A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

szegény kis lilaszájú márkóci. :roll: én bendus fejére próbáltam múltkor hideg kanalt nyomni, mert úgy bevágta, de menekült előlem ... :lol:

szilikontalpú harisnyacsodát én is a Kenguruban láttam ...

Petra
Kép
petricsek

Hát nem vagytok semmik... Nem győzök visszaolvasni.

Binyek!
Már akartam írni: ténylegcsoda, hogy Mikid túlélte az anyját... :shock:

Pasi!
Kaptál ebédet, mázlid van.

Csajok!
Ilyet még nem pipáltam! Doki nénink írt a manóknak gyógyszertári bekutyulós görcsoldót a pocakjukra. Pasi eddig 2 helyen próbálkozott kiváltani, közölték: régi, jól bevált szer, nincs hozzávaló és nem is lesz... Ez tök jó... :twisted:

Fanni!
Tisztára mint egy gimnazista abban a sapiban. :D
Bébiszitter: égi áldás. Amikor Pasi a lányánál van, megőrülnék egyedül Ehhez képest tegnap este az egész brancs meg volt fürdetve, mire hazajött.
Egyedüli hátrány: az oviban úgy gondolják, kőgazdagok vagyunk, mert fussa szitterre. És hát rendszeresen lejmolnak tőlünk. Most épp a farsangra kell támogató jegyet venni.

Többre most nem fussa, majd pasi ír helyettem is.

pussz.
vovanda

banika
benéztem a konyhaszekrénybe és én meg egy fritőzt találtam :lol: ... bár valszeg zsírosolajos sültkrumplit nem adok még nekik úccse. :roll:

nálunk áttá áttá ttttááá, meg a babbabba mammamma megy "csak" :lol:

Petra
Kép
petricsek

Vanda
nekünk a mentolos párologtatóra mondták ezt 4! helyen,mire az 5-en kiderült,hogy azért nem keverik ki,mert többe kerül,mint ami a recepten van ár :shock: :shock: :shock: :shock:
Az uram mondta nekik,leszarja mennyi van a recepten,keverjék ki.
Így nem 30ft volt hanem 135ft
Normálisak?
Vendég

ja, meg díííííss is szokott lenni, de azt nemtom mire mondják és Zsombi puszit tud adni. Olyan drága, ahogy kinyitja a kis száját és finoman megharapja az orrom :lol:

Petra
Kép
petricsek

Bercus amikor fiókozni akar,azt mondja cccái :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marci nyelvest ad(néha válogatás nélkül próbálkozik bárkinél :evil: )
Vendég

olyan édik mikor beszélgetnek :)

Nálunk is ezek mennek, meg a Fanninak a legújabb szava a SÁRKÁNY :) de ezt néha ki tudja mondani S-sel r nélkül, de valamikor azt mondja hogy tátán :) meg most tanulták meg mint mond a kigyó :)sssssssssssssssssss

zsuzska80
Szombathely

mázlista jóllakott pasi visszatért...és alig győzött olvasni, pedig alig hagytalak magatokra benneteket egy kicsit:-)

márnemtudomkivolt, aki írta, hogy ő inkább puki és kaki és egyéb finomítgatások mellett lenne.....ezért van az, hogy ma magyarországon azt se meri kimondani senki, hogy cigány......pedig olyan szót, hogy "roma" a magyar nyelv nem is ismer (cigány nyelven jelenti azt, hogy cigány)...és lőjjetek le, hogy ne füstölögejk...de merjük nevükön nevezni a dolgokat:-)
1szálpasi

Banika!
Nem csodálom,hogy frászt kapsz,amikor Marci lekapja egy csókra a mamát! :lol: :lol: :lol:

De várom már én is,hogy dumáljanak!

Ma virág és törékeny tárgyak elpakolási napja volt,ugyanis Marcellkám nekiindult a lakás felfedezésének kúszva. :roll: Vagy a szék alól vagy a tévé alól vagy az ülőgarnitúra alól kell kiszabadítani. :lol: :lol:

Vanda!
Bébiszitter-kérdésben egyettértek!Én már egy befordult,idegbeteg hisztizsák lennék,ha nem lenne!

Babakocsis hülye picsa:nagyon megijedtem reggel,mert írt nekem egy e-mailt,hogy ő meg feljelent engem rágalmazásért! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Most irtóra aggodom,gondolhatjátok! :roll: Hülye marha!Egy fillér se maradt a zsebemben,úgy beszartam! :lol: :lol: :lol:

binyek

Sziasztok!

Fanni!
Nagyon csini vagy :wink: Fiúk husik,gyógypuszi Márkódnak!
Lanyané!
Csinik vagytok csajok!Van egy Hello Kittys farmerszoknyám,illetve nem az enyém hanem a csajoké volt :wink: Már nem emlékszem mekkora,de kb ilyen koruak voltak a csajok amikor hordták,ha érdekel dobok képet.Sajnos már csak az egyik van meg :roll:
Vanda!
Nálunk is szörnyen hasfájósak voltak a csajok,de ha megnyugtat nekünk ez a gyógyszertári keverék sem vált be :( csak a 3.hónap :roll:
Pasi!
Remélem jó sokat ettél ebédre,mert lehet vacsorát már nem kapsz :wink: :wink:
Banika!
Jövő héten nem jössz expora?Lehet hogy mi elnézünk,de még nem biztos.
Tonti!
Nagyon husik voltak jelmezben!!!Örülök,hogy kicsit jobban vagy.Lehet,hogy tényleg nem kell segítség és elég hogy egy kicsit több időd és nyugalmad van!

bognartundi0727

Pasi:merjük hát! :lol: :lol: Bassza meg! :wink:

binyek

Binyek!
Írd meg neki,hogy Te meg tudod hol lakik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

binyek: szeretlek:D

bogárka: ne adj tanácsokat a csajomnak......azt hittem, megúszom, erre te most az eszébe juttatod :evil:
1szálpasi

Pasi!
Tudod hogy a sok vacsora csak megüli a gyomrod :lol: Próbálok vigyázni a koleszterin szintedre :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

nem figyelsz....utálom, ha a koleszterinszintemre és a súlyomra vigyáznak:P :P
1szálpasi

ááááá! megint ennyit írni!

Lanyané : imádom a szépségeidet! :D Kittys rucik (meg minden egyéb) nálunk is menők! Bár a kicsiknek még nem szereztem. Kírának egy Kittys roller van beígérve a szülinapjára.

Binyek: örülj, hogy még csak Marcell felfedez. Mi lesz ha majd Maja is ?

Fanni:hogy van Márkó szája ?

Petra, Banika: Ti ritkán használjátoka konyhát, vagy akkora nagy, hogy elbújnak benne a különböző gépek ? :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika!

Tulképp igen, attól függ mit örököltek, na meg milyen hatások érik.
Nálunk midnenki full allergiás, amire a párom nem arra én vagy apukám, vagy a nagypapám :?

Fanni!

Ne aggódj, lesz még sokkal rosszabb is és sérülnek majd meg apával is, na az lesz rossz, majd meglátod, ahogy egy pasi kétségbe tud esni, bocs Pasi :P

Nov.-ben Réka odacsukta az újját, naná, hogy a fém bejárati ajtóval, apával volt, vittem a madarász utcába, amíg a másik kettő itthon üvöltött, hogy ők is kórházba akarnak jönni :shock: , de cask megrepedt az ujjperce, írtó rondán nézett ki, apa tök odavolt...
Rékus meg úgy feszített velem a kórházban, mint pók a lucernásban, büszke volt magára :? én azért ennél jobb vasárnap délutáni programot is el tudtam volna képzelni...
A legjobban az tetszett, amit a doki mondott, hogy 6 hétig szigorúan pihentesse :lol: :lol: szerintem nem látott még gyereket,de hogy neki nem volt az tuti, mégis hogyan :shock:

A ismerőseink viszik a pálmát sérülés ügyben, 4 éves lányuk már kétszer motorozott le a lépcsőn cca. 10 betonlépcsőfok, mindkétszer műteni kellett, először csak a fogai lazultak meg, másodjára alaposabb volt, akkor már az állkapcsát is darabokra törte, amúgy egy kis hallgatag jámbor kiscsaj, de az ügyeleten már előre köszönnek neki...(ez nem nemfüggő)

Engem csak 2* vitt el a mentő, jó gyerek voltam, igaz egyszer a sípályáról :roll: na azóta nem síelek (12 éves voltam)...
úgy összetörtem magam, hogy a kórházban a dokik csak síbajnoknőnek szólítottak :twisted: igaz csak ketten szilvesztereztünk bent, én meg egy szánkóbalesetes, de az eltörte a gerincét :cry:

lanyané!

Jól van, megy cím emailben :P

Dóri
Vendég

Tünci!
Ha én odamegyek,akkor ott nagy cirkusz lesz!Nem ússza meg annyival,mint mikor áldott türelmű,birkatermészetű mikim volt ott.
Belőlem előbújik a cigányvérem(nem roma :wink: ) és szálankánt csupálom kia haját!Na utána perelgethet a hülye! :lol: :lol:
De legalább benne leszek a TV-ben: V.Barbara bajai gyesen lévő ikres anyuka megtámadta M.-né Béátát,szintén gyesen lévő ikres anyukát....stb.. :lol: :lol: :lol:

binyek

Dóri!
Akkor mit vársz a törpjeidtől,ha Te is ilyen égetnivaló voltál? :wink:

Én egyszer mentőztem,amikor elütött egy autó.ÉN motorral voltam,én voltam a gyorsabb,de ő volt az erősebb! :lol:

binyek

Vovanda+Pasi!

Gyógyótárban én közölni szoktam velük, hogy tudom, hogy létezik a szer, csak nincs rajta kellő haszon ezért a nagyker nem akarja forgalmazni, és azt mondja nincs, maguk meg nem kérnek, beteg emiatt nem kap, de ez így nincs jól, lenne rá kereslet, ha tartanának stb...
Szóval addig addig mondogatom amíg megunják.
Egy patikát anno rávettem, hogy a nem létző oltásból hozasson :lol:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Csináltam egy vizes-mixet a gyerekeimről. (a végén van a közös fürdésről is....)
Elég szar a minősége, mert le kellett tömörítenem, de azért a lényeg látszik. Mármint, hogy mennyire szeretnek úszni. :)

http://www.youtube.com/watch?v=sjiBnYPNFh0

Kép

Kép
kamilla306

binyek: ez így nem eléggé eladható....legalább egy cigányozás legyen benne, arra úgyis ugrik mindenki....biztos etnikai alapon támadtad meg....ha nem is az, de TE azt hitted....
1szálpasi

ti nem éreztek némi diszkriminációt az írásaimban?
pedig ez most úgy hangzott....lehet, kicsit elegem van?:-)
1szálpasi

csajok és pasink!

Logoszavazás:

Mindeki már csak a meglévőkre szavazhat újabb ötleteket nem fogadunk el :wink:

Kérjük píros színnel a megjelölt logo számát, hogy egyszerűbb legyen az összesítés!

A lehetőségek:
Kép Kép Kép Kép

Dóri
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 15:06-kor.
Vendég

remélem, az ombudsmanusz bácsi nem olvasgat minket.....se senki a főnökeim közül:-)
1szálpasi

Kamilla:ez nagyon szuper! :D Édesek a gyerekek ahogy élvezik a játékot a vízben! Te meg csini vagy!

Tünde
Kép

Kép
myra77

3 (ikres topiktali), de ha lehet, akkor az egyik figura legyen kislány (és remélem, ez nem újabb ötlet volt) :-)
1szálpasi

3 (ikres topiktali), de ha lehet, akkor az egyik figura legyen kislány (és remélem, ez nem újabb ötlet volt)
1szálpasi

ez nekem csak nem akar piros lenni
1szálpasi

pasi lsd a mellette lévőt, ha erre jön a legtöbb akkor majd átmahinálom

D.
Vendég

3 (ikres topiktali), de ha lehet, akkor az egyik figura legyen kislány (és remélem, ez nem újabb ötlet volt)
1szálpasi

akkor még bemásolom sokszor, hogy sok szavazatot kapjon:-)
1szálpasi

Kamilla!

tuti a mix 8) csini vagy, meg Fanni és Lanyané is a képeken.
Apa édes ahogy fürdeti őket. kel venni egy nagyobb kádat otthonra

Dóri
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:19-kor.
davandi

Pasi nem csalunk :wink: na megyek gofrit enni :lol:
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:19-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:20-kor.
davandi

Davandi, muszáj haladni, mert különben soha nem lesz eldöntve, mi ezen a keményítés :shock: :lol:
Nem vagyok én csőrmester :lol:
Davandi okés, felőlem lehet két lány is, csak akinek fiai vannak?
Szóval ha meggyőzöd a többieket... 8)

Én mindenre nyitott vagyok, Pasi nem félreérteni!

Dóri

u.i.: pasinak jár egy szavazat, bárki párja regisztrálhat és szavazhat :idea: :wink: pasi ez minimum 3 palacsinta lesz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 15:24-kor.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:22-kor.
davandi

Akinek volt ötlete, már leírta, figyelembe vettem, de ha mindenki mindig újabbakkal áll elő, soha nem lesz döntés
Bár ha valaki valami zseniális ötlettel áll elő csak rajta!

D.
Vendég

Logószavazatok:

1.:
2.:

3.:Pasi,
4.:Binyek,

Másoljátok ki,illesszétek be a hsz.-etekbe és írjátok be a neveteket a megfelelő helyre.Így szépen felgöngyölünk mindenkit!
Köszi a segítséget!Pusssz

Dóri!
Köszi,hogy ilyen gyors voltál.... :wink:

binyek

Logószavazatok:

1.:
2.:
3.:Pasi, Davandi

binyek

Dóri :P
Küldök majd priviben egy képet. Meg tudnád élesíteni, Apa szeretne rá kérni igazából...
Szavazat: 3. - de lehet rajta felőlem is fiú/lány

Banika :?
Küldöm a privi e-mailcímem.

Márkóm szilva-szája Apa szerint -közben hazajött- nem ütéstől van, hanem beszivogatja. Szerinte az ütéshez túl szimmetrikus. És nem is kaptam ki 8)
Teszek majd képet róla... Köszönjük az együttérzéseket :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:23-kor.
davandi

Logószavazatok:

1.:
2.: Dóri
3.:Pasi, Davandi, Fanni

Nálunk a párom szavazott, nehogy elfogultságot jelentsetek 8)

D.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 15:36-kor.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:23-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:24-kor.
davandi

Dóri!
4! bocsi, egykezes vagyok, nem megy a piros.

Binyek!
tudom, hogy Barbi vagy, de nekem már Binyek maradsz... :lol:

Pasi!
Asszem magamtól is beugrott volna, hogy nem kapsz vacsit. :P Persze ha elég szépen kéred...

Tünde!
Keresztfiamnak volt gipszben a lába decemberben(3éves). Úgy futott vele, mint a nyúl. :lol:

Fanni!
Lesz ez még ilyenebb. Ne gyötörd magad. Ha te nem csinálsz az esésekből nagy ügyet, a gyerek sem fog, illetve ha üvölt, akkor tényleg fáj. Balu is tiszta kék-zöld, de nem nagyon izgatja. Tesómék hármasa rendszeresen zabált virágföldet (gyerekorvos gyereke :lol: ). Egy idő után rájött, hogy nem olyan finom.

Jelentem Réka olyanokat fingik, hogy rezonál a hordozó. Amúgy nyekergés, hasfájás ezerrel, Pasi, kerítsd elő azt a görcsoldót mert megbolondulok. Dani abbahagyta, most Réka cica nyávog. :cry:
vovanda

Logószavazatok:

1.:
2.:
3.:Pasi, Davandi, Fanni
4.:Binyek

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X