A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Pont ezért baj,hogy nem vizsgálódott tovább a dokinő. :?

Kép
flóra 11

Ezt nem is értem, egyébként, hogy mégis hogy gondolta. Nem értem.

KépKép
benó

Az előbb már kezdtem keresni olyan uh képet, ami a mensi előtti állapotot mutatja, de még nem találtam. Pedig látni akarok egy olyan képet, hogy megmondjam, olyan volt-e az enyém is vagy nem.

Kép
flóra 11

Bakker, vettem egy sajtot, hogy holnapra legyen reggelire, erre már majdnem az egészet megettem, maradt 2 vékony szelet. :shock:

KépKép
benó

Én sem.Ezt nem értem én sem. Mert szerinte be kell érnem azzal,hogy most biztos nem vagyok terhesés majd megjön a mensim. :?

Kép
flóra 11

De milyen a mensi előtti kép? Láttál benne valamit? Keresek majd én is neked, de mit kell keresni? Tehát te láttál nálad valamit?

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: Jó étvágyat nektek. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

De az okot is szeretnéd tudni, ez szerintem nyilvánvaló. :shock:

Nem találok olyan képet. :?

KépKép
benó

Hát kösz. Iszonyatosan sokat bírok enni, Ildó. :shock: Van, hogy egy nap egyfolytában éhes vagyok és eszem is, más napokon meg alig megy le valami. Most épp evős napom van, ha jól látom. :lol:

KépKép
benó

Most azt olvastam egyik oldalon,hogy ha a ciklus túl hosszú, akkor hormonálisan segíteni kell a tüszőérést.

Kép
flóra 11

Hát, az biztos, hogy az nem tökéletes, a túl hosszú, gondolom, a túl rövid se, de ezt a dokinőnek jobban kellene tudnia. :x

KépKép
benó

Benó,nekem most, hogy ilyen tüneteim voltak,volt,hogy két reszeltalmát órákig ettem,mert egy kanál után felfordult a gyomrom.Máskor pedig szörnyen éhes voltam.

Kép
flóra 11

Lehet, hogy nem túl érdekes oldal, mindegy, nézd meg azért:
www.infertility.hu/UH46_1.jpg

KépKép
benó

Szal elmegyek hozzá egy hormonális kivizsgálásra. Ha pedig nem jön meg, akkor azért megyek majd hozzá. És nem ám megint munka után. :x Nyugisan elkéredzkedek ezután a munkából,hogy orvoshoz megyek.

Kép
flóra 11

Helyes döntés. :D

KépKép
benó

Vagyok, csak a fiammal is dumálok msn-en.

Kép
flóra 11

Ildó, én majd hamarosan lelépek, mert ma is baromi álmos vagyok és még mosogatni is kell (több részletben "szeretném"), meg fürdeni, meg CSI, meg még ide is jönnék vissza, meg varrni, szóval, sok dolgom van.... :lol: :lol: :lol: Gondoltam, fél 8-ig megfürdök, kicsit mosogatok, akkor CSI, utána jövök ide, megint mosogatok, CSI, varrás stb. :lol: :lol:

KépKép
benó

Remélem, a Mártit nem ette meg a palacsintával együtt a barátnője, gondolom, a keresztanya. :D

Ja, Márti, a L.-nak is üzent a Gy.: hogy nem jól mondtam, nem mászott fára a kulcsért vagy miért a Peti házánál, hanem a polifóm kockáját (amire íjászkodik, abba lő bele) dobálta fel a fára, hogy leszedje a fennragadt izét. Úgyhogy most kijavítottam magam, légy szíves, majd add át neki.

KépKép
benó

Oké, akkor hallgatásod beleegyezésnek veszem és kopok. :D Majd jövök. Puszi.

KépKép
benó

Benó,egészen nyugodtan,hiszen én is gondoltam már rá,hogy szívesen varrnál és feltartalak.

Kép
flóra 11

Jaj, dehogy tartasz fel, és tényleg, szakdoga hogy áll?
Nagyon elzsibbadt már a reggeli vágástól is az ujjam, meg amúgy is sokszor zsibbad varrás nélkül is, úgyhogy szerintem nem is baj, ha ma pihentettem. Ugyan kézzel elég lassan haladok, meg ugye, enyhén szólva ügyetlen is vagyok még (2 hete kezdtem, vagy 1 hete? :lol:), de ahhoz képest ez is elég jó, szóval majd varrok, a fiúk meg úgyse tudják, mivel kéne kész lennem, nem igaz? :wink:

KépKép
benó

Most megint voltak :evil:

Örülök Ildikó, hogy ilyen erős vagy és próbálkozz ha másképp nem, akkor tényleg kérdezz meg más orvosokat! :? Most megint ott vagy ahol elkezdted!
Benó, igaza van Tancsunak tényleg olyan vagy, mintha úgy éreznéd el vagy késve valamivel! Nyugi, ne idgeskedj, minden meglesz aminek megkell lennie, mire kórházba mész! :wink:

Kép
szilzi

Nem idegeskedem, Szilzi :D , a manókkal úgyse vagyok kisegítve, ha kórházba kell menni.... :lol: :lol: :lol: Csak rossz ám, hogy már olyan sok ikres mama ment kórházba körülöttem, és reggel óta, mióta írtam nektek (reggel írtam?), azóta még egy...... Nem baj a kórház, nem érdekel, csak nekem még itthon van dolgom, értitek? :lol: Megyek CSI-zni. Ja, mi ezt CSI-nek mondjuk, nem szieszájnak. :lol:

KépKép
benó

Menj Benó, pihenj! Te nem fogsz kórházba kerülni! :wink:

Kép
szilzi

Megyünk haza! :D Holnap jövök, reggel iratom a tesztet az új csajjal! Kemény leszek ígérem! :D

Puszi Mindenkinek!

Kép
szilzi

Szakdogával azóta nem csináltam semmit.Nem volt hozzá idegzetem. Most beszéltem két kolléganővel is,mindkettő azt tanácsolta, hogy maradjak még itthon. Na de hogyan? Nem lehet. Muszáj belépnem.

Kép
flóra 11

Nem a b.nőmnél voltam hanem a kolléganőmnél(Ági),vagyis ő is barátnő de inkább csak barátnőféle(fiúknál ez a haver).

Ildó!!Nagyon jó dolog,hogy más orvosokat is megkeresel(Emil,telefon akárhogy).

Biztos,hogy valaki végre mond végre valamit!!!!!

Kép
martik77

Szilzi köszi,hogy nézegetsz állásügyben.
Egyelőre még csak elméleti síkon gondolkodik L.,de egyszer lépni kellesz.

Kép
martik77

Megyek pihenni.

Jó Éjt Mindenkinek!! :D :D :D

Kép
martik77

Helló Márti! Megint nincs rtl klub,tehát nem látom a BK-t. :(

Kép
flóra 11

Hát, lányok, ez az este is elég punnyadt itt, jól látom? Nekem egy szavam se lehet, én itt se voltam....
Jó pihenést mindenkinek, jó éjt! Én is szunyálok.
Puszi nektek :D :D :D :D

KépKép
benó

Akartam tőled kérdezni, Ildó, hogy gömböt hogyan tudok varrni szerinted? Gömb formát. Mutatom: Kép Ilyen madárformára gondoltam. Köszi. :D Majd holnap megdumcsizzuk sütés közben, jó? Puszi nektek
Szólj ám, Ildó, ha már nagyon idegesítő vagyok. :D

KépKép
benó

Még visszanézek később, hátha van valaki.

KépKép
benó

Jó éjt! :D :D :D

KépKép
benó

Jó reggelt, csajok! :D

KépKép
benó

Valami bagoly nincs itt? :wink:

KépKép
benó

Jóreggelt...

Kicsit nehezen indul a mai napom...:(
aludtam,de úgy érzem nem eleget...:(

Később jövök,csak menek fürdő,stb,mert most korán jön taxis meg tejesapu is...

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D (köszöntés)
Helló Tancsu! :( (elköszönés)

KépKép
benó

- Mobil játékok:
a gyermek látóterébe a kiságy fölé akasszuk, hogy a mozgása és az általa kiadott hangok lekössék a gyermek figyelmét. A felfüggesztésekor ügyeljünk arra, hogy stabil legyen, nehogy önmagától leessen, vagy a gyermek magára rántsa, amennyiben eléri, ill. arra is, hogy a gyermeknek ne kelljen rendellenesen tartani a fejét ahhoz, hogy láthassa. Jó, ha vörös és sárga színű, mert azt kedvelik leginkább a kisbabák. 2-3 hónapos korban alkalmazzuk őket.

KépKép
benó

Szép reggelt lányok!

Megjött a fiam Komáromból, megyek majd vele intézkedni. Vagyis nem leszek most délelőtt. :(

Kép
flóra 11

Hali

Fürdő,stb letudva,közen elkezdtem almát pucolni,gyümileves lesz...
Néha vagyok közben..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, menjetek csak, aztán sok sikert! :D

KépKép
benó

Jó reggelt! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tancsu, hogy csinálod a gyümilevest?

Kép
muzsuzska

Nekem is lenne most dolgom, de azt keresem a neten, hogy milyen anyagú játékot lehet adni a gyerekeknek, és semmi értelmeset nem találok. :roll:
Azt olvastam a Suttogó c. könyvben most, hogy az a kicsi játék, ami belefér egy wc-papírt tartó hengerbe (hogy hívják?). Meg hogy ne legyen szöszös stb., ezt tudtam, csak pontosan az anyag érdekelne, de majd meglesz az is.

KépKép
benó

Helló Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Leves fő,inas alszik.én hüle meg tegnap este kikaptam a fagyóól a csorkemellett,pedig nem is ma akartam főzni,hanem holnap reggel... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, én nem rád-neked írtam a fiú babát! :D :D :D Akkor elmagyarázom neked: mi Királyfival egy kislányt szeretnénk, és ahogy néztük Timi törpéjét megállapítottuk, hogy egy kisfiú is lehetne! Tehát az egésznek semmi köze sem volt hozzátok! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tancsu, fűszerezd be és holnapra isteni fini lesz! :wink:

Kép
muzsuzska

Helló...

Alma kickára vág,mindenféle befőtt elezúdit edénye,mivel most nincs gyümiszezon....:(...cukor,fahéj,csipet só,amikor alma puha,akkor tejföl,liszt és egy csomag vaniliapuding,simára elkeverve,bele leveskébe 1 rottyanás és kész...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?