Látom altatás megy ezerrel
. Zuluhoz csatlakoznék, nagyonnagyon gyerekfüggő a dolog. Nálunk Danó nagyon jó gyerek volt ezen a téren, bár mi is beleadtunk apait anyait. Iciripiciri korától próbáltuk egy időpontban fürdetni este, ezt úgy 3 hónapos korára már tudtuk tartani is. A mai napig 1/2 8kor irány a kád, aztán fogmosás, pisilés, és be az ágyba. Mi 1/2 7 - 7 között vacsizunk együtt. Zsófival együtt fürdenek, a lány a fürcsi elött tankol be, ha hagy tápit, azt még megkapja az ágyban. Ő addig ugyse hajlandó elaludni, amíg Danó nincs a szobában. Erre is kialakítottak már egy kis rituálét: amint jön Dani, Zsófi feláll az ágy sarkában, a rács ugye félig lent van, és tartja a pofázmányát a pasiknak. Na ha mindenki összecsókolta a másikat, akkor tente. Én még eléneklem a "nap nyugodni tér" c. nótát, aztán " egy hangot sem akarok hallani" felkiáltással becsukom az ajtajukat. Kb. negyed óra múlva télleg csak a szuszogást hallani
Zsuzsó, az elejétől együtt vannak a manók nálunk. Egészen az epeműtétem napjáig Zsófi az ölemben aludt el és úgy raktam az ágyba. (úgy éreztem, ez jár neki, hisz 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát
) Amióta hazajöttem a kórházból, kiegyezett a csak danolászásommal az ágya mellett, bár 1 hét után már nem aludt el rajta. Viszont nagy nyirkoga nem volt ennek ellenére sem, ami volt, azt meg még Danó is tűrte, persze megfelelő marketing mellett. Danóm köhög, dagadt a nyaka, dokibácsi már megnézte, kaptunk gyógyszert... HOL A TAVASZ??? Bár ma jobb idő van, ne legyek elégedetlen...
Momokám, én is azt mondom, még kinőhet nekije
! Ha meg még sem, akkor mi van?
Zsuzsi, pasijaid nagyon menők, najó a kacsa se rossz
Mennem kell, holnap ZH, meg van még melóm is, fordítanom is kell, ajajaj...
Pusssz
Zsófi

Nálunk pedig külön szobában alszik a két csaj, de zengett az egész ház Zsebitől, ha ő nem akart aludni