A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Na mi léptünk csavarogni,hogy kopjon a seggemből egy darab :lol: :lol:
Vendég

köszi csajok:-)
én is azt magyarázom neki, hogy 7 hete szült ikreket.....de nekem nem hisz...hátha majd ti megrugdossátok egy kicsit és nektek elhiszi:-)

szerintem az se lenne baj, ha már nem fogyna többet......mondjuk ebbe biztros nem menne bele....de nekem így is tetszik.....:-)
1szálpasi

Zuzska: de csini vagy!!!! Miniszoknya, irigy, irigy! :D

Vanda: en ennyi idosen sokkal ducibb voltam (kb. 70 kilo), siman leadod majd azt a par kilo folosleget! Amugy en most vagyok 63 :oops: es 165 cm. szoval mint Te 7 hetes gyerekekkel. :oops: :roll: :lol:
Milyen szep a gyerekszobatok!

Benszi: Te is rakjal kepet, olyan szep vagy, milyen szepek ezek a topikmamik, Pasi jo helyre csoppent! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ez az "ennyi idosen" hulyen jott ki, szoval par hettel szules utan.

KépKép
KépKép
tontica

Pasi!
Fizeted az új ruhatáramat? Na csak mert ha nem fogyok tovább, akkor az összes göncömet kilehet kukázni. És jobb üzlet a mosogatógép, hidd el, mint egy új ruhatár a hiperfinnyás csajodnak.
vovanda

ez nem ér, vanda elfoglalta a gépet, és hiába mondtam neki, hogy lépjen be a nevemmel, mert diktálnék, nem hagyta....így csak most tudok reagálni:-)

tonti: igazad van, én is kérek sok-sok képet csini kismamákról:-)
és tontikám: rólad is :-)))))

cica: majd feldobálom a teszveszre a mostanit párszáz ft-ért/db (esetleg az itteni csajoknak felkínálom), és 1 ft-os aukciókból felruházlak....még nyerek is az üzleten....lehet, összehozom belőle a mosogatógéped árát:-)
és szeretlek:-)
1szálpasi

[quote="banika"]N írta:banikaa mi léptünk csavarogni,hogy kopjon a seggemből egy darab :lol: :lol:

azér' olyan nagyon ne koptasd le, hogy kiszúrja a lábad:-)
1szálpasi

na csajok! vagy 6 oldalt termeltetek tegnap del ota :shock: :shock: :shock:

neztem par kepet, nagyon tetszenek a babak :D, persze pasi pizsije se semmi, de nagyon cukki ahogy alszik az ikrekkel

Zsuzska te egyaltalan szultel???????????
Vanda te meg mar csak nem akarsz sovanyabb lenni mint mielot el kezdted a programot?????

na mindegy latom hogy az igasag ideje van, akkor be szamolok en is a kiloimrol, most 70 vagyok, 67 voltam mikor inszemeltem, es 62nel nezek eleg turhetoen ki (de valamikor 57el mentem apahoz, na azzal most meg lenek elegedve), most nem tom menyi magas vagyok, mert ugy volt hogy 173/4, de augusztusban le mertek a korhazba aszt mondtak hogy 170??? hova tuntek a centik, nem tom, lehet nem altam teljesen egyenest a pocak miatt :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Pasi üzeni: anyukákat akart írni, nem kismamákat.

Móni!
Én láttalak élőben, tök jól nézel ki.

Binyek!
Jöhet a magasság-súly tábla, de mindenképpen fotókkal. :lol:

Lépek, megyünk sétálni, meg hozzuk haza a nagylegényt "a odobából".
vovanda

ja es ne felejcsem el mikor haza jotunk a korhazbol 72 voltam, tehat ha osze szamolom 5 honap alatt csak 2 kilo ment le, de szomoru :( :( :( :( :(

Kép

demoniq13

vanda! akor be dugtam a hajam a zsebembe :lol: :lol: :lol: hogy ne latszon anyira

Kép

demoniq13

Vanda!

Most komolyan, ne sírjon a szád, jól nézel ki! Mire befejezed a szoptatást soványabb leszel, mint voltál, aztán akkor meg majd Pasi sír :lol:

Nekem is comb-fenék gázos és a télen lett egy kis hasam is, azt lassan el kellene kezdeni ledolgozni :oops:

Judit

jucicuki

maryska! meg neztelek beneteket a lapotokon, nagyon cukkik vagytok es a csajokat meg jobban zabalom :lol: :lol: :lol:

kamilla! nagyon vagany az uszis mix, ugyik a torpok

Kép

demoniq13

móni: azt is én üzentem, hogy nagyon jól nézel ki, vanda meg a saját nevében írta :twisted:
1szálpasi

Na szoval akkor mindenki nagyon jol nez ki, Pasi is a pizsiben de legjobban a ket kis csoppseg mellette! :D

Juci: Neked se sirjon a szad, lattam en a kepeken hogy se hasad se feneked! :wink:

Moni: Te is tok jol nezel ki a keresztelos kepeken ugyhogy csond legyen! :D :lol: Osszemesz? Hat, ez mar az oregseg jele! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

képtelen vagyok visszaolvasni.úgyhogy elolvasta, az utolsó oldalt, + megnéztem aképeket.
mindenki nagyon csini :lol:
nekem is a hasammal van gondom.tornázni kéne, de nem jut rá idő :roll: 8)
meg a derekamon lett úszógumi :evil: azt hogyan kell ledolgozni? milyen gyakorlat jó arra a testrészre?

szanet

Csajok!
Aki tudja Maryska számát, dobjon egy privit lécci!!!
DokiApu a műtőben ragadt :evil: Szegény Eszti várt rá jóóóó sokat és tök potyára jöttek fel Bp-re :( :cry: :( Murphy

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Köszi a video dicst. :)
Csak azt nem tudom melyik részre mondtátok, hogy csini vagyok. Úszósapkában valahogy senki nem csini.... :roll:

Sotske! Windows movie maker-rel lehet ilyet csinálni. (Én mondjuk egy másik "buga programmal" csinálom, de az is jó. kb. ugyanolyan)

SOS segítségre lenne szükségem!!!!
Aki egyedül fürdet este, hogy csinálja?????
Este egyedül leszek és ilyen még nem volt, úgyhogy várom az ötleteket, hogy mit csinál a másik, aki éppen nem fürdik. Ez számomra egy megoldhatatlan problémának látszik. :shock:

Kép

Kép
kamilla306

Banika!
Szombaton megyünk Kaposvárra. :)
te ismered a közös ismerősünket személyesen, vagy csak látásból?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla :P
Nehéz ügy, mert a tieid már járnak... Fürdőszoba ajtó becsuk, előbb a türelmetlenebbet vetkőztet, aztán másikat, addig pucérka vár. Víz már kész, mindkettőt betesz. Egyiket kádban hagy? Addig expressz öltöztet, másikat szórakoztat.
Én azt hiszem, így csinálnám...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja és hogy ne legyenek nyűgösek, úgy egy negyed órával kezdd hamarabb, mint szoktad!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Haho csajok!

Kakaiugy megoldva! Apa vett bio barack-banan puret, reggel megettek egy kis babarizzsel bekeverve, eeeeeees ebed kozben meg is lett az eredmenye mindket sracnal!!!!! halam uldoz Vanda, Eszti!!!

Mindenki nagyon csini itt a forumon! Vanda, 7 hetesen en is igy neztem ki mint te, kb 2 szammal voltam tobb mint szokasos, aztan most meg a regi ruhaimat hordom..... a nagyon csipo gatyaim csak a seb miatt kenyelmetlenek, de mar a csonacijaimat is siman begombolom.... ugyhogy adj meg magadnak idot!!! Amugy meg most sem nezel ki rosszul!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

En 50-rol indultam, 165 cm vagyok. 65-tel szultem, most 52 vagyok. Az a plusz 2 kilo a hasamon van.... olyan lottyedt lett, majd gyurni kell ra..... ja, meg a melleim..... azok milyenek lesznek?????? :roll: :shock: nem igazan vagyom ra, hogy megtudjam hehehe.....

Szanett, asszem torzsforditas jo ra...... en azt csinalom gyerekkel egyutt.... :wink: jooooo gyorsan, akkor mindenkinek jo!

dragonfly

Kamilla, nekem nem jarnak, igy konnyebb...... egyiket furdetem, masik pelus nelkul jatszik az agyunkon (nalad ilyenkor meg talan jarokaban jatszhat a masik, ha birja) ki a kadbol, masszir, oltozes, jatek a kezebe, es irany a masikkal... nekem nem bombolnek, jol elvannak amig egymasra varnak, de regen!!! :roll: :roll: :roll:

vagy mindketto a kadban egyszerre, es aki eloszor kesz azt a furdoben pelusozod, oltozteted fol? en igy tervezem majd...... bar akkor is elfuthat, maszhat....

dragonfly

szanet!
felhúzott lábbal lefekszel, láb lefektet oldalra, kéz tarkón, törzsemelés. ha nem világos, fotózzuk.

dragon!
banánt még ne! csak 7 hósan.

balu ultrabrutál volt. oviból hazafelé olyan hisztit rendezett, hogy szörnyű. és persze nem tudta, mi baja. kiborított.

ikrek pasit nyűtték, most hozták a formájukat. pasi közölte:ikres anyukáknak gyed címszóval a fizetésük háromszorosát adná... :lol:
vovanda

Kamilla, én sokszor fürdetek egyedül, de nekem a másik simán elvan addig. Fanni a 2. mindig mert ő türelmetlen nagyon, fürdés után egyszerre kaja kell neki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.02.26 18:09-kor.

zsuzska80
Szombathely

Kamilla,
szerintem ne egyszerre fürdess, mert nem szabad egyedül hagyni az egyiket a kádban, míg a másikat kiviszed. Én egyszer egy héten egyedül fürdetek, amíg az egyik fürdik, a másik elvan a szobábjukban a játékaikkal. Míg nem mertem őket egyedül hagyni a szobájukban, addig meg betettem a kiságyba azt, aki épp nem fürdik. És olyankor nem nagyon hagyom játszani őket a kádban, csak ripsz-ropsz lemosdatom őket.

KépKép
lili73

SEMMIJÉT!!!!!
Csak van egy anyajegye, amit jöjj el napkor vesznek le ott, ahol lakik :evil: (Ezt megírhattam, mert már ő is megírta itt a topikon! Különben nem szokásom kipletyizni a betegeket!)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Lanyané nemrég feldobta a számát ide a fórumra.
vovanda

Súlyról...
50 kg voltam 8 éve, mikor DokiApuval megismertünk, aztán hála az 5 lombiknak + 2,5 rajtam maradt, most meg 56 vagyok, de 53-ra kell fogynom a műtétemig. Azt akarom majd tartani. 163 cm vagyok. De úgy látom, ez nagyjából a topik átlag is magasságilag :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi, már mindegy. Vége lett a műtéteknek nem sokkal később, ahogy írtam. Szerintem elérték egymást, mert Maryska tudja az én számom, s csak felhívott volna :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na igen, a probléma tulajdonképpen az, hogy fürdés után szopi van egyből és ha még van egy gyerek, akinek fürdenie kell, addig aki már fürdött bömbölni fog, hogy mér nem kap vacsit. Együtt fürdés nem oké, mert azért nem merem bent hagyni egyedül egyiket sem amíg a másikat öltöztetem. Nem azért mert megfullad, hanem mert kimászik a kádból. Asszem beviszem a járókát majd a fürdőbe, mert ha kint hagyom a másodikat, akkor üvölt egyedül. Ha meg beviszem magammal járóka nélkül, akkor a wc kefét nyalogatja majd, amig az egyikkel fürdök és letekeri a teljes tekercs klotyópapírt.

Na,majd megírom mi volt.

Kép

Kép
kamilla306

[quote="lanyané"]g írta:lanyanéyere fanni megy a biznisz :D
eszti persze ha a csajok hagynak szivesen megverekedek a ruhacsomiért neked csak szolj rám,sms-ben is zaklathattok ,a hívást nem nagyon veszem fel -- :oops: 20-663-80-49

Fanni!
Itt a szám.
vovanda

Kamilla te tandemben nyomod a szopit?

Vanda, 85% barack, 15% banan... itt mar 4 hostol ajanjak igy....
egyebkent, annyira mas am, hogy mit mkor lehet adni a gyereknek itt es otthon....... de mar terhesen is feltunt, hogy minden orszagban masok a 'tiltott' dolgok....

dragonfly

Kamilla: hat ez jo! Marmint a vecepapireveszet! :lol: Nehez ugy! De ha be tudod vinni a furdobe a jarokat az nagyon jo! Gyereket a furdokadban hagyni egyedul nem szabad meg 5 percre sem! En most mar a nagyot egyedul merem hagyni de 4 eves kora elott sohasem!
En igy csinalom ha nagy ritkan egyedul kell megoldanom:
Rate furcsizik mondjuk az Alex-el, addig en a klotyon ulok es vigyazok az Annara (vecepapireveszet :lol: ) aztan kiveszem az Alexet es az Anna jon utanam (amig az Alexet oltoztetem Anna szetpakolja a szobamat) aztan Anna be a kadba Rate melle es az Alex pakolja szet a furdoszobat. Aztan kiveszem az Annat, fololtoztetem, kiveszem Ratet, fololtoztetem (addig elszabadul a pokol, kicsik kipakolnak nekem mindent a fiokjaimbol :evil: :lol: ) es aztan felvaltva megetetem Oket es irany az agy! "Csak" ennyi!
Ezert nem furdetek inkabb ha Apa nincs itthon! :wink:

A legjobb majd akkor lesz mikor mar mindharmat egyedul lehet hagyni a kadban es allva oloztetni a furdoszobaban, hahj, mikor lesz meg az! :oops: :D Bar, jobban belegondolva a legjobb akkor lesz mikor mar egyedul furdenek es oltoznek! :lol: Ez eddig szamomra elkepzelhetetlen, marmint hogy egyszer majd eljon az az ido is! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Mennyi eszed van! Nekem eszembe nem jutott volna ez a megoldás! Hát minek fürdeni???????
Probléma megoldva.

dragonfly.
Nem tandem, hanem egyiket szoptatom, másikat meg Apa tápizza. Aztán köv. este csere.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, csak nehogy bezavarjon az éjszakába!! mi mondig fürdünk csak sokkal rövidebb ideig. szóval az esti rituálénak meg kell nálunk lennie...

sok sikert, majd holnap mesélj!

zsuzska80
Szombathely

Lányok! S.O.S. kérdés!

Ihatok naponta 1 nagyon-nagyon híg tejes kávét vagy azt sem szabad????? :shock:
Vendég

Hug, igyá :wink:

Tonti, nekem is jó szögből volt fényképezve!

Judit

jucicuki

Most olvastam, hogy lanyané kiiktatta terhesség alatt a kávéfőzőt és összefo*am magam :lol:
Vendég

Jucihugi :P
Nekem elő volt írva a kávé :wink: Bazi alacsony volt a vérnyomásom!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

csajok....én már nem is írok semmit, vanda mindent megír még helyettem is :twisted:
1szálpasi

csak egy órát kaptam váltott bömbölésből hasfájás ürügyén....mit mondjak, elég volt....és ezt 24 órán át, szünet nélkül.....és nem is akármilyen felelősséggel...aki dolgozik, 8 órát dolgozik, ez 24 órás szolgálat....ezért a háromszoros fizetés:-)
1szálpasi

Szanet :P
Derékra még:
Oldaladra fekszel, alsó kezeddel feltámasztod kicsit a törzsed kicsit, felső kezed kb. a melled előtt. Feltolod a csípőd az ég felé és leteszed. Mindkét oldalra 3x10. És utána kinyúlsz :lol:

Ha van súlyzód -vagy helyette vizespalackod-, terpeszállás, jobbra-balra hajolgatás. Súlyzók lent, a combodnál, azokkal hajolgatsz lefelé jobbra és balra. 2x3x10 Nyújtani is érdemes utána, akkor csak felfelé nyúlkálsz, a jobb kezed felemelve a fejed mellé felfelé/balra és bal kézzel felfelé/jobbra.

Remélem, érthető voltam :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vanda :P
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Nem semmit írtatok...amire emlékszem

Vanda!

Kitartás, ja és ne aggódj a súlyod miatt ikerszülés után még Angelina Jolie sem volt címlapon, kell kb. 1 év mire visszanyered régi önmagadat, ha elindulnak a pindúrok tuti nem kell majd fogyóznod.

Súly ügyben én is a Dragonfly-Fanni vonalat képviselem kilóban magasságban meg Mónival :wink:

Fanni!

Nekem megvolt lanyané száma, de csak most olvastalak, igaz már megírták.
Apropó, ha téged ápr. 28-án műtenek hogy fogsz mozogni hévizen :roll: 3 hét pihi van utána nem :?:

MA jól felbosszantottam magam az ovi miatt :twisted:

Dóri
Vendég

Mi volt az oviban?
Khm, épp egyezkedek, hogy 21-én legyen inkább... de ciklusfüggő... majd Apa emelget :lol: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Léptem, Lányok. Hív az ágyam 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dóri!
Mi volt oviban?

Lili lefekvés előtt bilibe pisikélt :lol:

Judit

jucicuki

Ovónő már hónapok ót amondogatja, hog ynagyok Ági orrmandulái vetessük ki.
Gyerekdoki szerint még várjunk vele, szerinte nem gáz, erre ma volt az oviorvos akinek megmutatta és megint előjött a lemez.Azért jó volna ha ez a saját doki döntése meg egy fül-orr gégészé lenne és nem az ovónő praktizálna :? ja meg mondták, hogy váladék van a torkában :twisted: hétfőn még semmi baja nem volt :twisted:
tudom, hogy az egész arra megy ki, hogy minél kevesebbet legyen bent a gyerek, mert a ovónők se hülyék azt szeretik, ha félház van, és mindig a rendes szülőknek szólnak, mert sajna van olyan is aki lesz..ja és betegen is beviszi én meg folyton itthon sz..vok a 3-al egyedül :twisted:
a másik ,hogy megy ma érte az apja és a gyereken nem volt alul semmi :shock: :shock: :shock: csak egy szál pólóban nyomta, hát ezért fázik meg folyton :twisted: meg azért mert rájuk nyitják az ablakot :twisted:
bocsi, hogy ezzel untatlak titeket, de ez már rég nyomta a bögyömet, ja és ez még egy jobb ovi :?

Alkudozunk-alkudozunk vazzeg 8) ja kérem aki protekciós :lol:

D.
Vendég

[quote="kamilla306"]Tontica! Mennyi eszed van! Nekem eszembe nem jutott volna ez a megoldás! Hát minek fürdeni???????
Probléma megoldva. [quote]

Kamilla: most ezt miert irtad igy? :? Szerintem egyaltalan semmi bajuk nem lesz ha egy este nem furdenek! :roll:
Nem egyszer hallottam hogy a mindennapi furdes art a bornek mivel nagyon szaritja.
:roll:

Dori: mi volt az oviban?

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?