A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csöre: Édi Babó édi csíkos cuccban :D Az honnan látszik, hogy a fülből nem jön ki a magzatmáz?

Mágnes: Tiéd Babó amúgy rendesen hall, ugye? A gép meg amolyan denevérhangokat ad ki, ugye?

Jandrea: Ba...szus... ez a tejláz dolog nagyon gáz! Jobbulást!

Krisz: időmenedzsmentből jeles! :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Kriszti! :(
Semmit nem javultam. Persze a szopi is közrejátszik.
4 hét múlva újra teljes labor.
Ha nincs javulás, akkor továbbküld. :(

Csöre! Gyönyörűűűűűűűűűű!!!!

Ne, elugrunk vásárolni. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Köszi Csajok :)

Zitocs, gőzöm nincs, honnan látszik, nálunk időnként megjelenik egy pici mennyiség a fülkagylóban, azt kitörlöm, és várom a többit...

Hanna: és továbbra is ilyen sokakat fejsz?

Csöre
csöre74

Látom visszajött a forgalom Csajok! :D
Jandrea, pont akartam kérdezni, hogy maszírozod-e a cicit. Ez elég vicces amúgy, mindig azt hittem azoknak gyullad be a cici, akiknek szétdurran a sok tejtől... :shock:

Hanna, sajnálom, hogy nincs javulás... mit kell szedned amúgy, antibotikumot? :?

Enikő, fogalmam sincs segít-e a csepp, mert nem adtam soha Ádinak, valami csoda folytán ő nem hasfájós, még akkor rendeltem, amikor azt hittem később lesz az, mert Pötyinek is a 3. héttől kezdődött. És nagyon szenvedtünk vele, így mikor barátnőm mesélte, hogy jön haza, gyorsan kértem tőle. Rá van írva, hogyan kell használni, remélem beszélsz valamilyen nyelvet, ha nem akkor szólj, itt a másik üveg, lefordítom.
Nálunk mostanában hajnal 5 körül kezdődik olyan nyökdécselés, nyekergés és "emésztés", hogy a szomszéd szobából is áthallatszik... ő meg édesen szunyál. Eddig pattantam, hogy segítsek rajta, aztán rájöttem, hogy álmában nyomja... :roll: :lol:

Csajok, én feladtam a tejcsi kérdés megfejtését, mert most megint ömlik a tej, elég egy cici, a fene sem érti. Nem csináltam semmit másként. A mother milket már egy hete szedtem mire hatni kezdett? Mágnes neked mennyi idő után segített?

Krisz! Nagyalvásért irigy vagyok! Nálunk a max. az 5 óra, az is csak az esti 8-1-ig időszakban, amikor is leghamarabb 10-kor alszom el. :? Aztán kereken 3 óránként. Pedig nem az esti tej a leghígabb??? :roll:

Ma végre süt a nap!!! Ma jön doktornő megnézni a legény, aztán huss megyünk csavarogni.
Tegnapi puci mérés: 5270g!!! :oops:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csöre: kis édi bébi :-)

Kisbogacs: persze. tegnap este beélltam a forró zuhany alá, masszíroztem és fejtem. Most nem érdekelt, hogy a lefolyóban köt ki. A meleg víztől sokkal könnyebben ment. Na meg este szinte csak arra a cicire tettem Biankát. Ő hatékonyabb, mint egy mellszívó. Minden esetre nagyon nem lesz jó, ha ezt hetente eljátszom. Nagyon megvisel ez a magas láz.

Kép
jandrea

Csöre! Itt van Sackó párja: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: eddig én is azt hittem.
Nagyon együtthíznak gyermekeink. Bianka vasárnap volt 5200 gr. és ha jól emlékszem azonos sűllyal születtek.

Kép
jandrea

jandrea:
Annával nekem is volt ilyen belázasodásom, egész éjjel lázam volt,lvevert a víz, rázott a hideg, volt, hogy nem mertem kivenni a kiságyból, mert féltem, hogy elejtem.. Akkor ez a tejláz.. Sosem tudtam megfejteni... :?

Zitocs:
Persze, hall Bence rendesen, forgatja a fejét a zajokra, összerezzen. Állítólag ez a hurutos izé nem is befolyásolja a hallását most, csak gondolom nem tudják bemérni a hallást.
Igen, denevérhangot ad ki, ezzel nézik, hogy valami mittomén milyen szőrök aktívak-e a fülében.

Bartika:
Ádi milyen békésen alszik :)
A More Milket én második napja szedem. Nem merem kimondottan ráfogni, hogy ez segítettm nehogy elkiabáljam, de tény, hogy eddig még ma sem kellett tápszerpótlást adnom, holott minden étkezésnél kellett eddig.. :)

Erika:
A more milket hány napig szabad szedni?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bartika: mint egy kisangyal... :-)
Én is teszek fel képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép
jandrea

Mágnes: az előzőnél még én sem tudtam. Akkor is fájt a mellem, de nem volt vészes. Ezért vetettem el, hogy tejláz lenne.
Egyébként ugyanez van nálam is. Fázom, éjszaka izzadok és én is félve veszem fel Biankát, mert egy kicsit szédelgek a láztól. Múltkor két nap alatt túl voltam rajta. Remélem most sem tart tovább.

Kép
jandrea

jandrea:
biztos, hogy hamar túl leszel rajta, mert emlékszem, ahányszor előjött, nekem is 1, max. 2 nap volt, másnap már csak kóvályogtam nagyon.. Akkor azt hittem, hogy a fáradtság miatt, érdekes, hogy Bencével ez nem jött elő...
Kitartás.... :?

Hú látom Biankának is hasonló formájú a pocija, mint Bencének :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na, itthon. O. a teraszon alszik tovább. :)

Csöre! Igen, sokat fejek. Napi 200-300ml. Mellette ugye O. megeszi a kis adagját.

Bartika! A vérszegénységem a nagy gond. Minden érték a normál fele alatt van. :(

Látom, Saciról lecsúszunk. :(
Andrea Biankájára támadunk akkor most mi is egy fürcsis képpel, amin jól látható a fux és az izom:

Kép

Kép
hanna30

Dejó, képeső!!! Mégmég!!
kisbogacs

Hanna: tök jó ez a sok tejci,továbbra is!!! Én most 2 fejésből hoztam ki 120 ml-t,úgy örülök!!! Sajnálom,hogy ennyire nem jók az értékek!!! Próbálj meg pihenni,tudom,hogy nehéz időt szakítanod, de muszáj :wink:

Jajj,micsoda gyönyörűségek!!! Saci,Ádi,Bianka,Olivér!!! Meseszépek vagytok!!!
Kriszti: kérünk hajasbaba Ági képet is!!!

Én is hozok!!

Így mulatunk a járókában :lol: :

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
kata8110

Jandrea: jobbulást!!! Remélem, többet nem lesz dolgod ezzel a tejlázzal,borzalmas lehet! :shock:

KépKép

KépKép
kata8110

Kriszti! Ági babáról is várjuk ám!!!! :) A kis cuki hajasbabáról. :)

Kata! :)
Gyönyörű Martin. Megzabálom!

O. elaludt Rudival a nagy játék közben :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hanna30

Hanna: gyönyörű Olivér,annyira édesen alszik! Martinnak ma adok először ilyen morzsolgató kendőt -- már ha megszárad,mert reggel kimostam :lol: Látod,mi is kopaszodunk rendesen :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Azért Martin kopaszodása nem olyan vészes. :)
A kendőt imádja. Állandóan szorongatja, rágja és veszekszik vele. :lol:
Martinnak is bejön majd. :wink:

Kép
hanna30

De hátul valóságos kis sörénye van,fent meg amolyan nagypapa frizura :lol: Majd referálok, hogy mit szól a kendőhöz!
Megyek,mert pityereg picit :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Úgy eltűntünk, mint szürke szamár a ködben, de jövő héttől újult erővel jövünk. Az a helyzet, hogy ugye elköltöztünk, és ott nekünk nem volt külön netünk, ami meg elérhető volt házon belül, az egy nagy kalap sz@r volt... Viszont a válságnak köszönhetően a lakásunk csak ár alatt menne el, amiből egy házat felépíteni nem lehet, így jövünk vissza cirka 1-1,5 évre! Csak halkan jegyzem, hogy ennek örülök, mert nem jött jól ki ez az együtt lakás anyósékkal, végre ismét külön leszünk, magánszférával rendelkezve :D
Azt hiszem visszaolvasni esélyem sincs, de szemezgetni fogok, meg képeket nézni is ;)
Rólunk annyit, hogy Milán jelentkezhetne a legroszabb evő és alvó baba címért, tipikus többemberes kölök. Képes volt 1,5 órákat cicizni, és kemény 40-et szívott ki. Manapság már nem is mérem, mert érzem, hogy nem sokat eszik, amit az is sejtet, hogy fél-1,5 óra múlva jelez, hogy éhes. Én fejek, mint a katonatiszt, és éjjel azt kapja meg, mert így legalább megalussza a 3 órát. Amúgy az üvegből kiszívja a 120-140-eket, de még azon is elnyammog szép ráérősen, így az éjjeli etetések is kb. 1 órásak :roll: Imád kézben lenni, és ringatásra szépen bealszik, másik elalvós eszköze a cici.
Hasfájósok is vagyunk, de tegnap óta kap Espumisant, hát az valami csoda. Rendbe teszi a szeleket, meg a kaksi is sűrűbben és könnyebben jön :D
Szegénykémnek a nagylábujján a köröm benőtt, lehet sebészet lesz belőle :( Néztem anno, mikor megszületett, hogy fura alakú a körme, de nem volt semmi gond. Pénteken vettük észre, hogy nagyon piros, és begyűlt, mert a köröm széle belenőtt a bőrbe (vagy igazából már a bőr rá volt nőve a köröm szélére születéskor, csak nem vette észre senki). Doki mondta, hogy Betadine és ha csúnyább lesz, akkor sebészet... :?
Én alfelem alakul, de már előre fosok a 6 hetestől, mert újabban fájdigálok, és feszít odalent. A fájdalom helye alapján úgy sejtem a benti leszakadás, majd visszavarrás a ludas, de ha arra gondolok, hogy a doki benéz, kiver a víz :?
Még lógok a születéstörténettel, de már nem túl aktuális :oops: :roll: Persze ha érdekel titeket, megírom.

Remélem mindenkivel minden oké! Hiányoztatok már mit ne mondjak ;)

biga.csiga

Engem érdekel... és tök jó hogy újra látunk!!! Képek? Képek? Képek?
kisbogacs

Csöre, Bartika! De édesek a pincurok ebben a csíkos ruciban!

Jandrea! Jelentkezünk udvarlónak! De édes kis haspók Bianka! Látszik, hogy jól tartod!
Sajnálom a tejlázat!

Hanna! Édes Olivér! Látom, ha nem igyekszünk minden csajról lecúszunk. Pedig 2 fiam van! :D

Én is teszek képet, hogy a lányok el ne feledkezzenek a két potenciális jelöltről!

Kép

Kép séta előtt

Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kata! De aranyos Martin! Látom ő is tud énekelni! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Képeket nem tudok, mert nem saját gépről vagyok, így nem tudok kicsinyíteni, hogy ide felférjen, de wiwen kukkolhatsz ;) Jövő héttől tudok jönni rendszeresen, most viszont hív a gyermek. Olyan koncertet nyomott az alfelével, hogy ihaj :lol:

Jók legyetek!

biga.csiga

Biga-csiga! De jó, hogy újra itt vagy! Persze, hogy érdekel a szüléstörténeted. Ezek szerint neked sem volt egy sétagalopp. Remélem mindent rendben találnak ott lent!
Milánnakis be volt nőve a körme és egy darabig piros volt, de mostmár úgy tűnik, hogy megoldódott. A köröm előtt a bőr egyre keményebb (valószínű utat tört magának ott a köröm) és már nem piros.
És igen, képeket várunk!

Katuska! Petrát is rég láttuk! Jól vagytok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aztán hogy én se maradjak le:

Nyuszi vigyorog:
Kép

Nyuszi alszik:
Kép

Nyuszi megtalálja és megcsócsálja a szopipárna zsinórját:
Kép[/img]
kisbogacs

upsz, ezt elrontottam...
namégegyszer... akkor másként...

Nyuszi vigyorog:
http://picasaweb.google.hu/kisbogacs/Gnes#5306718779936984322

Nyuszi alszik:
http://picasaweb.google.hu/kisbogacs/Gnes#5306728642084966866

Nyuszi megtalálja és megcsócsálja a szopipárna zsinórját:
http://picasaweb.google.hu/kisbogacs/Gnes#5306732360231524418
kisbogacs

Sziasztok!

Ma mi is csavarogtunk, holnap megyünk csípőszűrésre, 2-án UH-ra.
Isteni idő van, végre!!!

Moffli! Toll a fülébe a párodnak! Sok mindent gondolok most, de asszem a nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket talán mellőzöm. Hogy képzeli, hogy te teperjél még?! Az eszem megáll!!! Sajnos tényleg nem lehet ebben tanácsot adni, csak szurkolni Nektek ezerrel! Kívánom, hogy legyél boldog, kiegyensúlyozott...
A nagyszülők meg nem is érdemlik meg az unokájukat (meg is kapják majd később, amikor nem fog az unokájuk kötődni hozzájuk...)

Fotók: csodásak, nagyon kis husik!!! :)

Beteg mamáknak és babáknak gyógyulást!

Na megyek, rí a kiscsaj, fáj a poci és bele van esve a kétségbe... :(

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hát, gyönyörű babákat láttam errefelé :D Hogy mi se maradjunk ki a jóból, Apa csinált egy webalbumot:

http://picasaweb.google.hu/MFiskus/Balintka#

Moffli: nagyon drukkolok Neked, hogy egyenesbe tudd hozni a dolgokat! Sajnos tanáccsal nem tudok szolgálni, még nem voltam hasonló helyzetben, de remélem rájössz a megoldás kulcsára!

Jandrea: jobbulást!

Képzeljétek, ma Apa meglepett: 3-kor hazajött, mert hiányoztunk neki :D Most olyan szombat érzésem van :D

Nálunk végre gyönyörű idő van, délben csámborogtunk is vagy 1 órát :D

Lányok, én olyan irigy vagyok a sok tejcsire! Nálunk épp annyi van, amennyi Bálintkának elég, fejni már alig tudok 10-20 gr-okat :cry: Próbáltam már a homeós bogyót, de nem jött be :cry: Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, hátha :oops:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Gyönyörűek a babák! Hogy mi se maradjunk ki, rakok fel képeket!
Milyen husis az összes baba!
Csöre: a kis tokásodnak itt egy másik tokás.
Bartika: mi is csíkosban nyomulunk! :D
Kép

Kép
Kép

krisz78

Kriszti: holnap otthon vagytok??? Megyünk lánykérőbe!!!!!! GYÖNYÖRŰ!!!!

Edit: Bálint valami zabálnivaló!!! Olyan édes, ugyanazokat a pózokat nyomja,mint Martin, imádnak úgy látszik Apán szundizni :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Krisz: tüneményes Ádi! Meg látom,nyomultok a cicás cuccban is :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes, azt írták, hogy addig kell szedni amíg a tej újra be nem indul, akkor abbahagyható, és szükség szerint újrakezdhető. Szerintem kb 1 hét, amíg szedni kell egyébként.

Már én is fogok tudni jönni képekkel. Kölcsönkaptuk apukám szuper gépét, amíg megcsináltatjuk a sajátot. :D

Kép
Kép
cs_erika

Kata: imádom ezt a szerkót! Olyan édes benne! Jó kis járókátok van! Én is beszerzek egyet! És milyen édesen mosolyog Martin.

Kriszti: Ági tündéri!

Andi: Biankának is udvarolunk! Bár lehet, hogy már a kórházban összeszűrték a levet a gyerekeink! :D

Hanna: Írtó jó a kádas kép. Mint egy kis basa!

Enikő: :D Aranyosak a fiúk!

Bartika: Jó nagyot nőtt Ádi! :D Szép kis kerek!

Edit: megnéztem a fotóalbumot, nagyon szép család vagytok!

krisz78

Edit: most mélyedtem el a képeitekben ismét! Ugyanilyen babakocsink van!!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: babakocsi :D A színe is ugyanez?

Lányok, ezen a fórumon vannak a legszebb, legédesebb babócák :D

Biga.csiga: örülök, hogy újra jöttél!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Hehe, Csajok, máskor is teszek fel képet, ha ilyen képlavinát indít el :wink:
Az összes kispasi jöhet hozzánk udvarolni :D
A kislányok is nagyon szépek :) ennyi gyönyörű babát egy helyen!
Biga.csiga: végre, már nagyon aggódtunk (-tam) :)
Mi délután ismét a hóval küzdöttünk... a lapátolást feladtam (miután eltörtem a lapátot :oops:), felszórtam homokkal... azaz Zaza szórta fel, én meg néztem. Sacival 2 órát voltunk kint... a végén már nagyon elfáradt... de látszik a napocska a pofikáján :) ő nem lesz túrószínű, mint a nagytesók :)
Ja, és kékül a szeme :) adtunk a valségeknek meginten :D (a Hanna által küldött kalkulátor szerint 50% barna, 35 kék, 15 zöld... a másik kettőé sem barna :roll: :lol:)
Szellőzünk (alszom - kukucskálok - felébredtem :D):
Kép Kép Kép
na abbahagyom, mert velünk lesz tele a topik :)

Csöre
csöre74

Edit: tökéletesen pontos mása a Tiéteknek :wink:

Csöre:hólapát :wink: Holnap én is kitoligálom a gyermeket, mert megzápul már idebent :lol: Kékül a szeme?? Tök jó! Martinnak hol barnának látom, hol zöldeskéknek :roll:

Hanna: Martin nagyot magyarázott a morzsolgatókendőnek és megrágta a fülét a kutyusnak :lol: Most magához öleli és alszik :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

De jó, de jó ennyi babát nézni! Tényleg gyönyörű minden baba ebben a topikban, nem elfogultságból mondom!!! 8) :lol:

Edit! Miért kell neked több, mint ami Bálintnak elég??? Olyan a cicid, mint az enyim, annyira állt be a kereslet, amennyi a babának kell, ne akarj spájzolni! :wink: Ennyi idő után a cicik többsége beáll pont annyira ami kell. Ne aggódj!!! :wink: :lol:

Csöre, ki kötötte ezt a cukedli sapekot Sacin? Annyira édes!

Ma mi is kint csavarogtunk, nekem nagyon furi gyerekem van. Két órán át tök éberen pislogott a kocsiban, úgy, hogy ilyenkor mindig alszik az ágyában. Egy hangja sem volt, de 5-re, mire hazaértünk, már totál kivolt a fáradtságtól és onnantól nem volt egyszerű az esténk. Mert aludni már a kendőben sem sikerült... :roll: :? Lehet, hogy már tényleg csak hason tud aludni??? Bundazsákban, michlene babaként azt meg nehéz lenne... :? Mindegy most viszont már durmol fél 8 óta. :lol:

Erika! Ezt hol olvastad a mother milkről? Akkor ne is szedjem tovább? Ismerősöm 6 hónapig ette folyamatosan... :shock:

Nekem meg most a patikában az utrica-ból CH6-osat ajánlottak, ilyenről még nem is hallottam, csak CH5-ről. Ki milyet szed???

Na megyek, már pizsiben nyomulok, ledőlök a helyszínelők elé aludni... :lol:
Jó éjt!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csajok! Kinek milyen morzsolgatókendője van? Mi nyunyónak hívjuk, mert nyunnyognak vele, meg nyúzzák... :lol:
Ádinak már rutinosan kettőt vettem, hogy ne legyen gond, ha mosni kell vagy ha elvész. :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Krisz! Ádámkának is jól áll a csíkos! Nekünk is van olyan sötétkék-fehér csíkosunk, mint nektek a középső képen! :D

Csöre! Saci továbbra is gyönyörű! Azt hiszem fiaim versenyre kelnek a kegyeiért! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bartika: ilyen gyűjtögetős típus vagyok :D Igazából csak megnyugtatás miatt lenne jó, ha bővebben tudnék még fejni, így mindig az a parám, hogy éhen marad a kis drágám :oops: Persze, amíg szépen gyarapszik (25-30 dkg-kat hetente), addig alaptalan a para, dehát én már csak ilyen paramami vagyok :cry:

Kata: jól emlékszem, hogy neked van Nandu kendőd? Te milyen méretet vettél? Megéri az extra méretet venni?

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Nagyon jók a képek, minden baba nagyon édes!

Jandrea, jobbulást!

Tej-kérdés: most már én sem értem. Reggel van egy csomó, estére meg teljesen elfogy. Pedig ennél többet már nem tudok inni, és fejni sem. Ki érti ezt?

Nap közben Julcsi is össze-vissza. Tegnap majdem egész nap aludt, ma meg szerintem összesen fél órát, a többit végigordította. Semmi nem volt jó, sem a pihenőszékben, sem a kiságyban, sem a franciaágyon, sem a pelenkázón, sem a mellkasomon, sem az ölemben, sem a babakocsiban, sem az erkélyen. Ki is purcantam, megyek lefeküdni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Bartika: nekünk az egyik kendő kutyus fejű,a másik meg bari :wink: Ádinak két egyforma van?Hogy ne legyen törés,ha az egyikkel lesz vmi? :lol: Én baromi kreatívan a kutyust elkereszteltem Morzsinak (mert morzsolgatja :lol: )

Edit: igen,nekem Nandum van, XL-eset vettem, bár azt írják, 185 cm-ig jó,hát,nem tudom. Mondjuk én még csak a Bartika féle kötést csináltam,a többihez nem tudom,mennyi anyag kell.Én 172 cm magas vagyok, ez az XL-es pont elég így.
A fejésen meg egy percet ne izgulj,Bálint gyönyörűen gyarapszik,az én fiam 'csak' 15-20 dkg-ot hízik, ami születése óta 800g-ot jelent összesen,pedig sokat is eszik, ma is 150-et fejtem, de látod, semmi jelentősége! Amíg a heti 10 dkg megvan,addig nincs min izgulni!

Csöre: remélem, azért érzed a fenti szövegemből áradó optimizmust,hogy nem parázok :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Jóreggelt!

Panasszal indítom a napot :(
Megint tejválságom van, és egyszerűen nem értem az okát. Tegnapelőtt a délutáni alvás után még Ági 190-et evett egy mellből, tegnap hasonló időben két mellből kellett neki 80-at összekaparni. :cry: :cry: :cry: :cry:
Kezdem elveszíteni az önbizalmamat. A kórházas sztori óta nem vagyok képes helyreállni tej-ügyben, pedig előtte mennyi volt!
kisbogacs

Jó reggelt!

kisbogács: tej ügyben sajna nem tudok segíteni. Nekem állandó válság van. Kb. 3-szor tudom naponta jóllakatni a gyereket vele.

Lányok: reggelre vettem észre, hogy babucim nagy haja alatt sárgás hámlás kezd lenni. :cry: Ez a koszmó? Mit csináljak, hogy ne terjedjen, és elmúljon? Most bedörzsöltem olajjal, meg átfésültem. Nálatok nincs ilyen? Ja, és a fülcimpáján is van ilyen hámlás. Azt is beolajoztam. Egyéb ötletek???

Végigaludtuk az éjszakát. :D 10-től fél 6-ig ment a szunya.

krisz78

Kriszti: na azt az egyet ne tedd! Ne veszítsd el az önbizalmad! Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai tej ügyben is. Én hétfőn voltam úgy, hogy felcsörgöm a dokit, hogy írjon tápszert, mert estére gyakorlatilag elfogyott... Saci szerencsére nagyon jól tolerálta a helyzetet, és bepróbálkozott óránként, félóránként. Még kedd délelőtt is kevés volt, óránként ettünk, de délutánra kb rendbejött. Szóval no para, eddig is olyan ügyesesn csináltad :wink:

Krisz: igen, koszmó. Én olajozom, kefélem szorganyosan, de még megvan. A füle mögött Sacinak már brutális volt, sudocrem-et kentem rá vastagon fürdés után, másnapra helyrejött, azóta ott is csak olajozom, most szép.

Barti: sapi: köszi, kaptuk a sógornőmtől, de nem ő kötötte, bolti

Edit: nekem is nandu kendőm van, xl-es, a Barti-féle kötés viszont nem megy :( dagadt cocó vagyok :cry: (viszonyításnak: 163 cm és 58 kg)

Kata: :wink: érzem az optimizmust, így kell csinálni :D

Csöre
csöre74

Krisz, szerintem koszmó lesz....

A mi védőnénik azt mondta, közepes vagy erős, egyenes fejű fogkefével kell alaposan és bátran vakargatni naponta, megelőzés céllal is. Megvallom őszintén nekem nincs időm rá minden nap (ÁGi is hol szereti hol nem), de 2-3 naponta nagy mennyiségű elhalt hámréteget szedünk így le (mint egy ötvenes ápolatlan, olyan korpás olyankor), és még nincs koszmónk.

Grat az éjszakához!
kisbogacs

Morzsi kendő és társai: milyen anyagból vannak ezek a kendők?

Csöre
csöre74

Kisbogács, ne aggódj, ezek szerint mindannyian átesünk ilyen válságokon. Én is ezzel küzdök, a múltkor már úgy tűnt, helyre is állt a rend, aztán kezdődött elölről. Estére nekem is nagyon kevés van, a lefejtből kell pótolni sajnos. Pedig szerintem mindent megteszek (Lactoherb, kb. 4 liter folyadék - járok is pisilni rendesen, fejés minden szopi után), a pihenés az egyetlen, amit csak akkor tudok megejteni, ha Julcsi hagyja. Napközben nem nagyon van rá alkalmam, mert ha éppen nem ordít, akkor muszáj főzni, mosni, teregetni, vasalni, porszívózni, stb., viszont az éjszaka most rekord jó volt. 1/2 10 - 3/4 4 között alvás volt.

Nekünk még mindig nem múltak el a pöttyök, szerintem már vagy 3 hete küzdün vele, bár sokkal szebb, mint volt. Szerintem kezd száradni, mert olyan Julcsi arca, mint a reszelő. A fülcimpája neki is csúnya, én Neogranormonnal kenegetem, de nagyon nagy javulást nem látok 2 napja :cry:

Kép
petne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?