Egyedül vagyok ma. Visszaolvastam, válaszolok is, csak már nem tudom, mit kinek válaszolok
TEJ - Az itthoni tápszereket, amikre magyar betűkkel van írva, hogy mi van benne, nem érinti. Remélhetőleg a tejpépeket sem... A CORA-ban valóban volt ilyen botrány, pár hete, de azon csak kínai betűk voltak, akciós volt... A durva benne, hogy azt hallottam, hogy a botránykor félre tették és ahogy lecsillapodott, kitették... Hogy tudták-e mi van benne, nem tudom...
Azért azokat a számokat én részemről már ellenőrizni fogom...
HIPP-ben tuti nincs!
BABAKOCSI - nekem egymás melletti van, 3 kerekű. Szuper jól kormányozható, imádom. Tényleg nehezen fér el benne a 2 óriásom, de egyelőre elvannak, összeborulva alszanak. Ja, elvileg 6 hós kortól ajánlották, mert teljesen nem lehet vízszintesbe tenni, de én csináltattam bele kókuszmatracot, így eleinte feküdtek benne. Enyémek csak menet közben alszanak, ha megállunk, jön a sziréna. Irigy-irigy arra, akinek akkor is alszanak, amikor állnak, ja és hogy ágyba tételkor is egyből alszanak?
PARADIZS - Ezer drukk, nem kamu 3-asikresünknek
HASZNÁLT TANGA komoly
CÁPA JELMEZ - király! Saját? Mert ha igen, tartsátok meg Tonti, megveszem jövőre!!! Nagyon tetszik! Anna hajas baba királylány meg tündér-bogár!