A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

no, rég tettem fel pocakmutogatóst, így nézek ki 37+0-nál:
Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: hűű, szép nagy pocid van :) és nem is csíkos 8) Az enyém is kb. ekkora, de zebramintás :?

Katka: én azért remélem, hogy megúszod a bimbóvédőt és Petka belejön.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok Lányok,

most értem haza, igyekszem reagálni a történtekre.
Pesten voltam ügyintézni, utána hazavonatoztam, hát nem vagyok a régi, alaposan elfáradtam.

Holnap lesz az első nst-m, így erről még nem tudok bővebbe infókkal szolgálni.

Katka szüléstörténetét nagyon jó volt olvasni, és szerencsés, hogy minden okésan alakult. A szt. Imréről mostanában rengeteg rosszat hallok, sokan csalódottak, állítólag túl sok a szülő nő, és senkinek semmire nincs ideje. Nah, hátha ez nálunk, akik majd ott szülnek nem lesz igy. Katka, milyenek a csecsemősök, mi a tapasztalatod?
Nagyon jó olvasni, ahogy ilyen pozitívan éled meg a történéseket, le a kalappal.

rszg, örülök a tejcsinek, és hogy holnap mehettek haza! Gratula!!
:-)

Tehuti, pont tegnap beszéltem egy ismerősömmel, említette, hogy ha lehet a szülés előtt még menjünk el egy jó kis vacsira kettesben, mert utána sokáig nem lesz erre lehetőség, azt hiszem a köv. hétre én is betervezek valamit. Nagyon jó kis kajákat ettetek. :-)

Ami a szülésindítást illeti, hát én gyáva vagyok, a sexet igyekszem kihagyni mostanában, mert érzem, hogy ha többet sétálok, estetleg egy-két bevásárló szatyor van a kezemben, alig megyek, és van egy olyan érzésem, hogy a babó kiesik belőlem....Lehet, hogy a már tapasztalt anyukák most jót nevetnek rajtam, de komolyan, az utóbbi 2-3 napban, tényleg igy van.
Szeretném, ha még bent maradna.

Lányok, főzök egy finom teát, és jövök.

Jaj, még valami: a homeós szerekkel kapcsolatban: Ugy szedtem őket, hogy a fogmosás előtt vagy után legalább egy órával vettem be őket. Ma mondta egy ismerősöm, hogy ez nem elég, és ha szedem a bogyókat jobb venni egy mentolmentes fogkrémet.

Ti mi tudtok erről?

Köszi előre is!

A.
anna**

egyelőre úgy néz ki, megúsztam a csíkokat, bár lehet, hogy a hasam alatt vannak :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

anna: én úgy tudom, hogy mentolos előtt vagy után legalább fél óra, de a neten vannak nagyon jó kis homeos oldalak, ahol leírják pontosan. Ha hagy a lányom egy kicsit, akkor utána olvasok

Én nem nevetlek ki, nekem is van olyan érzésem, főleg ha "sietek" valahova, hogy elhagyom a gyereket a hasamból :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Na gyorsan ezt találtam:

"A homeopatikus szerekbe könnyen kerülhet szennyeződés, ezért lehetőleg ne érjünk hozzájuk. A tablettákat az adagoló doboz kupakjából ejtsük egyenesen a szánkba, illetve a porokat közvetlenül abból a papírokból szórjuk, melybe be vannak csomagolva. A szereket hagyjuk a nyelvünk alatt feloldódni, ne nyeljük le egészben. Kerüljük az evést, ivást, dohányzást vagy fogmosást az adag bevétele előtt és után húsz percekig.

A szereket legjobb a saját csomagolásukban tartani, hűvös, száraz helyen, jól elkülönítve más erős szagú anyagoktól, - például parfüm, molyirtó, dohány, kávé."

Kép

Kép
pgyöngyi

pgyöngyi: mondjuk én azon csodálkoznék ha valaki molyírtó mellett tartja a mindennap bevenni szándékozó bogyóját.. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Szia Gyöngyi,

okés, én is szétnézek majd a neten, ha megtudsz valamit írj! Köszi.

Nah, akkor jó , nem vagyok egyedül a "kiesős" érzéssel.

A helyzet az, hogy azt hiszem sajnos kicsit gyámoltalan lettem, egész nap egyedül egyedül vagyok, videken pesttől 14 kmre, és sokszor attól félek, ha elindul a dolog, nem tudok majd hoygen reagálni, hívjak mentőt, vagy várjam még hazaér a férjem, szóval látszik, hogy első gyerek....azt hiszem kicsit magamba kell szállnom, és megértetni magammal, hogy nem lehet baj,......

.......

ez most egy ilyen időszak, félős......
anna**

Köszi pgyöngyi!!!

Hát igen, igazad van adry.....;-)

Mondjuk én eddig a kezembe szórtam nem a kupakba, okosodtam most is. Akkor fogkrémet sem kell váltani.

Köszi!!!

Andry neked is akartam írni az imént, hogy tényleg úgy tünik erős és talpraesett vagy, nem féltelek, ha apa nem is lesz ott az eléején bírni fogod.
persze látod, én is most egy kisebb hullámba vagyok, és teljesen érthető, hogy magad mellett akarod tudni a legkedvesebbet.....

nah, hát izgalmasak az utolsó hetek........

:roll:
anna**

adryn: hihi :)

anna: nem hiszem, hogy gond lesz. Általában jó pár óra kell, mire kitágulsz, bár van egy ismerősöm, aki mind két gyerekét másfél óra alatt megszűlte, ráadásul farosan, de ez szerintem nagyon ritka :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

áhh Anna: épp most közöltem vele hogy húzzon betegszabira, mert én nem bírom elviselni ezt a stresszt meg azt a gondolatot hogy ne legyen mellettem mikor a szülés elkezdődik. csak az a baj hogy a cége tudja hogy miért menne betegre.. szal szinte tuti kirugnák :? nem könnyűek ezek az utolsó napok.. de hogy még ilyenen is stresszelni kelljen :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Teljesen megértelek Adry,

én nem tom hogy volt ez régen, anyáink, nagyanyáink idejében, azt hiszem ők erősebbek voltak.

Tudod, néha arra gondolok, én sem tudnám elviselni, ha pl. a párom vidéken lenne, és egyedül kellene elkezdeni a szülést...

Pedig sokkal nehezebb helyzetek is vannak, fejbe kell valahogy helyre rakni magunkat.....

Igen, tudom pgyöngyi, igazad van teljes mértékben, ezekre próbálok gondolni, és nem megijedni.......
anna**

Anna: Ne aggódj, nem fog az olyan gyorsan menni és a szülések jellemzően éjszaka indulnak meg. Másrészt megértelek,mert első gyereknél én is azt éreztem, hogy senki sehova, tessék mellettem ülni....

Adryn: Nagyon jó lenne, ha lenne vészforgatókönyved, ha apa nem érne haza, amikor szülsz. nekem második terhességgel volt így. Készenlétben állt egy barátnőm, hogy jön velem, ha apa nem ér haza Prágából.... Hogy legyen, aki bevisz és veled van a vajúdás elején, aztán majd leváltja apa, ha megérkezik. így legalább lenne biztonság érzeted és nem stresszelnél annyira....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Adryn Akkor lehet, hogy holnap, vagy ma éjjel már szülsz? Nagyon izgi!

Nemlajos Mekkora pocak :) Nekem most úgy hiányzik. Nagyon fura pocak nélkül. Majd teszek fel pocak nélküli képet :)

Anna Tényleg nem árt, ha nem mentolos fogkrémmel mosol fogat. Én vettem Homeodent-et. Ez is homeopátiás. És több fajta is van belőle. Ugyanott vettem, mint a bogyókat.
De ha fél órát kihagysz, akkor szerintem nem gond.

Adryn Ez tök szemétség! Kirúgnák?! És ha Neked nagy szükséged van rá? Akkor mi van? Meg különben is, influenza járvány van. És ha Ő is elkapta? De ne aggódj! Melletted lesz!

Kép

Kép
rszg

Nemlajos: szép nagy pocó!! de ahogy elnézlek máshova nem is híztál!!!

Adryn. azért ez nagyon izgin hangzik, hogy ilyen soxor keményedsz és szépen megyeget lefelé Nico :lol: :lol:
Én ma kb. 4 keményedést számoltam össze :? , háát ez nem túl sok ...

Szép napot!
Vica
wicca

wicca, ez nagyon jól esett!
:oops:

De tény, hogy az a 10 kg már a terhesség előtt, meg az első 12 hétben rámjött, azóta csak újabb 15... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csajok.. ma nekem azt kéne inkább számolnom hogy hányszor nem kemény a hasam :lol:

Katka:
jó ez a vészforgatókönyv dolog.. de barátnőmnek ott a 2 hetes kislánya, párom hugának féléves a fia, és én Micet akarom magam mellett tudni nem mást.

most azt beszéltük meg apu-val hogy hétfőn megyünk a háziorvoshoz megkérdezni kiírná e táppénzre. táppénz alatt ugyanis nem küldhetik el, és keres melót mellette. a vállával úgyis vacakol már mióta.. folyamatosan kiugrik.. remélem azzal felveszi táppénzre legalább 1 hónapra.

Rszg:
nemtom hogy ez a szülés közeledtét jelenti e.. de a keményedések egymást érik ma. és Nico is megbolondult.. feszít, csíp, rúg, mar
:lol:

KépKép
KépKép
adryn

Kukli még mindig nem jelentkezett!!!

Szép napot!
Vica
wicca

:shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kuklika: azért szólj ám valakinek hogy kezelje a táblát mielőtt szülni mész :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Megvagyunk, csak sűrű napunk volt. Amúgy úgy keltem, hogy szülünk ma. De már elmúlt. :) Fájásom sem volt, csak egyszerűen rosszul voltam, későn keltem, vendégek jöttek, későn mentek, stb...... Nincs időm visszaolvasni, így majd holnap jövök. Remélem mindenki jól van, csak bekukk, hátha van baba.
Nemlajos pocid szép nagy!
Adyryn várom a tláblahelyettest, aki megírja priviben a mail cmíét, hogy átküldjem majd.
Zazzy én is zsibbadtam éjjel, tencsiféle pumplálás kellett a kezemnek, és a lábam is begörcsölt.
Most már csak a pilótakekszemet várom, amiért Zsoltit ugrasztottam. :roll: Jézusom! Dániában nincs is pilótakeksz! :shock: :? :cry: Küldjünk?
Megyek, itt a kekszem......

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

igen Kukli.. léci :D kérek szépen pilótakexet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bár ma voltam egy lengyel boltban és ott találtam magozott meggybefőttet.. már ez is nagy szó ám :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Anna, hát tényleg ki kell használni az utolsó időket, h kettesben legyünk!

Adryn, csak nem szülés lesz hamarosan?! :wink:

Én is úgy tudom, h 20-30 perc elég a homeos bogyók előtt-után, bár egyik ismerősöm, aki profi benne azt mondta, h mondjuk kávézni egyáltalán nem kéne. Nemtom.....én iszom a 3az1bent.

Ja, és Adryn, volt itt az unokatesóm, aki dán cégnél dolgozik, és azt mondta, h egyik dán kollegája, most megy apaszabira 2 hónapra. Ez igaz? De a te párod nem Dániában dolgozik, ugye?

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Adryn, ez a sok keményedés azért tényleg komoly készülődésre utal, de ez még napokig-hetekig eltarthat. Ld. Papillon :)
Remélem, h sikerül apa esetében valami megoldást találni, és az orvos kiírja a válla miatt. És persze az is jó lenne, ha sikerülne neki valahol a közeledben munkát találni. Anyukád mikor is utazik hozzád?

Nemlajos, szép a pocid. Az enyim is óriási :) Már nehéz vele menni.

Gyöngyi, nekem is viszketett nemrégiben a pocim napokig, szerintem akkor nőtt is egy nagyot. Én is kenegettem lelkesen mindenféle testápolóval, h bírja a gyűrödést. Aztán egyszer csak elmúlott...

Anna, elhiszem, hogy izgulsz. Új környezet, közelgő szülés. Én is féltem az elsőnél, aztán valahogy belesodródtam, és úgy volt jó...
Hát, és anyáinkhoz képest azért jobb helyzetben vagyunk :) Van mobiltelefon, autó, apás szülés, bababarát kórház... Náluk ezek nem nagyon (vagy egyáltalán nem) voltak.
Esetleg van akit tudsz még riasztani a párodon kívül, ha beindul a szülés? Ahogy Katka tanácsolta Adrynnak. Az azért nagyobb biztonságérzetet ad.
Jó éjt!

erpé

Erpé: anya majd kb Nico 2hetes "szülinapjára" jön.. mikor Mic-nek letelik az a 2 hét fizetett apaszabi.

Tehuti: sztem az nem fizetett az a 2 hónap. igaz hogy Mic norvégiában dolgozik, de barátnőm párja is 2 hetet kapott (annyit fizet az állambácsi itt) és a párom hugának pasija is. és ők dánban dógoznak. milyen cégnél dolgozik uncsitesód?

KépKép
KépKép
adryn

Ja, az lehet, h az nem fizetett szabi.
A Coloplastnál van.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: megkérdeztem a párom lehet 2 hónap a fizetett szabi, akkor ha a felesége is dán, és akkor ő nem 1 évet marad otthon a gyerekkel (itt annyit fizetnek) hanem csak 10 hónapot.. de jó nagy hülye akkor.. már bocs.. :oops: 10 hónapos gyereket day-care-be dugni.. na mind1.. nem vagyunk egyformák.

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt!
Köszi a keresést, tényleg megvagyunk. Több bnőm is hívott tegnap, telóm lehalkítva a zsebembe, így egy csomó sms-t is kaptam, mert 2 napja nem voltam skype-on sem. Bár ha szülnék tuti tudna róla mindenki (előbb-utóbb).
Csajok mennek a drukkok a szopihoz! Rszg nagyon örülök, hogy itt a péntek!!!! Reméljük simán cuppant Máté a cicidre, a 3 dl nagyon szép! És 3 kiló a fiúcska? Szépen elkezdett hízni!!!!
Katka titeket sem féltelek. Peti simán belejön a kis ajakinak használatába. Mentek ma haza? Jippiéééééééé zárlatfeloldás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adryn drukkolok, hogy hétfőn sikerüljön Mic-nek intézni vmit a dokinál. Majd írd meg mi volt. Csomizzak körözöttet a keksz mellé?
Anna mentő oda visz ami ügyeletes (a dokid nem mehet utánad), ha nem írattad be a dokiddal a kiskönyvbe a kh-at. Sztem pótold, ha tudod majd. Minden rendben lesz.
Marq jobbulást! Nem semmi ebből abba esni. Sajnálom!
Mennem kell. Keres a manó! Ma nincs szülési megérzésem, így még leszek sztem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Nemlajos, nagyon szép a pocakod!!!

Rszg, annyira örülök, hogy ma már hazamehettek együtt hármasban!

Katka, nagyon kitartó nőci vagy te és biztosan összejön az a szopi bimbóvédő nélkül is, ha meg nem akkor legalább az majd segít mindkettőtöknek. Ti mikor mehettek haza? Lányok ma mennek be?

Marq, annyira sajnálom, hogy ti is cseberből-vederbe estek betegségek terén. Remélem hamar rendbejöttök, kitartás!

Húú, Kukli nem semmi napod lehetett, de azért még maradjon odabent egy kicsit Kata baba! Reméltük is, hogy nem mész szülni, hogy nem szólsz nekünk!!!!!

Ma megyek uh-ra, kiváncsi vok mi újság odabent. Az én kis legénykém nagyon eleven, nem igazán tűnik fel, hogy kevesebbet mocorogna, sőőőőőt!

Tegnap láttam az Anna, Peti és Gergő sorozatban van olyan, hogy nagycsalád lettünk. Asszem uh előtt megnézem egy könyvesboltban, asszem tetszene a manóknak is.

Nem tudom ki hogy volt vele, de nálunk elég érdekes éjszaka volt. Apával összebújtunk, nagyon szuper volt, de utána annyira telve voltam energiával vagy nemtom mi, hogy nem tudtam elaludni. Aztán a gyerkőcök is folyamat hívtak, Viki kijelentette fél 1kor, hogy ő már nem álmos, nincs kedve aludni. Akkor kijött közénk, ott pihiztünk. Végre elaludtunk, majd kicsit később átvittem Vikit az ágyába. Aztán fél 5felé Domcsi kezdte, ő is kijött hozzánk, mert az ágyukon már nem tudok ülni és folyamat simogatni kellett, így legalább pihiztünk még egy kicsit. Aztán 6 óra előtt Viki is visszatért és elkezdődött a nap....... Jön melegfront?

Na, lépek reggelizni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

tencsi, ez nem hangzik túl jól... majd jól kimerült leszel!!! :shock:
Bár már én is fent vagyok egy órája, nem tudok aludni :?
Olyan, mintha a bal vesém fájna, pedig hol van még az este 6 óra? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt Lányok,

finom kis reggeli után jöttem is. :-)

Köszi a fogkrémes ötleteket, mindig odafigyelek, hogy elmúljon legalább 1 óra a fogmosás előtt vagy után. De lehet rszg, hogy veszek homeós fogkrémet.

Tehuti én kávézok reggelente, .....hmmm..... majd átgondolom.....

Katka, erpé igen kicsit félek, de le kell ezt vetkőzni és kész! és fel kell fogni, hogy nem gyalogolhatok csomagokkal a kezembe napi 2 km-t, mert már nem bírom olyan jól. Kifáradok és a kicsi is össze vissza ugrál bennem. Lehet csak egyszerűen hiba volt, ilyen sokáig dolgozni...és most alaposan el vagyok fáradva.

Igen, erpé lehet, hogy jobb a helyzet most, ami az ellátást, a modern technikát illeti, de arra gondoltam, hogy anyáink talán nem mentek bele ilyen mélyen a szülés filozófiájába, és ezáltal lehet könyebb is volt nekik picit, mi már félig "orvostanhallgatók"vagyunk, ami a szülést illeti. Persze lehet egy 21. századi nőnek, az igénye is változott, és szeretné tudni mi történik vele. Talán a középút az okés.

A mai nap pihi, összeállítom a csomagom este pedig ctg. Kiváncsian várom az első lesz.

:-)
anna**

Ma 11-re mehetek Mátéért!

Kép

Kép
rszg

Köszi Nemlajos, de ahhoz képest elég jól vagyok, az a kevés alvás ami megvolt, az legalább pihentető volt.
Lehet, hogy lemaradtam de mi a gond a veséddel?

Anna pihizz csak, tényleg rád fér ha ennyit rohangáltál.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Huuuurrrááááááá, de jó, gondolom már alig bírod kivárni!!! Annyira örülök, hogy ma már otthon alszotok hármasban!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Nemlajos Nem akarlak ijesztgetni, de nekem a szülés elött iszonyú vesegörcseim voltak. Szombat éjszaka kezdődött, és egyre elviselhetetlenebb volt, már folytak a könnyeim a fájdalomtól, nem bírtam. Szegény Géza meg nem tudott segíteni, csak nézte, ahogy szenvedek. Lehet, hogy Neked is ez a jel? Bár nem kívánom azokat a görcsöket!

Kép

Kép
rszg

Köszi csajok a jelentkezéseket, Adryn átvállalja a táblát, ha Nico kipottyan. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

rszg, hurrrrrrrrrráááááááá!!!
Innestől annyi fotót várunk, amennyit csak nem szégyellsz!
:lol: :lol: :lol:

tencsi hétfő óta leszakad a derekam, de csak a bal oldalon, és általában (eddig) esténként kezdődött, bár egyre korábban.
Most már be tudom határolni, hogy olyan, mintha a vesém szakadna le, és most már reggel kezdődött... :shock:

rszg, nem tudom, milyen az a vesegörcs, nekem úgy fáj, mint mikor nagyon fel vagyok fázva, sehogyse jó, semmi nem segít, néha járkálok és fújtatok, de van, mikor jajgatok, olyankor meg arra gondolok, hogy "hja, és majd Te nem fogsz ordítozni szülés alatt, mi?" :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, párom nekem is aggódott, de tegnap úgy jött haza, mint egy orvos, közölte, hogy drágám, ez ilyenkor már természetes.
Egyből rákérdeztem, hogy beszélt-e valamelyik munkatársával, hát persze. :roll:

kukli, adryn milyen kis bevállalós, így előre :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

értem Nemlajos, nem lehet túl kellemes. Lehet, hogy Döme manó ennyire nyomja? Dokihoz mész mostanában, azért kérdezz rá mindenképpen!

Kép
Kép
Kép
tencsi

tencsi, a sajátom szabin van még másfél hétig :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

marq uzent: ms 0.37kor megszuletett Hanna. 50 cm, 3800 g

erpé

Rszg! Nagyon örülök nektek! :D

Masut
masut

Gratulálok Marqnak és Hanna babának! Sok puszi nekik, sok tejecskét!

Masut
masut

Tyűha!!! Mégiscsak jó boszi válna Marqból!!! Szívből gratulálok nekik, nagyon sok boldogságot és rengeteg tejcit!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tencsi, nem semmi éjszaka. Ezek a kelések régen is voltak? Csak mert nálunk már lemaradoznak, kíváncsi vagyok reménykedhetek, hogy nem térnek vissza? Vagy ha tudnak beszélni, akkor már ki is használják?
Nemlajos kitartás! Neked sem lehet már sok. Szülőszobán sztem meg az a lényeg, hogy elenged magad, ne összeszorított fogakkal sziszegj. Sztem az rosszabb. Hidd el úgysem fogsz ordítani, max. nyögsz, szuszog, kicsit jajongsz, stb…. de az sem biztos (én olyan voltam sztem mint egy teniszező nő, aki nagyot üt)
Másik anyuka is már anyuka. Szval bevállalósok a csajok bizony.
Húúúúú MARQ! GRATULA!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk pedig képeket!!!! EZ jó hirtelen volt. Nem tom miért, de mégis. Micsoda kis husis baba lehet! :):):)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

aha és addig nem akarsz esetleg másik dokit megkeresni? Eléggé sz@r érzés lehet ez a vesedolog.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kukli, amióta bölcsisek azóta nyugtalanabbak az éjszakáik, főleg Domcsinál. Viki általában inni kér csak, vagy kijön hozzán magától. De Domi igényli a simogatást. Persze vannak olyan éjszakáink is, hogy egyikhez sem kell menni. Botka biztosan ügyes kislegény lesz és szépen hagy titeket pihizni. Sokat beszélünk apával, hogy mi lesz ha a pici is ott lesz. Ki zavar majd kit, egyáltalán hogy alakul a napunk, szóval kiváncsian várjuk a fejleményeket!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Hűűű micsoda hírre jövök!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marq: Nagyon nagyon nagyon nagy gratula Hanna babához!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos: háááát én is inkább megmutatnám magam egy dokinak!!

Szép napot!
Vica
wicca

Gratula a kis Hanna-babához! Kezdünk babásodni! Sok-sok tejcit!!! Várjuk az első fotókat!

Nemlajos Tuti ugyanaz a bajod, mint nekem volt. Megnyugtathatlak, a szülés nem fájt annyira, mint a vesém. Hogy mitől van? Azt mondták nekem az orvosok, hogy elég sűrűn előfordul kismamáknál. Vesetágulat alakul ki, ami miatt a vizelet nem ürül rendesen és pang a vesében. Amit tehetsz, (gondolom a jobb veséd fáj :?: ) feküdj a bal oldaladon. Ez az egy enyhíthet. A rossz hír: Sajnos szülésig ez így marad. :?

Már csak 2 óra :roll:

Kép

Kép
rszg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?