A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

mi volt a híradóban?
Vendég

SZiasztok,

Nekem ez mar egesz napos program, hogy vegigolvassalak titket :lol: :lol: dejo is ez am, igy mindig van mosolyognivalom :D

Banika, nekem is johet kep! mbogica@yahoo.co.uk

En rettegek a balesetektol!!! :shock: :roll: tudom, persze, hogy a gyerekelet velejaroja, meg mi is felnottunk, hiaba a balesetek, de megis....... most en vagyok az aggodo anya... :wink:

Binyek, szerintem siman kinoheti Maja a felenkseget.... de eroltetni szerintem sem szabad... a rokon kerdest megertem! Miert kell mindig osszehasonlotgatni a gyerekekt nekik???

Dori, jok a dizajnok! Nekem az utolso 2 tetszik, bar a babakocsis is edi! Ugyi vagy!

dragonfly

Binyek
ha ezen múlik melyik gyereket szeretik jobban(hogy lehetne jobban szeretni vmelyiket is?),akkor a rokonokkal van a baj.
Olyannak kell elfogadni amilyen.Van aki barátkozósabb,van aki zárkózottabb.

Nekem vigyorgós mindkét kölköm,de a folyamatos tutujgatást nem bírják.(az apjuk se bírja ha idegen "tapogatja" vagy túl közel merészkedik az intim szférájába)
Ha arra van igényük,hogy ölbe vegyék és kicsit simizgessék őket,meg hogy bújhassanak,akkor ezt ők jelzik.
Nem lehet ezt erőltetni.Idő kell míg oldódnak.
Vendég

Jó reggelt :P
Reggeli szekció ismét itt.

Mi volt a híradóban???

Binyek :P
Mi Márkóval járunk így olykor. De már olyan is volt, hogy 1 órát ült Apa ölében csöndben és valaki közelről ránézett és akkor indult az üvöltés. Haza kellett menjünk, nem hagyta abba. Ja és ilyenkor van a "megijedt" sírása, teljesen más, mint a rendes sírás.

Ma h5-kor keltett Márkó. Mivel ma Apa ügyel, rendi voltam, átmentem, megetettem és vissza is altattam a kissrácot :D Így ma csak én vagyok ilyen :shock:
:lol:
Milcsim egy tüdér, úgy f6-kor ébredt, de nem sírt, csak magában beszélgetett és játszott a cumijával 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csá Fanni!
Mi is 5kor keltünk. Pasi még visszafeküdt, én Danit csitítgattam meg mosogattam, fejtem, pakoltam stb. Szar iccakánk volt.
vovanda

Kamilla! szuper a video!!! hogy élvezik, na én ezt nem tudom elmondani...gondolom ha többször vittük volna, akkor bírnák....
Van úszópelusom kell? igaz 4-9 kiloig de még Norcira jó lehet.

Banika! elküldöd nekem is?
nekem is Fanniról egy olyen képem,de nekem nem olyan brutál.
Kép

Mi volt a híradóban?

Mi is tök sokat sétáltunk, olyan szuper idő volt.

Ja nekem az egyes jön be , mármint logó.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Egyem a krokodilkönnyeit. Szegény.
vovanda

reggeli szekció jelen :D 8) 8) 8) 8)
hulla vagyoooookkkk a szemem mögötti dolgok ki akarnak esni,gyerekeim nem kímélnek a franc van velük 3:30kor fölkelnek mindketten nyüszögni aztán esznek 4-5kormax fél orát alszanak oszt sikitoznak a fülembe......anno terhesen elpakoltam a kávégépünket azóta kamukávézom de asszem előveszem mert az energiaital az azé elég mű meg kamu :D
ma megyek dokiapuhoz :D akkor mikor indlunk főhívom nehogy épp horrorkodjon a műtőbe,aztán megnézzük ezt a müllert.
zsuzska fanni a kiskrokodil :D drága miccccsinált?
binyek amira csak 2 hétig volt ilyen,a nagylányod azért ismerős mert én pont ilyen voltam ,a nagy fegyelmezés meg ilyenek még lapát volt a tűzre nálam --lázadás ezerrel,csak ezért is majd én megmutatom :oops: de ha anyum inkább a barinőm,cinkostársam haverom akart lenni akkor jól viselkedtem :oops: :lol:
vanda kávé :?: :D
ja mennyibe kerül egy ilyen motyógép mert az árakat nem irják .
én most azt csinálom,hogy mielőtt mosom a kis drágáim ruháit a gépet beinditom 90fokos mosásra 1dl ecettel ami feltőtlenit ,majd 2 szer átöblitem a gépet.

lanyané

Kamilla :P
Végre én is megnéztem a video! Szenzációs! Én még életemben nem láttam ilyen kis manókat, akik ennyire élvezték a vizet :lol: S látom, nem volt elég az usziban a pancsi :lol: És a fiúkon az egyensapi :lol: :lol:

Maryska :P
Írok privit!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:48-kor.
davandi

Lanyané: KÁVÉ!!! ezerrel. 3-4 naponta, a kölkök miatt a zacskós, enyhébb változat, nem a főzött. ma már kettő bennem van, még kettő le fog szaladni, teljesen klész vagyok.
kölkök szenvednek, alig esznek (legalábbis az eddigihez képest), remélem, a gyógyszertári lötty használ. délutánra kész lesz, nagy nehezen az ötödik gyógyszertárban meg tudják csinálni.
vovanda

Fanni cica megfejelte a játéktárolót... kari előtt vettem egy gürülős tárolót, a héten vettem észre kitörték a kerekeit, persze gondolom nem arra tervezték, hogy két gyerek beleálljon...

Gergő béka megfürdetve...Benszi kezet foghatunk. képet inkább nem mellékelnék,hátha valaki reggelizik, de brutál nagyon.

inkább egy másik képet! :) Kép A játéktároló helyes használata

zsuzska80
Szombathely

Banika, én is kérem a képet!!

mizsuzska@gmail.com

zsuzska80
Szombathely

ááá csajok ez rémes!!!!
fejek, lötyögtetem a seggüket és váltva ordítanak.
és hát az este belenéztem a tükörbe. horror. mint egy hordó úgy nézek ki. :cry: :cry: :twisted:
vovanda

Figyu Vanda :D
Nagyon jól csinálod! Mindig várom, hogy panaszkodj, de Te úgy bírod, komolyan :D Itt mind piszkosul szenvedtünk!!!
Gyerekek 5-kor kelnek :shock: Enyémek ebben a korban még szinte nem is aludtak :evil: Takarítás? Főzés? Anyósom jött ekkor még, erőm nem volt semmihez :evil: Szuper ügyes vagy, kávéval, anélkül, fejéssel vagy majd tápival, én gratulálok hozzá!
Pasi, figyelsz? Nagy kincs ám a Vanda!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska :P
Nagyon tündér ál-druszám 8) Könnye ömlik, de azért bepózol a képhez :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mi volt a híradóban?
Lezuhant egy repülőgép és anyósék ma utaznak Rómába :lol: :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:Huhhhhhhh,de gonosz :wink:

Zsuzska!
Dobd a szaros képet!

Vovanda!
Hagyjad már a rendrakást és a mosogatást a francba,pihizz picit,messze még a vége sajna!

Maryska!
Melegfront van,azért nyűgösebbek!

Ma mi is horrorost játszottunk.Dóri lefejelte a sámli lábait.

Binyek!
Kemény dolog a kamaszodás!Nem irigyellek!Mikivel jól megvannak?
Hajrá seggmosás!Én belehalnék!

10-re megyek anyósékhoz,de csak egy órára!Épp elég lesz nekem.
Vendég

elfelejtettem!
B alunak eltűnt a vérömlenye és egy hangyaf@sznyi csücsök előbújt a fogából :lol: ,de a másik oldalon,ami már áttört most eltűnt és ráhúzódott az íny :cry:
Vendég

Benszi
Vérömleny száműzve,hurrá :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Fanni
Írtam privit.

Lanyané
Hányra mész dokiapuhoz?Én is ma megyek :lol: :lol: :lol:
Vendég

az enyémek egy hónaposan csak aludtak :D jajjj de jó volt most meg rázzák a csörgöt metálba jázmi mindjárt föláll
benszi melegfront :cry: hangyafasznyi foghoz gratu nekünk annyi sincs eggyiknek se :cry: :D
ma torkos csütörtök van az éttermekben 50% :P

lanyané

Banika
Brutál kép nekem is jöhet.sotske@freemail.hu
Vendég

Jo reggelt,

Csatlakozom a gazos ejszakasokhoz..... Maryska, en tegnap ota kavezom, nem birtam tovabb :wink: :lol: :roll:
elkezdtek 11-kor is enni a sracok, szerintem a tejem nem eleg mar nekik ejjel, mert 1-2 orankent kellnek es esznek... ugyhogy valamit be kell majd ujitani... Luka pedig elkezdett megint sirni almaban, de most szerintem a kaki-nemkaki gyotri szegenyt... elkezdtunk zoldsegpureket enni (sk) csak kostoltatas szinten egyenlore, attol lehet, hogy nehezebben kakil? ugy tekereg szegeny.... es amikor jon, akkor sem tele pelusnyi, hanem csak kicsike...
Bocsika kaki-tema, de ha Binyeknek lehet :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dori, en csak bele kotnyeleskedek, hogy melyik tetszik, sajnos menni nem tudok, kulhonba szakadtam.... :wink: :D

Kamilla annyira nagyon jo a videotok!!! Apanak is megmutattam, neki is nagyon tetszett!!! Ahogy Norci ugral a vizbe :lol: nagyon cukik!!!

Benszi!!! Gratula a fogkezdemenyhez!!!! es hogy vegre elmult a veromlemeny.... akkor talan most aludhattok egy par napig :wink: ja, latom, hogy megsem....... franya fog, bujocskazik...
Szegeny Dori......gyogypusz

Zsuzska, Fanni szegeny....:( de a dobozba beallos kep nagyon edi, olyaj kis huncutok :D

Vanda, csajoknak igazuk van!!! Nagyon jol nyomod!!! Fejesert meg le a kalappal!!! Pihizz egy kicsit, Pasi majd pakol es mosogat :wink: :D

dragonfly

Noa kikapcsolta a gépet :shock: :shock: :shock: :shock: Elszállt minden :evil: :evil: :evil: :evil:

Dóri,Davandi
Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska, Tomi(Dórié)

Csajok rájöttek,hogyan kell fürdőszoba-szekrényajtót nyitogatni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kamilla
Nagyon tetszik a video,csajoknak ezerrel járt a lábuk a zenére.Nem hiszed el,pont írni akartam,hogy hol van az ígért "Norci hasast ugrik a kádba" video,mire belinkelted :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy te hol és hogy készíted ezeket a videokat?Én is szeretnék majd a csajok 1.szülinapjára.
Vendég

Jo reggelt!

Benszi: vegre kibujt az a franya fogacska! :D Anyosod vegre elhuzott a pi-pi-pi ... :lol:
Kamilla: nagyon jo a video, mennyire elvezik! :D

Vanda: hu, hat nem irigyellek, mondom hogy az elso 3 honap maga a pokol, bizd ra Oket Pasira es aludjal!

Binyek: milyen seggmosas? :shock: :lol:
Nagyon nehez lehet most a Lanyoddal de muszaly kemeny kezzel fognod mert ugy jarsz mint anyu a hugommal aki 12 eves!!! :idea: es anyu multkor olyan kepeket talalt Rola a gepen hogy csak nezett, allitolag mar 1 eve szexelnek a baratjaval aki 19 eves. :evil: :shock:

Zsuzska: szegeny Fanni! :( Olyan edesek abban a dobozban, az enyemek a pelenkasdobozba masznak bele mindig. :lol:

Lanyane: sajnalom az ejszakadat, kitartas!

Banika: mi tortent a higanykaddal? En is kerem a kepet legyszike! tontica@citromail.hu

En uuugy megfaztam mint annak a rendje, faj mindenem, az ejjel alig aludtam ugy kohogtem, remegnem a labaim. Mehetek vissza az orvoshoz. Durva hogy gyerekeknek csak folyik az orruk en meg ennyira sz@rul vagyok, ugy latszik erosebbek mint en. :shock: :lol:

Tudom hogy megigertem mostanaban nem rakok kepet de nezzetek milyen frizurakat csinaltam Annanak: :D (vegre van egy kis hajasbabam :lol: )
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Jobbulást!!!Nagyon kreatív vagy :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Húú, csajok!
Édesek vagytok, köszi. :oops:

Az a helyzet, hogy ez részint a saját hülyeségem: irdatlan nehezen tűröm még a saját anyámat is a háztartásomban (pedig nagyon bírjuk egymást) nemhogy mást. Szóval magad uram...

Pasi meg a mosogatás... Na azt hagyjuk. Amióta együtt élünk, többet mosogatott, mint előtte egész életében, de ritka mutatvány.

Dragon!
Milyen zöldséget adtál? A répa meg a krumpli fogja a pocit, lehet hogy az a baj.

Benszi!
Gratula a fogacskához.

Fanni!
Anno Baluval sokkal rosszabbul viseltem ezt az időszakot. Részint az exem hozzáállása miatt, ez tény. Most meg már nem ért váratlanul és tudom, hogy nem tart örökké. De azért ma reggel kiakadtam.

Amúgy nyöszörgéssel vegyes szundi van, próbálom még húzni a kaját, hátha megéheznek és esznek normálisan.
vovanda

Tonti jobbulast!!!
Edes Anna haja ;) Kepzeld, veled almodtam!!! Azt nem tudom, hogy mit pontosan, de az osszes gyerkoc benne volt... lehet, hogy azert mert mi nem fogunk menni a talira? igy almomban szerveztem egyet magunknak? :wink:

Banika, Higanykep, nagyon gaz...... szegeny, hogy mehijedhettetek!!! De hogy meg igy is huncutul rotyog!!! :shock: :lol: mi lesz meg itt kesobb??? Remelem kotod a gatyadat felfele.... :wink: :lol: :lol: :lol:

dragonfly

Vanda, koszi! repat kezdtuk mult heten, az volt az elso zoldseg, most meg edeskrumplit 2 napja....... :? akkor pont belefogtam..... hogyan lehet ellensulyozni?

dragonfly

őszibarack.
vovanda

Dragonfly
Egy kis barackkal lehet egyensúlyozni.
Vendég

Koszi csajok!!!

De ha nincs szezonja? akkor milyet? gyumit nem adtam meg, meg uvegeset sem...... na majd korulnezek.... hmmmmmmmmmm....

dragonfly

Dragon!
Jó az üveges. vagy itass vele baracklevet.
vovanda

Tonti!
Jobbulást.
Édes a kis copfos.
Lépek etetni.

Pussz.
vovanda

Tonti
Édes nagyon

Zsuzska
Azt a türelmetlen formádat!
Elküldtem,de a delivery válaszolt :lol: :lol: :lol: :lol:
ha valaki tudja,küldje át Zsuzskának lécci

Úgy látom higanyhorror legalább annyira érdekel mindenkit,mint Kamilláék kádja :lol: :lol: :lol:

Vanda
Én maximálisan megértelek,mert engem kimondottan idegesít ha valaki itt serte-pertél(ne) körülöttem.Az volt a csúcs amikor marci még cicizett,anym meg hozta aszéket magának amikor mentem szoptatni a szobába.na én ott mondtam,hogy kösszi nem kell sgítség.
De tudod:túlélésre játszunk :lol: :lol:

Sütöttem minifánkot,majd dobok képet(egyszer valamikor)
Vendég

Banika!
Inkább a fánkot postázd. Pasi imádja (én nem tudok ilyet sütni) nekem meg már úgyis mindegy, hordó vagyok.
vovanda

Zsuzska!
továbbküldtem a higanyhorrort. :lol:
vovanda

Csajok,ezt nézzétek :lol: :lol: :lol: :lol:
"Az igazi férfi nem adja fel"
http://www.youtube.com/watch?v=0G8RqaqG ... re=related
Vendég

ezt már láttam,nagyon kemény
Vendég

JA!
ezüstmosógépet 100 rugó körül találtam
Vendég

Figyuzzatok! Valami most nem tiszta...

Nem arról volt szó, hogy Lanyané az iker82 a vaterán?
Csakmert most az ikreseken Aranka01 néven nyomul valaki a temékeivel, aki szintén a vatera iker82-je :shock: Vagy az is Te vagy Maryska? Fiú-lány páros holmikat hírdet, köztük egy esernyő ikerkocsit, amit az ura meghegesztet, hogy beférjen a liftbe... Az is Te vagy? Neked aztán van egy rekat Nicked :lol:
Vendég

Na, vettem egy forro furdot, ittam egy mezes-citromos teat es most jobban vagyok. :D

Dragonfly: velem almodtal? Szuper! :D Rogton repulok Angliaba minitalira (ha kuldod a lovet repulojegyre! :lol: ) Amugy en is ki vagyok teljesen hogy nem lehetek ott a talin de hat ez van, mi valasztottuk, minek kellett ilyen messzire mennunk, vagy minek nem forumozunk Te angol en spanyol anyukakkal azokkal talizhanank. :lol:
Hozzatapi ugyben nem tudok mit mondani, bena vagyok en ehhez! :lol: az enyemek csokit esznek keksszel meg kolat isznak hozza. :lol:

Banika: huha, ez nem semmi, de mit csinalt? En lemaradtam, mit fejelt le?
En is kerek fankot! :roll: (meg receptet, bar mikor tudom en ezt megcsinalni?)

Sotske: a video nagyon edes, Alex is ilyen, fintorog de azert keri. Ja, copfi: Te majd meg meg is unod a ket lanyoddal! :D

KépKép
KépKép
tontica

Ez édes, de jót rötyögtem :lol:

Most ment el védőke, csajok ügyesek, jövő szerdán oltás :?

Én is kérem higanyhorrort: meiszter.judit@gmail.com

Köszike!

Banika!

Én is hogy utáltam, ha sasoltak ciciztetés közben, Ati meg minden nőneműt utánam küldött, hogy jöjjön csak nyugodtan, nekem meg már nem volt pofám elzavarni :oops:

Vanda, kitartás!

Judit

jucicuki

SZiasztok!

Tontica: édes Anna a copfokkal! Ügyes vagy és jobbulást!

Zsuzska: cukik a kis dobozosaid! :D Azok könnyes szemek Fanninál! Kis drága!

Lanyané: esküszöm nem emlékszem a mosógép árára. :roll: Pedig csak két éve vettük, igaz az uracskám intézte.

Vanda: fáradságot sajnálom, de tényleg ügyes vagy!

Én most sokkal nehezebbnek érzem a 3 csajjal, mint az elején. Bár az is igaz, hogy nagyon jó babák voltak. Ettek, aldtak, néha kicsit sírtak. Most meg nem győzöm Őket összeszedni földről, nem egyformán fogadják a hozzátápit és persze még csak nem is ugyanaz ízlik nekik. Jaj, és még mi lesz ha már mászni fognak. :shock:

Eszti: Te is mész FanniApuhoz? Erről lemaradtam. :roll:

Benszi: hazaértél szerencsésen anyóséktól?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Juci
Elküldtem,de vigyázz,durva
ha lesz még egy gyerekem és szoptatom,én nem jópofizok senkivel az tuti

Tonti
ez csak kamufánk,de majd leíromMegfejelte a játékelefántot
Vendég

sziasztok!
fél kézzel vagyok, réka az ölemben, úgyhogy nézzétek el, hogy lassabban pötyögök, és esetleg már egy oldallal túlléptek, mire beírom:P

nagyon röviden: tudom, hogy vanda egy kincs (ezért vagyok vele:D), de az sajna nem menne, hogy rám bízza manókat, ő meg alszik, mert pillanatnyilag én vagyok a kenyérkereső :lol:

ha meg azon nyavalyog, hogy milyen szörnyen kövér, ne higgyetek neki, szerintem (elfogulatlan vélemény természetesen) észvesztően jól néz ki, egyáltalán nem látszik rajta, hogy 3 gyereket szült, és abból 7 hete ikreket......

banika: jöhet a fánk:-)

binyek: (vanda kérésére, reakciót vár): anya-lánya partiban benne lennél a kis serdülőddel?:D

ja, és a logó: pasi szavazata triplán számít, mert egyrészt én sütöm majd (bár ez csak feltételes mód!!!!!!) nektek a palacsintát, másrészt én vagyok köztetek az alfahím :lol:
legalábbis én vagyok regisztrálva és pofázok is :oops: néha sokat, néha csak bele, de pofázok.....
1szálpasi

Anny! összeért a kör :)
Lanyané=Aranka01=iker82 :)

zsuzska80
Szombathely

Ikreseken van egy Pikolo amilyen Andié :) 25 rugóért? Anny nem érdekel?

zsuzska80
Szombathely

Lanyané: a tesz-veszen milyen néven futsz? :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hoztam pár képet, de lehet, hogy Pasi megnyúz, de akkor is muszáj megmutatnom, mert olyan cukik.

Alvás Pasival:

[törölt kép]

Az első komoly séta:

[törölt kép]

Szerelem (esélyem sincs, a lányom mindent visz :lol: ):

[törölt kép]
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?