A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsi!
Merre vagy? Nagyon eltűntél? Már rájöttem, hogy Te miért jössz Apánkhoz! :) Hogy vagy?
Jó lenne megismerni egymást, és akkor tudnánk beszélgetni, szerintem hamarabb menne az idő! :) Barbi, már tudom hogy néz ki, szerintem megismerjük egymást!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Nem tudom titeket mennyire támogat lelkileg a családotok, de nálunk azt hiszem anyám totál ellene van ennek a lombik dolognak, hogy ez igy nem jo, nem termeszetes, tele nyomnak hormonokkal, egy zsák pénzt ki kell fizetni a gyógyszerekért, stb. Szoval ugy jott le, mint aki ha nem természetes uton jon a bébi, akkor mar nem is orul neki, mintha nem lehetne ugyanugy szeretni. Ugyhogy most kicsit ki vagyok, hogy meg csak most jon a neheze, és már most lelkileg "földbe tiport". Nálatok hogy fogadta a család, hogy csak igy lehet gyereketek? Mondjuk igaz, magunknak "csinaljuk", de valahogy azt vartam, bátoritani fog, megha ellenzi is. Pedig ugye mindig mondja, hogy jaj belőlem sosem lesz mar nagymama, most meg totál ellene van igy az egesznek. Most akkor mi van? Eldontottem, hogy ilyen hozzaallas mellett semmit nem fogok vele kozolni, hogy hol tartunk.....
renna77

Szaisztok Csajok,

Nem tüntem el, olvaslak benneteket.
Én 182cm magas barna haj, szemüveg. Férjem kicsit magasabb szőke. Szerintem megismerjük egymást, és dumálunk. :lol:

Miciona, mennyi a reggeli hőd? Nagyon drukkolok. :wink:

Átjárhatósági nekem is az előző nőgyogyinál volt, nem fájt, bár nagyon be voltam szarva, a sírás kerülgetett. :lol: Kicsit parás vagyok. Röntgenes volt, pár percig tart, azt mondják annak kellemetlen, aki el van záródva. Az egészből egy kics csípést érzel, amikor megfogják a méhszájat. Szerintem Ercsikati, rá tudod beszélni Apánkat, hogy megcsinálja.

Inszem,
Első naptól kezdve kb. 2-3 naponta uh. Itt nincs méhtükrözés, mivel csak a leválogatott katonákat jutattják vissza. Közben változtatja a gyógyszereket, ahogy reagáltok. Mikor már jó méretűek a tüszők, éjfélkor be kell adni hasba a tüszőrepesztő injekciót, és rá máfél nappal mész az inszmre. Abból szintén nem érzel semmit.
Ami fontos, hogy el legyetek lazulva, mert én szintén annyira be voltam szarva, hogy a hajszálvékony katétert nem tudta felvezetni a méhszájamon. Ideges is volt rám nagyon. :oops:

Kérdezzetek, ha valamit kihagytam. :wink:

Kép
gmelcsi1

Renna,
nem csodálom, hogy ki vagy akadva, hisz ilyenkor van a legnagyobb szüksége a családra az embernek.
Nálunk szerencsére a család teljes mértékben a nővérem mellett állt annak idején, sőt anyu is majdnem minden alkalommal ment vele a Klinikára, igazi Tyúkanyó... mindig vigyáz a csibéire.
Próbáld ezt letisztázni anyukáddal mindenképp, mond el neki, hogy ez a baba, akkor is a Ti babátok, mégha egy kis rásegítéssel fogant is... Győzd meg azzal, hogy itt már csak a válogatott hadsereg jut célba, és így tuti tökéletes unokája lesz... ;)
És ha esetleg a tágabb család, batárok, vagy a szomszédok előtt "szégyellné" (bár egyáltalán nem kellene), akkor egyszerűen ne mondja el nekik...
hbarbi80

Sziasztok csajok!
Én új vagyok még itt:)
Most voltunk a párommal a Dévai dokinál,nagyon rendes és kedves volt.Bár,nagyon féltem mikor megláttam....elsőre:)
Annyi kérdés lett volna,de mikor oda kerültünk a párommal,alig tudtunk megszólalni.
Most megyünk arra a jó pár viszgálatra.
Viszont nem tudjátok az mit jelent,hogy "nagyon megfog minket izzasztani a lombiknál" épp ultrahangozott,és mutatta a méhemet.
Még azt is hozzátette,hogy nagyon nagyon ritkán lát ilyet.
-talán kacskaringós
Ez mit jelent?
Kérdezni akartam tőle nagyon sok mindent.
Mert nekem volt epilepsziás rohamom,szivemmel is vannak problémák.(kéthegyű billentyű prolapsus)
1-2 évet szedtem a fogamzásgátlóból is,mert aztán letiltottak róla(epilepszia,és sok-sok ciszta a mellben)
Mondtam a dokinak,készüljön fel,mert nagyon nehéz eset vagyok:(
Sajnos.
De,a cél érdekében MINDENT!
Állapotfelmérést kell kérnem minden honnan(Sziv,belgyogyi,epileptológia)
Olyan kérdéseim lennének,hogy mi van akkor ha,nekem nem lehet ilyen hormonális gyogyikat beszednem.
Attól lehet még lombikom?
Inszem akkor livőve?Bár engem nem zavarna,csak valamelyik legyen!
Ja,és nem is menstruálok rendesen,borzalom.Nincs peteérés.
Ne haragudjatok rám,hogy így ennyit írok,de komolyan senkivel nem tudom ezeket megbeszélni.(csak anyával,és a párommal)
Szóval sok sok kérdésem lett volna a dokihoz.
Tehát nálam,úgy néz ki hogy nem szedhetek és nem is szedhettem semmi olyat amiben hormonok vannak.
Lehet nekem egyből lombik beülti lesz?Szerintetek?
Peteátjárhatóságit bárhol elvégzik?Vagy hozzá kell menni?
Nagyon várom a válaszotokat!!
És,bocsiiiiii a sok kérdésért!
nyuszoka23

Renna,
Mi csak az én családomnak (ott is csak szülőknek, tesóknak nem) mondjuk el, nem volt kétségem afelől, h támogatnak. Párom családja kicsit más, izgulósabb, aggódósabb, így nekik (még) nem mondtuk el. Elvileg el akarjuk, de már csak a végén, ill. nem is tudom, mikor. Szerintem ha bármilyen rossz érzést okoz neked, ha valakivel erről beszélsz, akkor ne beszélj vele erről. Ez a férjed meg a te dolgod, és tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá. Persze nehéz, mert anyukádról van szó- talán ha megpróbálod neki elmagyarázni,hogy ez pontosan mi, és miért kell, és h különben nem nagyon lesz baba, az nem segíthet?

Melcsi,
Már akartam kérdezni, hogy te inszem után ugyanúgy mentél dolgozni? Nálad is volt ajánlás, hogy mit egyél (sok fehérje, husi), vagy az csak lombiknál van? A stimu neked csak gyógyszer volt, vagy szuri is?

Nyuszoka,
Üdv itt! Sajnos nem tudom, hogy a betegséged miatt mit lehet és mit nem, de erről mindenképp beszélj Dévisszel!
Átjárhatóságit csinálnak máshol is, ha kórházban csináltatod, akkor ingyen van, de ott UH-sat nem nagyon csinálnak. Apánk UH-sat csinál (ez a legkorszerűbb), de fizetni kell (45e).
Hűha, kacskarinós méhről még nem hallottam...
Ne haragudj, de én is 'kezdő' vagyok, nem nagyon tudok segíteni.

Hát lányok, nagyon irigyellek titeket a pénteki randi miatt :)
Melcsi, izgulsz, hogy mit fogsz látni? Azóta is teszteltél egyébként?

Miciona, na milyen lett az ismerősöd tesztje? És te? csináltál???
vjulcsi

Renna77: szerintem anyukád sokkal maradibb annál, hogy értelme legyen azonnal valamiféle részletesebb felhomályosításnak. Nem akarom bántani, de abból, amit leírtál csak egy dolog egyértelmű: az, hogy halvány gőze sincs a témáról. Ez egyrészt jó, mert legalább neki nem volt ilyen gondja, másrészt viszont nagyon rossz, mert infója ugyan nincs, a véleménye viszont annál határozottabb és az ilyen előítéleteket egy-két beszélgetéssel szétrombolni nem egyszerű, mondhatni lehetetlen feladat. Egyébként én is találkoztam már ilyen, aggódós rokonnal, de a sokkterápia mindent meg tud oldani. 8) Légy kemény! Mondd neki azt, hogy "nyugodtan ossza az észt, de akkor egyszer és mindenkorra felejtse el azt a szót, hogy unoka." Ha megsértődik, akkor hagyd, hogy kifújja magát. Előbb-utóbb túllép a félelmein és be fogja látni, hogy nem véletlenül készültök arra, amire. Le fog esni neki (csak hagyj rá időt), hogy talán van kellemesebb módja is a "gyermekgyártásnak", mint állandóan a dokinál terpeszteni és minden második nap "piócákhoz" járni, nem is beszélve a két módszer közötti, nem éppen hangyabokányi különbségről, már ami az anyagi ráfordítást illeti. Tudatosítsd benne, hogy a technológia nem kérdés, kényszerpálya a lombik. Nincs más lehetőség. Azt a kérdést tegye fel magának, hogy akar-e egyáltalán unokát? Ha igen, akkor egyszerűen nincs is miről vitatkozni. Ha már lecsillapodtak a kedélyek, mondd meg neki, hogy szívesen felhomályosítod, ha ő ennek szükségét érzi és lassan normalizálódni fog a helyzet. Ha mégsem sikerül meggyőzni és ne adj' isten továbbra is osztani akarja neked az észt, akkor egy kicsit hanyagold. Ez nyilván nem jó, de egyrészt éreztetni kell vele, hogy a "szaktanácsainál" fontosabb neked a gyerek, másrészt a program szempontjából sem előnyös, ha megpróbálnak elbizonytalanítani. Neked most csak egyetlen dologban kell hinned. Abban, hogy Dévisz összehozza a várva-várt trónörököst. Ez mindennél fontosabb, csakis erre koncentrálj! 8)
Egyébként a család felhomályosítása csak akkor nagyon fontos, ha folyamatosan terítéken van a gyerek téma. Ellenkező esetben nem fontos, sőt, talán jobb is, ha nem tudnak arról, amin keresztül kell menni a cél érdekében.

Nyuszóka23: elsőször olvasd el az intézet honlapján a különböző beavatkozásokat. Látni fogod, hogy elégé komoly törvényi szabályozás van itt (is), így felelőtlenség lenne előre bármit is kijelenteni. Az egyik legfontosabbat nem mondtad, a párod "anyagának" az eredményét, már ha megvolt az erre irányuló vizsgálat. Ez önmagában jó pár kérdésedre megadja majd a választ. 8) A "kacskaringós" méheddel kapcsolatban: nem sövényt látott? Nem említett olyat, hogy kétszarvú méh? A méretével minden okés volt?

VJulcsi: a husi, futás, stb. nem az alkalmazott módszertől függ, hanem attól, hogy kapsz-e hormont. Ha igen, akkor a történet ilyen szempontból azonos az inszem és a lombik között. Különbség talán annyiban van, hogy inszem után nem kell feküdni, mivel az embriónak ott kb. 5 napig "utaznia" kell, szemben a lombikkal, ahol az a fontos, hogy semerre se másszon el. :)
szimba

Julcsi,
Szó szerint így van, ahogy a Szimba mondta.
Mentem dolgozni, ettem-eszem a sok húst. Megpróbálok nem stresszelni, ami nekem elég nehéz, mert hirtelen vagyok nagyon.
Először csak clostit kellett, de nem úgy nőttek a tüszők, ahogy kellett, úgyhogy kaptam még három napig merional szurit. Napi egyet.
Nagyon izgulunk a pénteki uh miatt. Persze, hogy csináltam tesztet, eddig 4-et. :oops:
Mérem a hőmet, nehogy leessen, tudom kicsit beteges, de így nyugszom meg. :lol:

Rena:
Én nagyon megharagudtam volna az anyukámra, ha egyszer is ilyet mondtott volna. Van az embernek elég baja, minthogy még a családdal is meg kelljen küzdenie.
Igaza ban Szimbának, ha nem értik meg miről van szó, akkor hanyagold kicsit őket. Majd akkor talán elgondolkodnak, és észhez térnek.
A Lényeg viszont, hogy ne foglalkozz senkivel.
Nekünk volt egy olyan ismerősünk, aki a hátunk mögött azt mondta, hogy nem hiába szelektál a természet, és ha nem lehet spontán terhességem annak oka van és el kell fogadni.
Szerintetek? Azt hittem megölöm, de inkább szóba se hoztam.

Miciona?
Merre vagy? Hőd?

Kép
gmelcsi1

Sziasztok,
renna,
nálunk apu fogadta nagyon rosszul, bár anyós sem volt kutya....
az idő mindent megold, mi azért mondtuk el, mert állandóan ment a miért nincs még unoka kérdés...
Most már megnyugodtak a kedélyek, én nem erőltettem a beszélgetéseket, de tudatosítottam bennük, hogy nekünk most ez a legfontosabb a világon. Apu szerintem azért reagált rosszul, mert semmit nem tudott az egészről. Anyós meg azért borult ki mert a másik fiának heredaganata volt, így neki nem lehet gyereke és a férjemben volt minden bizodalmuk. Így amikor kiderült, hogy a férjemnél is gondok vannak, teljesen összetörtek:(
Fel a fejjel, idő kell a családnak mire felfogják.
Üdv. Nyúszoka,
sajnos szakmailag nem tudok hozzászólni, de nekem pl súlyos gerincferdülés van és Apánk elküldött szakorvoshoz, hogy hozzak igazolást, hogy kibírja-e a gerincem a "terhelést".
Dévisz mindent meg fog tenni azért, hogy legyen babátok, és lesz is!!!!!
Miciona,
hogy vagy? tényleg mi lett az ismerősöd tesztjével? Izgulok érted, írjál!!!
Kata,
már csak két nap és mész Apánhoz:)))))Nagyon izgulsz?
puszi
rencsi79

Melcsi,
neked nem kell izgulni, a baba vagy babák ott vannak a pocakodban és ott is maradnak, ugyhogy nyugi!!!:)
rencsi79

Rencsi!
Nem izgulok, max azért, hogy a megismerjük egymást a lányokkal és hamar el tudjuk ütni az időt! Na meg azon, hogy meg tudjam fűzni Apánkat, hogy csinálja meg nekem az átjárhatóságit! :?: :!: :shock: :) :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Lányok és Szimba!

Nem akarok bújócskázni, csak kicsit még félek leírni:

Tegnap csináltam egy POZITÍV TESZTet :)

Tudom még nagyon korai, de most nagyon várom a jövőhét szerdát, hogy mehessek Apánkhoz és addig minden rendben legyen. A hőm : 36,9 már harmadik napja. (ez nálam magas)

Köszönöm a sok drukkot és pozitív energiát!!!!!
miciona

Renna,
Előttem már leírtak mindent ,amit én is mondanék a szülők hozzáállásáról.
Hagyd, hogy megszokják a gondolatot, biztos magától fog érdeklődni később anyukád.

Rencsi,
Nincs lázad? Hogy vagy? Kúráld magad ,nehogy csúszni kelljen.

Nyuszóka,
Üdvözöllek Nálunk! Gyere sokszor és ahogy kész lesznek a leleteid annál többet tudunk majd mi is segíteni, hogy mire számíthatsz.

Melcsi,
Mikor telefonáltál először Apánknak a vérvételről nem volt szó?
Én már szeretnék jövőhéten egy HCG szintet látni.
miciona

Miciona!
Ez szuper! De ez azért van ám, mert nagyon-nagyon drukkoltunk NEKED! De azért még ne bízd el magad! Pihenj és lazíts. Nézz jó filmeket!

Renna!
Én is teljesen egyet értek az előttem szólókkal. Szerintem is hagyd, hogy megszokják a gondolatot, aztán ha már jön a baba, és ha már ott lesz, akkor senki nem fog azzal törődni, hogy hogyan is volt! :)

Melcsi!
Már alig várom, hogy talizzunk, szerintem lesz miről beszélnünk! Főleg, ha mi is inszemmel kezdünk.... :wink: :lol:

Barbi!
Te is készülj, mert meg kell ismernünk egymást! :):):):)

Ahogy Miciona mondta:
Csajok, Buli, Fanta, Dévai! :):):):):):)

Szép estét! Még lehet visszanézek!

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona,
Annyira BOLDOG vagyok! Már azon izgultam, hogy azért nem írsz mert baj van. De továbbra is pihizz sokat!!
Lázam nincs, kamillázok sokat hátha az segít, mert nem vagyok túl jól. Csúszásról hallani sem akarok :wink:
Jövőhéten kezdem a lombikot!!!!:)
Elvileg szerdára várom, de 1-2 nap eltérés benne van. "Majd egymásnak adjuk a telefont" Te hívod Apánkat, hogy MOST :wink: :wink: teszteltél és pozítív -én meg, hogy minden ok, készen állok a kezdésre:))))
rencsi79

Rencsi,
Akkor remélem szerdán mindkettőnknek jó napja lesz!
Tegnap egész nap csak vigyorogtam, percenként néztem meg a tesztet még ma is. A párom nem engedi, hogy naponta csináljak újat, de én beszereztem még egyet. Szerdáig még lesz egy szerintem.
miciona

Miciona, TUDTAM, nagyon örülök és vigyázz magatokra. :D
Ez a HCG engem is érdekelne, de Apánk nem mondott semmit.
Még egy magánlabort is kerestem, de inkább megvárom, hogy mit mond. Milyen erős lett a teszted? A másik lánynak is sikerült?

Rencsi, köszönöm nagyon aranyos vagy :D

Ercsikati, nyugi kidumáljuk magunkat. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi, Te már most megkérdezed, hogy meddig járhatsz Apánkhoz?
Vagy bizonyos ideig amúgy is Hozzá kell járni?- erre gondolom a babások tudnak válaszolni.(Ági, Bodza, Albi légyszi)

a ciklus 30. napján ET. +13. napon néztem. Szerintem ehhez képest erős rózsaszín lett. Pár perc kellett hozzá, de jól látszik
miciona

Miciona,
nagyon-nagyon szurkoltunk ám neked, és ez csak fokozódik, hogy minden rendben legyen... Küldjük a sok ++++++ energiát. Ez persze Melcsire is vonatkozik...
Tök jó, a végén mindenki pocakos lesz!!!!! :D
Nagyon szép estét mindenkinek... az enyémet már megalapoztátok a sok jó hírrel!!!
hbarbi80

Barbi,
köszönöm Neked is!
Hát persze,hogy MINDENKI pocakos lesz, ez nem kérdés!
miciona

...ugyan ez nem a reklám helye, de már régebben is akartam írni, csak mindig elfelejtettem, hogy van egy könyv, ami lompikbébi történetekről szól... "Várva-várt babák" címmel. Olvassátok el, ha még nem tettétek volna, rengeteg pozitív energiát és erőt ad...
Amúgy van benne egy "A mágikus erejű torta" című fejezet, ami a nagybátyámékról szól, és ott most volt 6 éves Zsófi karácsonykor...
egy kis ízelítő...
http://gribedli.hu/varvavart/
hbarbi80

Sziasztok!
Nagyon koszonom a lelki segelyt, igazatok van. Én egesz nap tiszta lehangolt voltam emiatt, de aztan haza jottem, leultem anyuval, de nem kedztem el a temat, hagytam - kivancsi is voltam - hogy elo hozza e. És tessék. A szomszéd néni, akinek két unokaja van, nyomta neki: jaj hagyd mar, orulj, hogy legalabb van eselyuk, és végulis belőluk lesz, a sajat gyerekuk!!!
Na mindegy a vegen rajottem mi a baja: az hogy neki nem lehet term.uton unokaja. Az a francos megfelelési kényszere!!! Igazabol nektek volt igazatok: most, hogy kozeledik az ido, mikor felgyorsulnak az esemenyek, szerintem fél, hogy én hogy fogom birni. Mondtam én a sikertelenségek feldolgozásátol félek, bár annyira bizom benne, hogy esetleg elsőre sikerul. Ugyhogy szerintem ha már uton lesz a tronorokos, akkor nagyon fog neki orulni, ebben biztos vagyok, hiszen ő lenne az első unoka a csaladban. Nem tud lebeszelni, nem hagyom magam, ez a MI DONTÉSUNK, A MI ÉLETUNK - ELŐSORBAN AZ A FONTOS HOGY MI MIT AKARUNK. Na ugyhogy időt adok neki, hadd dolgozza fel.
Miciona, gratula, reméljuk szerdan is ott lesz a pontocsk!!!
A tobbieknek nagy drukk!!!
Udv
renna77

Jaj, Miciona, éreztem én, hogy be kell hogy lépjek a fórumba ilyen késő este, bár nem szoktam:))
Úgy örülök a jó hírnek, tudtam, éreztem, hogy pozitív lesz az a teszt!
Kérlek, most se kezdj izgulni, folytasd, amit az elmúlt két hétben csináltál, és minde rendben lesz! Pihenk sokat, vigyorogj,ahogy csak tudsz :)

Nagyon izgulok miattad is és Melcsi miatt is, na nem azért, h ne legyen baj, hiszen biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, hanem hogy mennyi az annyi, hány baba fog nődögélni még 8 hónapig a pocakotokban? :)

Renna,
Na látod ez a beszéd. Ha az ember biztos a dolgában, akkor már nem szabad, hogy más befolyásolja. Anyukádat annyira nem fogja érdekelni, hogy hogyan lett a baba, ha már a pocakodban lesz, büszkén fogja mesélni mindenkinek, hogy unokája lesz. Hát még ha egyszerre több :)

Én ma babalátogatóban voltam este, barátnőm 2 hónapos kislányánál (és 3 éves nővérénél).Annyira aranyosak voltak, de olyan görcsösen tartottam, hogy majd leszakadt a karom :)

Jó éjt mindenkinek!
vjulcsi

Sziasztok!

Micionám nagy puszi és halk gratuláció!!! :lol: Biztasson hogy én az ET+14-en máris negatívat teszteltem. Ez a két csík meg is marad és punktum!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok,

Ma reggeli teszten nem látok semmit. A másikon egyértelmű volt.
Remélem nem kiabáltam el , csak ez a teszt nem elég érzékeny.
Most jó ideges vagyok.
miciona

Miciona!
Nyugodj meg! Szerintem felesleges volt ma is tesztet csinálnod! A két teszt különbőző márka volt? Nyugi! Pihenj inkább!

Kép

KépKép
ercsikati

Igen különböző.
miciona

Sziasztok lányok!
Köszönöm a kedves köszöntés!
Amúgy Vica vagyok,csak már foglaltak voltak a nevek:)
Még annyira sokat kell olvasnom és érdeklődnöm..:(
Most csak a zűrzavart látom,ide orvos oda orvos...
1 hónap múlva kell vissza menni és vinni az összes leletet.

Szimba
Annyira megvoltam rémülve,hogy szinte össze folynak a mondatok.
Amire emlékszem"ritka,kacskaringós,még mondott a méhnyálkahártyáról is valamit
A lényege az volt,hogy nehéz lesz a beültetés...
Mindegy,még korai is erről beszélnem.

"Az anyag csak jövőhéten lesz vizsgálva"
Ha minden okés az anyaggal,akkor mik a lehetőségek?
Vagy ilyet addig még ne is kérdezzek?
Komolyan rosszabbnak érzem magam,mint egy kisgyerek aki érdeklődik a világ dolgai után:):)
Próbálok sokat olvasgatni,de ami érdekel azt soha nem találom meg.
Ha,minden rendben van(vagy nincs) a párom törpéivel akkor talán többet fogok tudni.

Annyira szeretnék már én is pocaklakó kismama lenni!
Rámtörnek a féltékenységi rohamok,mikor látok egy kismamát vásárolgatni,nézelődni...Nem sajnálom tőle,de a szívem szakad meg.Persze mindenki azt mondja,még fiatal vagy,ne izgulj!.De,az nem azt jelenti,hogy én nem akarhatok!!
Már 3 éve vágyunk "rájuk"...Igen,hatalmas boldogság töltene el,ha kettő törpe lenne.
Szerintetek majd ezt azért mondjam "Apánknak"?ha nevezhetem én is így:)

Lányok ti,hogy álltok?Folyamatosan olvasgatlak vissza közbe titeket!
Szépséges napot nektek!
nyuszoka23

Miciona, nyugi,
Én elsőre ezt a szuper érzékeny clearblut vettem, egyből erős pozitív lett( akkor már a 17.dpo volt). Majd másnap egy sima gyógyszertárit, ami pedig nagyon halvány, pedig én akkor már 18.dpon voltam. Két napra rá, szintén egy másikat, ami még mindig halvány, de határozottan pozítív, és végül ma csináltam hajnalba két órás pisiből, mert előtte el kellett mennem, de ez már erősebb, de még mindig nincs olyan erős mint a kontroll csík. Úgyhogy ne izgulj.
Ráadásul éjszak egyszer begörcsölt a hasam, nagyon megijedtünk, remélem csak a méhen növöget. Már nagyon izgulok a holnap miatt.

Kép
gmelcsi1

Melcsiii!
Neked inszemed volt?Mikor kezdtétek?
nyuszoka23

Micona,
Biztosan érzékenyebb volt a tegnapi teszt, ugye?
Ezt meg tudtad nézni?
A neten valahol meg lehet találni, hogy melyik mennyire érzékeny, csak nemtom, hogy hol...

Talán Jázminanyukája Kata blogján is láttam, nem emlékszem :(
vjulcsi

Miciona, ne aggodj, lehet tenyleg csak erzekenyebb volt a teszt.

szimba, én nem a Apátoknál vayok, hanem Vass dokinal, de gondolom nem baj, hogy azért itt vagyok, végulis a hely kozos, és bizom benne ő is legalabb annyira érti a dolgát mint Apátok :)

Már csak két és fél hét és mehetunk az andorlogushoz,minden bizalmam benne van :?
renna77

Drága Miciona,
még korai volt a tesztelés, ezért lehet, hogy a tegnapi az érzékenyebb kimutatta a main meg még nem láttál semmit. Milyen márkákat használtál?
A Clearbluról hallottam én is hogy a legérzékenyebb.
sok puszi
rencsi79

Moncsi,
Ti áprilisban vagy májusban indultok újból? Miben maradtatok Apánkkal?
rencsi79

Nem volt Clearblue a patikában. A keddi nevére nem emlékszem, a mai Corax volt, meg azóta csináltam egy Medilab-ot, ami baromi halvány volt. De ma nem is szurkál a hasam. Attól félek ,hogy volt vmi, de aztán mégse.
miciona

Miciona, kedves
Ne idegesked, ez lenne most a legfontosabb. Ezzel csak rossz irányba tudod befolyásolni a történetet.
A teszt dobozán vagy a leírásában valahol fel kell legyen tüntetve, hogy milyen értéktől képes mérni (melyik mennyire érzékeny).
Ha pedig mégis úgy lenne, hogy már nem lenne, annak is oka van (pl. nem lett volna egészséges...). De reméljük, csak a tesztek érzékenysége volt különböző...
szimbáné

Miciona,

Clearblut a DM-ben lehet kapni. Elég drága, de azt hiszem a 10-es érzékenységű. Ne aggódj, csináld meg holnap reggel.

Nyuszoka,
Január 21-én jött meg, február 4-én volt az inszem. Az első :D , és sikerült. 8)

Kép
gmelcsi1

Micionám,
Nem sikerült megtalánod a neten a listát?

A clearblue-val vigyázz, mert kétféle van: általában amit DM--ben lehet kapni, az a sima, és az pont, hogy nem igazán érzékeny:50-es.
Amit te vettél, és amivel tegnap teszteltél, az a nagyon érzékeny lehet, az 10-es. Ha jól tudom, másik 10-es csak egy van, talán a Gabriel.

Ha jól emlékszem, a Corax és a medilab mindkettő 20-as vagy 25-ös, tehát fele annyira sem érzékeny. A szervezetedben meg ilyen mértékben egy nap alatt még nem nőtt meg a HCG mennyisége, tehát simán lehet, hogy emiatt nem jött ki.
Ezt igazolja az is, hogy a medilab halványan most is két csíkos lett.

Nekem sajnos volt már halvány kétcsíkos tesztem rossz véggel, de ott, mielőtt negatívba váltott volna, elég brutálisan megjött. Neked nem jött meg, úgyhogy kérlek ne izgulj, próbálj megnyugodni, és szólj a férjednek hogy vigyen haza szuper érzékeny clearblue-t!
Puszillak!
vjulcsi

Na utánanéztem:
Corax 25-ös
Medilab 20-as
érzékeny Clearblue 10-es

Azért ez elég nagy különbség!!!

A gabriel-t rosszul mondtam, az is 20-as.

A másik 10-es a qupido.
vjulcsi

Én már meg se merek szólalni. :roll:
Miciona! Mi duplán szurkolunk neked! Nem csak azért, mert mindketten jelen vagyunk a topicban, hanem azért is, mivel a Ti helyzetetek nagyon hasonló a miénkhez, így a Ti sikeretek sokat segít nekünk is, mivel gondolkodóba ejti a Dokit azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e "parkolópályára" tenni valakit egy-két kevésbé ígéretes hormoneredmény miatt. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, mindig van esély a sikerre. Figyelembevéve azt a tényt, hogy az első lombik csak ritkán sikerül, Ti már mindenképpen eredményesnek mondhatjátok ezt a programot, bármi is legyen egy hét múlva az UH eredménye. A szurkálás, görcsök és természetesen a pozitív teszt annyit jelent, hogy működik a "csomag" és higgyétek el, ez nagyon jó dolog! 8) Bár a Doki nem támogatja a korai tesztelést, ha Ti most ezt kihagytátok volna, sosem lett volna bizonyíték arra, amit írtam. A lényeg az, hogy ne keseredjetek el! Sétálj, mozogj valamennyit, mert a méh számára a keringés miatt most már fontos, hogy ne feküdj sokat. Lazíts és ne nézegesd az első "zebrát"! Ne vásároljátok fel a magyar patikákban fellelhető összes tesztet, mert nem ez a lényeg, hanem az, amit az UH mutat egy hét múlva.

Nyuszoka23: az esetek felénél a férfinél van a gond, így értelmetlen lenne még jósolni. Az intézet honlapján olvasd el a "pároknak" című részt és a törvényt is, amit szintén megtalálsz az oldalon. Az eredmények nélkül leginkább csak annyit mondhatnánk, hogy "bármi lehet", azzal meg nem jutsz közelebb a megoldáshoz. Légy türelmes! A lényeg az, hogy jó kezekben vagy és Dévai mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy teljesüljenek az álmaitok. 8) Azonnali kezdésre ne, minimum 2-3 hónapig tartó leletbeszerző körútra viszont feltétlenül készülj!
szimba

Julcsi,
megnéztem itt a patikában nincs clearblue. Az első teszt nevére sajna nem emlékszem. A második Corax volt, ami pár óra múlva sárga (???) lett. A harmadik ,ami halvány kék lett az medilabos.
A szurkálás a mai séta közben újra előjött. Most hanyagolom a tesztet, és bízakodom, míg nincs piri, addig oké.
A lányt kérdezte vki, akivel együtt voltam beültin, ő is tesztelt, nem jött meg neki ,de negatív a teszt.
Talán igaza van Dévisznek, hogy 3 hét múlva szabad csak tesztelni.
De örülök, hogy megcsináltam, igazad van Szimba, legalább nem mondhatja, hogy a statisztika szerint kevés esély volt.
Tényleg sokat gondoltam én is rátok az elmúlt napokban, meg Moncsira is. Egyrészt, ha nekem sikerül, az nektek tényleg esély, másrészt arra gondoltam, mennyi erőtök van. És itt üzennék Renna mamájának is, hogy csak kivételesen elkötelezett emberek képesek csak ezt végig csinálni. Főleg többször. Ez inkább megbecsülendő, mint szégyenleni való.

Amúgy a férjem mikor hazajött jól "gatyába" rázott.
Tehát most teszt elfelejtve jövőhétig.
Mindenkinek köszönet :)
miciona

Sziasztok!
Szimba,írtam neked privit.

Drukk lányok mindenkinek!!!!(egy kaális)
Vendég

Sziasztok.

miciona:nagyon nagyon drukkoltam és drukkolok is!!! Ott lesz ő hidd el!!! Örülök nagyon! :lol:
Olvaslak titeket csak halk üzemmódban.

Jó hír:javult a párom eredménye.Ennyi még sose volt.Örülünk nagyon. :lol:

Kép
Kép
melánia

nyulaszom:te hogy hogy itt??? puszika meg a nyúlbogyóknak is!!

Kép
Kép
melánia

Meli,én zugolvasok :lol: örülök,hogy javult az eredmény!Figyellek ám,és nagyon drukkolok!Puszi neked is!
Vendég

Csajok!

Holnap randi Dévainál! Már alig várom! Remélem TI is! :):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Mindenképpen írjatok holnap, milyen volt a randi. Kint a váróban és bent Dévisznél!
miciona

Miciona!
Kérésed parancs! Természetesen írunk majd, hogy mi volt Kint is és Bent is! Szoríts, hogy rá tudjam beszélni Apánkat az átjárhatóságira! :wink: :wink:
Puszi neked és ne tesztelgess csak úgy a vak világba! Majd ha itt lesz az IDŐ! Szorítok és megy a drukk! +++++++++++++++++

Barbi! Melcsi!
Készültök már? :wink: :wink: :D :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Micionám! Szerintem se stresszeld magad mindenféle tesztekkel. Várj pár napot türelemmel-még ha nehéz is- és akkor már biztosan mindenféle teszt megbízható eredményt ad. Addig is ne idegeskedj!!

Rencsi, minket márc. 23-ra hívott konzira, a következő beülti április végén lehet. DE! Lehet hogy halasztunk. Sajnos nagyon nem szeretünk a jelenlegi lakásunkban élni -az okokat nem részletezem, de nem tartom kizártnak, hogy ez is közre játszott az első lombik sikertelenségében- ezért úgy gondoltuk, hogy amíg innen el nem tudunk költözni, addig nem vágunk bele a következő programba.
(Szimbáné? Ha kimondatlanul is, de úgy éreztem/tük, hogy nem szeretnénk ide gyereket szülni az is okozhat sikertelenséget? Jól gondolom?) Jelenleg ott tartunk, hogy meghirdettük a lakást...tehát messze még a megoldás. Én mindenesetre reménykedem egy nyári folytatásban.

Még azon gondolkodtam a sikerrátával kapcsolatban, hogy elvileg mi nem vagyunk rizikós páciensek a klinikának. Tul.képp. semmi bajunk nincs, leszámítva a (papíron) elzáródott petevezetőimet, ami a lombiknál meg aztán végképp nem számítanak. Eccerűjen nincs szerencsénk....

Pusszancs Mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Csajok, már nagyon várom a mai "randit", remélem tudunk találkozni, mert rosszul emlékeztem, és fél 3-ra van időpont.
hbarbi80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?