Sziasztok!
Nagyon szép babócákat láttam megint
Csöre, Saci tündéri abban a kis sapiban!!!!!! És milyen husis lett ő is
Kisbogács, sajnálom a tejcsit! De hidd el, be fog állni, csak ne stresszeld magad rajta...tudom ez a legnehezebb...
Ágibaba gyönyörű! A vigyori képek különösen tetszenek!
Krisz, gratula az éjszakához!!! Ádám is nagyon szép, szuper ez a mérlegen bealvós kép!
Enikő, cukik a srácok! Milyen ksi komoly nézése van Milánnak! Szopit sajnálom, remélem még rendeződik a dolog, drukkolok!
Hanna, a fuxos kép nagyon tecc

Ez az a borostyánkő-lánc egyébként? Tényleg jó hasfájásra?
Bálintanyu, megnéztem az albumotokat is, nagyon szépek vagytok! És nekünk is ugyanilyen a babakocsink

csak a mózesét nem vettük meg.
Katuska, köszi a kúp nevét, majd beszerzem...
Kendő: nekem L-es Nandu van, és mivel Manómnak nem tetszik az elöl keresztezett kötés, próbálgattam a többit is. Én csak 160 cm és 52 kg vagyok, de szinte mindegyikhez rövid volt még így is
Megjártuk tegnap az ortopédiát. Újra kiakadtam a magyar eü színvonalán, mi ugye a kórházba mentünk, nem magánba. Fél órás intervallumra be volt osztva legalább 30 gyerek, az influenza szezon tetőfokán ott kellett tolongani egy 10 nm-es váróban, mert nem szólítottak, hanem tolongásos alapon ment a bejutás. Bent a dokkernál is futószalag, egyszerre átlag 5-en voltak bent, 20 mp per gyerek volt a vizsgálat. Szóban azt mondta, okés minden, kicsit balra tartja a buksiját erre kell figyelni a fektetésnél.
A lelet szerint viszont (amit csak itthon volt időm megnézni, onnan pánikszerűen menekültem el, minél gyorsabban) "mérsékelt ráncaszimmetria", "ízületi contractura", tornáztatni kell és állítólag megmutatták, hogyan

Most akkor mi van????
Kata, leírod majd lécci, a tornáztatást hogy kell? Gondolom ártani nem árt neki. Lehet elkérem majd a magándoki elérhetőségét is, ahol Martinnal voltatok...
Jövő héten csípő uhu, ezek után nagyon kíváncsi vagyok...