A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Andi! szuper a babakocsi! ugye mondtam, h. jó vétel volt :)

Nézd csak! :) Kép

Binyek! sztem meg megírtad a frankót! kivi leszek mi lesz a vége! azért majd ezt még meséld el!

Lanyané be sem számoltál az új babakocsidról!! képekkel kiegészítve!!

Banika! többek közt ezért sem kapnak tejpépet! mi a mülleres gabonapelyhet esszük, naggyon jó!!!
ma egyedül fürdettem. anny, szanett Ti mindig egyedül fürdettek? azért basszus abba bele lehet fáradni... főleg az öltöztetésnél....

nah megyek , várom a ház urát :)

zsuzska80
Szombathely

Andi :shock:
7 hós gyerekeknek miért kellene feküdni a kocsiban? :shock:

Binyek :P
Én is úgy tudtam, hogy ami a neten veszel, azt az eladónak kötelessége 8 napon belül visszavenni.

Nem vagyok körlevél terjesztgető, de ezt most bemásolom:
(Ennél hosszabb, csak a lényeget másolom)
1. Ne vegyetek semmilyen tejport, krém vagy tejterméket ami Kína (Hong
Kong) és Taiwan-i eredetű, mert MELAMINE-t tartalmaz.

Ez egy ipari vegyszer, amiből előállítják a műanyag tányérokat, vagy
deszkalapokat. A MELAMINE, ha bekerül a szervezetbe, leblokkolja a
májat, vesét (a vese nem tudja feldolgozni és vesekövet csinál) és
olyan kárt tesz benne hogy visszafordíthatatlan, és nagyon sok esetben
halálos.

Aki pedig átvészeli (nem hal bele) annak 3 naponként vérszűrés alá
kell vesse magát, hogy életben maradjon, és örök életen keresztül
vesebeteg lesz, amit nem lehet egyáltalán gyógyítani.

Ma már olyan betyár világot élünk, hogy a kínai üzletemberek nem
teszik rá a nevüket a termékre hogy "Made in China" = "Kínában
készített", mert tudják, hogy a világ nem veszi meg a termékeiket, és
ezért ők mindent megtesznek, hogy elrejtsék a származás eredetét.
Inkább kódokat használnak gondolván arra, hogy az emberek nem tudják
és nem fognak rájönni a termék eredetére.

A kormányok nem tesznek semmit ellene, és nem is tiltják be ezeket a
termékeket, vagy legalább a fogyasztókat informálnák, arról, hogy
totálkáros minden, ami a fenti felsorolt országokból dömpingben jön
be.

Sok nyugati ország importálja és ebből a (tejtermék) alapanyagból
készítenek sok mindent mint: cukorkát, csokit, a süteményekben még a
pizzatésztában is megtalálható. A kávéházakban a tejes kávét
(capuccino, stb.)

Például:
Az első 3 szám a bárkódbol az országot mutatja, hogy a termék honnan származik.
Minden barkód "első 3 száma", ha ezekkel a számokkal kezdődnek 690,
691, 692, stb. egészen beleértve a 695-öt az mind "MADE IN CHINA" .

Azok a termékek ami 471-el kezdődnek "Made in Taiwan" .
Nekünk jogunk van ezeket tudni, de az állam ebben nem segít.

Ezért résen kell legyünk és tanítsuk egymást, hogy ne kerüljünk bajba.

Bárkódok:
690 ~ 695-ig Made in China .
471 ~ Made in Taiwan

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Azé mégse vótam olyan hülye azzal a tejpép parámmal, ugye-ugye? :wink: Mostmár mindegy lenne, mert isznak tejet, de ezek nem komálják! :?

Én is meg akarom nézni a vaterán a dolgokat, de nem találom!
Vendég

Eszti
Köszi a kuponokat,pont holnap megy az uram dm-be :lol:
Vendég

Zsuzska
dodj már egy képet erről a gabonapépről lécci
Vendég

Banika: Köszi! Betojok, hogy mik vannak! Néha a teszveszen olvasgatom a negákat, és néha lehidal az ember!!!
Vendég

A teszvszen hírdetnek egy babahordozót hasznátan. Pont olyat, amit én 3000 ft-ért vettem az interspárban. Itt 8000!!!!! :shock:
Vendég

sziasztok

ti aztán tudtok írni! alig bírtam végigolvasni

Emlékeztek még PARADIZSra? hármas ikrei lesznek.
üdvözöl mindenkit, de korházban van, bent kelll feküdnie, és nem tud irni itt.

lányok:nem rossz tolni az egymás melletti babakocsikat?én gyerek nélkül próbáltam, de irtó szélesnek tűnt. ha mentek vele vhová(boltba, dokihoz stb) hogy fértek be az ajtón vele?
csak érdekel, mert én nagyon óckodom az egymás melletti kocsitól.

szanet

Lanyok, ez a forum mar kezd hasonlitani egy chat-re. :roll:
Mi lenne ha nem mondatonkent irnatok, sokkal atlathatobb lenne a topik! :wink:

Itt van a kis capam:
Kép
Kép
Anna kozben feltakaritotta az iskolaudvart:
:lol:
Kép
Ordog es angyal:
Kép
Hatulrol:
Kép
Kép
A kisordog a baratnom unokaoccse.
Na, most egy darabig nem rakok kepet igerem! :lol:

Ha valakit erdekel itt tudja megnezi Rate csoportja tancat:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen477.flv

KépKép
KépKép
tontica

Én szeretm az egymás mellettit. Nem is vennék másmilyet. Mondjuk választásom se nagyon van, mert az egymás mögötti túl hosszú a liftbe. Amúgy sok boltba befér, és csak 78 centi az enyém. Írtó könnyű vele közlekedni. Én az egymás mögöttit nem tudom elképzelni padkamászás közben.
Vendég

Andi
Jól néz ki a kocsitok, jó ez az unisex szín! DE a két kis vigyorPanka a legaranyosabb! :lol: :wink:

Binyek
Hajráhajrá! Megérdemli a mocsok! :twisted: :twisted: Bunkónak nem mondanálak, inkább … bátran és merészen fogalmazol, nem szarakodsz meg udvariaskodsz feleslegesen. Én bírom a szöveged anya! :wink: Vatera milyen korrektül és gyorsan reagált!

Maryska
Doki mit mondott, meddig kell most tejmenteset ennetek? szegénykék :roll:

Tej, nem tej:
Nekünk dodó bácsi aszonta, hogy ihatunk már 3,5-ös rendes tejet, máshol meg azt hallom 2-3 éves korig nem javasolt. Most akkor mi van? Akkor ez csak a tápszergyártók „találmánya”? Makik már kaptak is 2-3 napja és szerencsére semmi bajuk. Mondjuk mi kb. 11 hónapos korunkig HA-st ettünk …tejpépeket mi nem eszünk, arról nem is tudok nyilatkozni.
Ja, és pár napja hallottam, hogy a CORA-ban találtak kínai tápszert. :shock: Hogy ez most fertőzött volt-e v. sem, jobb nem megtudni. Remélem Ti nem vettetek ilyet!

Zsuzska
Jééé, a Patakimakik és unisexben nyomják! :lol:

szanet
mi szerencsére boltba nem járunk vele, mert apával TECSÓzunk ketten, vagy sarki boltba egyedül. Viszont makiknak most már kényelmetlen, mert keskeny nekik a hely, úgyhogy már szorgalmazom az esernyőkocsit. :wink:

Petra
Kép
petricsek

Szanet: mennyi idos terhes most Paradizs?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nagyon aranyos lehetett Rate! :lol: :lol: És a törpök is nagyon helyesek ezekben a jelmezekben. :lol:

Petra
Kép
petricsek

Köszönöm a babakocsi meg csajszi dicsiket :lol: :lol: :lol:
Zsuzska: hirtelen meghűlt bennem a vér :shock: :shock: azt hittem tőled vettem, de az adatok nem egyeznek :roll: :roll: Iwiw-en miért piros babakocsiban vannak??? :roll: :roll: :roll: Ők is nagyon jól mutatnak benne :lol: Mostmár oszd meg velem a titkodat!

Fanni: azért nem ülnek az enyémek, mert még "kicsik" 33. hétre jöttek és egy idő után nyeglenek össze-vissza még ilyen helyzetben. Az etetőszékbe is körbe vannak támasztva, de így is néha lefejelik az asztalt :lol: Sokáig még nem szoktam ültetni őket. Kinga mondjuk jobban tartja magát, őt már lehetne valamennyire, de igazából nálunk még csak alszanak a babakocsiban. Ha megy, ha áll :roll: :roll: MOstmár napról-napra egyre ügyesebbek, úgyhogy lehet, hogy pár héten belül már stabilabbak lesznek.

Tontica: rakjad csak fel nyugodtan a képeket, annyira aranyosak. Otthon könnyen levették a ruhát, vagy még akkor is ebben voltak?
davandi

ha áll a kocsi, nem ébrednek fel? MÁZLISTA! :lol: Az enyémeknek állandóan rázni kellett a seggüket! 8) ... mostmegmár nem is bírják a kocsit, üvöltenek és ki akarnak szállni! :roll: Haraszti majd állandóan az ő fényképükkel lesz tele ... "A Rácz ikrek megint eltűntek, mert nem bírnak a seggükön ülni a kabrióban! Aki látta őket, kérem adja be vagy küldje haza őket! Azanyjuk" :lol:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:05-kor.
davandi

ja tényleg, szanet, paradizsnak mennek a drukkok! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:06-kor.
davandi

fektetés szerencsére nálunk is megy, bár Bendus néha mesét kíván ... közben persze nem alszik el, hanem jót röhög azon, ahogy mesélek ... :lol:

Petra
Kép
petricsek

Davandi: Milyen széles a kocsitok?
Vendég

Sziasztok,

Tonti nagyon edik a gyerkock es a tanc :lol: :lol: :lol:

Fanni, gaz ez a tapszer info....... nem ertem, hogyan lehet ilyeneket megcsinalni..... :( :( ez egyebkent melyik fajta tapszerre vonatkozik? vagy van minden fajtabol? Mi HIPP Organic-ot eszunk.

Egymasmelletti babakocsi: en szeretem nagyon, nem is lenne masmilyenem! A mienk is csak 75 centi, igy beferunk nagyjabol mindenhova.

Binyek HAJRA! Jo a Vateratol, hogy ilyen gyorsan, es pozitivan reagaltak!

dragonfly

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:06-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:07-kor.
davandi

Babakocsis kepek is jok ;) Ezek lapra csukhatok vagy esernyosok? En orokoltem egy peg perego lapra csukhatost, meg nem hasznaltam igazabol utazni lenne majd jo, de nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e tul nehez? :roll: :roll:

Paradizsnak tolem is DRUKK!!! Hol tart most?

Andi, micsoda csoda-csajaid vannak!!! Az enyemekkel is egyfolytaban menni kell....... mostmar ha megallunk kavezni pl, egybol ki akarnak jonni es korulnezni :D :shock:

Kerdes: mikortol lehet feljebb emelni az ulest? En most raktam fol a mienket kb 30 foknyira..... ez nem sok? Igy kilatnak egy kicsit, mert mar annyira nem alszanak a kocsiban...

dragonfly

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:07-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:08-kor.
davandi

Ja, annyira nem. De bakker az nagyonszéles! Az enyém (nem esernyő) 78 ,de ezzel is korlátozottak a boltba jutási lehetőségeim. A liftről nem is beszélve! Az be se férne...pedig gondolkodtam ilyenen... Akkor mégse :cry:
Vendég

Bogi, rakd ki őket, ha ki akarnak jönni! Hátha fel is állnak és isznak Veletek egy koffeinmenteset! :lol: :lol:
Szerintem annyira megemelheted.

Petra
Kép
petricsek

Dragonfly: irigyellek!!! Én is akarok olyaaat! de jó drága használtan is. Legalább is nekem... Most...
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:08-kor.
davandi

Anny van egy mamas n papas esernyos ami nem szeles! akkora kb mint a mienk, kolcsonbe hasznaltam.... csak a forgathato kerekek miatt nehez vele beferni ajtokon... mindjrt megkeresem neked....

Petra, ne is mond! Mar uuuuuuugy varom, hogy ki lehessen tenni oket kuszni-maszni... :D :wink:

dragonfly

http://www.mamasandpapas.co.uk/product- ... 00/type-i/

az a neve, hogy pulse twin buggy.... itt 75cm-re irjak a szelesseget!

dragonfly

Andi, meg cumisüvegeket, amiknek olyan, mintha az aljába lenne rohadva valami ... :?

Petra
Kép
petricsek

JUjjjjjjjj...... a hasznalt tanga brutalkemeny...........

dragonfly

de marha jól néz ki ez a kocsi! :shock:

Petra
Kép
petricsek

Ez jó kocsi, csak nem látam nagyon itthon használtan olyan árért, amit ki tudok gazdálkodni :oops: Majd fölemeltetem apuka tartásdíját :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:10-kor.
davandi

Andi, nem bizti, hogy újak, csak a tangában nem látszik a "vonalkód"! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Igen, most neztem a tesz-veszen, de csak egyeseket talatam... :(
Apuka igazan kigazdalkodhatna, ez lenne a minimum :wink:

Andi, igazad van, az autosules sem fekvos :oops: :oops: :oops: kicsit paramamiba mentem at ...

dragonfly

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:10-kor.
davandi

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:11-kor.
davandi

Davandi: Itt is vannak olyan boltok, ahova éppenhogy befér az egyszemélyes kocsi, de akkor nem lehet kikerülni. Ilyen az egyik drogéria. Csak egy felé lehet benne menni, és ha elállják az utat, akkor annyi. Nem egyszer szorultam ilyen nőcik mögé, és ő odébb menni se tud, mert kicsi a hely, de kikerülni se lehet ugyan ezért. És baromira nem zavartatják magukat. Na azért ilyenkor ki tudok akadni. Múltkor 10 percet toporogtam egy testvérkocsis nő mögött, amíg az sampon leírást olvasgatott. Csak máshol nem lehetett kapni amit vettem. Őszintén szólva föl tudtam volna rúgni... Én mindig tekintettel vagyok másra ha babakocsizom (meg egyébként is). Más, hogy lehet ekkora suttyó paraszt? Ha nem tudja megoldani, hogy gyerek nélkül menjen, legalább ne szivasson másokat, és iparkodjon...
Vendég

Petra :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, nagyon jo, es nagyon konnyu is! idealis varosba.... nekem csak kolcsonbe volt, amig a mi terepjaro babakocsink kereke pukkadt volt.....

Gaz, hogy ilyen dragak otthon a babakocsik..... most nezegetem....

Ki az aki eladja a hasznalt cumisuveget? Max elajandekozza ismerosnek.... nem?

dragonfly

Davandi: Hát szorosan vannak, az tény :D De már megszokhatták. A pocimban se volt több hely :lol: De most úgy is jöna szép idő, és lekerül a sok ruha :wink:
Vendég

Dragonfly: Igazad van. Nézegettem e-bayről is, de onnan meg a PK sok, de nagyon. MAx, ha az embernek van kint ismerőse, de nekem nincs... NA megyek szunyálni. Amíg a csajok hagynak :roll:

Jóéjt!
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:12-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:12-kor.
davandi

anny, ezt a kérdést már én is sokszor feltettem! :roll: miért mindíg én vagyok az, aki odafigyel, kedves, udvarias :evil: ... de addig jó, amíg Te az embereknek ezt a csoportját erősíted! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Anny en szivesen segitenek....... ha tudok :wink:

Udvariatlan emberek..... en mar nagy pocakkal is le voltam dobbenve az emberek bunkosagan..... bevasarlokocsit nagypocinak akartak tolni DEHANYSZOR :evil: :evil: most meg kikerulni nem tudjak a babakocsit az utcan..... :evil: :evil:

Nademindegy! Szerencser azert nagyon nagyon rendes emberek is vannak (mint pl mi :D ) es azok meg mosolyt varazsolnak az arcunkra!

dragonfly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?