plííz

Zsófi
2004.03.29 18:49

2004.03.29 20:27
hihetetlen frekvencián sikoltozik szinte szünet nélkül, és vigyorog...
kint a kertkapuban is lehet hallani! Széthasad a fejem, Vera te ezt hogy bírod?! Nagyon édes de lassan bedugom egy parafadugóval
(na jó csak vicc volt) A babák gyönyörűek, és köszönjök szépen a féléves köszöntéseket!!!
2004.03.29 20:44
Majdcsak rájönnek arra hogy van a sikítozásnál jobb móka is
Persze ő csak vigyorgott, de én kezdtem kellemetlenül érezni magam
De hát ez van, nincs rajtuk off gomb... 2004.03.29 21:14
Noja, ez a kiscsaj aztán viszi a pálmát
Meg a bealvós Fanni
2004.03.29 22:15

2004.03.30 04:51
Ne aggódj, igazán nem ártott az alakjának. Na és azok a szemek, hát nem csodálom,hogy te is fülig szerelmes vagy Bencidbe!!

Jót nevettün apával virágos képeken, úgy látszik nem csak nálunk lakik kertész legény. Na és ez az egykezes állás...Komolyan úgy néz ki,mint aki már hónapok óta gyalogol, csak megállt egy pillanatra a fotó kedvéért. És tényleg eszméletlenül szöke ez a kis herceg

Azt hittem az életben nem lesz másik fülbevaló a fülemben, jó darabig érzékeny is volt, csak aranyat birok el a mai napig.
micsoda tudomány, szerencsére ezt sem csinálja Ádám, úgyhogy pszt, el ne áruljátok neki!!!
) Akkora szél volt, néha azt hittem leviszi az autót a szél az útról...Nem is sétáltunk, csak amennyit muszáj volt kinnt lenni.

2004.03.30 07:56
A többi baba is tündéri, megnéztem.
Az írásokra később próbálok reagálni.
2004.03.30 09:08
)!
! 2004.03.30 12:44
Amint a képen is látszik, Beni arcán van valami, amire dokinéni két hete azt mondta, hogy a nyálától van, kenjük. Hát ez már tuti nem csak annyi, egyre csúnyább. Ma volt itt a védőnő, megnézte mikor van bőrgyógyász, csütörtökön megyünk. Addig kitartóan kenegetem neki. Ja és ma rájött, hogy ha lábujjhegyre áll, eléri a polc tetejét. Amíg kikísértem a védőnőt, leszedett onnan egy kupakot és eltűnt. Remélem nem nyelte le, de nem találom. Már 20x körbemásztam a lakást, minden zeg-zugot megnéztem, de semmi. Remélem nem lesz semmi baj, ha lenyelte. Olyan kis izgága, nem bír egyhelyben maradni egy pillanatig sem.
2004.03.30 12:46
2004.03.30 13:25
Még tehetsz ám fel róla képeket
. Olyan nagyfiú már
. Hatalmas , jó kis hurkácskái vannak ám
.
. Huncut szemei azok a régiek
Mi finit sütöttél?
.Az usziban mi volt, majd mesélj légyszi. Jól vagy már?
.Ádi szemének jobbulást, gyógypuszit küldök rá. Lehet, hogy csak huzatot kapott, azért borogasd még neki szerintem.
2004.03.30 14:14
Remélem a ma éjszakátok jobb lesz sokkal!!!
Imádom nézegetni a képeiteket, látszik rajta a kis huncutság, mindenben benne van. Én már olyan szemmel is nézem ám hogy majd ha Bence is beindul, mit hogy kell pakolnunk. Van a nappali közepén egy üvegasztalunk, na az nem lesz, mert az üveglap a tetejére csak rá van téve, nem rögzíthető... A múltkor a nővérem 5és fél éves kislánya rátámaszkodott és persze hogy ledőlt. Úgyhogy azt kivonjuk a forgalomból, de lesznek még dolgok amikkel fogalmam sincs mit csinálunk. Látom, nálatok is elég üresek Beni magasságában a polcok
Csak nem elpakoltatok onnan?!
A szökőkutas kép is ari, hogy érdekli
persze az izgi is engem is érdekelne
Én is mindig vadászom a D-vitamin kupakját este, nehogy véletlenül elkapja Bence mert tuti a szájában kötne ki.
Milyen volt az uszi? Jöhetnél gyakrabban is, olyan keveset írsz magatokról
És kép is régen volt már!
Remélem Ádámnak nem lesz kötőhártyagyulladása, és már sokkal szebb is a szeme! Ja, és én mindig végigolvasom mindenkinek az írását, és a tiédet pedig külön élvezet olvasni olyan jókat írsz mindig.
2004.03.30 14:47
Apa hazajött és elhúzta a kisszekrényt és alatta volt
Hál istennek.
Igen, elpakoltunk a polcokról, vagy játékok vannak rajta, könyvek meg nem kicsik, azt visszapakolom seperc alatt, ha leszedi.
2004.03.30 15:39

)
2004.03.30 15:41
2004.03.30 15:57
2004.03.30 17:53
2004.03.30 22:33
Tegnap is MA feküdtem le - ezt ma már nem szeretném megismételni, de gyorsan végigszaladok
Kellett már vágni a haját?

Látom, visszatért beléd a régi erő
És 1 hónap alatt dönteni kell, mert EU csatlakozással akár 10-15% emelkedés is lehet...
De azért bogyók ezerrel
). 
Hintában alvás, nagyon ari!!!
Ecseteljem a miénket: kipakolás, padlószőnyeg felszedés, padlószőnyeg alatti betonhoz ragasztott filc felszedés, 20 éves ragasztó felkaparása minden eszközzel..., majd parafa lapok leragasztása és egy soron lakkozás
száradás, visszapakolás... Mit szólnál, ha cserélnénk? 

(71es) 

Ritka! 
No meg a háti hordozóról is, ígérem! 2004.03.30 23:44

Milyen zenedarabot játszott pont???
: NAgyon édes!!!!!!

2004.03.31 07:00
Most már legalább annyit engedélyezett Pöki, hogy tudok házimunkát végezni mellette, így aztán minden nap együtt porszívózunk (ő ül rajta és üti), tehát én is nyugodt vagyok, hogy rend van és tisztaság, nem szed össze a földről semmit.
</font>
Végre rendbehoztak!
Remélem azért eljuttok orvoshoz vele!
</font>
Igaz, hogy este kapott tejpépet, mert úgy tűnt már nem elég neki a tejci. Így fürcsi után szopi van, aztán játszik, fél tíz körül tejpép és aztán tíz, fél tizenegy körül alszik el, szopival.
-ot mindenkinek! 

2004.03.31 07:08
Gabi nagyon hulla és ezért nyűgös volt, nem is csodálom, két napja már megint rosszul alszik éjjel, nappal meg semmit, ahogy szokta. Nem értem én ezt, mostanában olyan éberen alszik, gyakran felébred arra, hogy én megfordulok. Pedig állítólag a babákat ágyúval sem lehet felébreszteni, ha elaludtak. Mindegy.
2004.03.31 08:55
De ez a kettő már soknak bizonyult a szokásos napi teendők mellett, ráadásul mindkét finomságot most készítettem először, szóval még nem voltam túl rutinos
Mindenesetre a muffinból alig van, pedig vagy 40 darab készült
Jó, hogy meglett a végén! Kaki: sajnálom szegény Benit. Próbáltátok tornáztatni pici, a térdeit a pocakjához emelgetni? Nálunk még az etetőszék vált be. Komolyan mondom, minden kajálásnál rottyant Zsoltika, valószínűleg jó testhelyzetben ül
Volt már olyan, hogy 2 napig nem volt kaki, beletettem az etetőszékbe, és lőn megkönnyebbülés
Esetleg próbáljátok ki... Hátha!
Gabóca megint nem hagy aludni téged
Tudom, ez nem vigasztal, de Zsolti is nagyon éberen alszik. Nálunk recseg a padló, mindig úgy settenkedünk be hozzá este, már tisztára lopakodó lettem
Remélem doki nélkül is elmúlik. Ez volt az utsó kezelésed a fogdokinál?
Remélem nem lesztek betegek! Képeket továbbra is várjuk
És köszönjük a bókokat.
Tényleg érdemes menteni az üzeneteket
Ügyik vagytok, hogy így vonatoztok.
Zsoltinak nagyon tetszik, rendszeresen az asztal alól kell kiszednem

2004.03.31 10:28
!!! Szóval nagyon tetszett neki, végig vigyorgott, beszélgetett, majd teszek fel képet, csak még be kell a gépre másolni!
, pedig nagyon a szívünkhöz nőtt! Csak az új kocsinak a törlesztése sok, de majd meglátjuk, remélem menni fog! Mindenesetre Nórinak tetszik a kocsi, a szalonba is végig sikitozott 

!!! 2004.03.31 14:36
2004.03.31 14:58
2004.03.31 15:29
és ha nem haragudtok, akkor kérdezek.
2004.03.31 17:03
De végül jócskán kihúztuk
Kellett van 1,5 hónap mire emberi állapotra szellőzte magát, pedig nekimentem pár dologgal... De mi most akarunk venni betűset és az egyik helyen nem restelltem megszagolni - az nem volt büdös - Ergo: vannak büdi és nem büdi tapik. Mi tuti, h nem büdit veszünk 

) de ez valami isteniiii (nem akarom magam dicsérni
)
Látom, nektek ki van habtapizva a lakás

Hogy van Ádi szeme?
Nincs kedve vkinek délelőtt sétálgatni arrafelé
Jókor szólok, mi? de most derült ki, mondom... 2004.03.31 17:29

2004.03.31 17:33

Igy élőben is láthattam Bencikét, nagyon aranyos és nyugodt baba, gyönyörű szemekkel
Persze Zsolti alakított, ki is kellett vennem a kocsiból, annyira nem érezte jól magát, de végül elaludt
Jó nagyot jártunk, rakok fel képet a fiúkról, ha nem bánjátok
Túrós-citromos muffin tényleg csoda fini, köszönjük a receptet DBarbinak
Mi kocsi nélkül nem tudunk kijutni a Szigetre, sajna
Túl messze van.
De semmiképp nem romlott szaga van, legalábbis annak nem volt, amit mi vettünk
Mostanra már nincs szaga egyáltalán.

2004.03.31 18:58
ma együtt sétáltunk. Nagyon jó volt, a babák többnyire aludtak mi pedig beszélgettünk
De édesen vigyorog
A mai Gabis séta után pedig egy picit mintha megint zsibbadna a lábam, már be is vettem két MagneB6-ot hogy megelőzzük a múltkori nagy fájdalmat
Feljöhetnétek Hamival hozzánk is, vagy itt a környéken sétálgathatunk is. Bár ez attól is függ hogy mikor délelőtt?! Mit jelent neked a "nem olyan vészes időpont"?
Mert ha reggel 8 óra, akkor lehet még nem vagyunk beszámíthatóak...
Nem is olyan rég kezdtétek a hozzátápit, és már ilyen jól haladtok??????!!!! Szép!
Majd tegyél fel képeket!
Főleg ha többen vagyunk és sokan ülik körbe.
és visszajött az irományom
2004.03.31 20:10
az már a múlkor is feltűnt egy képen hogy Bencinek vmi hiper-szuper babakocsija van, de milyen?!?!!? Ezeknél a szarvaknál fogva nem nehéz egy kézzel tolni?!
szóval mennyiért lehet ilyen betűs/számos habtapit kapni manapság?! És ez hány darabos?!
én mákosat kreáltam, na az se gyenge
2004.03.31 20:47
Sportkocsi, esernyőre csukható, 3 pozícióba dönthető, van "teteje" és bevásárlóhálója és karfája, és 5 pontos bizt.öv...ezek voltak a kritériumok, főleg, h dönthető legyen, mert Fanni mindig elalszik és úgy sajnálom az ülve alvó gyerekeket. A hátam a batárkocsitól (Pavel, ua. mint a Bergon) baromira fáj. 3 emelet az 3 emelet...ez a kocsi jóval könnyebb. Holnap teszek fel képet, most tökre örülök neki
A Kikában sikerült megvenni
Néztük azt, ami most van a Tescoban, de Apa nem hagyta, h azt vegyük, szerinte nem túl stabil. Legalább ócsó lett volna

Meguntam az összerakosgatást

A tiétek valami csodajárgány lehet
Dögönyöznivaló
Hiába, az élet apró örömei...egy fotel...ilyenek
2004.03.31 21:18
, nagyon szeretem. Azért vettünk ilyet hogy végig jó legyen Bencinek. A típusa Neonato Combinato Tris, és ezerféleképpen variálható. Egyetlen hibája hogy a kar nem fordítható át
Dehát nem lehet minden tökéletes
vagyis akkor lehetne ha nem bolygósítanám a kerekét de én úgy nem tudok közlekedni, úgyhogy bolygunk és két kézzel tolom
De amúgy kényelmes fogni ezeket a szarvakat
Mert lehet kipróbálnám, de annyira azért nem vagyok oda a mákért. Domibaba miért sírós mostanában? És megfordult már? Bence még nem. De ma forgattuk egy lepedővel és hangosan nevetett rajta
Ezt a gyakorlatot még a neurológus mutatta. Egyébként totál áttudna fordulni, csak szerintem még nem jött rá magára a mozdulatra. Ki van tekeredve teljesen, de a fejét hátracsapja. A fejtartásával is ezért voltak gondok az elején, a neurodoki szerint nagyon erős a nyakizma és mindig hátrafeszíti a fejét, még ha ez nem is tűnik fel nekünk annyira. És ez nagyban nehezíti a hasrafordulását. Nem tudom mikor jön rá hogy kellene, de ha mi forgatjuk azon röhög
holnap tegyél fel te is róla képet mert kíváncsi vagyok rá. Bár mi előreláthatólag nem veszünk másikat, hacsak nem kitörik a kereke
ugyanis mikor említettem apának hogy kéne valami új mert ennek már unom a színét
akkor elég csúnyán nézett
2004.03.31 21:26

Ma este a fürdetéskor láttam meg az ínyén a pici pontocskát. Először azt hittem, hogy a fürdetőkrém egy darabkája került a szájába
De nem, többször is megnéztem már: ez bizony fogacska!
Vigyázni kell, többféle darabszámú csomagolás létezik. Ez ugye betűs, szerintem egész jó, mert elég nagyok a darabkák, tutira nem nyelhető le. Azt hiszem, Zsófi írta valamikor, hogy a Corában is olcsó a habtapi, de konkrétan nem tudom, milyen és mennyibe kerül.
Aranyos vagy nagyon!
Megyek, Zsoltika még mindig nem alszik. 2004.03.31 21:31
Én meg azt hittem, hogy egy körömdarab beleesett, amikor vágtam. Szegény Levi, nagy türelem kell neki a szüleihez.
) 2004.04.01 05:12

2004.04.01 06:28
És leendö úszó olimpikont
NAgyon ügyi ez a Benebaba!!!
Vera, én is kiszúrtam a botkormányt, és nehari de én biztos nem tudnám megszokni. Te már bizti hozzászoktál, azért megy könnyebben. Egyébként szupi a kocsi, tényleg tud mindent,még lehet mos-föz-vasal is???

(ne hogy keress, csak viccböl irtam
)

2004.04.01 07:52

2004.04.01 08:21
A gyerekek nyoma könnyebben lemosható róla

2004.04.01 08:27
Gratu az új géphez!
Amúgy mi a Corában vettük, jó nagy darabokból áll, de szívem szerint vennék még egy adagot, hogy elég legyen a nappalira.
Viszont utoljára csak picikéket láttunk ugyanannyiért, mint ezt vettük. Az nem kell.
Úgy látszik, ez a tejpép dolog bejött valamennyire. A második fogból is kint van végre 1mm-es rész, most már tud harapni az emberbe jókat.

2004.04.01 08:43

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint