A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

szép jó reggelt

ma megyünk szülésznőhöz azért vagyok ilyen korai kelő :)

Tencsi drága: a hangulatommal tegnap sem volt baj.. annyit nevettem hogy azt hittem attól fog beindulni a szülés.. sokat bolondoztunk.. meg este még barátnőmékhez is átmentünk folytatni a hülyeséget.. szóval azzal nincs gáz.. viszont a stressz nő napról napra :( Homeos bogyót itt nem sikerült kapni.. állítólag nagyon sok mindent azért nem hoznak be mert nagyon drága engedélyeztetni.. szóval inkább kihagyják.. marad anya és a posta :?... Neked jó intézkedést mára, aztán pedig kellemes pihit :) vasalás megvolt?

KépKép
KépKép
adryn

már megint laptető :oops: kibéreltem ezt a helyet, vagy mi törpént? :D

KépKép
KépKép
adryn

Zazzy Várlak a hírekkel. Remélem nem fognak bent a kórházban, még korai lenne! Nem csoda, hogy nem akarsz befeküdni!

Katka Nem akarok még betegjogi képviselővel is foglalkozni, meg idegeskedni. Egyébként mondták már többen, hogy milyen lehetőségek vannak. De én nyugit szeretnék! Hamarosan mindhárman együtt leszünk és elfelejtjük ezt az egy hetet!
A szoptatás meg menni fog! Lehet, hogy időbe fog telni, de türelmes leszek, Máté meg ügyes baba, és cicizni fog!!!

Vica Teljesen megértelek! Nekem is nagyon hiányzik a mozgás, nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Már alig várom, hogy mozoghassak.

Adryn Mennyi idő alatt ér oda a posta? Majd írd ám meg mi volt a szülésznőnél. Ma találkoztok először?

Tényleg ne akarjatok még szülni. Mármint aki idő előtt van. Nálunk is az volt a baj, hogy a 8. hónap a legrosszabb a szülésre! És végül is mi beleestünk. Minden baba ki fog bújni. Tudom: könnyen beszélek, már lassan lapos hassal :roll:

Ma reggel voltam bent Máténál, persze ablakon keresztül. Vittem neki finom, erősítő tejcit. 3 dl-t :P
És jól van!!! Ma reggel 3 kg volt kereken, szépen eszik cumisüvegből, és éjszaka sem volt vele semmi gond! Délután telefonálok, megpróbálok egy orvost elérni, megkérdezem, mikor engedik haza. Már nagyon izgulok, hogy mit fognak mondani. Remélem azt, hogy holnap! :roll:
Majd jelentkezem:)

Kép

Kép
rszg

Már egy hetes! :lol: Hogy megy az idő! Drukkolok, hogy holnap már együtt legyetek!
Nagyon ügyi vagy a 3 deci tejcsivel! És örülök, hogy pozitívan állsz a szopihoz, így tényleg menni fog! :P

Katkának meg nagy gratula a "kis" Petikéhez!

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Köszi Juji!

UUU...

Kép

Kép
rszg

erpé: én sem értem mi törpént, nem is az, h leállt, csak lassan mennek a dolgok. Egész éjszaka és lassan már egész nap is kőkemény a hasam. Néha görcsölök. A szeméremcsontom megint elkezdett nagyon fájni, valszeg azzal tágultam, vagy nem tom :roll: szóval holnap mek uh, ctg, kenet, vizsgálat, meglátjuk mi lesz. Remélem nem tartanak bent. Lehet, h elsőüszülőként, akár hetekig is eltart ez a tágulási folyamat. Ki tudja! A sex dolgot lehet, h kipróbáljuk újra, most nem mertem, de már vérzés sincs...

Zsibbadóknak jobbulást! Dokisok, szülésznősök jelentkezzetek, h mi volt :)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jó reggelt!
Jelentem, én még nem szándékszom szülni, bár ha jól megnézem a vonalzómat, mától már nem számítana Döme koraszülöttnek :lol:
Viszont vannak elmaradásaim, úgyhogy mától gyerekszoba és gyerekügyek! 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Most voltam orvosnál, még én sem szülök, ctg-n fájás zéró, babával minden ok, sokat fickándozik.
Nálam a szex, mint szülésindító tevékenység hatástalan. :oops: Próbálom elfoglalni magam, sok már nem lehet hátra, legalább szép kora tavaszi időben szülök majd, jövő hétre melegedést jósolnak.

Fosós-hányós vírust takonykórral mixelve megint sikerült elkapni (vagy ki se jöttem belőle?), így jobb is, ha nem szülök még.

Erpé: orvosom szerint látogatási tilalom márc. közepéig el fog tartani.

Szép napot!

marq
Kép
Kép
marqueza

marq, mindenütt, vagy csak bizonyos kórházakban?
Én nem bánnám, ha a látogatási tilalom alatt szülnék, legalább a Zuram dolgozhatna, anyu meg feljönne akkor, mikor már itthon vagyok, és még rosszul se esne, hogy nem néznek rám, mert másokra se :wink:
(nem beszélve az állandó jövés-menésről)

Nálatok is úgy van, hogy az öt nap szabit apa akkor kapja meg, ha bemutatja a születési anyakönyvi kivonatot? :shock:
Mire azt megkapjuk, már tényleg otthon leszünk :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Marq, jobbulást! Hát igen, influenza még mindig tombol... A bölcsiben is egyre fogynak a gyerekek. Én holnap reggel megyek CTG-re, meg laborba, meg doki fog megnézni. Kiváncsi vagyok, hogy áll a méhszáj. Néha jósolgatok, bár tegnap és ma nyugi volt ezen a téren.

Papillon, hú, az elég kényelmetlen lehet, ha szinte egész nap feszül és kemény a pocid. Meg a szeméremcsontfájdalom sem hangzik jól. Vérnyomásod rendben van? Holnapi vizsgálatról majd számolj be!
Nekem tegnapi új tünet: a combhajlatomba időnként nagyon belenyilallt a fájdalom, jó zsibbadósan, gondolom picilány valami idegen feküdt...

Rszg, továbbra is nagyon ügyes vagy a tejcsivel és a szopi is biztosan menni fog. Samu is elég korán kapott cumisüveget (én biza nem bírtam mindig az éjszakázásokat, és ekkor apa etette lefejt tejjel cumisüvegből) , és ettől még ment a szopi is rendesen...
Drukkolok, hogy holnap hazamehessen veletek Máté! 3 kiló jól hangzik :)

Ennyire emlékszem, pedig biztosan volt más is... Nincs agyam, és küzdök az adóbevallásommal :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok,

A napokban jön a meleg. A szülészetek már erre készülnek. Szóval, akiknek lassan itt az ideje lehet, hogy a következő nagyobb frontra szülnek.... :roll:

Ma feloldották a látogatási tilalmat. Délután jönnek a lányok megnézni Petit! :P :P :P
Peti egy kis tündér. Szopival van egy kis küzdelmünk, mert az alsó ajka be van esve ás ez zavaró körülmény, de szorgalamasan gyakorolunk és egyre jobban megy neki... Épp az előbb volt itt a doktor néni, hogy ezzel az ajakkal Peti sajnos nem fog tudni szopizni, de mondtam, hogy nyugi már tud. ;)
Egyébként naná, hogy rengeteg az energiám. Sokkal jobban vagyok, mint terhesen. Egész nap csak a Peti a dolgom, ki vagyok szolgálva, lányok az apukájuknál.... Szerintem ez igazi kényelmi idő... Peti meg még a sokat alvós időszakban van.... majd egy hét múlva, akkor fáradt leszek.... És persze nincs gátsebem, ami nagyon nem mindegy.....

Rszg: Remélem jó híreket kapsz ma és holnap már babázol. Én is azt gondolom, hogy Máté szopizni fog. Miért is ne tenné? ;)
Látod nálam Peti is szopizik, pedig orvosi felmentése van.... :lol:

nemlajos: Tömény alkohol nem jó a babának. Akkor inkább egy fél deci bort szopogass el nyugtatónak....

Adryn: Elhiszem, hogy feszült vagy ebben a helyzetben. Nem lehet könnyű, de Nico segíteni fog, csak beszéld megvele...

Marq: Ettől még, akár ma éjszaka is szülhetsz...., de előbb tényleg jobb lenne meggyógyulni....

Vica: tudom, hogy nem vigasz, de nálam Ágicának ugyan ez a baja... Hőemelkedése van, folyik az orra és köhög... én meg kórházban.... Szép kis helyzet. Bár apukája ma hívott, hogy reggel már láztalan volt Ágica. De az orra még nagyon folyik....

Ébredezik Petike.... :) megyek!

Katka

katka22

Sziasztok,

megjöttem nst-ről, semmi extra. csúcsgörbét hozott össze megint a mi drága kicsibabánk (tankönyvbe illőt) :D, méhtevékenységet nálunk nem mérnek ugye ... jövő héten már keddre kell mennem, mert az a kiírt időpontom és aztán mindennap. kedden vizsgálat és uh is lesz. ma végre nem felejtettem el megkérdezni a dokit, h apa bejöhet-e a szülésre a látogatási tilalom ellenére :D. szerencsére bejöhet!!! :D
Rszg: nagyon nagyon nagyon szorítok, hogy Mátét hazaengedjék holnap!!!!annyira jó, h ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

annyira izgalmas, hogy mindnyájan már a célegyenesben vagyunk!!! :lol:
katka, van olyan orvos, aki a két cent töményt felírja a kismamának, úgyhogy a heti egytől én nem esem kétségbe.
Görcsoldó ugyanis :wink:
rszg
, nagyon drukkolok a holnap miatt!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka. tök jó, h bejelentkezel :lol: . Nagyon ügyes Petibaba! ma amikor beszéltem a dokival és mondtam neki, h remélem a holnapi front meghozza a gyerkőcöt, mondta, h tegnap 15-en szültek ... 4 szülőszoba van, alig bírták! szórták a mamikat kifele ahogy csak lehetett. szval nem biztos, hogy most szeretnék szülni, teltház van! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

wicca :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jesszus! ránéztem a vonalzómra :shock: !!! azért kezdek kicsit parázni ...

Szép napot!
Vica
wicca

de tényleg :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Mi jó a görcsölésre? :lol: tömény?? :lol: :lol:

Tegnap nagyon görcsöltem, rossz volt, ma már jól vagyok, spagetti már elkészült, megyek palacsintát sütni :D

Wicca, izgi :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Marq, fosós vírushoz részvét. Én is elkaptam kétszer. Védőnő javasolta a normaflore-t!!! ÉN csináltam egy ilyen kúrát!

Papillon, neked meg lassan letelik az 1 hét, amit jósoltak. Kivi leszek holnapi vizsgálatra.

Katka, meg csak babázik! Örülök, h minden oké, és mehetnek a lányok is látogatni.

Bea, azért pihizzél, lehet, h a sok pörgés miatt tegnap is rosszul. Palacsinta jól hangzik.

Én mostanában csak édeset kívánok.

Engem is mindenki a frontokkal idegel! Hát remélem nálam nem indítja meg.....Ma megint nem akarok szülni!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

bea, bizony:)
görcsoldó hatású, de szigorúan csak két cent, nem bebaszni! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tehuti: milyen volt a vacsi? Boldog Évfordulót Nektek!!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

én 1 deci bortól is bebatytam kb. egy hónapja :lol: :lol: ...

Szép napot!
Vica
wicca

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi Wicca!!!! Jó volt, jól bekajáltunk, bár páromnak nem volt elég, úgyh hazafele betértünk egy gyros bárba is! :lol: :lol: :lol:
Vacsi közben meg azon méláztunk, hogy milyen szülők is leszünk?! :shock: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Úgy néz ki, holnaptól én is babázok! Reggel 7-kor kell telefonálnom, hogy mikor mehetünk Mátéért :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
rszg

Tehuti Mit vacsiztatok, hogy nem volt elég?

Wicca Hát... 5 nap? Nem semmi. Nálatok ha túlhordják a babát befektetnek? És mikor indítják? Bár reméljük, erre nem lesz szükség!

Kép

Kép
rszg

Hurrráááááááááá!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: dél-pestiben, nemtom, máshol meddig, ja látom, a szt. imrében már fel is oldották. Én sem bánom a tilalmat, férjem+Luca így is bejöhet, nekem ez a lényeg, többiek ráérnek. 8) Első szülésemnél egy csomóan bejöttek, pedig inkább a gyerekre koncentráltam és pihentem volna, mintsem jópofizni, állva! mert nem volt elég ülőhely és mások rokonainak nem esett le, hogy átadja a helyét egy frissen szültnek. Szóval nekem jól jön a tilalom!!! :wink:

marq
Kép
Kép
marqueza

De jóóóóóóó Rszg!!!! Lehet Mátézni ezerrel!!!! Pótoljátok be az 1 hetet!!!!! :wink:

Nekem elég volt az adag, csak páromnak nem. Amúgy én tortillába göngyölt csirkét ettem salátával, salsa szósszal és avokádókrémmel. A végén panna cottat!!! :lol: A párom vmi sprárgával töltött csirkét evett sajtmártással.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ja, nemlajos, papaszabiban pont az a lényeg, hogy első napokban együtt legyetek, szóval akvi kiv. kell hozzá, de khban elintézik, nem nektek kell utána rohangálnotok (persze, ha megvan szülésre a 300 napnál nem régebbi...)

Rszg: ez igazán jó hír!!! Máté láttán valszeg tej még jobban beindul, minden rendben lesz!!! :)
Engem továbbra is érdekelne, hogy uhn nem lehetett-e előre látni, hogy a tüdeje nem ok., meg hogy a víz hogyan került be?

Katka: én is úgy szeretném már a karjaimban tartani a kicsikémet! Ma a ctg-n, mikor meghallottam a szívét, eleredt a könnyem. A sokat emlegetett hormonok... :wink:

Tehuti: grat. az évfordulóhoz! Nekünk 10. lesz idén. 8)

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza Az uh-kon minden rendben volt. Valószínüleg az volt a gond, hogy ugye a terhesség 8. hónapjában a babák tüdeje kicsit visszafejlődik, és a mi Máténk pont akkor bújt ki. De most már minden rendben van!
Te meddig húzod még? :roll:

Kép

Kép
rszg

marq: húúú Neked is már csak 3 nap! ugye üzizel ha babázol?!?!? :D 10.? :shock: Na az nem semmi (ebben a mai világban!!)
Rszg: 1 hetet engednek túlhordani (elvileg!). most még nem kell befeküdnöm csak ha indítanak, na remélem ezt nem várja meg a pöttöm! HIPPHIPPHURRRÁÁ, jajj de örülök, hogy Máté hazamehet Veletek, nah ... mindjárt sírok is :oops:
Tehuti hmmm de jól hangzik amit ettél :D, én meg itt görcsölök, h mit együnk, mit főzzek?! jó szülők lesztek, tutti!!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Gabica, akkor itt is elmondom, hogy mennyire örülök, hogy holnap hazamehettek! Kép Kép Kép Kép Kép

És nagyon büszke vagyok rá, hogy az én Hugicám vagy!!! Kép
Úúúúú...

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Sziasztok!
Megjöttem, de kipurcantam, ne tudok reagálni mindenkire, de nagyon örülök, hogy Máté holnap otthon alhat!!! :D

Nem semmi délelőttöm volt, először nst(Lara kis híján szétrúgta a berendezést :lol: )utána strepto-mintavétel,méhszáj vizsgálat(3000, úgyhogy még nagyon nem szülök) aztán uh, majd vérvétel, mert a múlt héten a felét se csinálták meg, amit kellett volna, szinte csak a vizelet volt benne.Már szórakozásból is vérvételre járok :?
Szóval elég volt, mindjárt megyek pihizni.
Minden rendben(bár nekem a 93-as bpd 35+2-n nagynak tűnik, de a doki azt mondta jó, azért szeretném, ha kiférne majd :wink: zsibbadásra nem tud mit mondani, sajnos ez van(pedig ecseteltem, hogy mennyire gáz)a víz nyomja az idegeket(pedig nem is érzem magam dagadtnak :lol: )csak szülés után lesz jobb valószínűleg.Sokaknak van, ő is azt mondta, sajnos, el kell viselni.
De most éjszaka egész jól aludtam, és pisilni is asszem csak egyszer voltam. :D
Nálunk nincs ilyen súlybecslés, de én ne is bánom, mert nagyon pontatlan, fölösleges para szerintem.Nekem ez a 93-as bpd is bőven elég :shock: :D

Megyek lepihenek, mert elfáradtam, majd még jövök!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Katka, ügyesek vagytok a szopival! Node, ilyenről sem hallottam még: beesett alsó ajak miatt nem megy a szopizás :shock: Így nehezebben tudja bekapni a cicit? De Petibaba ügyes és éhes és megtanulja :)
Örülök, hogy a csajok bemehetnek hozzád. És ti mikor mentek haza? Ágicának jobbulást!

Rszg, dejó! Holnaptól Mátézhatsz éjjel-nappal! Egyébként hogy vagy? Azért neked most elég fárasztó lehet minden nap utazni-ülni Pécs és Kaposvár között, még akkor is, ha közel vannak egymáshoz. Gátsebed hogy bírja? Vagy neked sincs? (Nem emlékszem, h mit írtál erről) - Persze a picurért mindent :D

Wicca, tényleg közeledik a te kiírt időd is... De várjad meg, amíg kicsit elmúlik a zsúfoltság a szülészeten! :) Mondjuk jó lenne pont a kiírt napon szülni :)
Lépek postára, majdnem elfelejtettem kiszámlázni egy elvégzett munkámat :) Egyre hülyébb vagyok...

erpé

Erpé Én jól vagyok, köszi. Nem utazok minden nap, mert én itt maradtam Pécsen. A Géza öccséék itt laknak, és náluk vagyok. Csak Apa hiányzik! De szerencsére csak 2 napot kell/kellett kibírnom nélküle! Holnap du. jön értünk munka után. Nekem van gátsebem, de nagyon szép már és egyáltalán nem fáj. Sajnos Máté úgy bújt ki, hogy felcsapta az egyik kezét a feje mellé, és hát ugye nehezebb kinyomni egy fejet kézzel együtt, mintha a keze csak a feje után jött volna :)

Juji Köszi! A délutáni takarítást is. Meg Sziszónak is!

Kép

Kép
rszg

rszg:örülök, hogy Máté holnap már hazamehet veled :)

Erpé: az én holnapi programom is ez, csak én délután megyek :) Ma voltam vérvételen, holnapra meg is lesz az eredmény. Viszont megint néztek vércsoportot, de minek :shock: Valakinek megváltozhat rh + -ról rh- -ra?

Nekem meg 4 napja úgy viszket a hasam. Erre valami ötlet?

Én is fejre állok már egy fél pohár bortól is. Mondjuk kb.fél évente iszok ennyit :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

zazzy: nem olyan nagy az a bdp, bár én is ettől parázok, h kiférjen. Kivi vok Peti mennyivel született :shock:

na, az 1 héten belül szülök jóslás az engem is érdekelne, tényleg nem lenne jó túlzsúfolt szülőszobán szülni :?

évforduló: nekünk 2-án lesz. Párom tegnap kérdi, hogy ugye most lesz a 3.? Nem :shock: ez már a 4!!! :lol:

elaludtam ma 2 órára, és amikor felkeltem, azon méláztam, hogy bakker, SOHASEM lesz ennyire jó dolgom!!!! :shock: Max, majd nyugdíjas koromra, ha megélem :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gyöngyi, viszketésre nincs ötletem a testápolón kívül. De gondolom ezt próbáltad. Mikor oldják fel Tbányán a tilalmat??? Én tegnap kérdeztem dokimat, h Szőnyben mikor, de passzolt.

Papillon, hát ez az, h vége a "szép" időknek.....de jön egy még szebb!!!!

Én beültem a babaszobába, néztem a 4 D-s fotóját Szonjának és elképzeltem, h lassan itt fogok babázni! Tök jó érzés volt!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Gyöngyi
ha viszket, kenegesd gyakrabban! biztos tágul, és azért...

Rszg
de jó, hogy holnaptól már Mátézhatsz!!! :D :D :D
szopi is biztos menni fog!

Katka
vittél be laptopot? vagy telefonról írsz?
ügyes Peti, hogy az orvosi felmentés ellenére is ennyire ügyesen szopizik! belövellt már a melled?

Wicca
neked is egyre izgibb! :wink: Katkával együtt megvédhetnéd a tábla elején lévők becsületét! :lol: ha már én ilyen lusta vagyok... :oops:

Zazzy
pihizz egy nagyot! kár, hogy nem mondtak semmi jót a zsibbadásra...

Marq
jobbulást, szegénykém, rád jár a rúd...

Tehuti
szuper, hogy jól sikerült a vacsi! :wink:

Bea
spagetti, palacsinta, te aztán tudsz élni! :D

Adryn
ne stresszelj, minden rendben lesz, úgy kell lennie, ahogy lesz!

én ma du., ha felkel Fanni, elmegyek egy nagy bevásárlásra, anyu hívott, hogy eljön velem. veszek tejet egy kartonnal, ásványvizet! :wink:
hátha...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

IGEN! Adryn: Merre vagy?????

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

pihiztem egyet, de úgy érzem, az egész napot végig tudnám aludni :shock:
Nem is tudom, mi lesz, ha itt lesz Döme 8)
Csibb, én holnapra tervezek vásárlást, dm és gyógyszertár, amik hiányoznak.
Masszázsolajat még nem vettem, szerintetek érdemes még, vagy most már mindegy a gátamnak?

Hja, és még egy kérdés: Nektek van/lesz pólyátok? Mert nekem nincs.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tényleg! Adryn hol vagy? Csak nem szülsz már?!

Kép

Kép
rszg

Nemlajos
nekünk nem volt pólyánk, és nem is lesz. a kórházban azt adtak ugye, de nekem annyira nem nőtt a szívemhez, igaz, bajom sem volt vele. leginkább az szólt ellene, hogy könnyebben ráadtam a body-t meg a rugdalózót...
de azt mondják, hogy a babák szeretik!

dm-ben én is akarok venni ilyen mini tisztálkodós dolgokat, azt könnyebb bepakolni, mint a nagy tubusokat! :idea:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos. sztem még simán érdemes elkezdeni a masszázst! és nekem nincs pólyám, bár nagyon gondolkodtam rajta!!!
Nekem is most jutott eszembe Adryn, h még nem jelentkezett ... de sztem még nem szül!! azt mondta azt előbb bejelenti nekünk :D!! lehet, h sétálgatnak apával :D!!
Gyöngyi: hasviszketésre: szülés :lol: , nekem egyébként csak a testápoló segít, az olaj nem!

Szép napot!
Vica
wicca

És KUKLI???

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos: :lol: :lol:

Rszg, hurrá, örülök neki

Tehuti, majd próbálok, csak mindig eszembe jut valami.
Ti tudtok pihenni? :D

Csibb, tegnap meg pizzát sütöttem, azt kívántam :D sonka, gomba, ananászos, egyszerű recept, majd felrakom, ha megjöttem a postáról,( teszveszelek, de semmi kedvem csomagolni, pár ezer forintnyit eladtam, dehát az is valami :roll: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

tehuti: vasárnap azt mondta a szülésznőm, hogy várhatóan szerdáig lesz zárlat. Holnap megyek, majd kiderűl. Moncsiról nincs hír?

Wicca: :D , de én még kihasználnám azt a pár nyugisabb hetet és nem szülnék.

A hasamra kakaóvajat kenek, de már ott tartok, hogy napi 2x. Lehet, hogy ez is kevés. Na akkor mindjárt megint bekenem.

Én már megvettem a dm-ben a mini fürdős cuccokat :)

Kép

Kép
pgyöngyi

itt vagyok itt vagyok :)

csak a reggel 8-as keléstől elszokva, mikor délben hazaértünk aludtam még 2 órát :D arra ébredtem hogy éhes vagyok.. úgyhogy apu most ment a boltba.. :D úgy viselkedem mint a gyerek fog születése után :D eszik, alszik

szülésznőnél minden ok. Nicobaba már 3400 g körüli, és egyre lentebb a pici fejecskéje :D folyamatos jóslófájások nálam is.. hasam szinte állandóan kőkemény.. azt mondta a szülésznő hogy ez jó, mert ezek a méhösszehúzódások egyre lentebb nyomják a babát aki ezáltal nyitogatja a kijáratot :D hát csak nyitogassa a kis drágám..

itt nyamvadt idő van, esik az eső.

Rszg: örülök hogy holnap már babázhatsz. szülésznőhöz itt minden hónapban kellett menni, mint ahogy dokihoz is az egész terhesség alatt. de most már csak szülni kell mennem :D

Katka:
kérünk mééééég kééééééépet a fiatalúrról :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Pappilon: nem mértem le, amikor született, de előtte 1 héttel az UH-n 95-ös BDP-t mértek (és 3 és fél kilót....)
Nekem azt mondták, hogy nagy kerek feje van, ezért külön kellett azért várni pár fájást, amikor végre lent volt a feje, hogy egy kicsit megnyúljon és kiférjen....
nemlajos: Pontosan ez lesz. Nappal fogsz aludni, hogy bírd az éjszakát. :lol: :lol: :lol:
Rszg: Ezek szuper jó hírek. Akkor pihenj egy nagyon most még, mert aztán holnaptól édes 24 órás elfoglaltságod lesz. :) ;)

Nekem Peti még nagyon alvós. nem lövelt még be a tejem. Szegénykém a kevéske előtejen nyammog. De egyenlőre el van vele... Remélem holnap belövell, mert holnap már biztos éhes lesz.

Erpé: Az a baj a beesett ajakkal, hogy nehezen kapja be a cicit, mert az alsó ajka a bimbóra zár és nem jó helyen masszíroz... időnként fáj is, amikor eszik, mert nem jól kapja be, de az a tapasztalatom, hogy ez néhány nap gyakorlással megoldódik....
ha most nem fog, akkor jön a bimbóvédő.....

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?