Sziasztok!
Most jutottam ide...
Hanna: azért a csípőszűrést meg kell ismételni bizonyos időközönként...
Erika: amiatt ne aggódj, ha nem durran be a cickó minden etetés között. Nekem már egyáltalán nem durran be. Saci mégis időnként kibírja a 3-4 órát (éjszaka a 6-7 órát) a cicivel. Most két dolog lehet: nem eszik annyit, mint eddig, és éhezik, vagy a lapos ciciben is van annyi, amitől jól lakik.
Kriszti, Kata: ez a nappali alvás téma annyira ingadozó... pár napja Saci is előadta a "nemkellnekemnappalialvás" figurát alkalmanként fél órás alvásokkal, most meg megint 3 órákat alszik... ki érti? Lehet, az időjárás miatt

fogjuk rá
Katuska: hó téma: tudom, hogy felelős vagyok, ezért akartam annyira letakarítani. Csakhogy elég speciális a mi járdánk: írtam, hogy sarokház, a kereszteződés T alakban aszfaltos, a 4-ik szára földút... nos ez van a hosszú járda mellett... mivel nincs út, simán rámennek kismotorral is (amit megértek, mert így elkerülhetik az eséseket, amit a hó által takart gödrökbe hajtás okozhat), hajnalok hajnalán, amikor még alszom... szóval mire én odaérek, hogy lapátolás, totál le van taposva, úgyhogy szinte lehetetlen levakarni

van valahol homokunk, előkotrom, és beszórom... most süt a nap, talán lesz hatása.
Mágnes: és tuti, hogy hurutos? Nem csak ráfogták? Az tény, hogy Saci füléből még mindig jön ki magzatmáz, de az kívül van, azt nem lehet orrszívóval kikotorni
Zitocs:

de jó, hogy enyém lánykát nem kell ébresztgetni

bár az utóbbi napokban rászokott a "cicirészésre", amikor nyugiba vagy álomba csócsálja magát

ennek nagyon nem örülök, szeretem, ha magától alszik el. A másik kettőnél gond volt, ha más vigyázott rájuk, alig lehetett őket elaltatni, mert nem volt álombacici
Móni: csak nem már itt is nyomulnak a levélszemetekkel?!
Jobbulást a fiúknak! Remélem, Joel nem kapja el!