Sziasztok!
Szami, ahogy leírtad ezt a felmérést, teljesen olyan, amit az oviban csináltattak tavaly a nagycsoportosokkal. Csonginak összesen 3 hibája lett benne. De náluk már volt olyan, hogy 7-8 számot soroltak fel, össze-vissza és azt kellett sorban visszamondani
Egyébként jól döntöttetek, hogy hagyjátok még egy évet! Annyira haladnak az anyaggal a suliban, hogy eszméletlen! Olyan hosszú szavakat íratnak velük, hogy csak nézek! Szóval hagy játszon, erősödjön a figyelme, semmit nem veszít, csak nyer ezzel az egy évvel!
Kata, tegnap felvetette Csongi, hogy a farsangon az egyik kislány hastáncos lesz...na, mondom neki, én is arra gondoltam (egy barátnőm hastáncozik, gondoltam kérek tőle valamit), erre mit mond az én nagy 8 évesem: Anya, de akkor ki lesz a hasad!!!
Nézd már, hogy vigyáz az erkölcseimre!
Az ő farsangját most könnyen megoldom, marad a tavalyi ZORRÓ jelmez. Egyébként pénteken lesz!
BBJ, ne is mond ezt a válságot, nálunk is egyre rosszabb a helyzet... nem is tudom mi lesz
Felsepertél?
Niki, nem csodálom, hogy ki vagy bukva, ennyi kórházazás 10 évre is sok lenne!
Jövő héten itthon a férjem, nem nevezünk be valami mozizásba???
No, nekem Sly az első szerelmem

Tele volt vele a szobám fala! De Kevin Costner, Brad Pitt... na, ők is jöhetnének!
De most az igazi hapsi kedvencem a focista Cristiano Ronaldo... hm, Csonginak jóóóó nagy posztere van róla