Szép reggelt, Lányok!
Móni - remélem, minden rendbe jön hamar, lélekben pedig összeszeded magadat. Szerintem ki kell magadból adnod, úgyhogy írd ki nyugodtan, ha nem ide, akkor
Timi - Vikdan hogy megnőtt, és Rebeka is micsoda nagylány. Mi újság Veletek?
Kaqk - jó utat mára. Siessetek haza, még van valamennyi hó
Maggie - egy ismerődöm is a Hadházin lakott, az állatkert mellett. Hajnalban mindig hallották az állatok üvöltését

Mi itt ugye a kakaskukorékolást halljuk, más meg a vízilovat.
Azt a hajléktalanszállót ismerem, én is arra mentem mindig, ha az Árpád térre igyekeztem.
Seprű - egy próbát megér
Anikó - milyen volt az éjszaka?
Meryke - szépek vagytok, és Máté milyen laza a kapucnis pulóverben!
Harapás - egy időben kékre-zöldre voltam harapva. Rászóltam, semmi hatása nem volt. Aztán egyik napról a másikra Rugó leszokott róla.
Hörcsög - az orvossal mi is így vagyunk, jön egy fehér köpeny, és Rugónál elszakad a cérna.
Heni - Péterkének az overallja is kék
Marica - a nagyobbik bátyámék, mikor költöztek, arra lettek figyelmesek, hogy Hanga (19 hónapos) milyen nehezen viseli el a pakolást. Egész nap sírt, nem tudták miért. Estefelé jöttek rá, hogy elfelejtettek neki kaját adni

Szóval előfordul az ilyesmi.
Emese - kösz a hisztis tanácsot, bevetem majd, ha szükséges.
Regina - ezek a kínaiak jól meggazdagodnak a rózsaszín csíkos zoknikból

Csúnya beszédet Rugó nálunk itthon is elkaphat, ha ügyesen fülel.
Márpedig biztos azt teszi.
Dettyk - a tavaszi erdőjáráshoz remélem, miniszoknyával készülsz
Irina - szuper Ádi és a védőnő

Ez vicces, bár gondolom, benne lenni kevésbé... Evés - na, Rugó tudná használni az evőeszközöket, de azt szereti, ha etetik, ő meg játszik kaja közben

Képességeit ügyesen titkolja. A múltkor angolon voltam, Gáborral maradtak itthon. Melegített neki tésztát pörkölttel, és nem ette meg. A müzlis tálat villával együtt ott hagyták a földön, majd kimentek levegőzni. Bejöttek, és Rugó - miután levetkőztették - váratlanul eltűnt. Gábor meg nem kereste, a konyhában pakolgatott. Mire a szobába beért, Rugó suttyomban megette a villával a tésztát, nem hagyott semmit

Még a keze meg a ruhája sem lett maszatos. Szerintem Ádi is így lehet.
Sense - micsoda képek

Hóban fekvő

Meg amikor ráfekszik Lottira Botond

Szerintem is szép Lotti

Kitartás, biztos, hogy javulni fog a helyzet
Rólunk - na, akkor röviden a tegnapi napról. Rugó az egyetemen kezdetben nem viselkedett túl jól. Máskor elszórakozik a tanszéki irodákban, de most valahogy nem tetszett neki a helyzet. Védés közben néha behallatszott a kiabálása, az eredményhirdetés alatt meg az "aja-aja" (ez anya)

Az előadásom jól sikerült, a kérdésekre is tudtam válaszolni. Népes számú hallgatóság volt, mert egy előadásnyi hallgatót is betereltek. Végül is agyba-főbe lettem dicsérve, a Prof. olyan beszédet mondott, hogy azt sem tudtam, hová nézzek közben

Az egyik bírálóm mondta, hogy a kurzusában már egyetemi tanagyag lettem

A legfontosabb azonban az, hogy kezdenek befutni hozzám az infók, hogy hol lesz üresedés szeptembertől. Hátha sikerülne valahová bekerülni...
Na, ennyi elég is volt az öntömjénezésből, szóval stílust váltok.
Rugó persze a végére összeszedte magát, és mikor a hidegtálak maradékait pakoltuk, már ott randalírozott a tanszéki könyvtárban, kokettált az oktatókkal, hallgatókkal, a pincérrel
A kocsiban elaludt hazafelé. Mikor hazaértünk, meg felkelt

Este átvittük a szendvicseket meg a palacsintákat a kisebbik bátyámékhoz, ott jót randalírozott az unokatestvérekkel. Este azt hittem, szoptatáskor elalszik. De nem
Az ágyból nem mászott már ki. Kért egy Spongyabobot dvd-ről, Gábor meg odafeküdt mellé, míg kimentem fürdeni. Mire beértem, mind a ketten aludtak

Rugó úgy is maradt
Rajtam viszont most jött ki utólag a feszültség. Este nem tudtam aludni, olyan fél kettőig fenn voltam, reggel meg fél hétkor felébredtem. Rugó persze még mindig alszik - bár ilyenkor, negyed tíz körül szokott ébredni
MIndenkinek szép napot, V.