letettem a kismanókát, talán le tudom írni megin, bár a felére már nem emlékszem.....
legfontosabb:
ELIF, ANDUS! Mennek a drukkok!!!!!!!!!!! Csak gyorsan, ügyesen, fájdalommentesen!!!!!!! Örömteli szülést!!!!
Cumi ügy: Hát mink cumizunk.....a kórházban már az ujját kezdte szopizni,na azt semiképp nem akartam,hogy arra szokjon rá, így kapott cumikát

kell nyugtatónak, elalvósnak. Viszont ha elalszik maga köpi ki, és nem riad fel arra, ha kiesett a szájából! Andris tök ilyen volt, ugyanígy cumizott, másfél éves kora körül maga dobta ki a kukába, így meg is váltunk tőle... Agi nem cumizott babaként, mert nem fogadta el, de ő nagyon nyugis baba is volt, és csak evett meg aludt....aztán mikor a homokot kezdte kajálni, kénytelen volltam a szájába dugni. a kis cseles persze a cumit mártogatta aztán a homokba, de legalább már nem kiskanállal ette

Ági 2 évesen vált meg a cumitól,szintén magától, úgyhogy Vince miatt sem aggódok, hogy tovább tartana a cumikorszak....
Tejet én is úgy tudom, hogy 48 óráig lehet a hűtőben tárolni....
mível én már 2 napja nem véreztem, nem bírtam tovább, és tegnap kádfürdőztem....annniyra jól esett!!!!!! Viszont azóta fel vagyok puffadva...lehet nem attól...de hát ki tudja...
éjszaka megin buli volt! Vince baba 2 óránként kajás lett, és egy órát evett minden lakalommal legalább, vagyis alvás nuku!

Végül apa megkegyelmezett, és fogta a kisördögöt, és vitte magával a nappaliba sétálgatni, meg fotelban aludni...végül is kibírt így 3 órát....

Azóta is kézben volt, most tettem le, miután már a cumi is kiestett a szájából, annyira beszunyált.....még alszik....
Megyek és eszek valamit, amíg lehet! Nem bírom sírni hagyni...olyan gonosz dolog! Nekem annakidején elsővel mondta a védőnénim, aki nagyon jó volt, hogy 3 hónapos korig nem lehet egy babát elkényeztetni, és ha kézben érzi jól magát, hát legyen csak ott! Végül is 9 hónapon át a pocakban cipeltem, miért passzolnám le, ha ő nem szeretné.....
na már ébred is! Nem tom mi van vele!
Újra kézben

nehéz így irogatni....
jaj! tegnap ezt találtam:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1270
Gondoltam elkezdem, ha lesz időm....mert hát nagy a pocak, meg fájós a derekam...hátha segít!
Zetibebi! nekem meg totál hámlik még a lába, meg a keze, meg a homloka a gyereknek, olyan mintha tök koszos lenne, babaolajjal is bekenegettem, meg tisztítgattam, de semmi...testápolóra se, meg fürdetőre se múlt még el.....jó lassú....
Viszont megváltunk a köldökcsonktól!!!!!!!!!!!!!!

:) Végre lehet fürcsizni nagyobb vízben!

Hátha az már tetszik neki