért ne kövezzetek ám meg)

Teszek fel egy mai képet róla, annyira édes. :)
És persze mindenki babája!!!

Kép

Kép
gjéti

Kép kispocok :)

Kép

Kép
gjéti

Millye: Én is nagyon gratulálok!!!! Ilyen szép csini pocakból, ilyen jó méretes Kisbaba! Nagyon ügyes vagy. :wink:

Kaandi: Épp akartam írni, hogy hiányzol nekünk. : :wink:

Budabo: Iringó gyönyörű, nagyon helyes kis hurkái vannak. :) Szerintem igazán szuperül csináltad! A többiek már elmondták, ami az én véleményem is, nem ismétlem, Kangu nagyon frappáns, mint mindig, de én nagyon egyetértek vele! :wink:
Homeós könyvem az apisról azt írja (30ch), hogy napi 3-4x5 golyó. Stapysagria (30ch), napi 2x5 golyó, arnica (15ch) napi 2x5 golyó.

Adrika is gyönyörűséges!

Gjéti: Szierntem se búslakodj, szépen gyarapszik Oli nem? Ez a lényeg!

Köszönöm Lányok a tanácsokat, szerintem tutira a hasa fájt a Kicsimnek, kapott infacolt, most totál kimerülten alszik három órája... Szerencsére, de remélem hamarosan felébred, mert enni kell. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly: a zuhanyt próbálom én is.

Julcsi: az arnicat szedem, de a többit is lehet mellé egyszerre?????
Apa akkor holnap elmegy vesz ha lehet. Hátha javítana valamit.

Kép
budabo

Budabo: Persze, több homeós szert tudsz egyszerre szedni.

Könyv ezt írja:

Arnica: A szülés után vérzéscsillapító, sebgyógyító, fájdalomcsillapító hatású.

Staphysagria: A gátmetszés vagy császármetszés sebgyógyulását segíti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Látszik fürdetési idő van :lol:

Gyors helyzet jelentés:2:1 ben vagyunk még ...a havazás sem segített...

Holnap nst és doki...jövök (ha tudok) majd a hírekkel!
:lol:

Elif????
andabella pont jelentkeztél már azt hittem beelőztél!!

gratulálok Iringó babához nagyon szép baba!!

Isteniek a képek!!
még-még-még.

Kép
zümis

Iringó tényleg nagyon édes!!
A gátseb meg napról napra jobb lesz! Csak még most kellemetlen!

kaandi: naná, hogy emlékszünk, azért annyira nem voltál régen...
:D

Annyira boldog vagyok! Andus módszerével minden 2. alkalommal óriásböfit produkálunk!! Köszikösziköszi!!

Megyek is, mert a mai napon szinte csak evés van... Már leszakad a mellbimbóm!!

ladmon

Millye: gratulálok! Minden jót kívánok!

Zétiknek boldog névnapot!

Amy, Gabi: boldog szülinapot!

Nagyon édesek a babák!

Bogi: a dokinak egy kaktuszt kívánok a nemesebb felébe! Te és Füge nagyon ügyesek voltatok!
Ja... jó a vonalzód :wink: !

Kaandi: üdv újra itt!

Az én kisfiam is hasfájós, remélem lassan segít az Infacol! Tegnap este és ma este is meg kellett kakiltatnom hőmérővel, és spriccelt belőle :shock: . Annyira nem tudott megnyugodni, h cumit kapott :? . A cicimen nem tudott komfortszopizni, mert állandóan ömlik belőle a tej (szerencsére).
kreiszi

Gabi, Amy: Nagyon Boldog Születésnapot!

Millye: Hatalmas Gratulandusz! Egészséget, erőt és sok tejcit nektek! Szép méretes babóca lett ő is. :)

Most sem olvastam vissza túl sokat, bocsánat, de továbbra is rossz a gép, és a nap nagy részében csavarogtam és aludtam.
Voltunk dokinál, megint... Produkáltam egy jó kis fájást reggel, aztán a ctg-n is, és utána még vagy 2 órán keresztül jöttek 8-15 percenként, de lassan gyengültek és nem is váltak rendszeresebbé... :roll:
Méhszáj változatlan, örülnék ha éjjel újraindulnának ezek a afránya fájások.
Holnap Margit ctg, UH, bemutatás a főorvosnak és ha leokéz akkor szerda reggel indítás.
Akármi is lesz, azért örülök, hogy már magától is készülget a szervezetem. :)

zümis, hugic és mostmár andus is, hisz holnap febr. 24.: drukkolok!

nilaballi felől még mindig semmi... :roll: :?:

Köszönjük a drukkokat, ránkfér! :wink:

Kép
Kép
elif

Köszönöm Ladmon!!! :)

Hugic, Andus, Nilabali, Elif: Nagyon-nagyon drukkolunk! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Bocs h ilyen későn, de még mindent át kellett beszélnem a Kispapával, h miket kell intézni a héten helyettem.

Mert hogy holnap reggel be kell feküdnöm. Na nem mintha megindult volna a kisfiam kifelé.... azt egyáltalán nem. Szal holnap reggel befekszem, kapok egy kis méhszájérlelő tabit (prosztaglandin - jól írom?) azt vagy segít pár óra múlva és meg is indul a szülés, vagy nem és akkor kb. 48 óra múlva / órán belül kezd majd el történni valami. Azt mondta a doki h betonkemény a méhszájam... így gondolom inkább a 48 óra a nekem jutó lap :cry:
Így - bár baromira nem akartam luftra befeküdni - de a héten bizonyára babázni fogok, ami mindenképpen jobb, mint egy hétig még itthon ülni és várni a messiást :wink: vagyis a kisfiamat.

Andus! Tekintve, h egy a dokink talán neked is bejátszik egy ilyen eljárás, ha csak meg nem indul a fiatalúr magától.

Egyébként mikor megvizsgált a doki, azt most kicsit megéreztem. Ez lenne a kézzel tágítás? Csak mert emlékeztek én meséltem, h olyan szupi dokim van h sosem érzem amikor vizsgál. Na most éreztem! De kutya bajom! Szal nem panaszképpen írom. Csak lehet ügyesen csinált vmi jó fogást? Nincs se folyásom, se vér, se barnázgatás, szal semmi kellemetlen. Csak fájdogálok! Úgy érzem, mintha vmi megindult volna odabent és odabent :)

Mindenkinek minden szépet és jót! A 2in1-oknak könnyű és gyors szülést, a babásoknak sok tejet és kevés hasfájást, nyugodt éjszakákat kívánok!
Remélem, mire újra itt ülök, már egy csodás "kiscsomag" figyel majd a kiságyban a szomszéd szobában :)
Ti meg addig is jók legyetek! :D

Puszi
M.

KépKép
hugic

Hugic, nagyon nagyon drukkolok neked, hogy elinduljon valami!!!!!!
Gondoltam rád ma is sokat, és holnap is fogok!
Holnap a barátnőm les zaz osztályon, majd szólok neki, hogy vígazstaljon meg, ha elkeskenyedsz.
Legkésőbb akkor csütörtökön babázni fogsz, és egy hét múlva már itthon is leszel.
Vigyázz magadra, küldjük a pozitív energiákat!!!!!!

Egy kicsit elkeskenyedtem ettől a befekvés dologtól....... Annyira azt mondta, hogy ő 2 hetet szokott várni.
Sőt, kérdeztem tőle csütörtökön, hogyha betöltöm a terminust, és nem lesz semmi, akkor befektet? Azt mondta, hogy nem, akkor 2 naponta kell járnom, nem indokolja semmi a befekvést egyenlőre.
Szóval én is készülhetek, ha csütörtökig nem lesz semmi, akkor legkésőbb hétfőn befekszem.
Nem örülök... meg a 48 órának sem.
Ha be kell menni, akkor indítsanak, nem akarom Szávát plussz 2-3 napra itthagyni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Gjéti: gyönyörűséges a kisfiad, azt hiszem semmi okod arra, hogy azon parázz, hogy mekkora!!!

Nálunk sajnos nincs olyan, hogy végigaludná az éjszakát a törpi, én már annak örülök, hogy ha van benne legalább egy 4 órás szakasz, mert általában 3 óránként kajcsi van. Igazi éhenkórász :D

Hugic, Andus, Elif, Zümis: mennek a drukkok!!!

Nilabali-val mi lehet vajon?

Kaandi: jelentkezz, ha tudsz, mindig szívesen hallunk felőletek!!

Kreiszi: Alex baba nagyon cuki, most néztem a képeket, annyira hasonlít rád!!

Bogi: a dokid :twisted:

Tegnap olyan kis nyüzge voltam, lehetne már egy kis jó idő, hogy lehessen kimenni a törpivel. Eddig csak 3-szor voltunk kint vele sétálni, azt nagyon élvezte, de ilyen szutyok időben nincs szívem kivinni. Tavaszt akarok!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

lányok, elkiabáltam! Egész délután, este,éjjel iszonyat sírt a kis Vince, lekajálta minden alkalommal mindkét cicit, alig termelődik utána a tej, fél óra múlva újra kaját akar!!!!!!!!!! én hulla vagyok, és fog sincs mi baja...iszonyat sokat pisilt, két pelus tele lett ruhástul csak az éjszaka, és ma reggel is csupa pisi volt a drága. Úgy szív, mintha hetek óta nem látott volna kaját :( Front van? Vagy kevés a tej? Eddig totál meg voltam nyugodva, mert evett szépen, bealudt, aztán 2-3 óra múlva nyiffogott újabb adagért, ciciből ömlött, most meg semmi, és egész nap hordozni kell, hogy ne sírjon.Ha leteszem egyből felébred. Így enni se tudok! :(
Remélem ennek hamar vége lesz.:) elvileg a szájpenész már nem olyan csúnya, és akkor meg étvágytalan lenne, ha az zavarná.....hát nem tudom.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Lányok a dokiról egy szót nem érdemes már ejteni, hétfőn megyünk ránéz a varratokra...
Képzeljétek Iringó tegnap egész nap ébren volt déléután 4 óra körül aludt el, felkeltettem fürcsizini, végig szenvedtünk, olyan bénának éreztem magam, tisztára pánikba estem hogy mi lesz. Aztán 10 órakor szopi, majd 2-kor, majd 6-kor és most kelt fel. Egy angyal, jó lenne ha már így ismaradna, de ez csak álom.
Nektek van mérlegetek???
Közsi a homeos tippet, az arnicát szedem de akkor veszem a másikat is.
Na felébredte hercegnő, majd jövök még.

Kép
budabo

Kaandi bizony képeket várunk! :)

Gjéti a te Olid is mesés :wink:

Verus lehet hogy fejlődésrobbanása van Vincének azért tömi a tejcsit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nincs mérlegünk :oops: elfelejtettem megkérdezni a védőnőt, jön majd csütörtökön és rákérdek. Bár egy héten egynél többször nem fogom használni, Zétit is csak vasárnap este mértem, nem feccoltam vele, evett kakált szépen és látványosan jöttek a hurkák.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Verus detto ez volt nálunk is tegnap. 5 percre nem tudtam lecsatolni.... Engem az vígasztalt, hogy állítólag a cici nem tud kiürülni csontszárazra, de bevallom, én már nehezen viseltem a dolgot.
Persze meg is lett az eredménye: éjszaka aludt, mint akit fejbevágtak én meg fejhettem az óriásmellemet!! :D

Bogi én nem méregetem. Emiatt az első héten kicsit paráztam, hogy biztos elég-e neki a kaja, de jótanácsra megvártam az első lemérését a védőnőnél, ahol láttuk, hogy szépen gyarapszik, így meg már szerintem fölösleges.

Persze ma még nem is reggeliztem, mert szopi után újra bealudt az ölemben. De a tegnap után nem merem letenni, mert ha újrakezdi a folyamatos cicizést, én sikítok (és közben minden bizonnyal éhen is halok) :D

ladmon

Nálunk a védőnő jön, és van is itthon mérleg, de egy régebbi tipus,nem digitális és Füge iszonyatosan mocorog, tegnap is oda verte kicsit a buksiját. Elég sokáig tart rajta mérni.
Nálatok mennyi volt a legtöbb hogy nem volt kakija?

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 10:29-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hugicnál beindult éjjel a dolog, a szülőszobán van. :lol:
Nagyon nagyon drukkolok neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hugic drukk!!
Andus neked is. Pocsék a befekvés, hidd el én is végig bőgtem, de nekem azt mondták hogy addig nem indítanak amíg a lelelek jók, bár mint kiderült a magzatvíz már szutyi volt, tehát.... :evil: .
Drukkolok neked hogy beinduljon, legkésőbb a kórházban magától ésminnél kevesebbet kelljen benn tölteni.

Kép
budabo

Nagy Drukk HUGIC!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 10:30-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Hugic: Drukk megy ezerrel!!! Ügyes a dokibácsi. :)
Andus, Neked is hasonlókat kívánunk!!!

Elif, Zümis? (Mindennap meg fogom már kérdezni... :D)

Gabi: Fejét emeli, tartja, de másmilyeneket azért nem csinál... Ügyes ez a Szonibaba, lehet, hogy 9 hónaposan már járni fog? :)

Zsufi: Én is tavaszt szeretnék, a mi Kincsünk még nem is volt kint... :(

Kreiszi: Alex pocakjára gyógypuszi, jobb egy kicsit a helyzet? És Nálatok, Crocus?

Képzeljétek, a Bogyesz tegnap déluán 3 órát aludt (azóta nem fájt a pocakja), evett és NEM SÍRT FÜRDETÉSNÉL!!! :D :D :D Kicsit tapasztalatlanok a szülei, látszik, tele kell rakni a pocakját, és akkor nem bömböl, hanem mintha még élvezte volna is a vizet... Szóval nálunk sorrend ezután fordítva lesz, evés, utána fürcsi és zsupsz, ágy. Ja, és ahhoz is két hét kellett, hogy rájöjjünk, hogy jobban szeret hasson feküdni, szóval napközben szerencsés így altatni.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lányok, a befekvés miatt ne stresszeljétek magatokat. Sajna, én sem tudtam beletörődni, meg is látszott a vérnyomásomon (150-160/100), pedig szedtem a Sedatifot.

Hugic: drukkolok!

Gabi: Alex is emeli rendesen a fejét hason, meg tartja is magát, nagyon ügyes :D .
kreiszi

Julcsi: köszi a gyógypuszit :D ! Most jó éjszakánk volt, 3-4 óránként ébredt enni. Este bevetettem azt a technikát, h lefejek az elülső tejből, mert az cukrosabb, (az is okozhat híg, spriccelő kakit).
kreiszi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 10:31-kor.
Vendég

Köszi lányok a drukkokat. Nekem igazából ma van a kiírás szerinti napom.
Tegnap reméltem is, hogy beindul valami, mert nagyon görcsölgettem, de ma tök jól vagyok, semmim nem fáj, teljesen szuperül érzem magam.
Csütörtökön megyek dokihoz, remélem engem is megpiszkál, hátha....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Budabo: Nekünk átlagban 2 kaki per nap. De ez nagyon változik a gyerekeknél plusz Iringó még kisebb, lasan indul be ez (legalábbis nálunk így volt)

Gabi: Azért mondjuk ne szégyelld magad, hogy jól fejlődik a Kicsid. :wink: Átlag idptartam per szopi 40-45-50 perc. Kicsit hosszú, de még tanulnia kell a Kicsinek... Én szoktam ébreszgetni, de ha nagyon bealszik, akkor hagyom és megyek fejni... :?

Kreiszi: Örülök, hogy jobb volt az éjszakátok! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 10:31-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nekünk 3-4 óránként van szopizás, és alkalmanként min. 20 perc max. 35 percig tart, éhségtől függően. Először az egyik cicin lóg kb. 15 percig, aztán a másikon tölti a maradék időt. Viszont a büfizés még mindig ritka nálunk, pedig mindenfélét bevetek, még a csecsemős nővér által ajánlottat is, csak a varrataim miatt még mindig nem tudok rendesen ülni. Valaki kérdezte a gátsebet, nekem a jeges borogatást javasolták a kórházba, itthon aztán hideg vizes zuhannyal próbálkoztam. De a varrataim feszülésén ezek nem segítenek, csak a duzzanatot csökkentik.

Julcsi: Nekünk az Infacol nagyon bevált (lekopogom...), ha egy-egy etetésnél nem adok akkor mindig fáj a pocija utána. A kaki aztán olyan hangosan távozik, hogy szinte mindig tudom mikor kell pelust cserélni. Napi 4-5 kakis pelenka van.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!

Mi is mint minden baba küzdünk egy kicsit a pocak fájásal...de remélem lassan jobb lesz.Úgy sajnálom mikor sirdogál.

Babanyul:
Nálunk a szoptatás elég változó mert van, hogy elalszik a cicin,olyankor megsimizem az arcát és ha még sziv akkor hagyom a cicin egy kicsit,de van ugy hogy csak rajta lóg és nem csinál semmit...na én olyankor elveszem töle,és amikor tényleg éhes ugy is jelez.De ha éhes akkor 15-20perc alatt akár 80-110g ot is képes megenni
:wink:
Igen jól láttad H&M-es rugink van,mi is nagyon szeretjük,de csak a baba ruhákat,a felnöt ruhájuk nekem nem jött be...

Stelly:
Hát igen Petra már csak ilyen...apunak adot egy kis ajándékot,jót nevettünk rajta :P

Nálunk megvolt az elsö séta,kimentünk egy kis idöre.Petra baba nagyon élvezte végig aludt és este se volt nyügös,csak amikor éhes volt,vagy épp tisztába kellet rakni akkor ébredt meg.Persze a séta nem mindennapos.Ahhoz még túl kicsik vagyunk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Kaka: napi 3-4 kisebb-nagyobb adag van nekünk, sárga, híg, néha darabos is.

Olivér is tartja a fejét hason fekve, tök sokáig, ha elfárad leteszi de felemeli újra.

Evés: kb 30 perc, de van hogy egy órát is nyammog, olyankor inkább csak sziesztázik rajta. Ha elalszik felveszem kicsit ölbe hogy ha ki akar szaladni a böff hadd jöjjön, várok vagy 10 percet aztán leteszem a kiságyba.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi.
Hát remélen nálunk is beindul a kaki dolog. Ma jön először a dokinéni majd jól megnézi cseppemet és mond valami okosat. Mi még nagyon szokjuk egymást és próbálunk csiszolódni. Mondom a tegnapi fürdés katasztrófa volt :oops:

Homeosok, julcsi vagy valaki!!!: tehát hogyan szedjem az arnicát és a másik kettőt?? Milyen arányban?

Kép
budabo

Budabo, ezt találtam:

APIS MELLIFICA 15 CH
napi 3-4x5 golyó Ha a vulva duzzadt, ödémás, szúró, erős fájdalom érezhető. Az ülés fájdalmas, a jegelés enyhíti a panaszokat.

STAPHYSAGRIA 30 CH
napi 1-2x5 golyó A sebszélek gyorsabb, szebb gyógyulását segíti elő, fájdalomcsillapító hatású.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok,

Hugic nővére vagyok és nagy-nagy örömmel írom nektek a jó hírt, hogy kb fél órája megszületett Marci, 52 cm, 2700 g, sötét hajú, formás kis lurkó.

Hugicámat épp most varrják össze. Papa is túlélte és nagyon boldog! :D Roppant büszke a kicsi feleségére, aki nagyon bátor volt :D

Kinek-kinek boldog babavárást, könnyű szülést és csodás anyaságot kívánok!

Tocsa
tocsa

Gratulálok Hugicnak!

Én azonban most totál ki vagyok borulva!
Tüszős a mandulám!
Azt sem tudom, mit csináljak! Szoptathatok vagy sem? A háziorvosom csak holnap délután rendel, a védőnő meg nem veszi fel!!
Lázam még nincs, csak kicsit fáj nyeléskor a torkom, meg ugyebár láthatóak a tüszők!!
Készen vagyok!

ladmon

Gratula Hugic!!!!!!!!!!!!!

Sok Boldogságot neked és a bátor papának!!!

Tocsa,köszi a jóhírt!
Vendég

Tocsa, köszönjük a hírt, rengeteget gondoltam Magdira.

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak!!!!!!

Ladmon, gyorsan homeózni... Szerintem akkor nem szoptathatsz, ha olyan gyógyszert kapsz, de nem tudom....

Innen ki kellene nézned, hogy melyik a legjellemzőbb a torkodra, és úgy választani:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteMateriaMedica&category_id=86

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:07-kor.
Vendég

Lányok, már csak páran vagyunk a tábla alsó részében....

Elif, Zümis, Andabella... szerintem Nilabali már babázik, azért nem jön, és Macsekről pedig már hónapok óta nem hallottunk, szerintem ő is... na és jómagam is hátra vagyok még....
Ennyi.
Én is már nagyon akarok babázni!!!!!! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.02.24 15:12-kor.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Ha már kölcsönmérleg itt dekkol, gondoltam kihasználom...nem vagyok egy mérős fajta :) lemértem, hogy a szerintem nem teli cicből, 10perc alatt menniyt képes kiszlopálni, hát 70-90g az eddig mért átlag, aztán még büfi után ugyanebből eszik hozzá még kb.10 perc alatt 10-15g-ot, utána már leszedem, mert csak áztat, aztán hammol a másikért, ahol még 20-30got iszonyat erővel beeszik, aztán kidől.....hát enyinek elégnek kell lennie. aztán leteszem, és alszik egy negyed órát, és kezdi a kajakövetelést....szerintetek normális? Oriásbébi akar lenni?????? Most épp csend van 5 perce......

amúgy meg nagyon sokat van ébren, fejét ő is tartja nagyon, meg hason jól kinyomja magát, de még nem "mászkál". Erős legény az biztos, ilyen volt a báttya is, ő már 10-11 hónaposan járt egyedül. :) amit nagyon szeret a kis Vince, az a zenélőforgója, pelusozás közben azt nézegeti, és arra lenyugszik általában(fürcsi után nem sikerül), és párszor már elaludt rá....mint most is. remélem tart még egy órát legalább...kell egy kis pihi. Őszinte leszek, azért az egész napos cicizés nagyon fáraszt, olyan mintha kiszívná az erőmet...:) Éjjel már nagyon nem bírtam türelemmel, és morci lettem apára is. Mindenkinek azt híreszetli, micsoda jó kis könnyű szülés volt, meg milyen jól beálltunk a 3 gyerekre.....ja ő, aki nem szült, csak nézte, meg dolgozik egész nap itthon sincs, meg nem ő készíti össze a nagyokat minden reggel, meg nem ő figyel a házifeladatokra, meg befizetnivalókra...ja és nem ő rak rendet, nem ő főz.....szóval ő tényleg jól beállt...csajk én nem :(
na mindegy, valahogy ezen is túl kell lenni... :)
És esik a hÓ!!!!! Imádom!!!! Kár hoyg scak bentről nézhetem! Nem szántalpas a babakocsi, így nemtok kimenni. :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Gratulálok Hugic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok boldogságot a pici Marcihoz!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Itt vagyunk mi is, még egyben, de már nem sokáig. :) Holnap reggel 6:45-re megyünk a kórházba és indítanak. Már mindenki nagyon izgul velem az élen... :D
Végre lett egy mindent kimerítő UH leletem, 3800 g-ra saccolta a gép Efét, kíváncsi leszek mi felfelé vagy lefelé térünk majd el ettől fél kilóval :roll: . Drukkoljatok, hogy minden ok legyen és kiférjen ez a gyerkőc szépen! :D
Andus ha még érdekelnek a mért adatok, akkor szólj és megírom.

Hugic: ezerrel drukkolok!

Kép
Kép
elif

Elif, nanááá, lécci írd meg az adatokat!!!
De jóó, holnap már te is babázol :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Hugic: Gratulálok jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánunk!!!! :lol:

Gjéti: Nagyon aranyos Oli! :lol:

Elif: Hűha, komoly méretek! :shock: :)
Nagyon-nagyon szorítok holnap Nektek!!!!!!!!!!! :D

Szopizás: Nálunk 2-3 óránként van, 15 perc alatt megszívja az adagját! De tegnap maratont döntöttünk, másfél órát szopizott, kisebb szünetekkel, büfiztetésekkel, aztán reggel 5-ig szunya!
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?