A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lanyok!

Kepzeljetek megiscsak kiadtak ma reggel a leleteimet es most latom, amit eddig nem mutattak nekem, hogy a 21. napi vervetelem eredmenye: progeszteron: 1.7 nmol/l.

Nem keves ez egy kicsit? En igazabol nem tudom mennyinek kene lennie.

Koszi!

Sziszus!

Szep a tuszod! Drukkolok hogy akcio eredmenyes legyen!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Általam ismert laborhatárértékek szerint:

<font color="0000ff">Progreszteron
luteal f.: 24,4-81,4 (nmol/l)</font>

Azaz a tied nagyon, de nagyon kevés 21. napi eredménynek!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

dodo Kép csak sajnos a félelmeimet nem tudom leküzdeni...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Lehet, hogy igazatok van, ...
egy ideig nem jövök!
Mindenkinek sok sikert!
eszti
esztyx

Beszti!

És akkor ezzel most mit lehet csinalni? Lehet ezt gyogyitani valahogy? Gyogyszerrel? Ez rémesen kevesnek tunik!!!!!!

Eszter!

Azert ne menj messzire!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Ez a progeszteron szint tényleg elég kevés. Én úgy tudom, hogy a Beszti által adott értékek terhes nőre vonatkoznak. Nekem a terhesség alatt 18 volt és akkor kaptam progi pótlást.
Hogy normál esetben mi a határ azt nem tudom, de nekem a terhesség előtt 1,8 volt és a nőgyógyászom azt mondta, hogy ez értékelhetetlen.
Valószínű, hogy ez is közrejátszott abban, hogy elhalt a terhességem.

Barbara
babar

Sziasztok!
Kb egy féléve próbálkozunk a párommal, de eddig sajnos nem sikerült, de az is igaz, hogy csak a naptár alapján számoltam a napokat. Letudnátok esetleg írni hogy is működik a hőmérőzős módszer, mert talán azzal pontosabb lehetne az időzítés. Ha esetleg van más ötletetek azt is szívesen veszem.
Köszönöm:
Móni

Kép
móni23

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy egyáltalán nem esett le a hőm? Általában a 20. napon szokott ez megtörténni, de most semmi. 36,36 után felment 36,6-ra és onnan nem mozdul három napja. Most vagyok a 24. napon. Létezik, hogy nem volt PÉ-m?
Olyan jó lenne, ha egy kicsit jobban értenék ehhez az egészhez!

Barbara
babar

Sziasztok!
Megint a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy ismerősöm, akinek már kb. 1 éve nem jön össze a baba. Van már egy kislánya, most szeretnék a másodikat. Azt mondták neki, hogy alacsony a progeszteron szintje.
Itt a környéken már több orvosnál járt, de még semmi eredmény. Szeretne elmenni olyan helyre Budapesten, ahol komolyan veszik és azért ki is tudná fizetni. Megvetetett vele a múltkor az egyik doki 15 ezer Ft-ért vmilyen injekciót, aztán meggondolta magát és azt mondta, hogy inkább mégsem azzal kezelné, hanem felír neki egy másikat, ami (nem tudom hány darabos) 25 ezer Ft-ba kerülne. Ez azért egy kicsit húzós.
Köszi
spectro

Barbara!

Marmint elhalt a SPONTAN terhesseged a keves progi miatt?
Es akkor te mikortol kaptal progipotlast amikor terhes lettel? Es vegul hogy sikerult?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Igen sajnos a spontán terhességem halt el. A doki szerint ennek valamilyen genetikai oka lehetett, de a progi szint is közre játszhatott a dologban.
A 7. héttől szedtem 3x1 Duphastonet, amitől a fejem olyan lett mint egy akna-mező, de gondoltam mindegy a baba mindent megér.
Ehhez képest sajnos a 9. héten elhalt a magzat.
Azóta nem szedtem semmit, bár szerintem nem ártanan.
A dokim azt mondta, hogy ha majd megint terhes leszek, akkor visszatérünk a dologra.
Kicsit kételkedem a dologban, ráadásul most úgy tűnik, hogy még PÉ-m sem volt ebben a hónapban.

Barbara
babar

Barbara!

Nagyon sajnalom, ami veled tortent. Nem lehet hogy keson kezdted el szedni a duphastont, ha ilyen alacsony volt a progid?

Tenyleg ugy tunik hogy nem volt peteeres, ovulacio ebben a honapban neked.

Allitolag vannak olyan honapok amikor nincs. Ez termeszetes. Nem minden honapban van sajnos. Azt hiszem nekem is valamilyen hasonlo problemam lehet, mit neked.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Az a baj, hogy mire megjött a vérvétel eredménye, már terhes voltam. Mire legközelebb eljutottam a dokihoz már 7 hetes voltam.
Azt hiszem egy kicsit felelőtlenül kezeltem ezt a dolgot, mert azt hittem nekem is úgy fog menni, mint bárki másnak. Hát nem! Kép
Legközelebb már biztosan jobban oda fogok figyelni, mert állandóan bennem lesz a para.

Barbara
babar

Dodo Kép
A progid nagyon alacsony. Normál esetben 20 felett kellene lennie. A te értéked arra enged következtetni, hogy egyáltalán nincs ovulációd! Ez nem hangzik valam jól. Erre való a closty pl. amivel az ovuláció támogatják/indítják el.

A progipótlás sajna Barbaránál is beigazolódott. Az alacsony progisoknál a ciklus második felében már el kell kezdeni a pótlást, mert ha ez nem történik meg, akkor nem tud kialakulni megfelően a méhlepény, és elhal a terhesség. Ezért szajkózzuk mi itt a progipótlást. Kép

Barbara Kép
Szerintem neked ugyanúgy támogatás kellene a ciklus első felében is, mint a másodikban. Ha a doki akkor kezd el megint progipótlást adni, amikor kiderül a terhesség, akkor már késő és sokat kockáztat az ember. Beszélj vele. Szerintem neked is closty/serophen kellen az első felében, és ultogestan/duphaston a másodikban. Ilyen hormonértékekkel az is kisebb csoda, hogy teherbe estél.

Dodo, Barbara Kép
a többi hormonértéketek - különösen a prolaktin - hol áll? Nem ártana egy 3. napi vérvétel sem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi! Azt hiszem még ma bejelentkezem az orvosomhoz!
babar

Dodo, Barbara!

Bocsi, hogy belepofázok, de Orsinak igaza van a progipótlással!!!! ÉS A PROLAKTINT is nézessétek meg, mert nekem anno hiába nyomatták a clostyt, a 3. hónapban derült ki, hogy magas a prolaktinom és szednem kell a closty mellé a bromocriptint is. Magába a closty nem ért nálam semmit, totális anovulációs ciklusaim voltak. Ne hagyjátok, hogy feleslegesen kísérletezgessenek rajtatok, majd csak valahogy összejön alapon.

Bocsi, a beledumáért
puszi
kata
katta

Barbara!

Nem, nem terhes nőre vonatkozik, hanem az ov. utáni ciklusrészben normálisnak mondott laborérték az egyik Bp-i kórházban.
Ov. előtt: 0,86-12,4 nmol/l a normáls határérték.
Csak egyetérteni tudok Orsival, nem elég akkor kezdeni a progeszteront, ha vérvétel alapján is bebizonyosodik, hogy alacsony a szintje (főleg a ami MO. állapotok (laborgyorsaság) szerint ehhez több hét is kellhet).

Dodo!

Ez egy inszemes ciklus értéke volt? Mert ott nézik a tüszőérést és repesztenek is (jó esetben a tüszőrepedés tényét is megállapítjál utólag), tehát nem nagyon fordulhat elő, hogy ne legyen ov. Egyébként ilyen alacsony értékről én is az olvastam ahogy Orsi írta, hogy ov. hiányára utal...
Progeszteron nélkül nemcsak az fordul elő, hogy elhal a terhesség (missed ab.), hanem ha nagyon alacsony, akkor a megtermékenyül petesejtnek esélye sincs beágyazódni.

És mindkettőtöknek: ha az orvosotok nem elég alapos, vagy nem foglakozik olyan dolgokkal, amiről ti tudjátok, hogy esetleg nem ártana, akkor keressetetk olyat, aki lelkiismeretesen foglalkozik veletek. Ne teljen feleslegesen (és az eredménytelenség miatt esetleg egyre elkeseredettebben) az idő!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Orsi, Kata!

Hogy volt-e a ovulacio? Csinaltam LH tesztet minden honapban, es az kimutatta az LH csucsot, vagy az meg nem azt jelenti, hogy volt ovulacio?

Egyebkent hozzatartozik, hogy nekem mindig hosszabb volt a ciklusom, szoval ez a 21. napi eredmeny valoszinuleg nem teljesen valos, mert ennel valoszinuleg (remelem) nehany nappal kesobb magasabbra is ment az erteke. De persze ezt nem ellenorizte a doki! Ugyhogy ez csak feltetelezes!

A prolaktinom a legutobbi, februari meres szerint 23, ami a felso hatarertek, es most szedek is ra 2x1/4 bromot (tudod Orsi, erre irtam, hogy en kertem kulon a vervetelt a dokitol, mert mondtad, hogy felmehet megint attol még mert lement novemberben, es beigazolodott a joslatod!!!)

De akkor most lanyok, hiaba volt ez az 5 inszeminacio???????
Es akkor igy mar nem is eshetek teherbe spontan?????? Hat ez marha jo, eppen most akartuk elkezdeni a "szabad" eletunket, inszemek nelkul, hogy a Joistenre bizzuk magunkat, es akkor lesz ami lesz!!!!!!
Jaj, de rossz ez most!!!!!!

koszi a segitsegeteket!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Beszti, Orsi, Kata!

Igen, azt hozza kell tenni, hogy ez az 1.7-es alacsony ertek az elso honapban lett merve, amikor odamentem a med. kp-ba, tehat nem stimulalt, inszemes honapban, hanem tavaly juniusban. DE AZOTA NEM MÉRTE EGYALTALAN!!!!!!

Az inszemek alkalmaval megnott mindig egy db tuszom, 19-23mm kozottire, mikor hogy. Meg is repedt a profasi hatasara vagy masnapra, vagy 2 nap mulvara, de akkor ket inszemet csinaltak, amikor nem repedt meg masnapra! Nyh mindig jo volt, 10-12 mm kozott kozepidoben.

Akkor most igy is hiaba volt az osszes inszem?
Ha nem nott meg a progi(amit ugye nem ellenorzott) akkor felesleges volt az egesz, mert lehetetlen volt teherbe esnem hiaba volt tuszom, meg meg is repedt?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Mély levegő, kifúj, mély levegő kifúj Kép
Nyuggi! Hány napos a ciklusod? Ezt tisztázzuk, és hányadik napon szokott az inszem lenni? Ezek fontosak.
A dokid az inszemek alkamával UHval nem nézte meg, hogy hogy állnak a tüszők ill. hogy megrepedtek-e? Mert azalapján elég jól behatárolható, hogy mikor volt a tüszőrepid. Ha ehhez a naphoz képest kell 7 nappal később a progeszteront megnézni ill. én azt mondanám, hogy 6-8-10 napon utána, ha bevállalod a kétnaponti szurásokat.
Akkor várom a válaszokat Kép
(a prolaktinos dolog beugrott Kép )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo Kép
Jajj Te lány, hozod itt ránk a frászt!!!! A stimuval valószínűleg helyreállt a progiszinted, mert van tüszőérésed. Ezt a progieredményt meg felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!! De butus vagy, jössz itt majd egy éves eredményekkel. Tökre nem számít!!!!!!!!!!! Nem volt felesleges az inszem!!! (de azért a progit nem ártott volna ellenőrizni)
Irgum-Burgum... felesleges izgalmak egy kismamának Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo
Köszi, kettővel megelégszem. IntézhetedKép. Ma hívtam az intézetet és a 11-ből 9 megtermékenyültKép. Holnap ismét hívni kell, hogy hogy osztódnak a drágáim. Remélem nagyon iparkodnakKép.
Lujza
lujza

Lujza Kép
Eddig minden úgy halad, mint nálunk Kép De jó! Dejó! Kép Drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hajráá "Lujzababák" Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

LujzaKép
Szuper hírek.KépKépKépKép Nem voltam ma gépközelben, de ahogy hazaértem néztem a híreidet. Nekem is hétfőn volt a punkcióm és csütörtökön kaptam vissza őket! Ez szerencsét fog hozni Neked tudomKépKépKép Ebből még fagyibabák is lesznek. Pihenj sokat, hogy jó erős mami kapja vissza a gyerkőcöket. Nagyon izgulok továbbra is érted. Szuperül reagáltál erre a gyógyszerkombinációra.KépKépKép

Rékacs drágaKép
Tegnap és ma is ott voltam, sőt hétfőn reggel kerestelek is téged, de látom hiába.KépKép A vérvételnél reggel 7-1/2 8 körül kell az Arnold rendelőjébe menni, és Katika veszi le a vért. Ha hormonvért vesznek, akkor lehet ennni,inni. Ha teljes vérképet, akkor éhgyomorra kell menni. Aztán délután kell a dokit hívni 4 óra felé az eredményért.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! tudsz valamit Dorisékrol? vagy valaki más? Mi jol vagyunk, végre elértük a 4kg-ot. Holnap lesz Orsi 9 hetes. Már sokat nevet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

A babás topikban kérdezz utánuk! (Legutóbbi értesülésem: jól vannak!KépKép

Dodo!

Hol volt az már! Azóta már egész más lehet az eredményed! Egy szúrást (vagy többet) azért megérne az újraellenőrzéshez!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziaszok Lanyok!!

Most jottunk haza fel oraja az uj dokimtol!!!!!! Netto ketto orat toltottunk a rendelojeben. marmint vele negyszemkozt, nem varakozassal. Kepzelhetitek mindent megnezett tovirol hegyire. Ilyet meg nem lattam. Vegignezte az osszes 8 ciklus alatt irodott 2 naponkenti UH leleteimet, lassan, vegiggondolva mikor melyik oldalon erett a tuszo,es mennyi volt a nyalkahartya es milyen injekciora mennyit nott a tuszo egyik alkalomrol a masikra. Aztan az osszes vervetel eredmenyemet, majd megbeszeltuk, hogy akkor mostantol clostit szedek, termeszetesen 13. napon UH-gal, es utana vervetellel egyelore a 20. napon, de aztan lehet hogy csinalunk 3 vervetelt ciklusonkent, 19-21-23 napokon. Azt hiszem ez most eleg lelkiismeretesen hangzik.
Szoval 2x1-et kell szednem most ebben a ciklusban, aztan meglatjuk hogyan reagalok ra. Ma vagyok a 3. napon szerencsere,, ugyhogy a Deli patikaban rogton ki is valtottuk, es mar be is vettem!!!! Elegge pörögnek az esemenyek!

Orsi!

Ne haragudj, kedves kismama, hogy feleslegesen felhuztalak... Es nagyon koszonom a tanacsokat, hozzaszolasaidat.
Valo igaz, ez egy regi eredmeny, mondjuk sajnos akkor is eleg rosszul hangzik. Ami ugye azt is jelenti, hogy spontan modon nem igazan mukodik a dolog bennem. Kell egy kis rasegites mindenkeppen. Tudom vannak csodak, en is hiszek bennuk, ugyhogy varjuk is!
De akkor talan most a closti is segiteni fog.

Ami a legszebb a dologban az az, hogy en mar egyszer az elozo dokimtol kaptam clostit pont egy eve, es aztan o kuldott a med. kp-ba.
DE Ő NEM ELLENŐRIZE UH-GAL, MEG VERVETELLEL, ES AKKOR MEG MARHA MAGAS VOLT A PROLAKTINOM, UGYHOGY AZ EGESZ CLOSTI SZEDES HIABA VOLT AKKOR!!!Most persze szedem a bromot is melle, ugyhogy nagyon remelem, hogy a ketto meghozza a hatasat.

nagyon koszonom mindenki hozzaszolasat, sokkal okosabb lettem, es most mar nem izgulok annyira!
Levego besziv, kifuj, elmegy aludni!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kedves lányok!
Sajnos ismét csak egy pár kérdésel fordulok hozzátok.
Kinek volt már inszeminációja?
A férfiakkal ilyen esetben mit csinálnak?
Nincs a páromnak hálistennek semmi baja, csak én vagyok "hibás".
Arra lennék kiváncsi, hogy inszemnél a pasiknak is kell-e valamit szedni, vagy másképp csinálni, és milyen módon kell a mintát leadni?Úgy értem a matyikat a kórházban varázsolja a kémcsőbe, vagy vihetjük otthonról az anyagot?
Úgy néz ki, hogy csinál a dokim egy átjárhatóságit, és ha az jó, akkor inszem, ha nem akkor, még nemtom.
Azt hiszem kicsot sűrűbben fogok most megint erre járni, igyekszem, de túlzásba nem akarok esni, mert az sem jó, ha az ember lánya túl sokat foglalkozik ezzel a dologgal,nem?
Na, puszi, mindenkinek!
Ilduci

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Ilduci!

Az inszemnel nalunk ugy volt, hogy a ferjemnek ott kellett produkalnia. Volt egy aranyos kis szoba, es ott lehetett elvegezni ezt a feladatot.
De azt hiszem volt olyan aki hozta otthonrol. Szerintem legjobb ha megkerdezed, hogy nalatok hogy lehet csinalni, mert ha nincs kedvetek ott csinalni, akkor ha megengedik, akkor vidd otthonrol!
Egyebkent a ferfiakkal semmit nem csinalnak. Csak le kell adniuk az anyagot. Ennyi.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lujza!

En annyira drukkolok, komolyan! Mar elinteztem am, ne aggodjal mar egy cseppet sem!!!!

Nagyon klasszul indul ez a 9 csoppseg!!!!
Akkor abban allapodtunk meg, hogy ketto most eleg, jol emlekszem?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Orsi!

Legyszives gyere hamar, mert en mar speciel nagyon izgulok, hogy mi van veled!

Lujza!
Te is legyszi gyere a hirekkel folyamatosan, mert nagyon varjuk am mindig, hogy mi eppen a helyzet!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
Én tudom már OrsiKép híreit, de még húzlak egy kicsit Benneteket, hogy Ő lője le a poéntKépKépKépKép

DodoKép és mindenki aki sárgatestelégtelenséggel küzd
Az első és legnagyobb lépés a progi szint emelésére a stimulálás a ciklus első felében. Ettől nőnek szép tüszőcskék, amik megrepedve átalakulnak sárgatestté, és termelik a sárgatest hormont (progeszteront). Ha valaki jól működik, akkor lehetséges, hogy elég csak a stimulálás a sárgatesthormon helyretételére. Aki nem (és ezek vagyunk itt többségben), azok kapnak Utrogestan/Duphaston progi származékokat, hogy segítsék a sárgatest munkáját, és az esetleges hormoningadozásokat megakadályozzák amik megakadályozzák az embrió megtapadását, vagy a terhesség megmaradását. A progeszteronnal nem ártunk, akkor sem, ha rendben van a szintje, és a szervezetünk termeli magától is. Tehát biztonság kedvéért mindenképpen használjatok, mert sok terhesség ment már el itt ezen sajnos.

Valakinél olvastam, hogy a 9. héten ment el a baba Duphaston mellett. Én azt olvastam, hogy az első 7-8 hétben mennek el progi elégtelenség miatt a babák, utánna gyakoribb a fejlődési rendellenesség miatti elhalás. Főleg Utrogestan/Duphaston mellett.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok Kép
Két 4 mm-es dobogó szívű kismaczkó lakik a pocimban. Gyönyörűek voltak!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Orsiiiii, gyere gyorsan Kép mert Cat Kép genyóziiiikkkkk Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kép

Orsi Kép Kép Kép minden szépet és jót amit csak kíváni lehet ilyenkor, mind a négyőtöknek Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Képek este jönnek, mert a munkahelyen mégsem szeretném az UHs képeket beszkennelni Kép Ők majd csak május elején tudják meg, hogy mi a nagy helyzet Kép
Mindjárt visszaolvasok, és ha tudok, segítek a kérdésekben Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ahhhh, OrsiKép, itt ulok tukon reggel ota es CatKép is csigazott.Vegre info!!!

Sok-sok gratula es orulok,hogy lathattad a szamodra a vilagon a ket legszebb dobogo pontocskat!Teljen sok oromotok bennuk!!!

szoszi
szoszi

Orsi KépKépKép
Nagyon szuper, gratulálok nektek!

Puszi, Alena
alena

OrsiKépKép
Nagy nagy gratula neked
Kép Kép
Vigyázz magadraKép

Lányok Kép
Képzeljétek el hogy még nem jött meg pedig 26-28napra szokot megjönni és most vagyok a 30.napon.
Jellenleg nagyon izgulok pedig most nem várom mert szeretnék már tul lenni a laparon mert nagyon félek tölleKépszerintetek mikor éri meg tesztelni?
CatKép
Látszik már a pocid?hogy érzed magad?Kép
Puszika nektek IldikóKépKép
ildikó_4

SziszusKép,SzösziKép
Bocsi, hogy húztalak Benneteket, de amióta tudom az örömhírt csak vigyorgok itt mint a vadalma.KépKép

IldikóKép
Nem lehet, hogy babus van a dologban ? KépKép

Nekem még nincs pocim, bár a méhem már nyomja a szeméremcsont feletti részt. Szerintem 1-2 hét és már látszik majd. Most vagyok a 12. hétben.

AnnaKép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megint az inszemetekKépKép De tudod mindig előre kell tekinteni, nem szabad a múlton rágódni. Lesz Nektek is kaisbabótok hamarosan, ebben hinned kell.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Óóóóóóóóóóóóóóóóriási gratula!!!!!!! Nagyon-nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok. Várjuk a képet a maczkókákrólKép
DodoKép
KösziKépKépKépIgen 2 OK leszKép
Délben kell ismét telefonálnom hogy állnak a babókezdeményekKép
Lujza
lujza

Orsi Kép

Annyira, de annyira örülök Kép
nagyon-nagyon sok boldogságot, meg minden szép és jó dolgot, amit csak kívánni lehet.

Annyira szuperKép Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Szia Orsi!
Hatalmas Gratula!!! Kép Kép Kép
Legyetek jók!!!
Puszi
Babóca
babóca

Orsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŐRÜLET!!!!! NAGYON NAGYON GRATULALOK, ES MINDEN SZEPET ES JOT KIVANOK!!!!!!
ES MAR LATTATATOK IS A KICSI SZIVET!!!!!
JAJ, DE JO LEHETETT!!!!!

pusz
dodo

KépKép
Kép
dodo32

AAA, nem gond, Cat!Kép
En meg tudom,hogy mije lesz Alice-nak csak nem mondom meg.Kép Egyebkent nem haragszomKép
szoszi
szoszi

Orsi!
Szívből gratulálok!!! Kép

Terka
terka

OrsiKép
Gratulálok az ikrecskékhez!Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi!
Most olvastam a nagy hírt. Gratulálok a babákhoz és nagyon vigyázz magatokra! Kép

Tegnap kérdeztem - de sajnos senki nem válaszolt Kép - , hogy tudnátok-e egy ismerősömnek orvost,intézetet ajánlani. Neki is a progeszteronszintjével van gondja, túl alacsony és sajnos már egy éve nem esik teherbe.
Most csináltam neki egy e-mail címet, ide is írhattok. progmed@freemail.hu
Köszönöm a nevében is.
Csilla
spectro

SzösziKép
Alice-nek kisfia lesz, mert olyan fiús anyukaKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: