Szoasztok!
Megjártam a dokit.Hallhattam Picurka SZIVHANGJÁT.Nagyon élveztem, megint fogytam 1 kilót

már -3,5 -nél tartok.Pedig azért szoktam bűnözni is.
Afp-m nem lett túl jó,holnap újra megyek de moindták,hogy a Rókusban eddig bárkinek cisnálták nem lett jó.
Nem parázok,mert a jövő héten megyek uh-ra a kombinált teszt meg ugye negativ lett.
Nagyon jók a ocifotók.
Zsu.gratula eked, kiváncsi vagyok,hogy 1 vagy 2 baba lesz.De a lányeg úgyis atz egészség.
Miért kell ennyi mindenre odafigyelned?
Asiye:nem lehetett egyszerű neked a séta 3 gyerkkel.Ezen én is gondolkoztam már pedig ekünk csak a második jön.
Törpiri:jobbulást a kisfiadnak!!
Márk ma már nem lázasodott be,de iszonyú hisztis volt, szinte mindenért sirt.Én a fogára gyanakszok,hogy azért sirt sokat,de persze a nagy része hiszti volt.Bnőpm azt mondta tök jól kezelem.Mondjuk nem igzán idegesitettem fel magam rajta.Ha indokolatlanul sirt beküldtem a szobájába gondolkozni.
Azért remélem holnap jobb napunk lesz.
Vasárnaptól kb 1 hétre átköltözünk párom nagynénjéhez mivel a párja megy szörfözni vhova Ő meg fél egyedül.
De net ott is van, igy tuti tudok jönni ill. szerintem haza fogunk járni,mert hiába van fenn a 2. kerüölteben a ház Márknak és nekem is hiányozni fog a társaság.