Olive:
tényleg nehéz most, és ki tudja, még mi lesz a jövôben. Én úgy gondolom mégis, hogy - legalábbis a mi helyzetünkben - nem lehet a bizonytalan jövô miatt a nagy döntéseket befolyásolni, hiszen a jövô mindig is bizonytalan. A háborúk alatt is születtek gyerekek. Az egyik nagymamámnak egy nagynénje, akinek nem volt gyereke, folyton azt hangoztatta, hogy erre a világra ô nem akart szülni.
Remélem, hogy hamar stabilizálódik a helyzetetek. El sem tudom képzelni, hogy mit csinálnánk, ha Gyula szabadúszó lenne, még gyerek nélkül sem.
Szerintem, ha végül elszánjátok magatokat, nem a kis lakás fog dönteni a kérdésben. Én egy 66 m2-es lakótelepi lakásban nôttem föl, akkor még három testvéremmel. Aztán, mikor a negyedik tesó is megszületett, hamarosan elköltöztünk. Abban a házban, ahol most lakunk Kanadában, az elôzô tulajdonos 5 gyereket nevelt föl. Nem olyan nagyon pici ez a ház, de a lakószinten összesen két kicsi szoba van a nagyszobán kívül.
Ez most meglehetôsen zavaros, amit összehordtam, mindenesetre remélem, hogy idôvel tisztábban látjátok majd a lehetôségeket.
Most megyek is, Alida taknyos, köhög, ez valami vírus. Remélem, mi nem kapjuk el. Mióta Alida beteg lett, olyan szorgalmasan szedem a terhesvitamint, hogy csak na!
Puszi

Alexandra
Peti

[/url]
család

szülinapi üdvözlet